89317

RAJZTECHNIKÁK, TRÜKKÖK, TIPPEK

Számos kiállítás megnyitón vettünk már részt idén, de ez volt az egyik legkülönlegesebb! Két mentortársunk közös megnyitóján tartottunk nyitóbeszédet, de előtte buliztunk egy hatalmasat! Ritka az ilyen szuper megnyitó ünnepség!

Kattints és nézd meg a videót!


 

Minden évben megrendezzük a ValDor Art „Alkoss szabadon” mentor program évzáró kiállítását! A megnyitón résztvevő vendégek szavazólapok segítségével igyekeznek megtalálni a három legcsodásabb alkotást! Erre idén is sor került! Nagyon szoros volt a verseny a dobogóért, de végül meglettek a győztes képek!

Kattints és csodáld meg őket!


 

Szeretnél megtanulni rajzolni, festeni, de egyedül nem boldogulsz? Régóta azt mondjuk mindenkinek, hogy ez igenis fejleszthető képesség, nem kell hozzá született tehetség. Egy tökéletes formula, kemény munka és kitartás segítségével Neked is sikerülni fog!

Kattints és tudd meg hogyan!


 

Vannak olyan események az életben, amik ritkán adódnak! Most pont egy ilyen történt velünk, hiszen a Csak POZITÍVAN magazin felkért bennünket, hogy írjunk egy cikket nekik. Természetesen éltünk a lehetőséggel, ráadásul a témához is szabad kezet kaptunk!

Kattints és olvasd el cikkünket!


 

Hallottál már az akril öntésről? Ezzel a módszerrel teljesen egyedi absztrakt képek készthetők, ráadásul felhasználhatod arra is, hogy feldobj egy referencia fotó alapján készült festményt! Érdekel hogyan? 

Kattints és kövesd végig egy kép elkészítését!


 

Több színből tevődik össze a képeden az egyik elem és nem tudod, hogy kezdj hozzá? Ez a legtöbb emberre igaz, de nem kell kétségbe esni, több megoldás is létezik. Legújabb blogbejegyzésünkből megismerheted a színhelyes és a klasszikus festést!

Kattints és nézd meg a videót!


 

A Valdor Art felajánlása Pálvölgyi Flóra álmának megvalósításához, a Valdor Art Rajz és Festő Iskola tanulóinak kiállításán.

 

 

Kattints és nézd meg a videót és licitálj Te is!

Elképesztő boldogság számunka, hogy szeptember 24-én megnyitottuk a Mentorprogramosok évzáró kiállítását. Új helyszínnel és rekord mennyiségű kiállított képpel vártunk minden kedves érdeklődőt!

Nézd vissza a megnyitót és a kiállított képeket!


 

A szokásokhoz híven, idén is megrendezésre került a Mentorprogramos diákjaink évzáró kiállítása. Az idei kiállítás sokszorosan felülmúlta a korábbiakat, hiszen új helyszínen, rekord mennyiségű képpel vártuk az érdeklődőket!

Kattints és olvasd el a részleteket!


 

Lezajlottak az idei táborok, hatalmas lelki feltöltődése volt, bárcsak örökké tartott volna! Számtalan csodálatos kép készült és olyan dolgokat is megtettünk, amiről azt gondoltuk, hogy lehetetlen! Kíváncsi vagy mi volt az?

Kattints és olvasd el a cikket!


 

A rajzolás, festés sokkal több, mint hobbi. Jótékonyan hat a gyermekek fejlődésére, a felnőtteknek pedig segít kiszakadni a szürke hétköznapokból! Legújabb cikkünkből megismerheted milyen módon befolyásolja a gyerekek fejlődését és milyen jótékony hatásai vannak felnőttek számára!

Olvasd el a cikket!


 

Bárhol jársz a világon, egyetlen másodperc alatt képeket örökíthetsz meg, de nem sokkal jobb érzés, ha te magad készíted el? Legújabb cikkünkben elképesztő valósághű munkákat csodálhatsz meg és megtudhatod miért sokkal jobb, ha fényképezés helyett Te magad kelted életre a tárgyakat!

Kattints és nézd meg a videót!


 

Tudtad, hogy nem csak a műtárgyak kapnak helyet múzeumban? Egyes színek olyan ritkák, hogy kiállítják őket! Bejegyzésünkből megismerheted ezeket a színeket és egy hatékony technikát, amivel beazonosíthatod a színeket!

Olvas el a cikket!


 

Lassan elérkezik az idő, közeleg az év legfontosabb eseménye! Egy év alatt hosszú, fejlődéssel teli utat jártak be Mentor programos tanulóink! Ahogy megígértük nekik, egy kiállítás keretein belül megmutathatják a nagyvilágnak legcsodásabb munkáikat!

Kattints és olvasd el a részleteket!

Kíváncsi vagy, hogyan telt a nyarunk? Érdekel, milyen rajzolással/festéssel kapcsolatos emlékeket szereztünk?  Ebben a bejegyzésben elolvashatod a találkozásunk történetét Picassoval, Remrandttal és Van Gogh-al. Sőt azt is eláruljuk kitől kaptunk autogramot és milyen volt a Tom Jones koncert!

Olvasd el az élménybeszámolónkat!

Varázslatos meglepetéssel készültek nekünk a Mentor program harmadéves diákjai! Amióta elkezdtük a tanítást, nem éltünk át ennél meghatóbb pillanatot! Nézd meg mivel kedveskedtek nekünk!

Kattints és nézd meg a videót!


 

Május közepén véget ért egy igazán érdekes program, a Változz Velünk! Az összefogó partnerekkel együttműködve segítettünk 9 szerencsés emberen, akik testi és lelki átalakulásra vágytak már hosszú idő óta! 

Vajon sikerült megvalósítani álmaikat? Kattints és járj utána!


 

Rontottál már el festményt azért, mert a növények ábrázolása nem úgy sikerült, ahogy kellett volna? Akkor ez a videó Neked készült! Andi megmutat két nagyszerű módszert, amivel úgy sikerülnek majd a növények, bokrok, ahogy az a nagy könyvben meg van írva!

Kattints és nézd meg a videót!

A gyerekek rajztanulása nagyon fontos. Sokan választottátok a Rajzolós mesebirodalom könyvünket, hogy fejlesszétek készségeiket. A nagy érdeklődés miatt rajzpályázatot hirdettünk és meg is lettek a győztesek! Olvasd el cikkünket és nézd meg a győztes munkákat!

Kíváncsi vagyok a nyertes alkotásokra!


 

Támogattuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt! Úgy éreztük szeretnénk a rászoruló gyermekek és családok mindennapjaiba örömöt csempészni! Ha kíváncsi vagy, hogyan valósítjuk meg, akkor olvasd el a bejegyzést!

Érdekel a kezdeményezés!


 

Tényleg meg lehet tanulni rajzolni otthon, önállóan? Fatima az élő példa erre! Szlovákiában kezdte el egyedül a tanulást és annyira megtetszett neki, hogy 2020. májusában beiratkozott a mentor programunk elit csoportjába! A bejegyzésben elmondja, hogyan érzi magát a csatlakozás óta!

Hallgasd meg Fatima véleményét a mentor programról!


 

Kíváncsi vagy, hogyan kezdte újra 20 év kihagyás után Mária az alkotást? Mit tudtunk tanítani valakinek, aki már középiskolában művészeti szakirányra járt? Érdekel, miért tartja Mária annyira különlegesnek a mentor programot? 

Hallgasd meg Mária véleményét a mentor programról!


 

Miért tilos magadat másokhoz hasonlítgatni? Véletlen, hogy az emberek 50% sosem képes elérni a céljait? A kreativitás valóban csak egy velünk született képesség lenne? Ebben a cikkben az összes kérdésre megkapod a választ!  

Érdekelnek a válaszok!

Gondot okoz a női ruhaköltemények ábrázolása? Ha szeretnél ilyen típusú képeket festeni, de félsz, hogy nem lenne tökéletes, most fellélegezhetsz! Andi a videóban megmutatja mire figyelj, ha csíkos szoknyát festesz!

Ismerd meg a titkot, sajátítsd el a technikáját!


 

Ha eddig gondot okozott a haj megfestése, akkor ezt a bejegyzést látnod kell! Andi hasznos tippeket ad a színkeveréshez és szuper trükköket mutat az ecsetkezelési technikákról! Nézd meg a videót és fejleszd tovább a tudásod!

Érdekel, hogyan kell hajat festeni, megnézem a videót!

Ha imádod a romantikus festményeket és szívesen festesz női alakokat, akkor ezt mindenképp olvasd el! A ruhaköltemény kidolgozása nem könnyű feladat, hiszen ez képviseli a nőiességet a képen. Ha kíváncsi vagy, milyen trükökkel lesz a végeredmény tökéletes, akkor nézd meg Andi videóját!

Nézd meg, a videót és megtudod, hogyan kell selyemszoknyát festeni!


 

Ha van olyan kép, amit már nagyon régóta szeretnél elkészteni akkor most van egy ajánlatunk! Nézd meg Fatima, milyen egyedi képekkel díszítette otthonát, amit a mi segítségünkkel készített el a tanfolyamon!

Kattints és nézd meg Fatima képeit!


 

Ha mindig is imádtad a tájképeket,de úgy érezted a fák, bokrok festése gondot jelentene ezt a bejegyzést mindenképpen olvasd el! Andi egy videóban mondja el, hogy mi a bokor festésének a titka, mikre kell kiemelten figyelni és milyen technikával kell dolgoznod!

Nézd meg, a videót és megismered a bokor festés trükkjeit!


 

Ha nehézséget okozott eddig a bőrtónusok kidolgozása a képeken, akkor ezt mindenképpen olvasd el! A videóból megtudod, hogyan kell szépen összedolgozni a különböző árnyalatokat!

Megnézem a videót!


 

A vízfelszínen a fák, bokrok tükröződését nem könnyű feladat szépen elkészíteni! Ebben a bejegyzésben megnézheted Andi, hogyan csinálja. Megtudod, hogyan kell az olajfesték lassú száradását az előnyödre fordítani! 

Kattints és nézd meg a videót!


 

Ha szeretnél portré képet készíteni, akkor ez a cikk Neked szól! Megtudod, hogyan fogj hozzá, milyen nehézségekbe ütközhetsz. Beszélünk a portré festési stílusokról. Megcsodálhatod Andi és Péter műveit, amin gyermekeiket ábrázolták. 

Olvasd el a cikket és tudj meg mindent a portré festésről!


 

Miért nem tudunk rajzolni? Hogyan lehet a leghatékonyabban megtanulni? Tényleg elég 8 nap ahhoz, hogy bárkit és bármit le tudj rajzolni? A válaszokat a cikkben megtalálod!

Elolvasom a cikket!


 

Ha törekszel a tökéletességre ez a cikk neked szól! Tudj meg mindent a színelmélet alapjairól. Ismerkedj meg az elsődleges, másodlagos és komplementer színekkel. Kiderül, hogyan alkalmazd a színkört és hogyan kell mindössze 10 színből kikeverni a világ összes színét!

Kattints a részletekért!


 

Ez az év nekünk sem indult jobban, mint másnak! Számos akadállyal kellett megküzdenünk, de hála égnek még itt vagyunk! Ebben a bejegyzésben az összes olyan eseményt összeszedtük, ami örömet okozott nekünk idén! Utólag visszagondolva rengeteg dolog történt velünk amiért hálásak lehetünk! 

Olvasd el a cikket!

A vízfelszín megfestése igazi kihívás mindenki számára! Csodálatos látvány, mikor életre kelnek a színek a papíron. Persze hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy egyszerű szépen kidolgozni a vizet. Nézd meg Andi videóját, amiben megmutatja mi a titka! 

Érdekel a vízfeszín festés titka!


 

Vége van a szavazásnak, amiben arra kértünk, hogy segíts eldönteni, melyik képeket fessük meg közösen a tavaszi szezonban a Festő Klub és Exkluzív Festő klubokon! Megszületett az eredmény! Annyit elárulunk, hogy lenyűgöző képeket fogunk megfesteni!

Nézd meg, milyen képek kerültek be a programba!


 

Ha még nincsen meg a tökéletes ajándék szeretteidnek, akkor ezt a blogbejegyzést mindenképpen olvasd el! Annyit elárulunk, hogy nem kell tovább törnöd a fejedet a meglepetésen! Hallgasd meg Andi szuper ötleteit!

Kíváncsi vagyok mit találtatok ki!


 

Idén karácsonyra óriási meglepetéssel készültünk! Ebben a bejegyzésben megnézheted Andi videóját, amiben minden titkot elárulunk! 

Hú ez érdekel! Megnézem a videót!


 

Ez a cikk nem más, mint híres festők névsora. Összesen 30 művész van a listánkon köztük a leghíresebb festők. Pablo Picassotól Munkácsy Mihályon keresztül eljutunk a modern festők kiemelkedő alakjaihoz, mint Anna Razumovskaya. Természetesen a híres festők képei sem maradhattak ki a bejegyzésből, ezért minden művésznél 3-3 képet megtekinthetsz. 

Megnézem a képeket!


 

Ebben a cikkben eláruljuk, milyen csúcstechnológiával fejlesztettük tovább az oktató termeinket. A vírus helyzetben 100%-ban biztonságos tanulási módszert is kidolgoztuk, erről a bejegyzés végén olvashatsz. Andi 2 fontos változást tudat veled a videóban, ezt is feltétlenül nézd meg!

Érdekel a 100%-ban biztonságos tanulási módszer!


 

Ebben a cikkben összeszedtük a portré rajzolás lépéseit, olvashatsz az árnyékolási technikákról, amikkel igazán egyedi képeket készíthetsz. Megtudod, miért akadályoznak a rajzsablonok az élethű rajzolásban. 

Kattints ide a részletekért!


 

Elképesztő dolog van készülőben! Titokzatos emberek csoportja összedugta a fejét és valami forradalmi dolgot hoztak össze közösen. Ehhez hasonló program Magyarországon még nem volt!

Ha érdekelnek a részleteket, kattints ide!


 

Ebben a bejegyzésben bővebben olvashatsz a színelméletről a komplementer színpárok tulajdonságairól és a színkeverésről! Ha érdekel, hogyan tudod mindössze 10 színből kikeverni a világ összes színét, akkor jó helyen jársz!

Hú ez nagyon izgalmas! Érdekel, hogyan csináljátok!


 

Készítettünk egy kutatást a tanulóink körében nemrégen. Arról kérdeztük őket, hogy mi a legnagyobb kihívásuk, mikor el akarnak adni egy képet! 

Ha kíváncsi vagy miket válaszoltak, olvass tovább!


 

A felnőttképzési törvény és a vírushelyzet miatt 2 fontos változás lépett életbe! Az Általános Szerződési Feltételekben is módosítást vezettünk be!

Nézd meg a videót és tájékozódj!


 

Óriási megtiszteltetés, hogy minket is felkértek a szakértők közé a Ridikül című műsorban! A téma a "Barangolás az agyféltekéink között" volt. 

Kattints és nézd vissza a teljes adást felvételről!

Tanítványaink egyik leggyakoribb kérdése, hogy melyik pasztellkrétát használják. Erre sajnos nem tudunk röviden válaszolni, ezért válaszolunk hosszan! 

Kattitns és olvasd el, hogyan készülnek a pasztell képek! 


 

Szívesen nézegeted mások festményeit, vagy a hobbi boltok tubusokkal teli polcai láttán fog el a vágy, hogy te is ecsetet ragadj? De vajon, mindent tudsz már róla? Ebben a cikkben, olyan információ birtokába kerülsz, amik aranyat érnek, ha ilyen technikával akarsz festeni. 

Tudj meg mindent az akril festésről! 


 

Készítettünk egy videót, amiből megtudhatod, hogyan kell a selyemszoknyát szépen megfesteni. Ha így csinálod, garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel!

Kattints ide és, lesd el a trükköt!

Képzeljétek kidolgoztunk egy szuper megoldást azoknak, akik a vírus miatt nem mernek személyesen részt venni a tantermi tanfolyamokon vagy vidékről nem tudják megoldani az utazást! 

Online közvetítést biztosítunk az összes tantermi tanfolyamunkról!

Oldalak

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: