Online rajz, festő és pasztell tananyagok minden korosztálynak!

Minden online rajz és festő tanfolyamunk több modulból épül fel és teljes mértékben helyettesíti a tantermi tanfolyamokat! Attól függően, hogy milyen szintre akarod fejleszteni a tudásod, több csomag közül tudsz választani. A tananyagokat megvásárolhatod csomagban és modulonként is!

Válaszd ki, hogyan szeretnéd fejleszteni a rajz/festő tudásod és kattints a "Pont ez érdekel" gombra!

Online RAJZ tanfolyam - Pálcika embertől az élőből rajzolásig!

Ez a tananyag megtanít valóban rajzolni és nem csak másolni! Szórakoztató rajztanulás online! 12 modulból álló oktatóanyagunk segítségével! Kezdőből igazi profivá válhatsz és eljuthatsz a rajzolás csúcsára!

Válassz az S, M, L, XL csomagok közül!

Online KARIKATÚRA rajzolás tanfolyam kezdőknek és haladóknak

Ebből a tananyagból 12 gyakorló képen keresztül, megtanulod azokat a módszereket, amik segítségével BÁRKI karikatúráját elkészítheted künnyű szerrel! 

Készítsd el 5 világsztár vicces portréját!

Online AKRIL festőtanfolyam - Az ecsetkezeléstől a festési stílusokig!

Az online festőtanfolyam 10 modulja a kezdő szinttől a portré festésig juttat el a tanulásban. A 10 modul a festéstanulás egymásra épülő lépéseit mutatja meg.

Válassz az S, M, L, XL csomagok közül!

Online OLAJ festőtanfolyam - A festés királynője!

Legújabb online oktatóanyagunkban 6 különböző kép elkészítésén keresztül tanulhatod meg az olajfestés művészetét! Komplex elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, sőt kipróbálhatsz különböző festőszereket is!

Válassz a csomagok közül!

Online AKVARELL festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak!

Az online akvarellfestő tanfolyam segítségével napi 15 perc festéssel 100%-ban fel tudsz töltődni! Egy 4 lépéses sikerösvény segítségével az akvarellfestés alapjaitól eljutsz addig, hogy portrét tudj festeni többféle stílusban! Tanuld meg ezt a légies és könnyed technikát!

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Online PASZTELL kréta tanfolyam - A színkeveréstől a vegyes technikáig!

Az online pasztellkréta tanfolyam segítségével eljuthatsz az alapoktól egészen a mester szintig! Járd végig a 6 lépéses sierösvényt és tapasztald meg a pasztellezés óriási élményét! Fizethetsz érte egyösszegben vagy 12 havi részletben!

Válassz az S, M, L csomagok közül!

Online SZÍNES CERUZÁS tanfolyam - 7 fajta színesceruza a gyakorlatban!

7 féle színes ceruza használatát tanulhatod meg a videóanyagból: akvarell ceruza, tinta ceruza, metál ceruza, színezett szénceruza, klasszikus színes ceruza, drawing ceruza és pasztell ceruza.

Válassz a 7 színesceruzás csomag közül!

 

Online rajztanulás bölcsiseknek (1-3 év)

Célunk, hogy megtanítsuk a szülőknek hogyan tudnak könnyen gyorsan egyszerű figurákat rajzolni a gyereküknek, megalapozva ezzel azt, hogy a gyermek szívesen vegyen a kezébe bármilyen rajzeszközt és kezdjen el firkálni.

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzkészség fejlesztés ovisoknak (3-7 év)

Célunk, hogy fejlesszük a gyerekek finommotorikus képességét a rajzoláson keresztül. Ezért olyan figurákat, állatokat, járműveket rajzolhatnak meg a segítségünkkel, amik ebben a korban leköti a gyerekeket.

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzsuli alsótagozatosoknak (7-10 év)

Az online tananyag célja a kisiskolásoknál: tovább fejlessze a gyerekek finommotorikus képességét, fejlessze a koncentrációs képességüket és sikerélményt kapjanak!

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajz tananyag gyerekeknek 10+ év

A gyerekek megtanulhatják a valósághű rajzolás 7 titkát és állatportrékon keresztül tudják gyakorolni a grafittal, szénnel, három-szín technikával rajzolás rejtelmeit!

Tudd meg, mit fogsz megtanulni pontosan!

Rajzolós mesebirodalom! KÖNYV 2-8 éves gyerekeknek!

Ebből a könyvből a 2-8 éves gyerekek játékosan a meséken keresztül begyakorolhatják, hogyan bánjanak a ceruzával, a papírral. Megtanulják, hogyan rajzoljanak le egyszerű alapformákból ügyes kis figurákat!

Nézd meg, miért fogja gyermeked imádni!

A realisztikus rajzolás mesterfogásai! KÖNYV! 15-99 éves korig!

Ezzel a könyvvel napi 15 perc gyakorlással, 1 hónap alatt úgy tanulsz meg rajzolni, hogy még élvezni is fogod! Ajánljuk ezt a könyvet kezdőknek, akik most kezdenek rajzolni tanulni! Ajánljuk azoknak is, akik tanultak már rajzolni, de jól jönne egy kis gyakorlás, hogy még profibb rajzokat tudjál készíteni!

Hűű, ezt megnézem!

Online rajztanfolyam 5. modul: A szemrajzolás trükkjei A-Z-ig!

Hogyan rajzolj ragyogóan élethű szemet? A filmsorozatban 6 különleges szempárt rajzolunk meg. Egy baba szemét, erősen ráncos szemet, szemüveges szemet, hosszú szempillás fiatal lány szemét, és két híres ember szemét.

Nézd meg, mi mindent fogsz megtanulni!

 

 

Online rajztanfolyam 6. modul: A hajrajzolás alfája és omegája!

Minden, amit a haj rajzolásáról tudni kell! Mit fogsz megtanulni? A hajrajzolás 3 legfontosabb szempontját, a haj rajzolás 4 alapvető technikáit, a 8 féle hajtípus megrajzolását, a hajrajzolás 7 tipikus hibáját.

Nézd meg, mit fogsz megtanulni!

Online rajztanfolyam 7.-8. modul: A nagyítás módszerei és az 5 árnyékolási technika, hogy profivá válj!

Ha szeretnél megtanulni nagyítva rajzolni és érdekelnek az árnyékolási technikákat, akkor ezt neked találtuk ki! Ebben a tananyagban megtanulhatod a nagyítás összes változatát és az 5 árnyékolási technikát!

Válassz a csomagok közül!

Online rajztanfolyam 9.-10. modul: Inverz, szén és háromszín technikás rajzok!

Tanulj meg 3 izgalmas technikát: inverz rajzolás, háromszín technika, szén ceruza használata! Ebbe az anyagban megmutatjuk, hogyan tudsz velük gyönyörű képeket készíteni! 

Válassz ki a kedvenc csomagod és kezdődhet a tanulás!

Online rajztanfolyam 11.-12. modul: Csendélet és Portré rajzolás valós modell alapján

Ideje felérned a rajzolás csúcsára! A 9 részes oktatónyagunkból az élőből rajzolás mestere leszel! Megtanulod mi a csendélet képek titka és, hogyan kell portré képet készíteni úgy, hogy veled szemben ül a modell!

Nézd meg, hogyan válhatsz az élőből rajzolás mesterévé!

Online festőtanfolyam 2.-3. modul: Reprodukciók festése - élményfestés otthon!

Fesd meg ezeket a lenyűgöző festményeket a segítségünkkel! 16 kép - 16 sikerélmény! Az online festő tananyagot ajánljuk kezdőknek és haladóknak. Semmilyen előképzettséggel nem szükséges rendelkezned!

Nézd meg, milyen csodaszép képek közül tudsz válogatni!

Online festőtanfolyam 4. modul: Hogyan fess festőkéssel?

Tanulj meg festeni festőkéssel! 4 kép - 8 festőkés technika + 1 ráadás! Az online festőkés tananyag segítségével 4 képet festhetsz meg festőkéssel és ecsettel. A kép megfestéséhez nem kell tudnod sem rajzolni, sem festeni. Kezdőknek és haladóknak is ajánljuk!

Válaszd ki a kedvenc csomagod!

 

 

Online festőtanfolyam 5. modul: Hogyan fess zsánerképet?

Fesd meg velünk ezt a 10 millió Ft értékű képet a saját otthonodban! Legyen dísze a szobád falának! Ebben a videómagazinban a zsánerkép festésének titkaiba avatunk bele.

Fesd meg velünk a saját otthonodban!

Online festőtanfolyam 6.-7. modul: Fotóról festés!

Alapoktól a mester szintig! A színkeveréstől, a tájképeken át a portré festésig! A 2x3 napos komplett tantermi festőtanfolyamunk online változata! Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz a 4 festő csomag közül!

Online festőtanfolyam 8. modul: Hogyan találd meg a saját festői stílusod?

1 kép 2 fajta stílus! Neked melyik festői stílus jön be? Megtanítjuk, hogyan tudsz különböző ecsetkezelési technikákkal egyedi stílusban alkotni!

Nézd meg, mit fogsz megtanulni!

 

Online festőtanfolyam 9.-10. modul: Portréfestés különböző stílusokban!

Ha eddig borsot tört az orrod alá a portré képek festése, ezt az oktatóanyagot neked találtuk ki! Megtanítunk portrét festeni spektrum színekkel és foltos stílusban! 

Válassz a 3 csomag közül!

Online pasztellkréta tanfolyam 1.-4. modul: Pasztellkréták online oktatóanyag!

A filmekből a puha porpasztell  használatát fogod megtanulni a kezdőtől a mester szintig! A 3x2 napos komplett tantermi pasztell tanfolyamunk online változata!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz a 4 pasztell csomag közül!

Online pasztellkréta tanfolyam 5. modul: Hogyan alakítsd át a referencia fotót?

Hogyan lehet feldobni egy unalmas, szürke fotót? Színekkel! Megmutatjuk, hogyan kell átalakítani a színeket, hogyan tudod belevinni a saját elképzelésedet egy festménybe. Plusz megtanulod a mediterrán stílusú utcakép technikáit!

Nézd meg, milyen szuperhaladó tudást kapsz!

Online pasztellkréta tanfolyam 6. modul: Vegyes technika!

Legújabb online oktatóanyagunk segítségével megismerheted a vadiúj és különleges vegyes technikát! A 7 részes videósorozatban Andival közösen készítheted el életed első vegyes technikával készült képét! Hidd el, imádni fogod!

Nézd meg, mitől olyan különleges ez a technika!

Festési stílusok online tanfolyam: Válj egyedivé a KUBISTA STÍLUS segítségével!

Szeretnél túljutni a másoláson? Próbáld ki azt a technikát, amelynek Picasso volt a leghíresebb képviselője. Ha többet szeretnél tudni erről a lenyűgöző és szuper egyedi technikáról, akkor kattint a képre!

Próbáld ki és alkoss egyedi képeket!

Festési stílusok online tanfolyam: Készíts egyedi képeket a KOLLÁZS technika segítségével!

Legújabb oktatóanyagunkban megmutatjuk, hogy tudod a realisztikus festést ötvözni a kollázs technikával! Ha ezt megtanulod olyan egyedi képeket tudsz készíteni, amikkel végre ki tudod fejezni a saját művészi mondanivalódat!

Próbáld ki és alkoss egyedi képeket!

Online tananyag: Hogyan keress pénzt a hobbiddal?

Ha szeretnél hobbialkotóból művésszé válni, ha szeretnél önálló kiállítást szervezni, ha szeretnél szakmai és anyagi elismerést kapni a műveidért, akkor ez a tananyag éppen Neked való!

Így keress pénzt a hobbiddal!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: