1434

Online rajz, festő és pasztell tananyagok minden korosztálynak!

Minden tantermi tanfolyamunkat elkészítettük online verzióban, hogy szabadon tanulhass bármikor és bárhol a világon! 

Vidd otthonodba a tudást!

Válogass online tananyagaink és videómagazinjaink közül!

Online rajz tananyag: A valósághű rajzolás ABC-je

Jobb agyféltekés rajzolás online! Tanulj otthonról kényelmesen videóink segítségével! Éld át otthonodban ülve a rajzolni tanulás örömét!

Válassz a 3 rajzcsomag közül!

A szemrajzolás trükkjei A-Z-ig!

Hogyan rajzolj ragyogóan élethű szemet? A filmsorozatban 6 különleges szempárt rajzolunk meg. Egy baba szemét, erősen ráncos szemet, szemüveges szemet, hosszú szempillás fiatal lány szemét, és két híres ember szemét.

Nézd meg mi mindent fogsz megtanulni!

 

 

A hajrajzolás alfája és omegája!

Minden, amit a haj rajzolásáról tudni kell! Mit fogsz megtanulni? A hajrajzolás 3 legfontosabb szempontját, a haj rajzolás 4 alapvető technikáit, a 8 féle hajtípus megrajzolását, a hajrajzolás 7 tipikus hibáját.

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Élőből rajzolás online oktatóanyag!

Ideje felérned a rajzolás csúcsára! A 9 részes oktatónyagunkból az élőből rajzolás mestere leszel! Megtanulod mi a csendélet képek titka és, hogyan kell portré képet készíteni úgy, hogy veled szemben ül a modell!

Nézd meg, hogyan válhatsz az élőből rajzolás mesterévé!

Mi maradt ki az akadémiai rajzképzésből?

Elméleti tananyag a valósághű rajzolás alapjairól! Megismered azt a látásmódot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valósághűen tudjál rajzolni. Megismered a rajzolás 5+2 alapkészségét és a 4 trükköt.

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Online festő tananyag: Akril festés

Alapoktól a mester szintig! A színkeveréstől, a tájképeken át a portré festésig! A 2x3 napos komplett tantermi festőtanfolyamunk online változata!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz a 4 festő csomag közül!

Hogyan fess festőkéssel?

Tanulj meg festeni festőkéssel! 4 kép - 8 festőkés technika + 1 ráadás!

Az online festőkés tananyag segítségével 4 képet festhetsz meg festőkéssel és ecsettel. A kép megfestéséhez nem kell tudnod sem rajzolni, sem festeni. Kezdőknek és haladóknak is ajánljuk!

Próbáld ki!

 

 

Reprodukciók festése - élményfestés otthon!

Fesd meg ezeket a lenyűgöző festményeket a segítségünkkel! 16 kép - 16 sikerélmény!

Az online festő tananyagot ajánljuk kezdőknek és haladóknak. Semmilyen előképzettséggel nem szükséges rendelkezned!

Nézd meg milyen csodaszép képek közül tudsz válogatni!

Hogyan fess zsánerképet?

Fesd meg velünk ezt a 10 millió Ft értékű képet a saját otthonodban! Legyen dísze a szobád falának! Ebben a videómagazinban a zsánerkép festésének titkaiba avatunk bele.

Fesd meg velünk a saját otthonodban!

Hogyan találd meg a saját festői stílusod?

1 kép 2 fajta stílus! Neked melyik festői stílus jön be? Az első fejezet foglalkozik a megfigyelési szempontokkal, az előrajzolás módjával, az első réteg megfestésével. A második és harmadik fejezet pedig a különféle ecsetkezelési technikákkal, amivel különféle stílusú képeket tudsz festeni.

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

 

Online pasztellkréta tananyag

A filmekből a puha porpasztell  használatát fogod megtanulni a kezdőtől a mester szintig! A 3x2 napos komplett tantermi pasztell tanfolyamunk online változata!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz a 4 pasztell csomag közül!

Pasztellfestés mestersfokon: Hogyan alakítsd át a referencia fotót?

Hogyan lehet feldobni egy unalmas, szürke fotót? Színekkel! Megmutatjuk, hogyan kell átalakítani a színeket, hogyan tudod belevinni a saját elképzelésedet egy festménybe. Plusz megtanulod a mediterrán stílusú utcakép technikáit!

Nézd meg, milyen szuperhaladó tudást kapsz!

Vegyes technika online oktatóanyag!

Legújabb online oktatóanyagunk segítségével megismerheted a vadiúj és különleges vegyes technikát! A 7 részes videósorozatban Andival közösen készítheted el életed első vegyes technikával készült képét! 

Nézd meg, mitől olyan különleges ez a technika!

Klasszikus színes ceruzák

3 féle klasszikus színesceruza használatát tanulhatod meg a videóanyagból: puha színesceruza, drawing színesceruza, pasztell ceruza.

Válassz a 5 színes ceruzás csomag közül!

Vízzel oldható színesceruzák

4 féle vízzel oldható színesceruza használatát tanulhatod meg a videóanyagból: akvarell ceruza, tinta ceruza, metálceruza, színezett szénceruza.

Válassz a 6 színes ceruzás csomag közül!

Online rajztanfolyam 1-10 éves gyerekeknek

"Együtt rajzolni és közösen alkotni" online rajz tanfolyam az 1-10 éves korú gyerekek és szüleik részére, ahol korcsoportokra lebontva tanulhatjátok meg a rajzolás alapjait!

Válassz a 4 rajzcsomag közül!

Online rajz tananyag gyerekeknek 10+ év

A gyerekek megtanulhatják a valósághű rajzolás 7 titkát és állatportrékon keresztül tudják gyakorolni a grafittal, szénnel, három-szín technikával rajzolás rejtelmeit!

Tudd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Online rajztanulás bölcsiseknek (1-3 év)

Célunk, hogy megtanítsuk a szülőknek hogyan tudnak könnyen gyorsan egyszerű figurákat rajzolni a gyereküknek, megalapozva ezzel azt, hogy a gyermek szívesen vegyen a kezébe bármilyen rajzeszközt és kezdjen el firkálni.

Tudd meg mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzkészség fejlesztés ovisoknak (3-7 év)

Célunk, hogy fejlesszük a gyerekek finommotorikus képességét a rajzoláson keresztül. Ezért olyan figurákat, állatokat, járműveket rajzolhatnak meg a segítségünkkel, amik ebben a korban leköti a gyerekeket.

Tudd meg mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzsuli alsótagozatosoknak (7-10 év)

Az online tananyag célja a kisiskolásoknál: tovább fejlessze a gyerekek finommotorikus képességét, fejlessze a koncentrációs képességüket és sikerélményt kapjanak!

Tudd meg mit fogtok megtanulni pontosan!

Így keress milliókat a hobbiddal!

Ha szeretnéd a képeidet eladni, de nem tudod hogyan árazd be, ha nem tudod hol adhatnád el őket. Ha szeretnél hobbialkotóból művésszé válni, ha szeretnél önálló kiállítást szervezni, ha szeretnél szakmai és anyagi elismerést kapni a műveidért, akkor ez a tananyag éppen Neked való!

Így keress pénzt a hobbiddal!

Rajzolós mesebirodalom! KÖNYV a legkisebbeknek!

Ebből a könyvből a 2-8 éves gyerekek játékos formában a meséken keresztül begyakorolhatják, hogyan bánjanak a ceruzával, a papírral és megtanulják, hogyan rajzoljanak le egyszerű alapformákból ügyes kis figurákat!

Nézd meg miért fogja gyermeked imádni!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: