Jobb agyféltekés rajztáborok gyerekeknek!

Fontosnak tartod, hogy megtaláld gyermeked számára azt az eszközt, amellyel kibontakoztathatja a benne szunnyadó kreativitást, növelheti az önbizalmát és fejlesztheti a koncentrációképességét? 

Vagy olyan pályára készül a gyermeked, ahol különösen fontos a kiváló rajztudás? 

Akkor a felső tagozatosoknak szóló jobb agyféltekés rajztáborunkkal jó döntést hozol, ha ezzel leped meg gyermekedet! 

Gondolj csak bele, mekkora dicsőség lesz a nagy fiadnak vagy a nagy lányodnak, ha:10 éves kislány által rajzolt önarckép a gyerek tanfolyamon

 • bármit, tényleg BÁRMIT le tud majd rajzolni, ami csak eszébe jut
 • amikor a tanár nénitől vagy tanár bácsitól egyik után söpri be a másik dicséretet…
 • amikor az osztálytársak is felnéznek rá és kérdezgetik: honnan tudsz ÍGY rajzolni? Hol tanultad ezt?  

és akkor a gyermek azt válaszolja: a szüleim írattak be egy szuper rajztanfolyamra!... 


A  rajztanfolyam után  kiugróan teljesített a suliban! 

Kedves Andi!

Janek most már haladóó! De tényleg! A segítségeddel, és azzal a szeretetteljes-következetességgel, ahogyan terelgeted, nemcsak a rajzban fejlődik óriásit, hanem az iskolai tevékenységében is! A  rajztanfolyam után  kiugróan teljesített a suliban! Nagyon sokat jelentett neki mindkét tanfolyam, szívből köszönjük, és már alig várjuk a festőtanfolyamot!!

Balogh Erzsébet, Tápiószele 


Nézd meg mi minden lesz a Tiétek, ha a Valdor Art  jobb agyféltekés rajztanfolyamát választjátok!

 • megtanítunk valósághű és érzelemdús portrét rajzolni
 • ajándékba adjuk az összes szükséges rajzeszközt
 • és ajándékba kapod a portré rajzolós online filmsorozatunkat is, hogy otthon is át tudd ismételni a tanultakat és olyan új ismeretekre is szert tegyél az anyagból, amit csak haladóknak szóló rajzklubon szoktunk tanítani
 • Mi több örökös 10% kedvezményre jogosító kupont is kapsz a Pannoncolor és az Artwebshop művészellátóba

 

"Hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokat ki tudott hozni a gyerekekből!"

Kedves Andrea!

Szeretnék köszönetet mondani Önnek a múlt heti, nagyszerű tanfolyam levezénylése miatt. Zseniális rajzok születtek, szinte hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sokat ki tudott hozni a gyerekekből.

A szakmaiságon túl mindenképpen említésre méltó az a fegyelem, amit kedvességgel és figyelemmel övezett szigorral fent tudott tartani mindvégig. Tudom, hogy kamasz gyerekek körében nem könnyű ez a feladat, de az érdelkődés folyamatos fenntartása elfeledtetett minden mást.

Remélem lesz folytatása ennek a kezdő tanfolyamnak és egy következő alkalommal lehetősége lesz Marcinak megélni hasonló izgalmas, kreatív, kicsit fárasztó:-) napokat.

Köszönettel: Lovrity Edit


  „Azt csinálsz a rajzórán, amit akarsz!”

„A nyári szünet után megmutattam a rajzaimat a rajztanárnak, amit a táborban készítettem. Leesett az álla! Azt mondta, mostantól azt csinálok a rajzórán, amit akarok:o)” 

Regős Dóri (Bp.) 


 Kattints az alábbi kis képekre és nézd meg mi minden van a csomagban!

 


 


Nagyon látványosan fejlődött mindegyik tanfolyamotok alatt!

"A nővére volt nálatok rajztanfolyamon ugyanekkora (12 éves) korában, és csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm szépen Nektek! Most már 16 éves, lehet, hogy nem ezen a vonalon indul el, de mert olyan szépen rajzol, a MOME egyik tanára is mondta, hogy felvételiznie kellene. És a kezdeteket Nektek köszönhetjük, nagyon látványosan fejlődött mindegyik tanfolyamotok alatt. Ha megmarad nála hobbinak a rajz, már akkor is nagyon sokat adtatok neki!"

Tullner Annamária


Szülőként a Te szívedet is melengeti majd az az érzés, amikor:

 • a keservesen, szenvedve tanuló gyermekednél egyszer csak „átkattan” valami, és könnyebben megy az odafigyelés, a koncentráció…

 • már nem lekicsinylően beszél magáról, hanem pontosan tudja, milyen értékei vannak, büszkén vállalja fel önmagát és képességeit… 

 • félelmei, szorongásai egyik napról a másikra alábbhagynak, mert tudja, hogy "képes vagyok" megcsinálni... 

A felsősöknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamunkon nem csak rajzolni tanítjuk meg a gyermekedet, hanem felvértezzük olyan képességekkel is, amelyek birtokában egészségesebb önbizalmú, önmagát felvállaló, magabiztos kisember válik belőle. 

Mindössze pár nap, és bátran mondhatom, megváltozik az élete.

Ez alatt a néhány nap alatt nem csak portrét és önarcképet tanul meg rajzolni, hanem szépen lassan megerősödik lelkiekben is.


"Hihetetlen, mit alkottak a gyerekek"

Kedves Andi! 

Nagyon szépen köszönjük a képeket! Hihetetlen, mit alkottak a gyerekek. Soha nem gondoltam voltam, hogy Lackó egyszer akár egy hasonlóra is képes lesz.

Ezer köszönet és hála érte!!! Lackó nagyon élvezte, és megszerette a rajzot! Ezt mind Neked köszönhetjük! 

Üdvözlettel, R. Judit/R. Lackó


Mikortól járhat valódi jobb agyféltekés rajztanfolyamra a gyermeked?

A rajzfejlődés során 10-12 éves korra alakul ki, hogy csökken ez a képzeletből való ábrázolás iránti hajlandóság. Ekkor már valóban azt igyekszik a gyermeked lerajzolni, amit lát, nem pedig azt, amit a képzelete súg neki.

Ha a csemetéd felső tagozatos, azaz 10-14 éves korban van, akkor ez a legjobb időszak arra, hogy elsajátítsa az élethű rajzolás, és a realisztikus ábrázolás képességét. Hiszen ilyenkor már jobban tud koncentrálni, több ideig tud egy dologra figyelni, és nem okoz számára gondot, ha hosszabb ideig kell egy helyben ülni.

Vagy ha igen, akkor a rajztanfolyamunk ebben is fog neki segíteni, mert a tanulás során olyan flow állapotba kerül, hogy maga is megfeledkezik az időről.

Ha a gyermeked 10 évnél fiatalabb, akkor azt javasoljuk, hogy még ne ezzel a szinttel kezdjetek! Nézd meg a kicsiknek szóló tanfolyamunkat, amelyet kifejezetten a 10 év alatti gyermekeknek dolgoztunk ki. Kattints ide, itt találsz róla részleteket! >>

Ha a gyermeked 15 évnél idősebb, akkor már bátran részt vehet a felnőtteknek szóló rajztanfolyamunkon is, ahol gyorsabban haladunk. A felnőtteknek szóló jobb agyféltekés tanfolyam infóit itt találod >> 

A felnőtteknek szóló tanfolyamra már jöhettek ketten is: azaz a szülő, vagy szülők és a gyermek közösen. Azonban van egy korlát: a felnőtteknek szóló tanfolyamon maximum két 10-14 éves korú gyermeket tudunk fogadni.


 "Sorra nyeri a rajzversenyeket!"

Egy éve végeztem Flórián fiammal az alaptanfolyamot. Azóta is egyik legszebb emlékként őrizzük azt a pár napot! Flóri tavaly és az idén is megnyerte az iskolai rajzversenyt :)

Radvai Teréz (Bp.) 


Ha kíváncsi vagy, mi mindenre képes egy 10-14 éves korú gyermek, nézd meg ezeket a gyönyörű „előtte-utána” alkotásokat! 

Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek - önarcképJobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek - önarckép Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek - önarcképJobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek - önarckép


Módszerünkre még a TV is felfigyelt!

A Családbarát Magazinban interjúvoltak meg minket két alkalommal is! 

Ebben az interjúban egy tanítványunk - Doma - beszél arról, hogy neki mit jelentett a rajztanfolyam!

Ebben a riportban a gyerekek rajzképességeinek fejlesztéséről és azok lehetőségeiről beszélünk egészen kiskortól a tizenéves korig.

 


 "Boldogság tölti el, miközben rajzol!" 

"... s olyan boldogság tölti el, miközben rajzol!  :) De látszott is rajta. A tányér már az asztalon volt, de őt nem érdekelte semmi, még mindig csak rajzolt és rajzolt. Amikor már mindenki evett, ő még akkor is rajzolt s mondta, "csak egy pár vonalat rajzolok s mindjárt- mindjárt eszek, csak még egy pillanat .... s még egy pillanat .... :))))..." 

Üdvözlettel: Guzsik Balázs és fia, Álmos (Nagymaros)


Akkor érdemes hozzánk íratnod a gyermeked:

 • Ha nem egy „butított” 2-3 napos tanfolyammal akarod az alapokra taníttatni, hanem az a célod, hogy rászánva a szükséges időt és gyakorlást, gyönyörűen megtanuljon rajzolni. 

 • Ha szeretnél egy olyan eszközt adni a kezébe, ami egész életében a javát fogja szolgálni, és amiért örökké hálás lesz neked, hogy megadtad neki…

 • Ha már mindent megpróbáltál, hogy erősítsd az önbizalmát, hogy segíts neki könnyebben és gyorsabban tanulni, ha már őt is zavarja, hogy nem tud koncentrálni…

 • Vagy ha látod benne a tehetséget, de eddig fogalmad sem volt, hogyan segíthetsz neki kibontakozni.


Viszont nem Neked és nem a gyermekednek való EZ a rajztanfolyam, ha:

 • csak az árat és a napok számát nézed, amikor döntesz. Nálunk nem fogsz találni sem 2-3 napos, sem „jóárasított” képzéseket. Egyszerűen azért, mert 2-3 nap alatt nem lehet senkit megtanítani rajzolni, „jobbosan” alkotni!

 • csak azért íratod be a gyermeked, mert a padtársa, barátja, unokatesója is tud rajzolni. Ebben az esetben sem ajánljuk neked a tanfolyamot, mert ehhez a gyermeked és a gyermeked elszántsága, akarata, partnersége is kell! 

Minden más esetben nagy szeretettel várjuk csemetédet a tanfolyamon!


"A család nem hitte el, hogy ők rajzolták"

Kedves Andrea, 

nagyon szépen köszönjük, a fiúk nagyon jól érezték magukat, s sokat tanultak. A család nem is hitte, hogy ők rajzolták némelyik rajzot:o) Néhány év múlva küldjük a húgaikat. 

Köszönettel, F. Zsuzsa


Hogyan fog telni egy napja a gyermekednek? 

A tanfolyam reggel 9:00-kor kezdődik és 16:00-ig tart, de a munkahely miatt lehet korábban jönni és tovább maradni. Minden nap 7:30-tól már lehet jönni. Pontosan tudjuk, hogy ez a rengeteg ráfordított idő egy 10-14 éves gyermeknek sem kevés, ezért a tematikát úgy alakítottuk ki, hogy időről időre megállunk, és frissítő gyakorlatokat végzünk.

 • beiktatunk koncentrációt segítő légző és mozgási gyakorlatokat
 • megtanítjuk gyermekedet a jobb és bal agyfélteke összehangolására
 • alkalmazzuk a csikung, a jóga, a különféle meridiángyakorlatok, és az EDU kineziológia elemeinek áldásos hatását

Minden nap tartunk 1 órás ebédszünetet, amit az épületen belül az étteremben tudunk eltölteni. A 3 fogásos menü ára 1.000 Ft/fő/nap, amit a tanfolyam ára NEM tartalmaz, ezt külön kell fizetni az étteremben. Ha nem menüt, hanem alakart étrendet szeretnél kérni, akkor erre is lehetőség van, lehet rendelni az étlapról.

Meglátod: Ha egy nehezen tanuló, koncentrálni nem nagyon tudó, önbizalomhiánnyal és önértékelési problémákkal küzdő gyermeket küldesz el hozzánk…

…és a tanfolyam végére egy kinyílt, megerősödött önbizalmú, koncentrálni képes, új ismeretekre nyitott gyermeket kapsz vissza tőlünk!

Persze, csak akkor, ha ezt a gyermeked is akarja!


Mi mindent tanítunk meg gyermekednek a tanfolyamon?

Rengeted új mindent! A rajztanfolyam alatt nem csak az elméletet fogja megismerni, hanem sok-sok munkát is fog készíteni. Fokozatosan haladunk az egyszerűbb témáktól az összetettebbek felé.

Gyermeked készít majd:

 • Kézrajz a jobbagyféltekés gyerek rajztanfolyamonKézrajzot, a maga sok-sok kis ráncocskájával, az ujjbegyek párnájával, a körmök hosszúságával. Ez már egy picit bonyolultabb, mint egy cipő, de biztos lehetsz benne, hogy gyermeked sikerrel veszi majd ezt a kihívást is! 

 

 • Szénrajz a gyerek jobb agyféltekés rajztanfolyamon - Marilyn Monroe arcképeMajd jönnek a szénrajzok, amelyek az árnyékolás alapjait szilárdítják meg gyermeked rajztudásában.  

 

 • Élethű állatrajzok a gyerek rajztanfolyamonÉs amikor ezek már stabilan mennek: jöhetnek az élethű állatrajzok újságképek alapján. 

 

 • Portrérajz a jobb agyféltekés gyerek rajzanfolyamonEzt követően a kedvenc rock sztár, egy népszerű filmsztár portréja újságkép vagy a korona a rajztanfolyamra: a saját önarckép egy fénykép alapján.

 


Mi mindent kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 1. Portré rajzolásról szóló online filmsorozat 1 éves jogosultsággal, amelyből otthon tovább tudsz gyakorolni, átismételheted a tanultakat és olyan plusz tudást is kapsz, amit csak a haladó rajzolóknak szóló rajzklubbokon szoktunk tanítani.
 2. Örökös 10%-os kedvezmény a Pannoncolor művészellátóba
 3. Rajzeszközcsomag, hogy mindened meglegyen, ami a rajzoláshoz kell

Regisztráld gyermekedet MOST a soron következő képzésre és engedd, hogy szárnyra kapjon a kreativitása!


 

Fizetési feltételek:

 • A jelentkezést követő 8 napon belül 10.000 Ft előleget kérünk. Ez biztosítja gyermeked helyét a tanfolyamon.

Várjuk Őt is szeretettel!

Válaszd ki az időpontot és jelentkezz!