Tanfolyamok felnőtteknek vagy gyerekeknek, kezdő, haladó, vagy profi szinten

Hagyd bepipálva azokat a kategóriákat, amelyek érdekelnek. Találd meg a legjobban Neked való tanfolyamot pár másodperc alatt!
Típus
Életkor
Tudásszint

Online RAJZ tanfolyam - Pálcika embertől az élőből rajzolásig!

Ez a tananyag megtanít valóban rajzolni és nem csak másolni! Szórakoztató rajztanulás online! 12 modulból álló oktatóanyagunk segítségével! Kezdőből igazi profivá válhatsz és eljuthatsz a rajzolás csúcsára!

Válassz az S, M, L, XL csomagok közül!

Online KARIKATÚRA rajzolás tanfolyam kezdőknek és haladóknak

Ebből a tananyagból 12 gyakorló képen keresztül, megtanulod azokat a módszereket, amik segítségével BÁRKI karikatúráját elkészítheted künnyű szerrel! 

Készítsd el 5 világsztár vicces portréját!

Online AKRIL festőtanfolyam - Az ecsetkezeléstől a festési stílusokig!

Az online festőtanfolyam 10 modulja a kezdő szinttől a portré festésig juttat el a tanulásban. A 10 modul a festéstanulás egymásra épülő lépéseit mutatja meg.

Válassz az S, M, L, XL csomagok közül!

Online OLAJ festőtanfolyam - A festés királynője!

Legújabb online oktatóanyagunkban 6 különböző kép elkészítésén keresztül tanulhatod meg az olajfestés művészetét! Komplex elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, sőt kipróbálhatsz különböző festőszereket is!

Válassz a csomagok közül!

Online AKVARELL festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak!

Az online akvarellfestő tanfolyam segítségével napi 15 perc festéssel 100%-ban fel tudsz töltődni! Egy 4 lépéses sikerösvény segítségével az akvarellfestés alapjaitól eljutsz addig, hogy portrét tudj festeni többféle stílusban! Tanuld meg ezt a légies és könnyed technikát!

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Online PASZTELL kréta tanfolyam - A színkeveréstől a vegyes technikáig!

Az online pasztellkréta tanfolyam segítségével eljuthatsz az alapoktól egészen a mester szintig! Járd végig a 6 lépéses sierösvényt és tapasztald meg a pasztellezés óriási élményét! Fizethetsz érte egyösszegben vagy 12 havi részletben!

Válassz az S, M, L csomagok közül!

Festési stílusok online tanfolyam: Válj egyedivé a KUBISTA STÍLUS segítségével!

Szeretnél túljutni a másoláson? Próbáld ki azt a technikát, amelynek Picasso volt a leghíresebb képviselője. Ha többet szeretnél tudni erről a lenyűgöző és szuper egyedi technikáról, akkor kattint a képre!

Próbáld ki és alkoss egyedi képeket!

Festési stílusok online tanfolyam: Készíts egyedi képeket a KOLLÁZS technika segítségével!

Legújabb oktatóanyagunkban megmutatjuk, hogy tudod a realisztikus festést ötvözni a kollázs technikával! Ha ezt megtanulod olyan egyedi képeket tudsz készíteni, amikkel végre ki tudod fejezni a saját művészi mondanivalódat!

Próbáld ki és alkoss egyedi képeket!

Online SZÍNES CERUZÁS tanfolyam - 7 fajta színesceruza a gyakorlatban!

7 féle színes ceruza használatát tanulhatod meg a videóanyagból: akvarell ceruza, tinta ceruza, metál ceruza, színezett szénceruza, klasszikus színes ceruza, drawing ceruza és pasztell ceruza.

Válassz a 7 színesceruzás csomag közül!

 

Online tananyag: Hogyan keress pénzt a hobbiddal?

Ha szeretnél hobbialkotóból művésszé válni, ha szeretnél önálló kiállítást szervezni, ha szeretnél szakmai és anyagi elismerést kapni a műveidért, akkor ez a tananyag éppen Neked való!

Így keress pénzt a hobbiddal!

A realisztikus rajzolás mesterfogásai! KÖNYV! 15-99 éves korig!

Ezzel a könyvvel napi 15 perc gyakorlással, 1 hónap alatt úgy tanulsz meg rajzolni, hogy még élvezni is fogod! Ajánljuk ezt a könyvet kezdőknek, akik most kezdenek rajzolni tanulni! Ajánljuk azoknak is, akik tanultak már rajzolni, de jól jönne egy kis gyakorlás, hogy még profibb rajzokat tudjál készíteni!

Hűű, ezt megnézem!

Tantermi jobb agyféltekés RAJZ tanfolyam kezdőknek

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, Te is képes vagy bármit élethűen lerajzolni? Nincs benne semmi ördöngösség, meg kell tanulnod: a rajzolás 5 alapkészségét és azt a bizonyos "másképp látás" képességét.zolás finomságairól

Válassz az időpontok közül!

 

Tantermi RAJZ tanfolyam haladóknak!

8 témakör közül választhatsz!

1. Portré rajzolás mesterkurzus 2. Árnyékolási technikák 3. Csendélet rajzolás valós modellről 4. Portré rajzolás élőből 5. Szénceruza és inverz rajzolás 6. Háromszíntechnika 7. Színes ceruzák 8. Karikatúra rajzolás

Válassz az időpontok közül!

Tantermi Festőklub! - Fess akril, olaj vagy akvarell festékkel!

Festőklub, ahol a jó hangulat mellett még tanulni is tudsz! Olyan 8 órás önfejlesztő napok, ahol festhetsz olaj, akril és akvarell festékkel!

Nézd meg milyen témák lesznek az egyes klubnapokon!

Válassz az időpontok közül!

Tantermi AKRIL festő tanfolyam

Az akril festőtanfolyam 4 lépcsős, azaz 4 x 3 nap. Az alapoktól egészen a portré festésig megtanulhatsz mindent. Megtanulod a színelméletet, a színkeverést, az ecset és a festőkés kezelését. Tudás szinttől függően, szabadon eldöntheted, hogy a tanfolyam melyik szintjére akarsz jelentkezni!

Válassz az időpontok közül!

Tantermi OLAJ festő tanfolyam

A 6x2 napos olajfestő tanfolyam segítségével az alapoktól a portré festésig mindent megtanulhatsz! Megismerkedsz különböző olajfestési technikákkal, festőszerekkel! Minden két napban témaspecifikusan mást és mást fogsz tanulni, tudásszintedtől függően!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz az időpontok közül!

Tantermi AKVARELL festő tanfolyam

Ha szereted a színeket és már haladó szinten vagy a rajzolásban, akkor az akvarellfestő tanfolymaunkat imádni fogod! A 3x2 nap segítségével az alapoktól egészen a portré festésig mindent megtanulhatsz! Tudás szinttől függően, szabadon eldöntheted, hogy a tanfolyam melyik szintjére akarsz jelentkezni!

Foglald le a helyed a januári tanfolyamra!

Tantermi PASZTELL kréta tanfolyam

A pasztellkréta tanfolyamok 4 lépcsőből azaz 4 x 2 napból épülnek fel. Megtanulhatod a pasztellfestés alapjait, a haladóbb technikákat és a népszerű vegyes technikát! Tudás szinttől függően, szabadon eldöntheted, hogy a tanfolyam melyik szintjére akarsz jelentkezni!

Válassz az időpontok közül!

 

Alkotó és festő tábor

Itt minden haladó technikát kipróbálhatsz. Festhetsz, pasztellezhetsz. Alkothatsz színes ceruzákkal, kipróbálhatod a vegyes technikát! Várunk szerettel az alkotó táborban, ahol a lélek megpihen!

Válassz az időpontok közül!

Pasztellkréta workshop Máté Sándorral

Vadiúj pasztellkréta workshop a ValDor Art Művész Műhelyben, az ország leghíresebb pasztellfestő művészének vezetésével! Gyere és tanulj személyesen Máté Sándortól, hogy Te is a techika fekete öves mestere legyél!

Nézd meg milyen képeket készíthetsz el!

Olajfestő workshop Déri Gáborral

Vadiúj olajfestő workshop a ValDor Art Művész Műhelyben, a klasszikus olajfestés legnagyobb hazai szakértőjének vezetésével! Gyere és tanulj személyesen Déri Gábortól, hogy profin tudd használni azt a technikát, amivel a világ leghíresebb festményei készülnek!

Nézd meg milyen képeket készíthetsz el!

Online rajztanulás bölcsiseknek (1-3 év)

Célunk, hogy megtanítsuk a szülőknek hogyan tudnak könnyen gyorsan egyszerű figurákat rajzolni a gyereküknek, megalapozva ezzel azt, hogy a gyermek szívesen vegyen a kezébe bármilyen rajzeszközt és kezdjen el firkálni.

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzkészség fejlesztés ovisoknak (3-7 év)

Célunk, hogy fejlesszük a gyerekek finommotorikus képességét a rajzoláson keresztül. Ezért olyan figurákat, állatokat, járműveket rajzolhatnak meg a segítségünkkel, amik ebben a korban leköti a gyerekeket.

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzsuli alsótagozatosoknak (7-10 év)

Az online tananyag célja a kisiskolásoknál: tovább fejlessze a gyerekek finommotorikus képességét, fejlessze a koncentrációs képességüket és sikerélményt kapjanak!

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajz tananyag gyerekeknek 10+ év

A gyerekek megtanulhatják a valósághű rajzolás 7 titkát és állatportrékon keresztül tudják gyakorolni a grafittal, szénnel, három-szín technikával rajzolás rejtelmeit!

Tudd meg, mit fogsz megtanulni pontosan!

Rajzolós mesebirodalom! KÖNYV 2-8 éves gyerekeknek!

Ebből a könyvből a 2-8 éves gyerekek játékosan a meséken keresztül begyakorolhatják, hogyan bánjanak a ceruzával, a papírral. Megtanulják, hogyan rajzoljanak le egyszerű alapformákból ügyes kis figurákat!

Nézd meg, miért fogja gyermeked imádni!

Kezdőknek szóló rajztanfolyamok, táborok gyerekeknek 9+ év

Megtaláltad gyermeked számára azt az eszközt, amellyel kibontakoztathatja a benne szunnyadó kreativitást, növelheti az önbizalmát, fejlesztheti a koncentrációképességét és segít a rajz felvételiben, ha olyan pályára készül!

Válassz az időpontok közül!

 

 

Haladó rajztechnikák gyerekeknek 9+ év

Ez a rajztanfolyam olyan gyerekeknek szól, akik tanultak már rajzolni és most szeretnék kipróbálni a haladó technikákat és szeretnének új eszközöket megismerni! Bármelyik 2 napra is jössz, mindig tudsz újat tanulni, új technikát kipróbálni.

Válassz az időpontok közül!

Festőtábor és tanfolyam gyerekeknek 9+ év

Festőtábor fiatal művészpalántáknak, ha már elmúltál 10 éves és elvégezted a gyerekeknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamot! A festés tanulását teljesen a kezdő szintről indítjuk!

Válassz az időpontok közül!

1 napos Rajzworkshop 9+ éves gyerekeknek

Fedezd fel a rajzolás örömét anélkül, hogy elvesznél a kezdő lépések labirintusában! Ez a rajzszakkör megmutatja, hogyan tudod könnyedén és szórakoztatóan fejleszteni a rajzkészségedet, már 1 nap alatt is!

GYERE EL TE IS, BENNED IS VAN EGY RAJZ! Próbáld ki magad!

Válassz az időpontok közül!

Élményfestés felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Éld át az alkotás szabadságát anélkül, hogy korlátokba ütköznél!

Gyere el Te is, ha megvan benned az alkotási vágy, de nincs ötleted, mit és hogyan kezdj el festeni! Ha hiányzik az egyediség, mert mindenki ugyanolyan a képet fest!

A festésnek nem kell korlátok között zajlania! Nálunk mindenki saját tempójában és stílusában alkothat. 

Válassz az időpontok közül!

Művészetterápia 6-10 éves és 11-16 éves Gyerekeknek

Fejleszd gyermeked önállóságát és kreativitását!

Lényegében megtanítjuk gyermekednek, hogy az emberiség legősibb, legmélyebben lévő nyelvén tudja az érzéseit, gondolatait kifejezni. Olyan érzéseket, amiket szavakkal nem tudnak. A rajz a kulcs gyermeked lelkéhez!

Ez a művészetterápiás program már több száz gyermeknek segített átlépni a kommunikációs akadályokat és növelni az önbizalmat!

Válassz az időpontok közül!

Selyemfestő workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

A selyemfestés egyben egy színpompás meditáció, amely segít elengedni a mindennapi stresszt és elmerülni a nyugalom világába!

Elindítunk a selyem útján, ahol beleláthatsz egy 5000 éves művészeti ágba!

Ráadásul a workshop végén lesz egy olyan kiegészítőd, amiből nem létezik még egy darab a világon!

Válassz az időpontok közül!

Üvegfestő Workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Fedezd fel, hogy az üvegfestés milyen új dimenziókat nyithat meg a kreativitásodban!

Az Üvegfestő workshop nem csak egy tanulási lehetőség, hanem egy mély és gyógyító élmény, ahol a színek és formák segítségével újra kapcsolatot teremthetsz önmagaddal és környezeteddel!

Egy remek lehetőség arra, hogy kikapcsolódj, és új energiákkal töltődj fel az alkotás folyamatán keresztül.

Válassz az időpontok közül!

Pontozó workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Merülj el a mandala pontozás meditatív világában!

Ismerkedj meg a mandalák készítésének különleges technikájával egy nyugodt, támogató környezetben, ahol fejlesztheted kreativitásodat, önkifejezésedet!

Kezdj el alkotni és fedezd fel, hogyan változtathatja meg a mandalák készítése az életedet!

Válassz az időpontok közül!

Szoborkészítés workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Ötvözd a kreativitást és az új technikai megoldásokat! Fedezd fel a Paverpol textilszobrászat varázslatos világát, ahol nincsenek korlátok, csak a kreativitásod szab határt!

Fedezd fel az alkotás új lehetőségeit, és hozd létre saját, egyedi művészeti alkotásaidat, melyekkel otthonodat is feldobhatod, vagy akár ajándékként is tökéletesek lehetnek!

Válassz az időpontok közül!

Művészetterápia Felnőtteknek

A művészetterápia egyedülálló út az önismerethez, az érzelmi intelligencia fejlesztéséhez és a lelki egyensúly megtalálásához!

Fedezd fel, hogyan segíthet Neked is jobban megérteni önmagad, kezelni az érzéseidet, és fejleszteni a problémamegoldó képességeidet egy kreatív és támogató környezetben!

Válassz az időpontok közül!

 

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: