RAJZTECHNIKÁK, TRÜKKÖK, TIPPEK

Kíváncsi vagy, hogyan érhető el a hosszú távú boldogság felnőtt korban? Ebben a bejegyzésben eláruljuk a titkos receptet, SŐT azt is megtudod, hogyan érheted el a flow állapotot pillanatok alatt! 

Olvasd el a cikket és Te is megtudod a titkot!


 

Gondoltad volna, hogy tudományosan bizonyított, hogy a céljaid kihatással vannak a mindennapi jólétedre? Bizony! Ha ez így van, akkor mi lehet az oka, hogy az emberek 80%-a nem tudja sosem elérni a kitűzött célokat? Ebben a cikkben erre is megtudod a választ!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Szereted a sikertörténeteket? Hiszel abban, hogy sosincs késő és a saját sorsodat bármikor a kezedbe veheted? Ha igen, akkor ezt a bejegyzést neked találtuk ki. Megismerkedhetsz két csodálatos tanítványunkkal, akiknek óriási változást hozott az alkotás az életükbe!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 

Tudni szeretnéd azt a 3+1 stresszkezelési módszert, amivel az év 365 napjában fent tudod tartani a munka - család - egészség egyensúlyát? Jó hír, hogy az egyiket, azonnal ki is tudod próbálni, méghozzá velünk együtt közösen! 

Ha kíváncsi vagy, akkor olvasd el a cikket!


 

Nem régen készítettünk egy kérdőívet, amiben arra voltunk kíváncsiak, hogy a tanulóink szerint miben vagyunk mások a többi művészeti iskolához képest. Ismered az érzést amikor tippelsz valamire, de a valóság a szöges ellentéte? Nagyjából ezt éreztük a válaszok olvasása közben!

Kattints és olvasd el a visszajelzéseket!


 

Hogyan maradhatsz stabil testileg és lelkileg, ha rendkívül nehéz szakaszba került az életed? Ebben a bejegyzésben megosztjuk veled Dan Sullivan 10 leghasznosabb tanácsát, aki ezek segítségével már 5 válságot győzött le az életében. 

A 10 tanácsért, kattints a bejegyzésre!


 

Szeretnél megtanulni rajzolni/festeni? Szívesen fejlesztenéd a tudásod, de elveszel a lehetőségek tengerébe? Ebben a cikkben bemutatjuk az összes tanulási módszerünket részletesen, hogy ezzel is segítsünk! Ha elolvasod a bejegyzést, akkor pontosan fogod tudni, melyiknek mi az előnye és mikor ajánljuk neked! 

Ismerd meg a 4 legnépszerűbb tanulási módszerünket!


 

Régóta szeretnéd kipróbálni az olajfestést, de eddig nem volt hozzá bátorságod? Azt hallottad másoktól, hogy elviselhetetlenül büdös a szaga? Ebben a cikkben bemutatjuk az összes olajfestő technikát és festőszert. Vannak köztük teljes szagtalan, 100%-ban egészség és környezetbarát festőszerek is! A bejegyzésből azt is megtudod, mikor való neked az olajfestés!

Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor olvasd el a cikket!


 

Szívesen próbálnál ki különleges festési technikékat? Ettől a kettőtől biztosan eldobod az agyad! Megmutatjuk, hogyan ötvözd napjaink egyik legnépszerűbb technikáját a realisztikus festéssel! Tippek és fázisfotók várnak rád a bejegyzásben.

Kattints és ismerj meg 2 hajmeresztő technikát!


 

Szeretnél megismerni egy elképesztően különleges technikát? Megmutatjuk, hogyan készíts el Emerico Toth lenyűgőző képét festőkés technikával! A bejegyzésben egy gyorsított videóban mutatjuk meg lépésről-lépésre a festés menetét! 

Olvas el a cikket és nézd meg a videót!


 

Honnan ismered fel, ha elindultál a kigéshez vezető úton? Létezik egy módszer, amivel hosszú távon fent tarthatod a munka-család-egészség egyensúlyát. A rajzolás/festés több tanítványunk életében hozott 180 fokos változást!

Olvasd el a cikket és Te is megtudod a titkot!


 

Hogyan tudod tökéletesen egymásra vinni a különböző rétegeket a festményeden? Ebben a cikkben bemutatunk 3 ecsetkezelési technikát, ami megkönnyíti az életed!

Megnézem a videót!


 

Rajongsz a tájképekért és valami igazán egyedi technikára vágysz? Úgy érzed képes lennél megtanulni, amit az emberek 70%-a sosem merne kipróbálni? Ebből a bejegyzésből megtudod, hogyan fess akvarellel lenyűgöző tájképet!

Nézd meg a 6 fázisfotót!


 

Hallottál már a Mentorprogramról és az Online tanfolyamokról, de fogalmad sincs mi lehet a különbség köztük? Ebben a cikkben megtudod az 6 legjelentősebb különbséget a két tanulási forma között!

Erre kíváncsi vagyok, elolvasom a cikket!


 

6 fázisfotó, 2 hasznos tipp és 1 érdekesség - megmutatjuk, hogyan tudsz akvarell festékkel lenyűgöző tájképeket készíteni!

Olvas el a cikket!

Mit szólnál, ha pár percre a bőrünkbe bújhatnál és kiparodizálhatnál minket? Nem csak örökre szóló élményt szerzel nekünk, de még 100.000 Ft-ot is nyerhetsz vele! Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvasd el a bejegyzésünk!

Részt akarok venni a nyereményjátékba!


 

6 ijesztően részeletes fázisfotó - megmutatjuk, hogyan tudsz akvarell festékkel lenyűgöző épületeket festeni!

Olvas el a cikket!


 

Ebben a cikkben összeszedtük azt a 20 rajzolással/festéssel kapcsolatos tévhitet, amivel 14 éves oktatói tapasztalatunk során találkoztunk! Ezek között biztosan találsz olyat, ami eddig téged is megbéklyózott, esetleg teljesen elvette a kedvet!

Olvasd el a leggyakoribb tévhiteket!

Számos kiállítás megnyitón vettünk már részt idén, de ez volt az egyik legkülönlegesebb! Két mentortársunk közös megnyitóján tartottunk nyitóbeszédet, de előtte buliztunk egy hatalmasat! Ritka az ilyen szuper megnyitó ünnepség!

Kattints és nézd meg a videót!


 

Minden évben megrendezzük a ValDor Art „Alkoss szabadon” mentor program évzáró kiállítását! A megnyitón résztvevő vendégek szavazólapok segítségével igyekeznek megtalálni a három legcsodásabb alkotást! Erre idén is sor került! Nagyon szoros volt a verseny a dobogóért, de végül meglettek a győztes képek!

Kattints és csodáld meg őket!


 

Szeretnél megtanulni rajzolni, festeni, de egyedül nem boldogulsz? Régóta azt mondjuk mindenkinek, hogy ez igenis fejleszthető képesség, nem kell hozzá született tehetség. Egy tökéletes formula, kemény munka és kitartás segítségével Neked is sikerülni fog!

Kattints és tudd meg hogyan!


 

Vannak olyan események az életben, amik ritkán adódnak! Most pont egy ilyen történt velünk, hiszen a Csak POZITÍVAN magazin felkért bennünket, hogy írjunk egy cikket nekik. Természetesen éltünk a lehetőséggel, ráadásul a témához is szabad kezet kaptunk!

Kattints és olvasd el cikkünket!


 

Hallottál már az akril öntésről? Ezzel a módszerrel teljesen egyedi absztrakt képek készthetők, ráadásul felhasználhatod arra is, hogy feldobj egy referencia fotó alapján készült festményt! Érdekel hogyan? 

Kattints és kövesd végig egy kép elkészítését!


 

Több színből tevődik össze a képeden az egyik elem és nem tudod, hogy kezdj hozzá? Ez a legtöbb emberre igaz, de nem kell kétségbe esni, több megoldás is létezik. Legújabb blogbejegyzésünkből megismerheted a színhelyes és a klasszikus festést!

Kattints és nézd meg a videót!


 

A Valdor Art felajánlása Pálvölgyi Flóra álmának megvalósításához, a Valdor Art Rajz és Festő Iskola tanulóinak kiállításán.

 

 

Kattints és nézd meg a videót és licitálj Te is!

Elképesztő boldogság számunka, hogy szeptember 24-én megnyitottuk a Mentorprogramosok évzáró kiállítását. Új helyszínnel és rekord mennyiségű kiállított képpel vártunk minden kedves érdeklődőt!

Nézd vissza a megnyitót és a kiállított képeket!


 

A szokásokhoz híven, idén is megrendezésre került a Mentorprogramos diákjaink évzáró kiállítása. Az idei kiállítás sokszorosan felülmúlta a korábbiakat, hiszen új helyszínen, rekord mennyiségű képpel vártuk az érdeklődőket!

Kattints és olvasd el a részleteket!


 

Lezajlottak az idei táborok, hatalmas lelki feltöltődése volt, bárcsak örökké tartott volna! Számtalan csodálatos kép készült és olyan dolgokat is megtettünk, amiről azt gondoltuk, hogy lehetetlen! Kíváncsi vagy mi volt az?

Kattints és olvasd el a cikket!


 

A rajzolás, festés sokkal több, mint hobbi. Jótékonyan hat a gyermekek fejlődésére, a felnőtteknek pedig segít kiszakadni a szürke hétköznapokból! Legújabb cikkünkből megismerheted milyen módon befolyásolja a gyerekek fejlődését és milyen jótékony hatásai vannak felnőttek számára!

Olvasd el a cikket!


 

Bárhol jársz a világon, egyetlen másodperc alatt képeket örökíthetsz meg, de nem sokkal jobb érzés, ha te magad készíted el? Legújabb cikkünkben elképesztő valósághű munkákat csodálhatsz meg és megtudhatod miért sokkal jobb, ha fényképezés helyett Te magad kelted életre a tárgyakat!

Kattints és nézd meg a videót!


 

Tudtad, hogy nem csak a műtárgyak kapnak helyet múzeumban? Egyes színek olyan ritkák, hogy kiállítják őket! Bejegyzésünkből megismerheted ezeket a színeket és egy hatékony technikát, amivel beazonosíthatod a színeket!

Olvas el a cikket!


 

Lassan elérkezik az idő, közeleg az év legfontosabb eseménye! Egy év alatt hosszú, fejlődéssel teli utat jártak be Mentor programos tanulóink! Ahogy megígértük nekik, egy kiállítás keretein belül megmutathatják a nagyvilágnak legcsodásabb munkáikat!

Kattints és olvasd el a részleteket!

Kíváncsi vagy, hogyan telt a nyarunk? Érdekel, milyen rajzolással/festéssel kapcsolatos emlékeket szereztünk?  Ebben a bejegyzésben elolvashatod a találkozásunk történetét Picassoval, Remrandttal és Van Gogh-al. Sőt azt is eláruljuk kitől kaptunk autogramot és milyen volt a Tom Jones koncert!

Olvasd el az élménybeszámolónkat!

Május közepén véget ért egy igazán érdekes program, a Változz Velünk! Az összefogó partnerekkel együttműködve segítettünk 9 szerencsés emberen, akik testi és lelki átalakulásra vágytak már hosszú idő óta! 

Vajon sikerült megvalósítani álmaikat? Kattints és járj utána!


 

Varázslatos meglepetéssel készültek nekünk a Mentor program harmadéves diákjai! Amióta elkezdtük a tanítást, nem éltünk át ennél meghatóbb pillanatot! Nézd meg mivel kedveskedtek nekünk!

Kattints és nézd meg a videót!


 

Rontottál már el festményt azért, mert a növények ábrázolása nem úgy sikerült, ahogy kellett volna? Akkor ez a videó Neked készült! Andi megmutat két nagyszerű módszert, amivel úgy sikerülnek majd a növények, bokrok, ahogy az a nagy könyvben meg van írva!

Kattints és nézd meg a videót!

A gyerekek rajztanulása nagyon fontos. Sokan választottátok a Rajzolós mesebirodalom könyvünket, hogy fejlesszétek készségeiket. A nagy érdeklődés miatt rajzpályázatot hirdettünk és meg is lettek a győztesek! Olvasd el cikkünket és nézd meg a győztes munkákat!

Kíváncsi vagyok a nyertes alkotásokra!


 

Támogattuk az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványt! Úgy éreztük szeretnénk a rászoruló gyermekek és családok mindennapjaiba örömöt csempészni! Ha kíváncsi vagy, hogyan valósítjuk meg, akkor olvasd el a bejegyzést!

Érdekel a kezdeményezés!


 

Tényleg meg lehet tanulni rajzolni otthon, önállóan? Fatima az élő példa erre! Szlovákiában kezdte el egyedül a tanulást és annyira megtetszett neki, hogy 2020. májusában beiratkozott a mentor programunk elit csoportjába! A bejegyzésben elmondja, hogyan érzi magát a csatlakozás óta!

Hallgasd meg Fatima véleményét a mentor programról!


 

Kíváncsi vagy, hogyan kezdte újra 20 év kihagyás után Mária az alkotást? Mit tudtunk tanítani valakinek, aki már középiskolában művészeti szakirányra járt? Érdekel, miért tartja Mária annyira különlegesnek a mentor programot? 

Hallgasd meg Mária véleményét a mentor programról!


 

Miért tilos magadat másokhoz hasonlítgatni? Véletlen, hogy az emberek 50% sosem képes elérni a céljait? A kreativitás valóban csak egy velünk született képesség lenne? Ebben a cikkben az összes kérdésre megkapod a választ!  

Érdekelnek a válaszok!

Gondot okoz a női ruhaköltemények ábrázolása? Ha szeretnél ilyen típusú képeket festeni, de félsz, hogy nem lenne tökéletes, most fellélegezhetsz! Andi a videóban megmutatja mire figyelj, ha csíkos szoknyát festesz!

Ismerd meg a titkot, sajátítsd el a technikáját!


 

Ha eddig gondot okozott a haj megfestése, akkor ezt a bejegyzést látnod kell! Andi hasznos tippeket ad a színkeveréshez és szuper trükköket mutat az ecsetkezelési technikákról! Nézd meg a videót és fejleszd tovább a tudásod!

Érdekel, hogyan kell hajat festeni, megnézem a videót!

Ha imádod a romantikus festményeket és szívesen festesz női alakokat, akkor ezt mindenképp olvasd el! A ruhaköltemény kidolgozása nem könnyű feladat, hiszen ez képviseli a nőiességet a képen. Ha kíváncsi vagy, milyen trükökkel lesz a végeredmény tökéletes, akkor nézd meg Andi videóját!

Nézd meg, a videót és megtudod, hogyan kell selyemszoknyát festeni!


 

Ha van olyan kép, amit már nagyon régóta szeretnél elkészteni akkor most van egy ajánlatunk! Nézd meg Fatima, milyen egyedi képekkel díszítette otthonát, amit a mi segítségünkkel készített el a tanfolyamon!

Kattints és nézd meg Fatima képeit!


 

Ha mindig is imádtad a tájképeket,de úgy érezted a fák, bokrok festése gondot jelentene ezt a bejegyzést mindenképpen olvasd el! Andi egy videóban mondja el, hogy mi a bokor festésének a titka, mikre kell kiemelten figyelni és milyen technikával kell dolgoznod!

Nézd meg, a videót és megismered a bokor festés trükkjeit!


 

Ha nehézséget okozott eddig a bőrtónusok kidolgozása a képeken, akkor ezt mindenképpen olvasd el! A videóból megtudod, hogyan kell szépen összedolgozni a különböző árnyalatokat!

Megnézem a videót!


 

A vízfelszínen a fák, bokrok tükröződését nem könnyű feladat szépen elkészíteni! Ebben a bejegyzésben megnézheted Andi, hogyan csinálja. Megtudod, hogyan kell az olajfesték lassú száradását az előnyödre fordítani! 

Kattints és nézd meg a videót!


 

Ha szeretnél portré képet készíteni, akkor ez a cikk Neked szól! Megtudod, hogyan fogj hozzá, milyen nehézségekbe ütközhetsz. Beszélünk a portré festési stílusokról. Megcsodálhatod Andi és Péter műveit, amin gyermekeiket ábrázolták. 

Olvasd el a cikket és tudj meg mindent a portré festésről!


 

Miért nem tudunk rajzolni? Hogyan lehet a leghatékonyabban megtanulni? Tényleg elég 8 nap ahhoz, hogy bárkit és bármit le tudj rajzolni? A válaszokat a cikkben megtalálod!

Elolvasom a cikket!


 


 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: