89317

RAJZTECHNIKÁK, TRÜKKÖK, TIPPEK

Ha imádod a romantikus festményeket és szívesen festesz női alakokat, akkor ezt mindenképp olvasd el! A ruhaköltemény kidolgozása nem könnyű feladat, hiszen ez képviseli a nőiességet a képen. Ha kíváncsi vagy, milyen trükökkel lesz a végeredmény tökéletes, akkor nézd meg Andi videóját!

Nézd meg, a videót és megtudod, hogyan kell selyemszoknyát festeni!


 

Ha van olyan kép, amit már nagyon régóta szeretnél elkészteni akkor most van egy ajánlatunk! Nézd meg Fatima, milyen egyedi képekkel díszítette otthonát, amit a mi segítségünkkel készített el a tanfolyamon!

Kattints és nézd meg Fatima képeit!


 

Ha mindig is imádtad a tájképeket,de úgy érezted a fák, bokrok festése gondot jelentene ezt a bejegyzést mindenképpen olvasd el! Andi egy videóban mondja el, hogy mi a bokor festésének a titka, mikre kell kiemelten figyelni és milyen technikával kell dolgoznod!

Nézd meg, a videót és megismered a bokor festés trükkjeit!


 

Ha nehézséget okozott eddig a bőrtónusok kidolgozása a képeken, akkor ezt mindenképpen olvasd el! A videóból megtudod, hogyan kell szépen összedolgozni a különböző árnyalatokat!

Megnézem a videót!


 

A vízfelszínen a fák, bokrok tükröződését nem könnyű feladat szépen elkészíteni! Ebben a bejegyzésben megnézheted Andi, hogyan csinálja. Megtudod, hogyan kell az olajfesték lassú száradását az előnyödre fordítani! 

Kattints és nézd meg a videót!


 

Ha szeretnél portré képet készíteni, akkor ez a cikk Neked szól! Megtudod, hogyan fogj hozzá, milyen nehézségekbe ütközhetsz. Beszélünk a portré festési stílusokról. Megcsodálhatod Andi és Péter műveit, amin gyermekeiket ábrázolták. 

Olvasd el a cikket és tudj meg mindent a portré festésről!


 

Miért nem tudunk rajzolni? Hogyan lehet a leghatékonyabban megtanulni? Tényleg elég 8 nap ahhoz, hogy bárkit és bármit le tudj rajzolni? A válaszokat a cikkben megtalálod!

Elolvasom a cikket!


 

Ha törekszel a tökéletességre ez a cikk neked szól! Tudj meg mindent a színelmélet alapjairól. Ismerkedj meg az elsődleges, másodlagos és komplementer színekkel. Kiderül, hogyan alkalmazd a színkört és hogyan kell mindössze 10 színből kikeverni a világ összes színét!

Kattints a részletekért!


 

Ez az év nekünk sem indult jobban, mint másnak! Számos akadállyal kellett megküzdenünk, de hála égnek még itt vagyunk! Ebben a bejegyzésben az összes olyan eseményt összeszedtük, ami örömet okozott nekünk idén! Utólag visszagondolva rengeteg dolog történt velünk amiért hálásak lehetünk! 

Olvasd el a cikket!

A vízfelszín megfestése igazi kihívás mindenki számára! Csodálatos látvány, mikor életre kelnek a színek a papíron. Persze hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy egyszerű szépen kidolgozni a vizet. Nézd meg Andi videóját, amiben megmutatja mi a titka! 

Érdekel a vízfeszín festés titka!


 

Vége van a szavazásnak, amiben arra kértünk, hogy segíts eldönteni, melyik képeket fessük meg közösen a tavaszi szezonban a Festő Klub és Exkluzív Festő klubokon! Megszületett az eredmény! Annyit elárulunk, hogy lenyűgöző képeket fogunk megfesteni!

Nézd meg, milyen képek kerültek be a programba!


 

Ha még nincsen meg a tökéletes ajándék szeretteidnek, akkor ezt a blogbejegyzést mindenképpen olvasd el! Annyit elárulunk, hogy nem kell tovább törnöd a fejedet a meglepetésen! Hallgasd meg Andi szuper ötleteit!

Kíváncsi vagyok mit találtatok ki!


 

Idén karácsonyra óriási meglepetéssel készültünk! Ebben a bejegyzésben megnézheted Andi videóját, amiben minden titkot elárulunk! 

Hú ez érdekel! Megnézem a videót!


 

Ez a cikk nem más, mint híres festők névsora. Összesen 30 művész van a listánkon köztük a leghíresebb festők. Pablo Picassotól Munkácsy Mihályon keresztül eljutunk a modern festők kiemelkedő alakjaihoz, mint Anna Razumovskaya. Természetesen a híres festők képei sem maradhattak ki a bejegyzésből, ezért minden művésznél 3-3 képet megtekinthetsz. 

Megnézem a képeket!


 

Ebben a cikkben eláruljuk, milyen csúcstechnológiával fejlesztettük tovább az oktató termeinket. A vírus helyzetben 100%-ban biztonságos tanulási módszert is kidolgoztuk, erről a bejegyzés végén olvashatsz. Andi 2 fontos változást tudat veled a videóban, ezt is feltétlenül nézd meg!

Érdekel a 100%-ban biztonságos tanulási módszer!


 

Ebben a cikkben összeszedtük a portré rajzolás lépéseit, olvashatsz az árnyékolási technikákról, amikkel igazán egyedi képeket készíthetsz. Megtudod, miért akadályoznak a rajzsablonok az élethű rajzolásban. 

Kattints ide a részletekért!


 

Elképesztő dolog van készülőben! Titokzatos emberek csoportja összedugta a fejét és valami forradalmi dolgot hoztak össze közösen. Ehhez hasonló program Magyarországon még nem volt!

Ha érdekelnek a részleteket, kattints ide!


 

Ebben a bejegyzésben bővebben olvashatsz a színelméletről a komplementer színpárok tulajdonságairól és a színkeverésről! Ha érdekel, hogyan tudod mindössze 10 színből kikeverni a világ összes színét, akkor jó helyen jársz!

Hú ez nagyon izgalmas! Érdekel, hogyan csináljátok!


 

Készítettünk egy kutatást a tanulóink körében nemrégen. Arról kérdeztük őket, hogy mi a legnagyobb kihívásuk, mikor el akarnak adni egy képet! 

Ha kíváncsi vagy miket válaszoltak, olvass tovább!


 

A felnőttképzési törvény és a vírushelyzet miatt 2 fontos változás lépett életbe! Az Általános Szerződési Feltételekben is módosítást vezettünk be!

Nézd meg a videót és tájékozódj!


 

Óriási megtiszteltetés, hogy minket is felkértek a szakértők közé a Ridikül című műsorban! A téma a "Barangolás az agyféltekéink között" volt. 

Kattints és nézd vissza a teljes adást felvételről!

Tanítványaink egyik leggyakoribb kérdése, hogy melyik pasztellkrétát használják. Erre sajnos nem tudunk röviden válaszolni, ezért válaszolunk hosszan! 

Kattitns és olvasd el, hogyan készülnek a pasztell képek! 


 

Szívesen nézegeted mások festményeit, vagy a hobbi boltok tubusokkal teli polcai láttán fog el a vágy, hogy te is ecsetet ragadj? De vajon, mindent tudsz már róla? Ebben a cikkben, olyan információ birtokába kerülsz, amik aranyat érnek, ha ilyen technikával akarsz festeni. 

Tudj meg mindent az akril festésről! 


 

Készítettünk egy videót, amiből megtudhatod, hogyan kell a selyemszoknyát szépen megfesteni. Ha így csinálod, garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel!

Kattints ide és, lesd el a trükköt!

Képzeljétek kidolgoztunk egy szuper megoldást azoknak, akik a vírus miatt nem mernek személyesen részt venni a tantermi tanfolyamokon vagy vidékről nem tudják megoldani az utazást! 

Online közvetítést biztosítunk az összes tantermi tanfolyamunkról!

A hétköznapokban számos olyan dolog történik velünk, ami miatt idegesek vagyunk vagy szomorúak. Mit szólnál, ha azt mondanánk, tudunk egy szuper megoldást arra, hogy le tudd vezetni a felesleges stresszt? 

Olvasd el a rajzolásnak, milyen elképesztő pozitív hatásai vannak! 


 

Szeptember 4-én megnyitott a "Pálcikaembertől a kiállításig 1 év alatt" eseményünk. A kiállításon, közel 1500 csodálatos kép közül kellet kiválasztanunk azt a 109 művet, amit a nagyközönség elé tárunk!

Nézd meg a 3 közönségdíjas képet!


 

Egy nappal a mentorprogramosok kiállításmegnyitója után, újabb megtisztelő feladatra kértek fel bennünket. Mi nyithattuk meg 2 korábbi tanítványunk első közös kiállítását!

Ismerd meg Andi és Gergő fantasztikus történetét!


 

Hatalmas öröm számunkra, hogy 2020 szeptember 4-én megnyitottuk a mentor programosaink kiállítását. Remekül bemutatja, milyen messzire lehet jutni, ilyen rövid idő alatt a kitartó munkával. 

Nézd vissza a teljes megnyitót és a kiállított képeket!

Egyre több helyen olvasni, hallani, hogy a koronavírus második hulláma elérte hazánkat. Ismertek minket, hogy minden helyzetből kihozzuk a legjobbat! Nekünk is fontos a biztonság hiszen mi is szülők vagyunk! 

Nálunk biztonságban vagy!

Tavaly májusban sokan csatlakoztak Mentor programunkhoz, hogy 1 év alatt egy hihetetlen utat járjanak be velünk! Akkor azt ígértük, hogy a program végén egy kiállítás keretében mutatjuk be tanulóink munkáit!

Eljött az idő! Pálcikaembertől a kiállításig 1 év alatt!

2020 nekünk az új dolgokról, változásokról szól. Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy megvalósult az egyik álmunk és saját oktatóhelyünkön várhatunk Titeket! Most pedig szeretnénk bemutatni nektek új oktatónkat is!

Ismerd meg Biri Ildikót!

10 év után elköltözünk a MagNet házból, lezárás/új élet kezdődik. Hisszük, hogy jobb, szebb kényelmesebb, biztonságosabb körülményeket teremtünk a rajzoláshoz/festéshez.

Nézd meg hol találkozunk legközelebb!

Ha valaha belekezdtél portré vagy egész alakos kép megfestésébe, biztosan beleütköztél a bőrtónus kialakításának nehézségeibe. Elsőre talán nem is tűnik bonyolultnak, de ha megnézünk egy képet, a bőrszín, az árnyékos részek kialakítása okozhat némi fejtörést!

Nézd meg a videót, hogyan készült a piros ruhás hölgy!

Fiatal pár, romantika, eső... mintha egy filmbe csöppentünk volna. Neem, továbbra is festünk, méghozzá romantikusat, festőkésest egy igazán megnyerő kép elkészítését mutatjuk meg videóban!

Kukkants bele, hogyan készült!

A hullámzó tengerfelszín, a szikláknak csapodó víztömeg sokakat megihlet és szeretné papíron is megörökíteni ezt a látványt. Ha azonban jobban megfigyeljük a tengert láthatjuk, hogy az egymást követő hullámok nagysága, magassága nem azonos és a víztömeg a türkíz színeinek sokaságában pompázik. Na de akkor hogyan is kezdjek hozzá?

Megmutatjuk! Nézd meg a videót!

Mi az, amit egy ódon kapu tartogathat a számunkra? Ha szereted a romantikus képeket, akkor ezt mindenképpen készítsd el!

Gyere és nézd meg a videót!

Fontos az életünkben, hogy megteremtsük a harmóniát, hogy tudatosan alakítsuk úgy a gondolatainkat, tetteinket, hogy azok boldogabbá tegyenek minket!

Mit tud tenni értünk az alkotás?

Amikor nekikezdünk a rajztanulásnak számos technikai tudást kapunk a tanfolyamon vagy az online oktató anyagokból. Megtanuljuk, hogy a rajzolás során 5 féle árnyékolási technikát alkalmazhatunk. Ismeritek mind az 5-öt?

Segítünk eligazodni a technikák között!

A videóban megmutajuk, hogyan tudsz ilyen mesés virágokat festeni, hogyan alakítsd ki a színeket és milyen eszközöket használj a festésnél!

Nézd meg a videót!

A 4. digitális festő estünk témája lett az egyik legnépszerűebb eddig! Nem ok nélkül! A kép hangulata magával ragadó, és a megfestése is tartogat kihívást!

Kukkants bele, milyen volt a festés!

 

Ebben a rövid videóban megmutatom, hogy milyen eszközökkel lehet megfesteni a bokrokat, virágokat! 

Nézz bele! Milyen volt a digitális festőest!

A korábbi részekben már megismerkedhettél a klasszikus színes ceruzák több fajtájával, most két extrémebb ceruzáról lesz szó, a Derwent Drawing és Metallic típusokat mutatjuk be nektek!

Olvass tovább!

Melyik a Derwent legpuhább ceruzája? Miért is dobták piacra a Procolour ceruzát és mi a titka a Lightfast ceruzáknak?

A videóblogból választ kaphatsz a kérdésekre!

Igazi húsvétot idéző piros tulipánokat festettünk a 2. festőesten! Gyere és fess velünk otthonról!

Nézd meg a videót!

Mint látod és tudod a vírushelyzet miatt nem tudunk személyesen találkozni. Az elmúlt 3 hétben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy megoldást találjunk a fennálló helyzetre.

Olvasd el, mit javasolunk neked!

Sokan kérdezik Tőlünk milyen felszerelést szerezzenek be otthonra, ha a digitális festőesten szeretnének részt venni.

Mutatjuk videóban az eszközöket!

Csak nálunk először digitális tanfolyamok! 100%-ban pótolja a tantermi tanfolyamokat! Nézz bele, ismerd meg milyen egy digitális tanfolyam!

Nézd meg a videót!

Ebben a blogban a színes ceruzákról lesz szó, egészen pontosan a száraz, klasszikus színes ceruzákról. Bemutatjuk nektek, hogy melyik ceruzát, mire tudjátok használni!

Nézd meg a videót!

A kialakult járvány helyzet miatt a tantermi tanfolyamok bizonytalan időre szünetelnek! DE! Továbbra is tudsz tőlünk tanulni, otthonról kényelmesen és biztonságosan!

4 tanulási módszert is ajánlunk!

Oldalak

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: