Két napos Valdor Art rajztanfolyam haladó rajzoló gyerekeknek
24377
Gyerekek rajztanításaRajzoktatás haladó szinten (10-15 év)

Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek haladó szinten!

Inverz rajzolás, 14 éves nagylány rajza

Nehezen tudsz időt szakítani a rajzolásra otthon? Szeretnél új technikákat, új eszközöket kipróbálni?

Itt a megoldás! 2 napos gyerekeknek szóló haladó rajz továbbképzés!

Kinek szól?

A 2 napos haladó rajztanfolyamot olyan gyerekeknek hoztuk létre, akik elvégezték már a kezdőknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Itt olyan új technikákat tudsz kipróbálni, ami mindenképp előképzettséget igényel. 

A tanfolyam tematikája nem fix, azaz minden alkalommal más-más témát veszünk elő.

Így bármelyik 2 napra is jössz, mindig tudsz újat tanulni, új technikát kipróbálni. Lesz benne színes ceruza, pasztell ceruza, színezett szén, három-szín technika, színes lapra rajzolás, nagyítás stb.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekek személyes adataira vonatkozóan, így 16 éven aluli gyermek esetében kizárólag szülő/törvényes képviselő adhat le jelentkezést.

Akik már kipróbálták ezt írták Nekünk!

Nagyon jól érezte magát Zsófi! Szeretjük a tanfolyamaitokat, mert értékes az alkotás és a tanulás, amit tőletek tanulnak! További sikeres munkát kívánunk!

Várnainé Zsófia

Janek most már haladóó! De tényleg! A segítségeddel, és azzal a szeretetteljes-következetességgel, ahogyan terelgeted, nemcsak a rajzban fejlődik óriásit, hanem az iskolai tevékenységében is! 

Balogh Erzsébet

A haladó rajz továbbképzések 3 fő célja!

Gyakorlási lehetőség

Lehetőséget biztosítsunk azoknak, akiknek szeretnének ismét-újra-továbbra is rajzolni, gyakorolni.

Új technikák kipróbálása

Olyan új témákat,  új technikákat lehessen kipróbálni, amire az alap tanfolyamon nincs lehetőség.

Segítség nyújtás

Gyakorlási és továbbfejlődési lehetőséget biztosítsunk azoknak is, akik otthon nehezen tudnak időt szakítani a rajzolásra.

Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek haladó szinten - tanfolyamon készültek ezek a képek

Mit fogsz megtanulni? Milyen technikákra számíthatsz?

  • Inverz rajzolás: amikor fekete lapra rajzolunk fehér krétával. Ezeken a tanfolyamokon a nagyítás technikáját is meg tudod tanulni.

  • Színes ceruzás technikák: Több féle színesceruzát lehet kipróbáálni, a drawing ceruzát ami kiválóan alkalmas állatportrék megrajzolására, pasztell ceruzát, akvarell ceruzát, színezett szénceruzét, tinta ceruzát. Alapvetően két csoportra osztjuk őket: vízzel oldható és nem oldható színesceruzák.

  • Szénrajzolás és három szín technika: Ezeken a tanfolyamokon megtanulsz bánni a szénnel és a pittkrétákkal. Ezen a rajztanfolyamon készült a rajzok nagyítva készülnek.

  • Vegyes technika: Amikor festékkel aláfestünk majd pasztell krétával fejezzük be a képet. Ezen a rajztanfolyamon készült a rajzok nagyítva készülnek.

  • Árnyékolási technikák: Új árnyékolás technikákat ismerhetsz meg, mint például frottázs, bevésés, satírozás, vonalkázás. A rajzok grafit ceruzával készülnek.

  • 3D rajzolás: Illúzió rajz színesceruzával!

Mi történik a „Jelentkezem” gombra kattintás után?

, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: