1434

Online rajz, festő és pasztell tananyagok minden korosztálynak!

Minden tantermi tanfolyamunkat elkészítettük online verzióban, hogy szabadon tanulhass bármikor és bárhol a világon! 

Vidd otthonodba a tudást!

Válogass online tananyagaink és videómagazinjaink közül!

Rajztanulás online kezdőtől a profi szintig!

Ez a tananyag megtanít valóban rajzolni és nem csak másolni! Szórakoztató rajztanulás online! 12 modulból álló oktatóanyagunk segítségével! Kezdőből igazi profivá válhatsz és eljuthatsz a rajzolás csúcsára!

Válassz a 4 csomag közül!

Online festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak!

Az online festőtanfolyam 27 kép megfestésével eljuthatsz kezdőtől a profi szintig! 10 modulból álló oktatóanyagunk segítségével Te is csodálatos képeket tudsz festeni! Fizethetsz érte egyösszegben vagy 12 havi részletben!

Nézd meg a 4 csomagot!

Online pasztellkréta tananyag

A filmekből a puha porpasztell  használatát fogod megtanulni a kezdőtől a mester szintig! A 3x2 napos komplett tantermi pasztell tanfolyamunk online változata!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz a 4 pasztell csomag közül!

Pasztellfestés mestersfokon: Hogyan alakítsd át a referencia fotót?

Hogyan lehet feldobni egy unalmas, szürke fotót? Színekkel! Megmutatjuk, hogyan kell átalakítani a színeket, hogyan tudod belevinni a saját elképzelésedet egy festménybe. Plusz megtanulod a mediterrán stílusú utcakép technikáit!

Nézd meg, milyen szuperhaladó tudást kapsz!

Vegyes technika online oktatóanyag!

Legújabb online oktatóanyagunk segítségével megismerheted a vadiúj és különleges vegyes technikát! A 7 részes videósorozatban Andival közösen készítheted el életed első vegyes technikával készült képét! 

Nézd meg, mitől olyan különleges ez a technika!

Klasszikus színes ceruzák

3 féle klasszikus színesceruza használatát tanulhatod meg a videóanyagból: puha színesceruza, drawing színesceruza, pasztell ceruza.

Válassz a 5 színes ceruzás csomag közül!

Vízzel oldható színesceruzák

4 féle vízzel oldható színesceruza használatát tanulhatod meg a videóanyagból: akvarell ceruza, tinta ceruza, metálceruza, színezett szénceruza.

Válassz a 6 színes ceruzás csomag közül!

Online rajztanfolyam 1-10 éves gyerekeknek

"Együtt rajzolni és közösen alkotni" online rajz tanfolyam az 1-10 éves korú gyerekek és szüleik részére, ahol korcsoportokra lebontva tanulhatjátok meg a rajzolás alapjait!

Válassz a 4 rajzcsomag közül!

Online rajz tananyag gyerekeknek 10+ év

A gyerekek megtanulhatják a valósághű rajzolás 7 titkát és állatportrékon keresztül tudják gyakorolni a grafittal, szénnel, három-szín technikával rajzolás rejtelmeit!

Tudd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Online rajztanulás bölcsiseknek (1-3 év)

Célunk, hogy megtanítsuk a szülőknek hogyan tudnak könnyen gyorsan egyszerű figurákat rajzolni a gyereküknek, megalapozva ezzel azt, hogy a gyermek szívesen vegyen a kezébe bármilyen rajzeszközt és kezdjen el firkálni.

Tudd meg mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzkészség fejlesztés ovisoknak (3-7 év)

Célunk, hogy fejlesszük a gyerekek finommotorikus képességét a rajzoláson keresztül. Ezért olyan figurákat, állatokat, járműveket rajzolhatnak meg a segítségünkkel, amik ebben a korban leköti a gyerekeket.

Tudd meg mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzsuli alsótagozatosoknak (7-10 év)

Az online tananyag célja a kisiskolásoknál: tovább fejlessze a gyerekek finommotorikus képességét, fejlessze a koncentrációs képességüket és sikerélményt kapjanak!

Tudd meg mit fogtok megtanulni pontosan!

Így keress milliókat a hobbiddal!

Ha szeretnéd a képeidet eladni, de nem tudod hogyan árazd be, ha nem tudod hol adhatnád el őket. Ha szeretnél hobbialkotóból művésszé válni, ha szeretnél önálló kiállítást szervezni, ha szeretnél szakmai és anyagi elismerést kapni a műveidért, akkor ez a tananyag éppen Neked való!

Így keress pénzt a hobbiddal!

Rajzolós mesebirodalom! KÖNYV a legkisebbeknek!

Ebből a könyvből a 2-8 éves gyerekek játékos formában a meséken keresztül begyakorolhatják, hogyan bánjanak a ceruzával, a papírral és megtanulják, hogyan rajzoljanak le egyszerű alapformákból ügyes kis figurákat!

Nézd meg miért fogja gyermeked imádni!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: