MOTIVÁCIÓ

Szeretnéd, ha az alkotás az életed részévé válna, de eddig nem jártás sikerrel? Lehet, hogy nem is gondolnád, de egy nagyszerű könyvben kell keresned a megoldás kulcsát! Ebben a bejegyzésben megismerheted a titok nyitját!

Kattints és olvasd el a cikket!


 

Az álmainkhoz vezető út mindig hosszú és kihívásokkal teli, de csak is a gondolkodásmódodon múlik, hogy ez az út boldogan vagy boldogtalanul fog telni. Ez mindössze egyetlen tényezőn múlik, van sejtésed mi lehet az?

Ebben a cikkben eláruljuk a választ!


 

Hogyan tudsz egyensúlyban maradni a legnehezebb időkben? Mi az-az egyetlen különbség, ami a sikeres és sikertelen embert megkülönbözteti? Mit tegyél ha szeretnél valamit, de úgy érzed nem engedheted meg magadnak? 

Ha tudni akarod a válaszokat, olvasd el a cikket!


 

Kíváncsi vagy a hoszzú távú, valódi boldogság titkos összetevőire? Ezek az apró változások, azonnal képesek pozitívan hatni a mindennapjaidra, sőt a céljaid meghatározásában is óriási segítséget nyújtanak! 

A cikkben minden titkot megosztunk veled!


 

Hogyan juthatsz el a legrövidebb úton az első vonalaktól a rajzolás csúcsára, kudarcok nélkül? Ha ezt a 5+2 alapkészséget megtanulod, akkor is sikerül, ha nem vagy őstehetség!

A cikkből azt is megtudod,  mit üzent Michelangelo!


 

Motivációs sorozatunk második részében azt a 10+2 leggyakoribb indokot fogja elmesélni Andi, amiért a legtöbben rajzolásra adják a fejüket felnőttként. Akadnak köztük olyanok is amire sosem gondoltál volna. 

Ha kíváncsi vagy, akkor olvasd el a bejegyzést!


 

Minden amit a rajzolás/festésről tudnod kell: a 2 legfontosabb eredménye, az 1 legsúlyosabb tévhit és miért több, mint egy sima hobbi! A cikk végén még Dabóczy Gergő frappáns idézetét is elolvashatod, ami évek óta a kedvencünk!

Ha kíváncsi vagy, olvasd el a bejegyzést!


 


 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: