Rajzkönyvek, Számfestők - Felnőtteknek, gyerekeknek!

Valdor Art Művészképző sorozat első 2 kötetéből kicsik és nagyok egyaránt meg tudnak tanulni rajzolni!

A Rajzolós Mesebirodalom című könyvet azoknak a 2-8 éves gyermekeknek ajánljuk, akik játékos formában szeretnének megtanulni rajzolni, meséken keresztül.

A realisztikus rajzolás mesterfogásait azoknak a 12 évnél idősebb gyerekeknek és  felnőtteknek ajánljuk, akiknek nincsen naponta több órájuk az alkotásra. Ezzel a könyvvel napi 15 perc gyakorlással, 1 hónap múlva profi szintre tudsz eljutni!

A realisztikus rajzolás mesterfogásai! KÖNYV! 15-99 éves korig!

Ezzel a könyvvel napi 15 perc gyakorlással, 1 hónap alatt úgy tanulsz meg rajzolni, hogy még élvezni is fogod! Ajánljuk ezt a könyvet kezdőknek, akik most kezdenek rajzolni tanulni! Ajánljuk azoknak is, akik tanultak már rajzolni, de jól jönne egy kis gyakorlás, hogy még profibb rajzokat tudjál készíteni!

Hűű, ezt megnézem!

Rajzolós mesebirodalom! KÖNYV 2-8 éves gyerekeknek!

Ebből a könyvből a 2-8 éves gyerekek játékosan a meséken keresztül begyakorolhatják, hogyan bánjanak a ceruzával, a papírral. Megtanulják, hogyan rajzoljanak le egyszerű alapformákból ügyes kis figurákat!

Nézd meg, miért fogja gyermeked imádni!

Egyedi számfestő fényképről- ValDor Art

A saját fényképedből készített egyedi számfestőt KERETRE FESZÍTETT VÁSZONRA készítjük el, az ÖSSZES SZÜKSÉGES FESTŐESZKÖZT ajándékba küldjük és INGYEN házhoz szállítjuk Neked!

Keltsd életre kedvenc nyári élményedet, legszebb családi emlékedet vagy a legjobb fotódat a barátaiddal!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: