145604

"Művészet és Fejlődés" Mentorprogram

Fedezd fel a benned rejlő alkotót és növekedj személyiségként!

Hogyan juss el a pálcikaembertől a kiállításra méltó képekig?

Ebben a videóban minden kérdésedre választ kapsz!

Ebben a videóban bemutatjuk azt a programot, melyben jelenleg is több, mint 800-an tanulnak!

A Mentorprogram:

 • egy személyre szabott,
 • átfogó képzés,
 • amely művészeti képességeidet fejleszti,
 • személyes növekedésedet segíti elő és 
 • közösségi támogatást nyújt az alkotói utadon!
   

A Művészet és Fejlődés Mentorprogram
Magyarország egyetlen

"ALL IN ONE"
megoldása

a rajz és festés tanulás területén!

Itt minden segítséget megkapsz, hogy előhozd magadból a benned szunnyadó művészt!

Megtanítjuk....

jobb agyféltekés rajzolás

Hogyan készíts olyan képeket...

 • amivel elégedett leszel
 • amire örömmel nézel
 • amit büszkén kirakhatsz a lakásodba
 • amit szívesen adsz ajándékba
 • amit mások is megvennének
 • amik megérettek egy kiállításra

jobb agyféltekés rajzolás

még akkor is ha...

 • eddig nem jutottál tovább a pálcikaembernél
 • most úgy gondolod, hogy nem vagy őstehetség és nincs kézügyességed
 • próbálkoztál már korábban, de nem tetszett a végeredmény
 • úgy gondolod, hogy nincs annyi időd a gyakorlásra amennyi kellene.

Úgy tűnik, hogy rajzolást és festést tanítunk, de a Mentorprogrammal igazából egy komplett megoldást kínálunk!

A MENTORPROGRAMNAK 3 FŐ CÉLJA VAN:

1. Művészeti képességek fejlesztése

rajztanulás-online

A Mentorprogramban MINDENT MEGTALÁLSZ EGY HELYEN, ami a rajz  és festés tanulással kapcsolatos. 

A pálcikaembertől a saját stílus kialakításáig 42 leckén keresztül. Foglalkozunk grafit rajzolással, inverz rajzolással, háromszín technikával, pasztell krétával, akril, olaj, akvarell festéssel, vegyes technikákkal, karikatúra rajzolással, élő modell alapján rajzolással, művészeti irányzatokkal.

2. Személyes fejlődés elősegítése

A téma a rajzolás és a festés, de AZ ALANY TE VAGY! Szlogenünk: „Ne csak a rajzolásban a gondolkodásmódban is válts nézőpontot!”

Nem csak a művészeti képességeid fognak fejlődni, hanem NÖVEKEDNI FOG AZ ÖNBIZALMAD, a türelmed és a probléma megoldó képességed. Amit a rajzolásban úgy hívunk, hogy „másképp látás képessége” azt az élet minden területére tudod majd alkalmazni. 

rajziskola-festőiskola

3. Inspiráló és támogató közösség kialakítása

mentorprogram

A mentorprogramban SZAKÉRTŐK ÉS TAPASZTALT MŰVÉSZEK SEGÍTIK FEJLŐDÉSED személyes mentorálással, lerövidítve ezzel a tanulás idejét.

Célunk, hogy visszajelzést kapj az otthon készített munkáidra bárhol is élsz a világban. A program során hozzáférhetsz a ValDor Art összes online oktatóanyagához, és havi webinárok segítségével kapsz támogatást, ha elakadtál.

Prémium csomagunkban pedig mentoraink a rajzaidat és festményeidet is értékelik, 24 órán belül választ adva kérdéseidre.

Amerikából kaptuk ezt a véleményt, feltétlenül hallgasd meg:

"Nem találkoztam még ennyire összetett és átfogó szolgáltatással, mint amit Ti nyújtotok a Mentorprogramban!"

"Amerikából csatlakoztam be és azt hiszem 3. alkalommal veszek részt a videó szemináriumon. Sokkal jobban élvezem, mint amikor felvételről nézem vissza.

Nagyszerű, hogy ilyen messziről is van lehetőségem online tanulni. Nem találkoztam még ennyire összetett és átfogó szolgáltatással, mint amit Ti nyújtotok.

Nem kell feltétlenül ott lenned, nem kell bemenned tanterembe ahhoz, hogy tanulni tudj, mert olyan jól elmagyarázzátok, hogy akár Amerikából is tanulhatok tőletek."

A Valdor Art tulajdonképpen az egész világon ott van. Behálózza az egészet!"

MI AZ AMIT ÍGÉRÜNK?

rajztanulás-online

 

A "Művészet és Fejlődés" Mentorprogramban azt ígérjük, hogy:

 • a pálcikaembertől az alapok megtanulásán keresztül lépésről-lépésre fejlődhetsz a saját stílusod megtalálásáig,
 • azért, hogy végeredményként kiállításra méltó, 
 • másoknak ajándékozható,
 • vagy eladható képeid legyenek. 
 • Ezáltal sikerélményt, belső boldogságot és jobb életminőséget érhetsz el!

MIT FOGSZ MEGTANULNI A MENTORPROGRAMBAN?

Horizontálisan és vertikálisan is fejlődni fogsz! Mit jelent ez?

Nézd meg a videót!

Ugye Te is szereted érezni, hogy jó úton haladsz? Nincs annál jobb érzés, mint mikor a fejlődés szinte napról-napra érezhető és egyre látványosabb!

Ha csatlakozol a Mentorprogramhoz pontosan ezt fogod megtapasztalni a saját bőrödön!

A tematikát úgy építettük felt, hogy segítségével egyszerre fejlődhetsz horizontálisan és vertikálisan is, azaz...

 • több eszközt és technikát ismersz meg
 • és egyre bonyolultabb képeket tudsz elkészíteni!

Mielőtt tovább görgeted az oldalt nézd meg a videót, Andi bemutatja milyen utat járhatsz be a segítségünkkel!

Sikerösvény! Járd végig az utat!

valdorart-mentorprogram
Nézd meg hogyan fogsz fejlődni!

Mit fogsz megtanulni?

1-3 Grafit rajzolás

Elsőként megismered tőlünk a valósághű rajzolás elméleti alapjait és a jobb agyféltekés módszer fortélyait, ami tökéletes kezdése lesz művészi utadnak. Ezután megtanulod a tökéletes állatportré és portrérajzolás lépéseit, a haj, szőrzet, szem, orr, száj rajzolásának trükkjeit, valamint a különféle árnyékolási technikákat is.

4. Inverz rajzolás és háromszín technikák

Ez a lecke a színes képek készítésére készít fel. Megismered az inverz és a három szín technikás rajzolás. Még nem kell ismerned a színkeverést, de máris olyan hatású képeket tudsz ezekkel a technikákkal készíteni, mintha már színes lenne.

5-8 Pasztell kréták

Ebben a részben pasztell leckéket kapsz az alapoktól! Elmerülhetsz a színelmélet és színkeverés világában, valamint megismerheted a pasztellfestési stílusokat és hogy mikor, és hogyan alkalmazd őket. Tájképi elemeket, portrékat festesz és rajzolsz pasztell krétával, megtanulod a porpasztell kezelését és az 5 legfontosabb krétatechnikát! 

9-12 Akril festés és festőkés technikák

A tananyag témája a festészeti alapok lesznek, mint például a színelmélet, színperspektíva, színkeverés, ecsethasználat. Megismerheted a tájképfestés alapjait, a felhők, víz, sziklák, fák, bokrok készítésének titkát, a perspektívikus ábrázolást és a mélység érzet elérésének módját, emellett pedig portré festésben is lesz részed.

13-15 Inverz festés, monokróm képek

Az inverz technikát most már nem csak fekete-fehérben próbálhatod ki, hanem színesben is. Egy monokróm képet kell elkészítened, melynél az eszközben most sincs megkötés. Választhatsz, hogy festesz vagy pasztell krétával rajzolsz. A feladat ebben az esetben annyival bővül, hogy a fekete-fehér színek mellett egy tetszőleges 3. színt is használsz az alkotásban.

16-17 Vegyes technikák

A vegyes technikák gyakorlása során 2 különböző eszközt fogsz használni képeid megalkotásában. Ez lehet akrilfesték, tempera, pasztell kréta vagy ceruza.

18-19 Csendélet és portré rajzolás valód modell alapján

Ebbeb a leckében már túllépünk a referencia fotóról rajzolásnál és áttérünk a valós modellekre. Először egy csendéletekkel kezdünk, mely során az eszköz tetszőleges, lehet ceruza, szén, pasztell, ecset, majf megtanulod lerajzolni valaki arcképét úgy, hogy a modell ott ül elötted.

20-24 Olajfestés

A következő néhány lecke során megismered az olajfestés eszközeit, összehasonlítva az akril festékkel. A tanulás során fogsz festeni olajjal csendéletet, tájképet, alakot és portrét is.

25 Kompozíció és perspektíva

Ebben a leckében a perspektívák helyes ábrázolására fókuszálunk, épületeket, utcarészleteket ábrázolsz majd különböző szemszögekből.

26-30 Saját stílus kialalkítás

Most egy kicsit elrugaszkodunk a fotóról rajzolástól és kipróbálunk különböző stílusokat, valamint ötvözzük az eddig tanultakkal azért, hogy végül megtaláld a sajátod. Ötvözzük például az Op Art stílust a realista műfajja, a kollázs, az akril öntés és az absztrakt technikát az eddig tanultakkal, valamint a kubista stílust is megismerjük.

31-34 Akvarell festés

Ez a rész az akvarell festésről és akvarell ceruza használatának gyakorlásáról fog szólni! Készítesz majd virágokat, csendéletképeket, megmutatjuk, hogyan tudsz lenyűgöző tájképet készíteni, elsajátítod az alakfestés trükkjeit és megtanulsz portrékat is festeni akvarellel.

35-36 Karikatúra rajzolás

Ez a tananyag kifejezetten szórakoztató lesz! Megtanulhatod, hogyan tudsz vicces karikatúra rajzokat készíteni szeretteidről, ismerőseidről! Először azt tanulod meg, hogyan kell fekete-fehér karikatúrákat készíteni, majd áttérsz a színes verziókra!

37-38 Alakrajz valós modell alapján

Ebben az anyagrészben az alakrajzolást fogod gyakorolni, ahol először élőből egy fabáburól kell rajzot készítened, majd egy élő modellel kell elvégezned ugyanezt a feladatot. Így megismerheted a test arányait, valamint hogy hogyan változik meg a testrészek helyzete, formája bizonyos pozíciókban.

39-40 Panpasztell

Itt fogod megismerni a panpasztell technikát és a hozzá kapcsolódó eszközöket, valamint elkészítesz majd egy fotorealisztikus portrét segítségével.

41-42 Tollrajzok

Ez a két lecke a tollrajzolásról fog szólni, melyben megismered a monokróm tollkép készítését, mely során a fekete-fehér-kék-piros színeket használjuk, majd áttérünk a színes tollrajzokra.

Sikerút! Hogyan haladj a Mentorprogramban?

A pálcikaembertől a kiállításra méltó képekig!

 • Ha akarsz végigmehetsz mind a 42 leckén!
 • Ha akarod csak egyes részeket veszel ki belőle, ami Téged a legjobban érdekel!
 • Ahhoz, hogy biztos sikerélményed legyen mindenképp a Rajzolás modullal kezd!
 • A Mentorprogramban 42 jelvényt és 10 oklevelet tudsz szerezni!
 • Ha kényelmesen akarsz haladni, akkor 1 hónapban 1 leckét csinálj meg. Havi 1 kép! Ez vállalható, ha valóban érdekel a rajzolás és a festést, de haladhatsz lassabban is!

"Korábban az volt a problémám, hogy láttam, hogy valami nem jó a képeimen, de nem tudtam megmondani, hogy micsoda. Most végre látom és ki tudom javítani!"

A márciusi webináron hangzott el!

"Mindig a része volt az életemnek a kreativitás. Veletek elkezdtem a Mentorprogramot és becsülettel végig csináltam az összes rajzot, vonalas rajzot, a negatív terek megfigyelését. Mikor ezekkel végeztem, azt vettem észre, hogy elkezdtem látni.

Korábban az volt a problémám, hogy láttam, hogy valami nem jó a képeimen, de nem tudtam megmondani, hogy micsoda. Most végre látom és ki tudom javítani, és teljesen máshogy názek rá. Még, ha nem is minden megy úgy , ahogy szeretném, de már önmagában az, hogy megtanultam látni, ez egy hatalmas fejlődés. "

HOGYAN FOGSZ TANULNI A MENTORPROGRAMBAN?

Ehhez a 16 modulhoz AZONNAL megkapod a korlátlan hozzáférést!

grafit rajzok

I. Rajzolás

Megtanulod az alapokat és referencia fotóról alkotni.

inverz rajzolás

II. Inverz rajzolás

Megmutatjuk, hogyan rajzolj fekete lapra fehér ceruzával.

háromszín technika

III. Háromszín technika

Elképesztően egyedi technika, amivel varázsolni tudsz.

élőből rajzolás

IV. Élőből rajzolás

Csendélet és portré rajzolás úgy, hogy a modell ott ül elötted.

pasztellkréta festés

V. Pasztell kréták

Pasztell kezdetektől a tájképeken át a pasztell portrékig.

akril festés

VI. Akril festés

Akril festés alapjaitól, a reprodukciók festésén keresztül a fotóról festésig.

olajfestés

VII. Olajfestés

Olajfestés különböző technikáinak a megismerése. Alapoktól a portré festésig.

akvarellfestés

VIII. Akvarellfestés

Az akvarellfestés alapjaitól az akvarell portré képekig.

vegyes technika

IX. Vegyes technikák

Festés és pasztell együttes használata.

színes ceruza

X. Színes ceruzák

Hét különböző színes ceruza bemutatása: színezett széntől az akvarellig.

kollázs és kubista stílus

XI. Stílusok

Megtanulhatod a kollázs, kubista és az akril öntés technikáját!

karikatúra rajzok

XII. Karikatúra

Megtanulsz vicces karikatúrát rajzolni és festeni.

rajzolás ovisoknak, böcsiseknek, kisiskolásoknak

XIII. Gyerekek rajztanítása

Megismered az alakrajzolás rejtelmeit élőből rajzolás során, fabáburól és modellről.

alakrajzok

XIV. Alakrajz valós modell alapján

Panpasztell technika és eszközei, valósághű portrérajz gyakorlattal.

panpasztell

XV. Panpasztell

Tollrajzok készítése monokróm és színes verzióban.

tollrajz

XVI. Tollrajzok

Bölcsiseknek, ovisoknak, kisiskolásoknak.

Pont úgy megkapod a személyes segítségünket is, mintha eljönnél egy tantermi tanfolyamra!

3 csomagunk a tudásanyag mellett folyamatos mentorálást, támogatást is tartalmaz eltérő szinteken.

Ezt a videót látnod kell!
 • Ha a KEZDŐ LÉPÉSEK - "ALAP" Rajzolj és fess TE is!  csomagot választod, akkor részt vehetsz minden hónapban 2 db 2 órás webináron, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/festményeidet!
 • Ha az ÁTTÖRÉS - Komolyan gondolom "PRÉMIUM" csomagot választod, akkor emellett a zárt Facebook csoportunkba is bekerülsz (vagy e-mailen keresztül küldheted el nekünk képeidet), ahol feltöltött munkáidra 24 órán belül videós vagy szöveges értékelést küldünk. 
 • Ha a  MESTERKURZUS - Művészeti "ELIT" mesterkurzus csoporthoz csatlakozol, akkor az előző lehetőségek kiegészülnek azzal, hogy havonta 2 hétvégi napon, közösen dolgozzuk fel az adott hónap témáját és ebben a két napban korlátlanul a rendelkezésedre állunk!

Csatlakozz a Mentorprogramhoz és élvezd ki, hogy a világ bármely pontjáról igénybe veheted a személyes segítségünket!

"Ekkora szaktudást, egy helyen, ennyi idő alatt elsajátítani, megtanulni, kipróbálni máshol nem lehet!
Emellett elmenni esztelenség lenne!"

Hallgasd meg mit mond Veres Árpi a programról! Nézd meg a képeit!

"Azért vágtam bele a mentorprogramba 2 évvel ezelőtt mert ekkor szaktudást, egy helyen, ennyi idő alatt elsajátítani, megtanulni, kipróbálni máshol nem lehet! Emellett elmenni esztelenség lenne!

Teljes mértékben pozitív irányba változtatta az életem, és ez még csak a kezdet! Az nem kérdés, hogy szakmailag felkészült e a Valdor Art, csak fel kell menni a weboldalukra és megnézni, hogy mit csinálnak. De az ahogyan csináljátok, ahogy ösztönzitek az embereket...annak az eredménye EZ! Ti már az elején látjátok, hogy abból a kriksz-krakszból lesz valami. Mi vagyunk az utolsók akik el merik hinni, hogy ebbő lesz valami, de Ti már az első pillanattól látjátok és bíztattok bennünket és a végére már mi is elhisszük!"

Komplex oktatási forma kezdőknek, haladóknak és profiknak is!

KIKKEL FOGSZ TANULNI A MENTORPROGRAMBAN?

5 kiváló mentor fog a segítségedre sietni, ha elakadtál!

Dorogi Andrea

Dorogi Andrea
A ValDor Art rajziskola alapítója

A ValDor Art Mentorprogram megálmodója!

Valentin Péter

Valentin Péter
A ValDor Art rajziskola alapítója

A ValDor Art Mentorprogram megálmodója!

Déri Gábor

Déri Gábor
Olajfestő művész

A klasszikus olajfestés, egyik legnagyobb hazai szakértője!

Máté Sándor

Máté Sándor
Pasztellfestő művész

A fények ábrázolásának fekete öves mestere!

BOSA

Bosa Sándor
Festőművész

A pasztell és olajfestés nagymestere!

Jelenleg több, mint 800-an tanulnak a Mentorprogramban!

Akik velünk tanulnak a programban így rajzolnak és festenek! Lenyűgöző ugye?

valdor-art-alkoss-szabadon-mentorprogram

1. év után készült képek

Ezt megnézem!

Irány a képgaléria!>

valdor-art-alkoss-szabadon-mentorprogram

2. év után készült képek

Erre kíváncsi vagyok!

Irány a képgaléria!>

valdor-art-alkoss-szabadon-mentorprogram

3. év után készült képek

Látni akarom ezt is!

Irány a képgaléria!>

„Saját magamon csodálkozom, hogy mit hoztak ki belőlem! Egyedül soha nem tudtam volna!”

"A Mentorprogram segített leküzdeni az önbizalomhiányom!"

Andi a Mesterkurzus-Elit csoportot választotta! Hallgasd meg miért?

Hallgasd meg Andi élménybeszámólóját!

"Egy összeszedett tudást kerestem és az volt a célom, hogy lépésről-lépésre megtanuljak egyre jobbá válni. Most már, olyan képeket merek elkészíteneni, amit évekkel ezelőtt meg sem próbáltam volna. Ez a program egy személyiségfejlődés is egyben, mert kinyitja a horizontot előtted. Korábban önbizalomhiánnyal küzködtem és az alkotásban átélt sikereim hatására ez is elmúlt. A probléma megoldásban is sokat segített, mert megtanultam több perspektívából is nézni a dolgokat, amit a való életben is tudtam kamatoztatni. Mióta rajzolok sokkal türelmesebb lettem. Összességében a program minden elemét imádom!"

„Én nagyon szorongós típus vagyok és észrevettem azt, hogy a rajzolás a szorongás feloldásában nagyon sokat segít”

Mindent megadunk, hogy előhozd magadból a benned szunnyadó művészt!

Bármelyik csomagot választod 11 kézzel fogható bónusz ajándékot kapsz, több mint 920.000 Ft értékben! + EXTRA BÓNUSZ 40.000 Ft értékben!

jobb agyféltekés rajzolás

Bónusz 1.:

+ FELVÉTEL

Megkapod 16 híres festmény festéséről szóló videófelvételt.

Értéke: 320.000 Ft

jobb agyféltekés rajzolás

Bónusz 2.:

+ ONLINE KÖZVETÍTÉS

Részt vehetsz online, élőben Máté Sándor pasztellfestő művész csütörtöki Workshopjain.

50% kedvezménnyel!

 

jobb agyféltekés rajzolás

Bónusz 3.:

+ ONLINE KÖZVETÍTÉS

Részt vehetsz online, élőben Déri Gábor olajfestő művész keddi Workshopjain.

50% kedvezménnyel!

 

jobb agyféltekés rajzolás

Bónusz 4.:

+ KIÁLLÍTÁS

A program végén a TE munkáid is kint lesznek a falon a budapesti kiállításon!

Értéke: 250.000 Ft

 

jobb agyféltekés rajzolás

Bónusz 5.:

- KEDVEZMÉNY

20% kedvezményt kapsz a Valdor Art minden tantermi tanfolyamára

Értéke:

Rengeteget spórolsz vele!

jobb agyféltekés rajzolás

Bónusz 6.:

- KEDVEZMÉNY

10% kedvezményt kapsz 3 országos lefedettségű művészellátóhoz!

Értéke:

Rengeteget spórolsz vele!

rajztanulás

Bónusz 7.:

+ FELVÉTEL

Megkapod a 2022-es év kihívásának felvételeit, melyben végigvezetünk egy kalapos női portré megrajzolásán!

Értéke: 25.000 Ft

rajztanulás

Bónusz 8.:

+ FELVÉTEL

Megkapod a 2023-as év kihívásának felvételeit, melyben végigvezetünk Jack Sparrow kapitány portréjának megrajzolásán!

Értéke: 25.000 Ft

 

rajztanulás

Bónusz 9.:

+ FELVÉTEL

Megkapod a 2023-as Rajzfesztiválon készült felvételeket, melyekben olyan interjúkat találsz, amik híres magyar művészekkel készültek!

Értéke: 120.000 Ft

rajzfesztival-2024

Bónusz 10.:

+ FELVÉTEL

Megkapod a 2024-es Rajzfesztiválon készült felvételeket, melyekben olyan interjúkat találsz, amik híres magyar művészekkel készültek!

Értéke: 60.000 Ft

BÓNUSZ 11.: 120.000 Ft értékű felvételek az Interaktív Online Művészeti Karneválról!

interaktiv-orszagos-online-muveszeti-konferencia

Bónuszaink között vár Téged 4 interaktív 4-5 órás gyakorlati workshop és 8 izgalmas és inspiráló 1 órás előadás is!

A workshopok keretében:

 • Együtt rajzolhatsz 5 órán át Valentin Péterrel a Valdor Art Rajz-és Festőiskola egyik alapítójával
 • Elkészíthetsz egy pasztell képet 4 óra alatt Máté Sándor pasztellfestő művésszel
 • 5 óra alatt megfesthetsz egy akrilfestményt Bosa Sándor akril és olajfestőművésszel
 • Megfesthetsz 4 óra alatt egy olajképet Déri Gábor olajfestő művésszel

Továbbá 8 érdekes előadás is vár rád:

 • Esztergályos Cecília színésznő - A Színpadon Túl: Esztergályos Cecília Művészeti Utazása
 • Galla Miklós humorista - Komikus Kontúrok: Galla Miklós Absztrakt Világa
 • Tarján Zsófi énekesnő -Hangok és Vonalak:Tarján Zsófi Két Művészeti Világa
 • Dr Elek János vegyész, analitikus Degas Rejtély! - Művészet molekuláris szinten: Hogyan döntötte el a vegyész, hogy Degas képe eredeti vagy hamisítvány?
 • Dr Rab Árpád jövőkutató - Gépi Múzsák: Az AI és a Művészetek Jövője Dr. Rab Árpád Szemével
 • Klujber Dénes galéria tulajdonos - Az Alkotások Értéke: Klujber Dénes a Képek Árazásának Titkairól
 • Pongor-Juhász Attila üzleti mentor - Mai Célok, Örök Értékek: Elégedettség és Megvalósítás a 21. Században
 • Füzesi-Kulcsár Szilvia művészetterapeuta - Művészetterápia a gyakorlatban: Hogyan hat a festék a pszichénkre?

EXTRA BÓNUSZ: 40.000 Ft értékű wellness élmény utalvány!

jobb agyféltekés rajzolás
A beváltható ajándék utalványt a vásárlás után emailben küldjük el Neked!

Töltsd fel a fáradt elemeket és fókuszálj a pihenésre a 4 csillagos Aphrodite Hotelben Zalakaroson! 

Az élményutalvány bemutatásával kapsz...
 • 2x5000 Ft kedvezményt a szállás árából,
 • 2x5000 Ft értékű gyertyafényes éjszakai fürdőzés kupont,
 • 5000 Ft kedvezményt a squas pálya használati díjából (1 óra)
 • 2x5000 Ft masszázskedvezményt,
 • 2x1500 Ft kedvezményt a bicikli bérlés árából,
 • 2x1000 Ft értékű lovaskocsikázást a Hotel termelőfarmjára.

A tökéletes kikapcsolódás egyetlen kattintásra van tőled! A beváltható ajándék utalványt a vásárlás után emailben küldjük el Neked!

Nézd! Itt az egyik bónuszajándékod!
Ilyen lesz a Te kiállításod is 2024-ben!

Ilyen lesz a Te kiállításod is 2024-ben!

Az online felületen többszáz videóhoz kapsz hozzáférést, amik bevezetnek téged a rajzolás, pasztell kréták és festés világába! A pálcikaembertől a „wow, ezt meg hogyan csináltad?!” szintig.

Egy éven keresztül minden nap segítünk a facebook csoportban és a webinárok során! 

A kérdéseidre 24 órán belül válaszolunk!

Ha beiratkozol a Valdor Art "Művészet és Fejlődés" Mentorprogramjába, egy éven át végig fogjuk a kezed!

Jelenleg több mint 800-an tanulnak a Mentorprogramunkban! Várunk téged is szeretettel, csatlakozz és amíg tagja vagy a programnak, addig az ár soha nem fog emelkedni!

KEZDŐ LÉPÉSEK - Rajzolj és fess te is csomag!

 

A csomag tartalma:

 • Teljes hozzáférés és jogosultság a ValDor Art minden online oktató programjához, aminek az értéke: 904.890 Ft!
 • Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok. (Értéke: 50.000 Ft)
 • Havi 2 db 2 órás webinár, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/ festményeidet. Ennek az egy évre vetített értéke: 480.000 Ft/év
 • Valdor Art közösség, Zárt csoport, ahová feltöltheted rajzaidat/ festményeidet és fogadhatod a csoporttagok segítségét, javaslatait. (Értéke: 10.000 Ft/év)
 • Exclusive kedvezmények, ajándékok (Értéke:5.000-20.000 Ft/év)
 • Kiállítás minden év szeptemberében (Értéke: 250.000 Ft/év)

Ha mindent összeadsz a csomag teljes értéke 1.714.890 Ft/év, de csak MOST a teljes csomag ára a bónuszokkal együtt: 7.990 Ft/hó!

 

A csomag ára:
142 907 Ft/hó helyett
7 990 Ft/hó

ÁTTÖRÉS - Komolyan gondolom csomag!

 

A csomag tartalma:

 • Teljes hozzáférés és jogosultság a ValDor Art minden online oktató programjához, aminek az értéke: 904.890 Ft!
 • Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok. (Értéke: 50.000 Ft)
 • Havi 2 db 2 órás webinár, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/ festményeidet. Ennek az egy évre vetített értéke: 480.000 Ft/év
 • Valdor Art közösség, Zárt csoport, ahová feltöltheted rajzaidat/ festményeidet és fogadhatod a csoporttagok segítségét, javaslatait. (Értéke: 10.000 Ft/év)
 • Exclusive kedvezmények, ajándékok (Értéke:5.000-20.000 Ft/év)
 • Kiállítás minden év szeptemberében (Értéke: 250.000 Ft/év)
 • Mentorálás a nap 24 órájában! Ez azt jelenti, hogy 24 órán belül videós vagy szöveges értékelést küldünk az otthon készített munkáidra. Ahányra csak akarod! Ezt alapvetően egy zárt Facebook csoportban tesszük, de e-mailen keresztül is igénybeveheted a szolgáltatást. Az egy évre vetített értéke: 365.000 Ft/év

Ha mindent összeadsz a csomag teljes értéke 2.079.890 Ft/év, de csak MOST a teljes csomag ára a bónuszokkal együtt: 16.990 Ft/hó!

 

A csomag ára:
173 324 Ft/hó helyett
16 990 Ft/hó

MESTERKURZUS - Művészeti elit mesterkurzus

2  szabad hely!

A csomag tartalma:

 • Teljes hozzáférés és jogosultság a ValDor Art minden online oktató programjához, aminek az értéke: 904.890 Ft!
 • Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok. (Értéke: 50.000 Ft)
 • Havi 2 db 2 órás webinár, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/ festményeidet. Ennek az egy évre vetített értéke: 480.000 Ft/év
 • Valdor Art közösség, Zárt csoport, ahová feltöltheted rajzaidat/ festményeidet és fogadhatod a csoporttagok segítségét, javaslatait. (Értéke: 10.000 Ftév)
 • Exclusive kedvezmények, ajándékok (Értéke:5.000-20.000 Ft/év)
 • Kiállítás minden év szeptemberében (Értéke: 250.000 Ft/év)
 • Mentorálás a nap 24 órájában! Ez azt jelenti, hogy 24 órán belül videós vagy szöveges értékelést küldünk az otthon készített munkáidra. Ahányra csak akarod! Ezt alapvetően egy zárt Facebook csoportban tesszük, de e-mailen keresztül is igénybeveheted a szolgáltatást. Az egy évre vetített értéke: 365.000 Ft/év
 • Havonta egyszer 2 napos tantermi tanfolyam Budapesten, (szombat, vasárnap), ahol együtt dolgozzuk fel az adott hónap témáját. Az időpontokat egy évre előre láthatod, így nem lesz gond a tervezéssel. Nézd meg itt >> IDŐPONTOK . Ennek az értéke: 720.000 Ft/év
 • Minden szükséges rajz és festő felszerelést, eszközt biztosítunk számodra egész évben, amiket haza is vihetsz magaddal. Ennek az értéke: 142.000 Ft!

Ha mindent összeadsz a csomag teljes értéke 2.881.890 Ft/év, de csak MOST a teljes csomag ára a bónuszokkal együtt: 65.000 Ft/hó!

 

A csomag ára:
240 157 Ft/hó helyett
65 000 Ft/hó

Nézd meg mit mondanak azok, akik a Mentorprogramban tanulnak! Lapozz oldalra!

Garanciák, amik Téged védenek!

100% Fejlődési garancia

Ha az első 1 hónap lejárta után, úgy érzed, hogy nem tanultál, nem fejlődtél semmit, akkor visszafizetjük a program árát! Látod  nem vesztesz semmit!

100% Siker garancia

Ha az 1 év lejárata után nem készül el egyetlen egy kiállításra méltó képed sem, akkor az éves program árának a kétszeresét fizetjük vissza Neked!

100% Öröm garancia

Ha a rengeteg öröm és sikerélmény nem változtatja pozitív irányba az életedet, akkor az 1 év lejárata után vendégünk vagy a következő tanévre is!

Mennyi IDŐRE lesz szükséged, hogy szemet gyönyörködtető, kiállításra méltó képeid szülessenek?

Beszéljün egy kicsit az időről! A mai világban mindig ez a legszűkebb keresztmetszet! Ezt lehet hallani minden felöl: "Tök jó lenne, de nincs időm!"

Összeszedtünk néhány fontos kérdést az idővel kapcsolatban!

Mennyi időre lesz szükséged, hogy elvégezd a Mentorprogramot?

A mentor program 42 leckéből áll, teljesen a kezdő szintről indul. Végigvezet a rajzoláson keresztül, a pasztellkrétákon át, az akril, olaj, akvarell festésig, eljuttat a saját stílusod megtalálásáig és a karikatúra rajzolásig. Ha haladóként csatlakozol a programhoz, akkor nem kell az első leckénél kezdened. Kezdj abban a témában, ahol fejlődni szeretnél.

A 42 leckéből azt veszed ki ami Téged a legjobban érdekel! A mentor programon olyan tempóban haladsz ahogy Neked jó esik. Ha kényelmesen akarsz haladni, akkor egy hónapban 1 leckét, azaz 1 rajzot/festményt szükséges megcsinálni. Minden hónapban egy új kép! De haladhatsz ennél gyorsabban vagy lassabban is.

Mi van ha közbe jön valami és még ennyi időt sem tudsz rászánni?

Ha az Elit csomagot választottad, akkor egyeztetünk, hogy melyik másik hétvégén tudod bepótolni az adott hónap témáját! Előre meghirdetett nyílt tanfolyamunkon tudsz résztvenni!

Ha az Alap vagy a Prémium csomagot választottad, akkor haladhatsz lassabban vagy gyorsabban is, ahogy az időd engedi. Bárhol is tartasz szabadon kérdezhetsz és segíteni fogunk az úton. A havi kérdezz-felelek konzultációkat felvesszük videóra így későbbi időpontban is meg tudod nézni.

Mi van azzal a lelkiismeret furdalással,  amivel meg kell bírkóznod ha a rajzolásra, festésre szánt időt a családtól kell elvenned?

Miért ne csinálhatnátok együtt? Miért ne rajzolhatnál a pároddal, gyerekeddel, unokáddal együtt! Vond be őket is és csináljatok belőle közös családi programot! Teljes jogosultságot kapsz a filmjeink nézéséhez és abban a gyerekek rajztanítása is benne van egészen 1 éves kortól a felnőtt korig.  

Ha így érzed: "Nekem nincs időm ilyesmire!"

Akkor válts nézőpontot:
Ne azt mondd magadnak, hogy "nincs időm", hanem azt, hogy ez "nem fontos"!

rajztanulás-otthon

Ha úgy érzed, nincs időd az alkotásra, a kreatív önmegvalósításra, olvasd el ezt a részt és tudd meg, mennyi mindent tehetsz azért, hogy legyen időd arra, ami igazán fontos!

 • Kreatív szünetek: A rajzolás lehet egyfajta kreatív szünet a mindennapi teendők között. Egy rövid időtartam, amikor kikapcsolódunk, kikapcsoljuk az agyunkat és eltávolodunk a mindennapi stressztől, elmerülünk a művészetben. Ezáltal felfrissülhetünk, és energiát meríthetünk a további tevékenységekhez, melyeket friss és nyugodt elmével sokkal könnyebb lesz folytatni azokat.
 • Rugalmas ütemezés: Nem mindenki rendelkezik órákig tartó szabad idővel, de a rajzoláshoz nincs is feltétlenül szükségünk erre! Az alkotásra fordított időnket Mi magunk szabjuk meg, így ha naponta csak 15-30 percet tudunk vele foglalkozni, hétvégente 1-2 órát, vagy havonta 1 hétvégét, az művészi fejlődésünk, kiteljesedésünk támogatásához bőven elegendő!
 • Apró lépések: A rajzolás nem feltétlenül igényel hosszú órákat vagy bonyolult projekteket. Akár csak néhány gyors vázlatot is elkészíthetünk, vagy egy nagyobb projekttel is haladhatunk lépésről lépésre. Fontos megérteni, hogy a rajzolás nem mindig hosszadalmas folyamat, és az apró lépések is eredményeket hozhatnak.
 • Rögzített időpontok: Ha az idő kezelése tervezés nélkül kihívást jelent számunkra, érdemes kialakítanunk napi és heti terveket, rutinokat, melyekbe a rajzolásra szánt időt is beépítjük. Egy kész tervhez sokkal könnyebb tartanunk magunkat és sokkal motiválóbban is hat ránk, így garantáltan eredményesebbek lehetünk az élet minden területén.
jobb agyféltekés rajzolás

Miért érdemes csatlakoznod?

 • Mert nincs még egy ilyen rajziskola az egész országban, ahol a Prémium csomag választása esetén 24 órán belül megkapod a személyes segítségünket még akkor is, ha a világ másik pontján élsz.

 • Mert éveken keresztül lesz, akire támaszkodhatsz! Átsegítünk a holtpontokon! Nem kell egyedül csinálnod, végig ott vagyunk melletted!

 • Mert 3 éven keresztül terelgetünk a művésszé válás útján! Célunk, hogy egymásra épülő tananyagokkal, pozitív visszajelzésekkel, bíztatással, dícsérettel kihozd magadból a legjobbat!

 • Mert ezzel a programmal sokkal gyorsabban eléred azt a minőséget a rajzaidban, amivel kivívod ismerőseid, közönséged elismerését!

 • Mert az online és az offline oktatást ötvözve, kihasználva mindkét módszer előnyét sokkal hatékonyabban tudod feldolgozni az egyes hónapok témáját. 

 • Mert segítünk megtalálni a saját stílusod, a saját hangod! Bíztatunk, hogy merj egyedi lenni

 • Részese leszel egy alkotó közösségnek, ahol kapsz bíztatást, segítséget olyan emberektől akikkel egy csónakban evezel és ugyanazokkal a kihívásokkal kell szembe néznetek!

 • A program végén megszervezzük azt a kiállítást, ahol a nagyközönségnek is megmutathatod alkotásaidat!

Kiknek ajánljuk a Valdor Art Mentorprogramot?

jobb agyféltekés rajzolás

 • AKIK RÉGEN SZERETTEK RAJZOLNI!  Ott van még benned most is a vágy, de úgy érzed nincs időd rá? Itt a lehetőség: Gyújtsd újra a szikrát!
 • HA NEM TALÁLOD A HELYED! Már túl régóta csinálod a munkádat és unalmassá vált! Keresed a kitörési pontot, hogy mi mást lehetne még csinálni. Találd meg ami elégedetté tesz!
 • HOBBI ALKOTÓKNAK! Lehet, hogy csak hobbinak indul, de mire a program végére érsz profi alkotóvá fogsz vállni ezt garantáljuk! Vár az első saját kiállítás!
 • STRESSZESEKNEK! Ha tele a hócipőd mindennel és igazi, meditatív elfoglaltságra vágysz, ami ellazít és feltölt sikerélménnyel! Lépj ki a mókuskerékből!
 • KÍVÁNCSIAKNAK!  Ha kíváncsi vagy mit tudsz kihozni magadból. Ha be akarod bizonyítani magadnak és másoknak, hogy erre Te is  képes vagy! Ha szeretnéd rajztudásoddal lenyűgözni a családodat és ismerőseidet! Bizonyítsd be a magadnak!
 • KISMAMÁKNAK, NAGYMAMÁKNAK, NAGYPAPÁKNAK! Ha egy izgalmas, tartalmas elfoglaltságot keresel az otthon töltött napokra! Lehetsz boldog és elégedett otthon is!
 • DIZÁJNEREKNEK, SZÁMÍTÓGÉPES GRAFIKUSOKNAK vagy bárkinek! Ha a munkádhoz fontos lenne a rajzkészség, hogy még egyedibb dolgokat tudj tervezni megalapozva ezzel hírneved a szakmádban! Légy egyedi és sikeres a munkádban!
 • KIS ÉS NAGY GYEREKES CSALÁDOSOKNAK! Teljes jogosultságot kapsz a filmjeink nézéséhez és abban a gyerekek rajztanítása is benne van egészen 1 éves kortól a felnőtt korig. Legyen az alkotás közös családi program!

A rajzolás a festés több, mint egy hobbi!

Az alkotás és a vele járó folyamat nem más, mint:

Menedék, egység, művészet, szabadság, önbizalom, elvonulás, flow, meditáció, feltöltődés, elismerés, öröm, sikerélmény!

Ha így érzed: "Most nem tudok erre költeni!"

Akkor válts nézőpontot: "Önmagad fejlesztése - a tanulás - soha nem költség, hanem befektetés!
Befektetés önmagadba, a jövődbe!"

rajtanulás-otthon

Ha úgy érzed, nincs elég pénzed ahhoz, hogy művészi kiteljesedésedet támogasd, mindenképp olvasd el ezt a részt!

 • Érték és befektetés: Ha jobban belegondolsz, a Mentorprogram egy befektetés önmagunkba és kreatív fejlődésünkbe. Mind a művészeti képességek, mind az általa nyert személyes fejlődés hosszú távon megtérülnek. Ha csak lelki fejlődésedet vesszük figyelembe és azt, hogy az alkotás boldogabbá teszi életünket, már megéri a ráfordítás.
 • Hosszú távú előnyök: A Mentorprogramban való részvétel hosszú távú előnyöket hozhat. Azáltal, hogy fejlesztjük művészeti képességeinket és személyes fejlődésünket is támogatjuk, lehetőségeket teremthetünk a jövőnkben. Ez lehet karrierlehetőségek kialakítása a művészeti területen, alkotások eladása vagy kiállításokon való részvétel. Ezek az előnyök tehát hosszú távon anyagi szempontból is megtérülhetnek.
 • Rugalmas fizetési lehetőségek: A Mentorprogramban eleve 3 különböző értékű csomag közül választhatsz attól függően, milyen mértékben igényleg a mentorálást, de emellett választhatsz havi, féléves és éves kifizetési lehetőségek közül is. A havi előfizetés megkönnyíti számodra a rövidtávú tervezhetőséget, a féléves és éves fizetési lehetőség választása esetén pedig 1 vagy 2 havi díj elengedésre kerül, így spórolhatsz általuk. Érdemes megismerni a mentorprogram pénzügyi lehetőségeit, és megtalálni azt a megoldást, amely leginkább megfelel az egyéni körülményeinknek.

Hallgasd meg mit mondanak a "Művészeti Elit Mesterkurzus" tanulóink!

Nézd meg a videót!

Személyes belső motivációnk, hogy a rajz és festés tanuláson keresztül megtapasztald:

Át tudod lépni a saját korlátaidat!

A belső átalakulást imádjuk látni, ahogyan a kezdeti önbizalomhiányból "Nekem ez úgysem fog menni" szintről eljuthatsz a saját kiállításig!

A legfontosabb, hogy megértsd az alkotáson keresztül, hogy számos rejtett képességgel rendelkezel, amiket az élet más területén is használni tudsz.

Amit még tudni érdemes! - Gyakran ismételt kérdések!

 • Hogyan fogod elérni az online oktató programokat?
 • Be kell jelentkezned a Valdor Art honlapjára felhasználóneveddel és jelszavaddal és a "Saját menü/Megvásárolt videód" alatt találod a filmeket. Felhasználóneved és jelszavad a megrendelés visszaigazoló levélben fogod megkapni, amit a későbbiekben meg is tudsz változtatni!
 • Hogyan fogom megkapni a rajzfeladatokat?
 • A filmek mellől saját gépre letöltheted, kinyomtathatod a hozzá kapcsolódó gyakorló feladatokat és minta rajzokat. Ha az Elit csomagot választottad, akkor visszük Neked a tanfolyamra.
 • Az összes oktató programot látni fogom egyszerre vagy a haladásom során jelenik meg egyre több videó?
 • Az összes oktató programot látni fogod egyszerre. A filmeket olyan sorrendben töltöttük fel, amilyen sorrendben haladni érdemes. Minden hónapban elküldjük az útmutató, hogy melyik filmet érdemes megnézned, melyik gyakorló feladatot töltsd le és mit rajzolj vagy fess meg. A kész műveidet feltöltheted a kizárólag tagoknak szóló zárt Facebook csoportba, ahol segítséget kapsz tőlünk a tovább haladáshoz. A havi útmutatóhoz képest haladhatsz lassabban és gyorsabban is, időd függvényében.
 • Hogyan fog működni az online csoportos konzultáció?
 • Zoom-on keresztül tudunk beszélni egymással. Hasonló mint a Skype, ahol a csoport tagok látják és hallják is egymást. Ezen keresztül élőben be tudunk mutatni számos rajz és festő technikát is. Rögtön kérdezhetsz, ha valamit nem értesz. Ha nem tudsz részt venni egy-egy élő Zoom-os konzultáción, akkor sem kell aggódnod, mert felvesszük őket és később visszanézheted. A Zoom használata számodra teljesen ingyenes, a telepítéséhez segítséget adunk.
 • Mire jó a programhoz kapcsolt Facebook csoport?
 • Ez lesz az a felület, ahová feltöltheted a munkáidat és kérdezhetsz is tőlünk, ha hónap közben elakadtál!
 • Kötelező egy évre előfizetni?
 • Nem! Fizetheted havonta is a díjat! Ha úgy döntesz, hogy egy évre kifizeted a tagságod, akkor 2 hónap előfizetést ingyen odaadunk és csomagtól függően több bónusz ajándékot is kapsz.
 • Van-e átváltási lehetőség a csomagok között? pl. Alap csomagról Prémium csomagra váltani?
 • Igen! Ha az Alap vagy a Prémium csomagot választod de mégis szeretnél eljönni egy tantermi tanfolyamra, akkor bármelyik előre meghirdetett nyílt tanfolyamunkon részt tudsz venni 20% VIP kedvezménnyel!
 • Mi az a videómagazin, amit bónuszba fogok kapni?
 • Minden évben több videómagazint készítünk, ahol egy-egy témát részletesebben kifejtünk. Ilyen volt például a szemrajzolás. Amig érvényes a tagságod az összes eddig megjelent videómagazinhoz is hozzáférést biztosítunk és az újonnan megjelenő videómagazinokat is teljesen ingyen megkapod.
 • Mennyibe fognak kerülni a rajzeszközök?
 • Ha az Elit csomagot választod, akkor a rajzeszközök árát tartalmazza a csomag. Minden másik csomaghoz kapsz egy 10%-os kupont két országos lefedettségű művészellátóhoz, ahonnan könnyen beszerezheted a szükséges eszközöket. A szükséges eszközök listáját le tudod tölteni a filmek mellől, de el is fogjuk küldeni.
 • Mi van ha lemaradok?
 • Mindenki olyan tempóban haladhat, amennyire az ideje engedi. Bármelyik résznél is tartsz személyre szabottan tudunk segíteni.
 • Kiszállhatok-e a programból amikor akarok?
 • Igen! Ez esetben elveszted a teljes jogosultságot a programhoz és a kedvezményeket. Emellett pedig a 2023-as kiállításon sem fognak szerepelni a képeid!
 • Szüneteltethetem-e a tagságomat?
 • Ha abbahagyod a programot és szeretnél újra csatlakozni, akkor ezt a következő 1 éves program indításakor tudod megtenni az adott év díjaival.
 • Mi van ha engem például csak a festés érdekel?
 • Akkor a festésben fogunk Téged segíteni! A festéssel kapcsolatos filmeket nézd meg és ebben a témában is kérdezhetsz tőlünk bármikor. Ez esetben az Alap vagy a Prémim csomagot érdemes választani, hiszen az Elit csomag résztvevői hónapról-hónapra fix tematika alapján fognak haladni szépen felépítve az egész fejlődést a rajzolástól kezdve a pasztell krétákon át a portré festésig.
 • Csak számítógépről nézhetem a filmeket? 
 • Nem. A filmeket nézheted okostelefonokról (iPhone-ról, Windows Phone-ról és androidos készülékről is), bármilyen tablet-ről, laptop-ról, asztali számítógépről, Apple Macinthos számítógépről, sőt még Smart TV-ről is.
 • Több számítógépről is nézhetem a filmeket vagy csak egyről?
 • Egy emailcím és jelszó párossal több gépről is nézhetőek a filmek. Ha pl. eddig otthoni gépről nézted a filmeket, de munkába menet a mobilodról még szeretnéd folytatni a tanulást, akkor ez megoldott. Annyi a feltétele, hogy egy adott gépről mindig ki kell jelentkezni (Saját menü/Kijelentkezés), ha egy másikról ismét be akarsz lépni. Arra nincs lehetőség, hogy ugyanabban az időpillanatban egyszerre 2 gépről nézd a filmeket, ehhez két előfizetés szükséges.
 • Mikor nézhetem a filmeket? Mennyi ideig lesznek elérhetőek?
 • A filmek 0-24 óráig bármikor elérhetőek, akárhányszor megnézheted őket, amíg az előfizetésed tart.
 • Van még kérdésed?
 • Írj nekünk az info@valdorart.hu-ra

 

"Számomra a programotok olyan, mint a szomjazónak a víz! Köszönöm, hogy ezt csináljátok!"

3 ÉRTÉK, AMIT CSAK MI TUDUNK NYÚJTANI NEKED!:

komplett oktatási rendszer

Komplett oktatási szisztémával rendelkezünk!

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, ami a rajz és festés tanulással kapcsolatos. Közérthető mégis szakszerű megfogalmazásban kínáljuk a tudást, így lesz a megfoghatatlannak tűnő művészetből bárki számára tanulható képesség!

támogatás

Nem csak tanítunk, hanem a megvalósításban is támogatunk!

Személyre szabott mentorálásunkkal biztosítjuk, hogy valóban elsajátítsd a különböző technikákat. A közösségünk részeként inspirációt és konkrét útmutatást nyújtunk minden egyes lépésnél, hogy a művészeti utad során folyamatosan fejlődhess.

személyes fejlődés

Nálunk a fókusz a személyes fejlődéseden van!

Odafigyelünk rád! Nem csak a tudást adjuk át, hanem biztatást, dicséretet, építő kritikát, kiállítás lehetőségét. Mindent megadunk, hogy épüljön az önbizalmad, az önértékelésed a rajz és festés tanuláson keresztül. Azért, hogy elhidd: többre vagy képes, mint elsőre hinnéd magadról.

Jelenleg több mint 800-an tanulnak a Mentorprogramunkban! Várunk téged is szeretettel, csatlakozz és amíg tagja vagy a programnak, addig az ár soha nem fog emelkedni!

KEZDŐ LÉPÉSEK - Rajzolj és fess te is csomag!

 

A csomag tartalma:

 • Teljes hozzáférés és jogosultság a ValDor Art minden online oktató programjához, aminek az értéke: 904.890 Ft!
 • Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok. (Értéke: 50.000 Ft)
 • Havi 2 db 2 órás webinár, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/ festményeidet. Ennek az egy évre vetített értéke: 480.000 Ft/év
 • Valdor Art közösség, Zárt csoport, ahová feltöltheted rajzaidat/ festményeidet és fogadhatod a csoporttagok segítségét, javaslatait. (Értéke: 10.000 Ft/év)
 • Exclusive kedvezmények, ajándékok (Értéke:5.000-20.000 Ft/év)
 • Kiállítás minden év szeptemberében (Értéke: 250.000 Ft/év)

Ha mindent összeadsz a csomag teljes értéke 1.714.890 Ft/év, de csak MOST a teljes csomag ára a bónuszokkal együtt: 7.990 Ft/hó!

 

A csomag ára:
142 907 Ft/hó helyett
7 990 Ft/hó

ÁTTÖRÉS - Komolyan gondolom csomag!

 

A csomag tartalma:

 • Teljes hozzáférés és jogosultság a ValDor Art minden online oktató programjához, aminek az értéke: 904.890 Ft!
 • Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok. (Értéke: 50.000 Ft)
 • Havi 2 db 2 órás webinár, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/ festményeidet. Ennek az egy évre vetített értéke: 480.000 Ft/év
 • Valdor Art közösség, Zárt csoport, ahová feltöltheted rajzaidat/ festményeidet és fogadhatod a csoporttagok segítségét, javaslatait. (Értéke: 10.000 Ft/év)
 • Exclusive kedvezmények, ajándékok (Értéke:5.000-20.000 Ft/év)
 • Kiállítás minden év szeptemberében (Értéke: 250.000 Ft/év)
 • Mentorálás a nap 24 órájában! Ez azt jelenti, hogy 24 órán belül videós vagy szöveges értékelést küldünk az otthon készített munkáidra. Ahányra csak akarod! Ezt alapvetően egy zárt Facebook csoportban tesszük, de e-mailen keresztül is igénybeveheted a szolgáltatást. Az egy évre vetített értéke: 365.000 Ft/év

Ha mindent összeadsz a csomag teljes értéke 2.079.890 Ft/év, de csak MOST a teljes csomag ára a bónuszokkal együtt: 16.990 Ft/hó!

 

A csomag ára:
173 324 Ft/hó helyett
16 990 Ft/hó

MESTERKURZUS - Művészeti elit mesterkurzus

2  szabad hely!

A csomag tartalma:

 • Teljes hozzáférés és jogosultság a ValDor Art minden online oktató programjához, aminek az értéke: 904.890 Ft!
 • Letölthető anyagok, rajzminták, gyakorlólapok. (Értéke: 50.000 Ft)
 • Havi 2 db 2 órás webinár, melyeken egyszerre tanítunk, tartunk kérdezz-feleleket és értékeljük a megmutatott rajzaidat/ festményeidet. Ennek az egy évre vetített értéke: 480.000 Ft/év
 • Valdor Art közösség, Zárt csoport, ahová feltöltheted rajzaidat/ festményeidet és fogadhatod a csoporttagok segítségét, javaslatait. (Értéke: 10.000 Ftév)
 • Exclusive kedvezmények, ajándékok (Értéke:5.000-20.000 Ft/év)
 • Kiállítás minden év szeptemberében (Értéke: 250.000 Ft/év)
 • Mentorálás a nap 24 órájában! Ez azt jelenti, hogy 24 órán belül videós vagy szöveges értékelést küldünk az otthon készített munkáidra. Ahányra csak akarod! Ezt alapvetően egy zárt Facebook csoportban tesszük, de e-mailen keresztül is igénybeveheted a szolgáltatást. Az egy évre vetített értéke: 365.000 Ft/év
 • Havonta egyszer 2 napos tantermi tanfolyam Budapesten, (szombat, vasárnap), ahol együtt dolgozzuk fel az adott hónap témáját. Az időpontokat egy évre előre láthatod, így nem lesz gond a tervezéssel. Nézd meg itt >> IDŐPONTOK . Ennek az értéke: 720.000 Ft/év
 • Minden szükséges rajz és festő felszerelést, eszközt biztosítunk számodra egész évben, amiket haza is vihetsz magaddal. Ennek az értéke: 142.000 Ft!

Ha mindent összeadsz a csomag teljes értéke 2.881.890 Ft/év, de csak MOST a teljes csomag ára a bónuszokkal együtt: 65.000 Ft/hó!

 

A csomag ára:
240 157 Ft/hó helyett
65 000 Ft/hó
 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: