89317

RAJZTECHNIKÁK, TRÜKKÖK, TIPPEK

Ez a cikk nem más, mint híres festők névsora. Összesen 30 művész van a listánkon köztük a leghíresebb festők. Pablo Picassotól Munkácsy Mihályon keresztül eljutunk a modern festők kiemelkedő alakjaihoz, mint Anna Razumovskaya. Természetesen a híres festők képei sem maradhattak ki a bejegyzésből, ezért minden művésznél 3-3 képet megtekinthetsz. 

Megnézem a képeket!


 

Ebben a cikkben eláruljuk, milyen csúcstechnológiával fejlesztettük tovább az oktató termeinket. A vírus helyzetben 100%-ban biztonságos tanulási módszert is kidolgoztuk, erről a bejegyzés végén olvashatsz. Andi 2 fontos változást tudat veled a videóban, ezt is feltétlenül nézd meg!

Érdekel a 100%-ban biztonságos tanulási módszer!


 

Ebben a cikkben összeszedtük a portré rajzolás lépéseit, olvashatsz az árnyékolási technikákról, amikkel igazán egyedi képeket készíthetsz. Megtudod, miért akadályoznak a rajzsablonok az élethű rajzolásban. 

Kattints ide a részletekért!


 

Elképesztő dolog van készülőben! Titokzatos emberek csoportja összedugta a fejét és valami forradalmi dolgot hoztak össze közösen. Ehhez hasonló program Magyarországon még nem volt!

Ha érdekelnek a részleteket, kattints ide!


 

Ebben a bejegyzésben bővebben olvashatsz a színelméletről a komplementer színpárok tulajdonságairól és a színkeverésről! Ha érdekel, hogyan tudod mindössze 10 színből kikeverni a világ összes színét, akkor jó helyen jársz!

Hú ez nagyon izgalmas! Érdekel, hogyan csináljátok!


 

Készítettünk egy kutatást a tanulóink körében nemrégen. Arról kérdeztük őket, hogy mi a legnagyobb kihívásuk, mikor el akarnak adni egy képet! 

Ha kíváncsi vagy miket válaszoltak, olvass tovább!


 

A felnőttképzési törvény és a vírushelyzet miatt 2 fontos változás lépett életbe! Az Általános Szerződési Feltételekben is módosítást vezettünk be!

Nézd meg a videót és tájékozódj!


 

Óriási megtiszteltetés, hogy minket is felkértek a szakértők közé a Ridikül című műsorban! A téma a "Barangolás az agyféltekéink között" volt. 

Kattints és nézd vissza a teljes adást felvételről!

Tanítványaink egyik leggyakoribb kérdése, hogy melyik pasztellkrétát használják. Erre sajnos nem tudunk röviden válaszolni, ezért válaszolunk hosszan! 

Kattitns és olvasd el, hogyan készülnek a pasztell képek! 


 

Szívesen nézegeted mások festményeit, vagy a hobbi boltok tubusokkal teli polcai láttán fog el a vágy, hogy te is ecsetet ragadj? De vajon, mindent tudsz már róla? Ebben a cikkben, olyan információ birtokába kerülsz, amik aranyat érnek, ha ilyen technikával akarsz festeni. 

Tudj meg mindent az akril festésről! 


 

Készítettünk egy videót, amiből megtudhatod, hogyan kell a selyemszoknyát szépen megfesteni. Ha így csinálod, garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel!

Kattints ide és, lesd el a trükköt!

Képzeljétek kidolgoztunk egy szuper megoldást azoknak, akik a vírus miatt nem mernek személyesen részt venni a tantermi tanfolyamokon vagy vidékről nem tudják megoldani az utazást! 

Online közvetítést biztosítunk az összes tantermi tanfolyamunkról!

A hétköznapokban számos olyan dolog történik velünk, ami miatt idegesek vagyunk vagy szomorúak. Mit szólnál, ha azt mondanánk, tudunk egy szuper megoldást arra, hogy le tudd vezetni a felesleges stresszt? 

Olvasd el a rajzolásnak, milyen elképesztő pozitív hatásai vannak! 


 

Szeptember 4-én megnyitott a "Pálcikaembertől a kiállításig 1 év alatt" eseményünk. A kiállításon, közel 1500 csodálatos kép közül kellet kiválasztanunk azt a 109 művet, amit a nagyközönség elé tárunk!

Nézd meg a 3 közönségdíjas képet!


 

Egy nappal a mentorprogramosok kiállításmegnyitója után, újabb megtisztelő feladatra kértek fel bennünket. Mi nyithattuk meg 2 korábbi tanítványunk első közös kiállítását!

Ismerd meg Andi és Gergő fantasztikus történetét!


 

Hatalmas öröm számunkra, hogy 2020 szeptember 4-én megnyitottuk a mentor programosaink kiállítását. Remekül bemutatja, milyen messzire lehet jutni, ilyen rövid idő alatt a kitartó munkával. 

Nézd vissza a teljes megnyitót és a kiállított képeket!

Egyre több helyen olvasni, hallani, hogy a koronavírus második hulláma elérte hazánkat. Ismertek minket, hogy minden helyzetből kihozzuk a legjobbat! Nekünk is fontos a biztonság hiszen mi is szülők vagyunk! 

Nálunk biztonságban vagy!

Tavaly májusban sokan csatlakoztak Mentor programunkhoz, hogy 1 év alatt egy hihetetlen utat járjanak be velünk! Akkor azt ígértük, hogy a program végén egy kiállítás keretében mutatjuk be tanulóink munkáit!

Eljött az idő! Pálcikaembertől a kiállításig 1 év alatt!

2020 nekünk az új dolgokról, változásokról szól. Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy megvalósult az egyik álmunk és saját oktatóhelyünkön várhatunk Titeket! Most pedig szeretnénk bemutatni nektek új oktatónkat is!

Ismerd meg Biri Ildikót!

10 év után elköltözünk a MagNet házból, lezárás/új élet kezdődik. Hisszük, hogy jobb, szebb kényelmesebb, biztonságosabb körülményeket teremtünk a rajzoláshoz/festéshez.

Nézd meg hol találkozunk legközelebb!

Ha valaha belekezdtél portré vagy egész alakos kép megfestésébe, biztosan beleütköztél a bőrtónus kialakításának nehézségeibe. Elsőre talán nem is tűnik bonyolultnak, de ha megnézünk egy képet, a bőrszín, az árnyékos részek kialakítása okozhat némi fejtörést!

Nézd meg a videót, hogyan készült a piros ruhás hölgy!

Fiatal pár, romantika, eső... mintha egy filmbe csöppentünk volna. Neem, továbbra is festünk, méghozzá romantikusat, festőkésest egy igazán megnyerő kép elkészítését mutatjuk meg videóban!

Kukkants bele, hogyan készült!

A hullámzó tengerfelszín, a szikláknak csapodó víztömeg sokakat megihlet és szeretné papíron is megörökíteni ezt a látványt. Ha azonban jobban megfigyeljük a tengert láthatjuk, hogy az egymást követő hullámok nagysága, magassága nem azonos és a víztömeg a türkíz színeinek sokaságában pompázik. Na de akkor hogyan is kezdjek hozzá?

Megmutatjuk! Nézd meg a videót!

Mi az, amit egy ódon kapu tartogathat a számunkra? Ha szereted a romantikus képeket, akkor ezt mindenképpen készítsd el!

Gyere és nézd meg a videót!

Fontos az életünkben, hogy megteremtsük a harmóniát, hogy tudatosan alakítsuk úgy a gondolatainkat, tetteinket, hogy azok boldogabbá tegyenek minket!

Mit tud tenni értünk az alkotás?

Amikor nekikezdünk a rajztanulásnak számos technikai tudást kapunk a tanfolyamon vagy az online oktató anyagokból. Megtanuljuk, hogy a rajzolás során 5 féle árnyékolási technikát alkalmazhatunk. Ismeritek mind az 5-öt?

Segítünk eligazodni a technikák között!

A videóban megmutajuk, hogyan tudsz ilyen mesés virágokat festeni, hogyan alakítsd ki a színeket és milyen eszközöket használj a festésnél!

Nézd meg a videót!

A 4. digitális festő estünk témája lett az egyik legnépszerűebb eddig! Nem ok nélkül! A kép hangulata magával ragadó, és a megfestése is tartogat kihívást!

Kukkants bele, milyen volt a festés!

 

Ebben a rövid videóban megmutatom, hogy milyen eszközökkel lehet megfesteni a bokrokat, virágokat! 

Nézz bele! Milyen volt a digitális festőest!

A korábbi részekben már megismerkedhettél a klasszikus színes ceruzák több fajtájával, most két extrémebb ceruzáról lesz szó, a Derwent Drawing és Metallic típusokat mutatjuk be nektek!

Olvass tovább!

Melyik a Derwent legpuhább ceruzája? Miért is dobták piacra a Procolour ceruzát és mi a titka a Lightfast ceruzáknak?

A videóblogból választ kaphatsz a kérdésekre!

Igazi húsvétot idéző piros tulipánokat festettünk a 2. festőesten! Gyere és fess velünk otthonról!

Nézd meg a videót!

Mint látod és tudod a vírushelyzet miatt nem tudunk személyesen találkozni. Az elmúlt 3 hétben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy megoldást találjunk a fennálló helyzetre.

Olvasd el, mit javasolunk neked!

Sokan kérdezik Tőlünk milyen felszerelést szerezzenek be otthonra, ha a digitális festőesten szeretnének részt venni.

Mutatjuk videóban az eszközöket!

Csak nálunk először digitális tanfolyamok! 100%-ban pótolja a tantermi tanfolyamokat! Nézz bele, ismerd meg milyen egy digitális tanfolyam!

Nézd meg a videót!

Ebben a blogban a színes ceruzákról lesz szó, egészen pontosan a száraz, klasszikus színes ceruzákról. Bemutatjuk nektek, hogy melyik ceruzát, mire tudjátok használni!

Nézd meg a videót!

A kialakult járvány helyzet miatt a tantermi tanfolyamok bizonytalan időre szünetelnek! DE! Továbbra is tudsz tőlünk tanulni, otthonról kényelmesen és biztonságosan!

3 tanulási módszert is ajánlunk!

A legutóbbi festőklubbon Emerico Toth esőben ülő férfi alakot ábrázoló festményét készítettük el! A fázis fotók segítségével te is bepillantást nyerhetsz a festés folyamatába!

Olvasd el a cikket!

Emerico Toth-nak számos piros ruhás nőt ábrázoló festménye van. Mi is kiválasztottunk egyet, ez lett a legnépszerűbb téma a festőklubbon.

Fesd meg velem ezt a képet!

Számtalanszor hallottuk már ezt a kérdést... nem véletlenül, hiszen nem is olyan egyszerű feladat főleg, ha most ismerkedsz ezzel a technikával.

Nézd meg a videót!

Sportnyelven szólva: az alapozás nem a legélvezetesebb része a tréningnek, de nélkülözhetetlen a későbbi sikerekhez. Vágj bele Te is!

Felkészülés a pasztell portréra!

Minden évszaknak megvan a hangulata és ezt sokszor érezzük a téma választásnál is. Télen havat rajzolj, nyáron Balatont! :) 

Nézd meg, hogyan készült!

Akár milyen eszközzel is dolgozol javasoljuk, először rajzold elő a képet. Megmutatjuk fázisfotókkal, hogyan lehet kialakítani a rusztikus hatást!

Olvasd el a leírásunkat!

Ideális ajándék lehet ennek a gyönyörű portrénak a megfestése, hiszen ragyogó, elegánsan szikrázó arany festékkel készült.

Nézd meg a videót!

Ha belevágtál a tájkép festés tanulásába eljön az idő, amikor szembe kell nézned a felhők és a víz megfestésének problematikájával. 

Most ehhez adunk segítséget!

Közeleg a szeretet ünnepe, szeretnénk meglepni szeretteinket, de van, hogy ez nem olyan is egyszerű... a szívből jövő ajándék nem lehet pénzkérdés!

Teljesítjük az álmodat!

Festenék, de nem látok! Bemutatunk 4 megoldást, hogyan tudsz "nappali" fényt varázsolni a téli esték sötétjében.

Lássuk a fényeket!

Gondoltad volna, hogy Magyarország lakóinak a rajzóra volt az egyik kedvenc tantárgya? Kérdőívünk kiértékelésének utolsó részéhez érkeztünk!

Olvass tovább!

Tudtad, hogy a magyar embereknek több mint 90 százaléka erősen vonzódik a kreatív tevékenységhez? Érdekel, mit tudtunk meg felmérésünkből?

Nézzük, mi is a rajzolás!

Új színt fejlesztettek az egyetlen magyar pasztell kréta márkánál, természetesen rögtön ki kellett próbálnunk, hogy lássuk miben lesz segítségünkre!

Nézd meg Te is!

Oldalak

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: