RAJZTECHNIKÁK, TRÜKKÖK, TIPPEK

Régóta szeretnéd kipróbálni az olajfestést, de eddig sosem volt hozzá bátorságod? Ebben a bejegyzésben értékes tippeket olvashatsz, bemutatjuk a festőszereket és az olajfestés 3 technikáját! Sőt egy csodálatos kép fázisfotóit is megtalálod a cikk végén!

Ha mindenre kíváncsi vagy, akkor olvasd el a bejegyzést!


 

Valós modell alapján készített portré az egyik legnehezebb dolog, amibe csak belefoghatnál.   Rengeteg gyakorlás és sok-sok kitartás szükséges hozzá! Ebben a bejegyzésben eláruljuk neked milyen lépések mentén érdemes elindulnod!

Kattints és nézd meg a lépéseket!


 

Majdnem minden rajzolni tanuló újdonsült művész fejében ott motoszkál a gondolat, hogy egy napon képes lesz bárkit lerajzolni, aki csak szembe kerül vele, ez azonban a kártyavár legteteje!  Kezdőként érdemes a művészellátóban is kapható fabábukkal gyakorolni! Kíváncsi vagy miért?

Kattints és olvasd el a választ!


 

Számos dolog van, amivel fel lehet dobni egy újonnan készülő képet. Ha kedveled a kollázs technikát, ezt a bejegyzést imádni fogod, eláruljuk mire jó és hogyan használhatod a repesztőlakkot!

Kattints és járj utána!


 

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy akár a fogkeféd is segítségedre lehet egy festmény elkészítése során? Ebben a bejegyzésben megmutatjuk pontosan miben és hogyan!

Ha kíváncsi vagy nézd meg a videót!


 

Alkotó közösségünk újabb mérföldkőhöz érkezett, nemrég kedves tanulónk Szegedy Tamara kiállításán vendégeskedtünk, ahol az a megtisztelő feladat várt ránk, hogy mi nyithattuk meg ezt a pompás eseményt!

Kattints és csodáld meg a kiállítás képeit!


 

Az évekig tartó tanulás méltó megkoronozása, amikor az alkotó megmutathatja a közönségének a képeit. Ugyanakkor ünnep nekünk is, mert óriási öröm számunkra is, amikor tanítványaink eljutnak az önálló kiállításig!

Nézd meg Molnár Éva alkotásait!


 

Egy kedves tanítványunk, Cseresnyésné Bécsy Zsuzsanna kiállításának megnyitóján jártam... ismét! :) 10 éve ismerjük Zsuzsát és mindig örömmel figyeljük, amikor megosztja egy-egy festményét, rajzát velünk.

Nézd meg a kiállításról készült képeket!


Szabó Zsuzsit idézve, "Mondhatni ki így, ki úgy, ki meg amúgy kerül bele a Zsaru Magazinba." Kiváncsi vagy miért került be egyik tanítványunk az ominózus újságba? Vajon hírhedt vagy inkább híres lett?

Olvasd el a cikket!


 

Mindenki szereti az ajándékokat, de amikor egy igazán személyre szóló meglepetést kapsz, az semmi máshoz nem fogható! Így érezhette magát Galambos Lajos is, amikor Gyenge-Rózsa Edina meglepte a róla készült festményével.

Olvasd el a történetet!


 

Antalvári Mária nyugdíjas éveiben döntött úgy, hogy bár korábban nem voltak sikerélményei a rajzórákon a benne szunnyadó érdeklődést ideje felszínrehozni. Ez az útkeresés olyan jól sikerült, hogy idén első önálló kiállítását nyithatta meg Szegeden.

Nézd meg a kiállításról készült képeket!


 

Kiállítás szervezőként egy célunk volt, hogy a tavalyinál több képet tudjunk a falakra akasztani. A legnagyobb örömünkre sikerrel jártunk, hiszen REKORD számú alkotás díszíti a stúdiónkat!

Kattints és nézd meg az összes kiállított képet!


 

Ebben a bejegyzésben megismerheted azt a 6 tanítványunkat, akik a mentorpogramos éveik alatt egy-egy technika nagymesterévé váltak. Ezeket a képeiket most megmutatták az évzáró kiállításon is és most Te is megnézheted!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Idén is megtartottuk a Valdor Art „Alkoss szabadon” Mentorprogram kiállítás megnyitóját. Az ide évben ismét megvalósítottuk a lehetetlent, REKORDOT döntöttünk a kiállított képek számában.

Nézd vissza a megnyitó ünnepség felvételét és csodáld meg a kiállított képeket!


 

Minden amit tudni akartál a monokróm festésről. Mit jelent, mi az előnye és hogyan használd a gyakorlatban? Azonnal alkalmazható tippek és trükkök! 

Nézd meg a 15 csodálatos képet!


 

Kíváncsi vagy mi az a 7 LÉPÉS, aminek a segítségégvel tökéletes fénysugarat tudsz festeni a képeiden? Ebből a bejegyzásből megtudod, sőt FÁZISFOTÓKAT is mutatunk hozzá! 

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a cikket!


 

A kiállítás egyik legnépszerűbb képe II. Erzsébet portré festménye, ami október 5.-ig bárki számára megtakinthető! Gratulálunk Szabó Zsuzsinak élete első, önálló kiállításához!

Nézd meg a legnépszerűbb rajzait/festményeit!


 

38 évig másoknak szentelte az életét, de azt nem is sejtette, hogy az ővé csak ezután kezdődik igazán! Hogy fordulhatott elő, hogy élete első kiállítását a tudta nélkül rendezték meg? Ez egy igazi happy end történet, ami bearanyozza a napod!

Olvasd el Judit térténetét!


 

A perspektíva jelentése, fajtái, alkalmazása a rajzolásban!- KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLVA. Olyan hasznos tippeket is elárulunk, amiket azonnal kipróbálhatsz és sokkal realisztikusabbak lesznek tőle a rajzaid/festményeid! 

Ha kíváncsi vagy olvasd el a teljes bejegyzést!

 

Ismerd meg Hujber Hajni útját, aki egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően egy évig mozgásképtelenné vált. Terápiás célból kezdett alkotni, ami szenvedéllyé vált és 4 évvel később megrendezésre került élete első SAJÁT KIÁLLÍTÁSA! 

Olvasd el a cikket és ismerd meg a Hajni történetét!


 

Összefogott a ValDor Art család - 100+ csodálatos ember, közel 300 alkotás, egy jó ügy érdekében! Ebben a cikkben elmeséljük, hogyan segítettünk a Szegedi Tudományegyetem, Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Pszichiátriai Klinikájának!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Kíváncsi vagy mi az oka, hogy a balkezeseket régen üldözték? A balkezesség tényleg jár bizonyos szuperképességekkel? Ebben a cikkben minden kérrdésre megkapod a választ!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a cikket!


 

Egy régi tanítáványunknak nem mindennapi élményben volt része, mikor személyesen találkozott a 97 éves Bartilis Viktória festőművésszel. Ő az, aki senkitől nem tanulta a festés művészetét, mégis több száz lenyűgöző képet festett ez ideág.

Ha kíváncsi vagy olvasd el a teljes bejegyzést!


 

Ha szeretsz játszani a színekkel és rajongsz a tájképekért, akkor ezt a bejegyzést imádni fogod! Eláruljuk, hogyan tudsz az akvarellfestékkel varázsolni! 5 fázisfotón keresztül bemutatjuk, hogyan fess színponpás épületeket ezzel a technikával!

Ha kíváncsi vagy olvasd el a teljes bejegyzést!


 

Hallottál már az aranyozás tecnikájáról? Ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan dobd fel az akril festményed arany füstfóliával. Olvashatsz tippeket, trükköket és mutatunk fázisfotókat is!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!

Ezt a képet élmény volt megfesteni! - valósággal életre kelt a festmény a pompás színkavalkádnak köszönhetően! Nézd végig az előrajzolástól az utolsó ecsetvonásig - 6 FÁZISFOTÓ!

Ha kíváncsi vagy olvasd el a bejegyzést!


 

Tudtad, hogy az olajfestésnek van egy óriási előnye az akrilfestéshez képest, ami nagyban megkönnyíti az életed alkotás közben? Ebből a cikkből megtudod mi az! Ezen felül beszélünk a festőszerekről, a festési technikákról és egy komplett festmény elkészülését is végig követheted!

Ha kíváncsi vagy, akkor olvasd el a bejegyzést!


 

A Montmartre élménybeszámolónk második részéből, megtudod milyen döbbenetes dologra lettünk figyelmesek! A saját szemünkkel láttuk, ahogy alig 10 perc alatt varázsolnak a kinti művészek, EZZEL a technikával. Hogy melyik is ez? 

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Felejthetetlen egy hetet töltöttünk Párizsban a gyermekeinkkel. Ellátogattunk a művészetek fellegvárához a híres Montmartre-ra. Döbbenetes volt látni mi minden változott az elmúlt 18 évben mióta nem jártunk itt. 

Ha kíváncsi vagy az élményeinkre, olvasd el a bejegyzést!


 

Ez a 3 TIPP aranyat fog érni, ha akril festékkel dolgozol. Olvasd el a bejegyzést és megtudod milyen színt TILOS használni ég vagy víz festésnél. Az is kiderül, mire figyelj a LEGJOBBAN, ha alak van a referencia fotón!

Tudd meg a válaszokat és nézd meg a fázisfotókat!

Elhiszed, ha azt mondjuk, hogy bőrszínek nélkül is tökéletes portré képet lehet készíteni? - Ha ezzel a technikával dolgozol soha többet nem kell attól rettegned, hogy nem tudod kikeverni a bőrszíneket!

Ha kíváncsi melyik ez a technika olvasd el a cikket!


 

Kezdő és haladó tippek a tájképek szerelmeseinek! - ezt a technikát biztosan imádni fogod! Nézd meg, hogyan készült el 5 lépésben az idei év egyik legnépszerűbb festményei! - FÁZISFOTÓK!

Ha kíváncsi vagy olvasd el a teljes bejegyzést!


 

Óriási megtiszteltetés, hogy élő adásban beszélhettünk a rajzolás stresszcsökkentő hatásairól Pesti TV Gerilla Bár című műsorában.  

Kattints és nézd vissza a teljes adást felvételről!

Ha régi vágyad kipróbálni az olajfestést, de eddig úgy gondoltad úgy sem sikerülne, akkor jól figyelj! A gyorsított videóban Anditól ellesheted, hogyan kell egy gyönyörű portré képet megfesteni. Ha Te is ebben a sorrendben haladsz a festéssel, garantált a siker!

Nézd meg a 2 perces videót!


 

Kíváncsi vagy, hogyan érhető el a hosszú távú boldogság felnőtt korban? Ebben a bejegyzésben eláruljuk a titkos receptet, SŐT azt is megtudod, hogyan érheted el a flow állapotot pillanatok alatt! 

Olvasd el a cikket és Te is megtudod a titkot!


 

Gondoltad volna, hogy tudományosan bizonyított, hogy a céljaid kihatással vannak a mindennapi jólétedre? Bizony! Ha ez így van, akkor mi lehet az oka, hogy az emberek 80%-a nem tudja sosem elérni a kitűzött célokat? Ebben a cikkben erre is megtudod a választ!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Szereted a sikertörténeteket? Hiszel abban, hogy sosincs késő és a saját sorsodat bármikor a kezedbe veheted? Ha igen, akkor ezt a bejegyzést neked találtuk ki. Megismerkedhetsz két csodálatos tanítványunkkal, akiknek óriási változást hozott az alkotás az életükbe!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Tudni szeretnéd azt a 3+1 stresszkezelési módszert, amivel az év 365 napjában fent tudod tartani a munka - család - egészség egyensúlyát? Jó hír, hogy az egyiket, azonnal ki is tudod próbálni, méghozzá velünk együtt közösen! 

Ha kíváncsi vagy, akkor olvasd el a cikket!


 

Nem régen készítettünk egy kérdőívet, amiben arra voltunk kíváncsiak, hogy a tanulóink szerint miben vagyunk mások a többi művészeti iskolához képest. Ismered az érzést amikor tippelsz valamire, de a valóság a szöges ellentéte? Nagyjából ezt éreztük a válaszok olvasása közben!

Kattints és olvasd el a visszajelzéseket!


 

Hogyan maradhatsz stabil testileg és lelkileg, ha rendkívül nehéz szakaszba került az életed? Ebben a bejegyzésben megosztjuk veled Dan Sullivan 10 leghasznosabb tanácsát, aki ezek segítségével már 5 válságot győzött le az életében. 

A 10 tanácsért, kattints a bejegyzésre!


 

Szeretnél megtanulni rajzolni/festeni? Szívesen fejlesztenéd a tudásod, de elveszel a lehetőségek tengerébe? Ebben a cikkben bemutatjuk az összes tanulási módszerünket részletesen, hogy ezzel is segítsünk! Ha elolvasod a bejegyzést, akkor pontosan fogod tudni, melyiknek mi az előnye és mikor ajánljuk neked! 

Ismerd meg a 4 legnépszerűbb tanulási módszerünket!


 

Régóta szeretnéd kipróbálni az olajfestést, de eddig nem volt hozzá bátorságod? Azt hallottad másoktól, hogy elviselhetetlenül büdös a szaga? Ebben a cikkben bemutatjuk az összes olajfestő technikát és festőszert. Vannak köztük teljes szagtalan, 100%-ban egészség és környezetbarát festőszerek is! A bejegyzésből azt is megtudod, mikor való neked az olajfestés!

Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor olvasd el a cikket!


 

Szívesen próbálnál ki különleges festési technikékat? Ettől a kettőtől biztosan eldobod az agyad! Megmutatjuk, hogyan ötvözd napjaink egyik legnépszerűbb technikáját a realisztikus festéssel! Tippek és fázisfotók várnak rád a bejegyzásben.

Kattints és ismerj meg 2 hajmeresztő technikát!


 

Szeretnél megismerni egy elképesztően különleges technikát? Megmutatjuk, hogyan készíts el Emerico Toth lenyűgőző képét festőkés technikával! A bejegyzésben egy gyorsított videóban mutatjuk meg lépésről-lépésre a festés menetét! 

Olvas el a cikket és nézd meg a videót!


 

Honnan ismered fel, ha elindultál a kigéshez vezető úton? Létezik egy módszer, amivel hosszú távon fent tarthatod a munka-család-egészség egyensúlyát. A rajzolás/festés több tanítványunk életében hozott 180 fokos változást!

Olvasd el a cikket és Te is megtudod a titkot!


 

Hogyan tudod tökéletesen egymásra vinni a különböző rétegeket a festményeden? Ebben a cikkben bemutatunk 3 ecsetkezelési technikát, ami megkönnyíti az életed!

Megnézem a videót!


 

Rajongsz a tájképekért és valami igazán egyedi technikára vágysz? Úgy érzed képes lennél megtanulni, amit az emberek 70%-a sosem merne kipróbálni? Ebből a bejegyzésből megtudod, hogyan fess akvarellel lenyűgöző tájképet!

Nézd meg a 6 fázisfotót!


 

Hallottál már a Mentorprogramról és az Online tanfolyamokról, de fogalmad sincs mi lehet a különbség köztük? Ebben a cikkben megtudod az 6 legjelentősebb különbséget a két tanulási forma között!

Erre kíváncsi vagyok, elolvasom a cikket!


 

6 fázisfotó, 2 hasznos tipp és 1 érdekesség - megmutatjuk, hogyan tudsz akvarell festékkel lenyűgöző tájképeket készíteni!

Olvas el a cikket!

Mit szólnál, ha pár percre a bőrünkbe bújhatnál és kiparodizálhatnál minket? Nem csak örökre szóló élményt szerzel nekünk, de még 100.000 Ft-ot is nyerhetsz vele! Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el a bejegyzésünk!

Részt akarok venni a nyereményjátékba!


 


 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: