Gyerekeknek szóló rajz és festőtanfolyamok Budapesten a II. kerületben és online tananyagok!

Minden gyermekben szunnyad egy művész, akinek csak teret kell adni a kibontakozáshoz!

Tantermi tanfolyamaink, workshopjaink, kreatív programjaink és online tananyagaink között garantáltan megtalálod a tökéletes fejlesztő programot gyermekednek, amit még élvezni is fog!

Több napos tanfolyamainkat/táborainkat 10+ éves kortól, az ennél rövidebb workshopkat 6+ éves kortól ajánljuk, de online tananyagokkal a legkisebbeknek is készültünk!

Válassz most és hagyd, hogy kipróbálja magát!

Kezdőknek szóló rajztanfolyamok, táborok gyerekeknek 9+ év

Megtaláltad gyermeked számára azt az eszközt, amellyel kibontakoztathatja a benne szunnyadó kreativitást, növelheti az önbizalmát, fejlesztheti a koncentrációképességét és segít a rajz felvételiben, ha olyan pályára készül!

Válassz az időpontok közül!

 

 

Festőtábor és tanfolyam gyerekeknek 9+ év

Festőtábor fiatal művészpalántáknak, ha már elmúltál 10 éves és elvégezted a gyerekeknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamot! A festés tanulását teljesen a kezdő szintről indítjuk!

Válassz az időpontok közül!

Haladó rajztechnikák gyerekeknek 9+ év

Ez a rajztanfolyam olyan gyerekeknek szól, akik tanultak már rajzolni és most szeretnék kipróbálni a haladó technikákat és szeretnének új eszközöket megismerni! Bármelyik 2 napra is jössz, mindig tudsz újat tanulni, új technikát kipróbálni.

Válassz az időpontok közül!

1 napos Rajzworkshop 9+ éves gyerekeknek

Fedezd fel a rajzolás örömét anélkül, hogy elvesznél a kezdő lépések labirintusában! Ez a rajzszakkör megmutatja, hogyan tudod könnyedén és szórakoztatóan fejleszteni a rajzkészségedet, már 1 nap alatt is!

GYERE EL TE IS, BENNED IS VAN EGY RAJZ! Próbáld ki magad!

Válassz az időpontok közül!

Élményfestés felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Éld át az alkotás szabadságát anélkül, hogy korlátokba ütköznél!

Gyere el Te is, ha megvan benned az alkotási vágy, de nincs ötleted, mit és hogyan kezdj el festeni! Ha hiányzik az egyediség, mert mindenki ugyanolyan a képet fest!

A festésnek nem kell korlátok között zajlania! Nálunk mindenki saját tempójában és stílusában alkothat. 

Válassz az időpontok közül!

Üvegfestő Workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Fedezd fel, hogy az üvegfestés milyen új dimenziókat nyithat meg a kreativitásodban!

Az Üvegfestő workshop nem csak egy tanulási lehetőség, hanem egy mély és gyógyító élmény, ahol a színek és formák segítségével újra kapcsolatot teremthetsz önmagaddal és környezeteddel!

Egy remek lehetőség arra, hogy kikapcsolódj, és új energiákkal töltődj fel az alkotás folyamatán keresztül.

Válassz az időpontok közül!

Selyemfestő workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

A selyemfestés egyben egy színpompás meditáció, amely segít elengedni a mindennapi stresszt és elmerülni a nyugalom világába!

Elindítunk a selyem útján, ahol beleláthatsz egy 5000 éves művészeti ágba!

Ráadásul a workshop végén lesz egy olyan kiegészítőd, amiből nem létezik még egy darab a világon!

Válassz az időpontok közül!

Szoborkészítés workshop felnőtteknek és 7+ éves gyerekeknek

Ötvözd a kreativitást és az új technikai megoldásokat! Fedezd fel a Paverpol textilszobrászat varázslatos világát, ahol nincsenek korlátok, csak a kreativitásod szab határt!

Fedezd fel az alkotás új lehetőségeit, és hozd létre saját, egyedi művészeti alkotásaidat, melyekkel otthonodat is feldobhatod, vagy akár ajándékként is tökéletesek lehetnek!

Válassz az időpontok közül!

Művészetterápia 6-10 éves és 11-16 éves Gyerekeknek

Fejleszd gyermeked önállóságát és kreativitását!

Lényegében megtanítjuk gyermekednek, hogy az emberiség legősibb, legmélyebben lévő nyelvén tudja az érzéseit, gondolatait kifejezni. Olyan érzéseket, amiket szavakkal nem tudnak. A rajz a kulcs gyermeked lelkéhez!

Ez a művészetterápiás program már több száz gyermeknek segített átlépni a kommunikációs akadályokat és növelni az önbizalmat!

Válassz az időpontok közül!

Rajzolós mesebirodalom! KÖNYV 2-8 éves gyerekeknek!

Ebből a könyvből a 2-8 éves gyerekek játékosan a meséken keresztül begyakorolhatják, hogyan bánjanak a ceruzával, a papírral. Megtanulják, hogyan rajzoljanak le egyszerű alapformákból ügyes kis figurákat!

Nézd meg, miért fogja gyermeked imádni!

A realisztikus rajzolás mesterfogásai! KÖNYV! 15-99 éves korig!

Ezzel a könyvvel napi 15 perc gyakorlással, 1 hónap alatt úgy tanulsz meg rajzolni, hogy még élvezni is fogod! Ajánljuk ezt a könyvet kezdőknek, akik most kezdenek rajzolni tanulni! Ajánljuk azoknak is, akik tanultak már rajzolni, de jól jönne egy kis gyakorlás, hogy még profibb rajzokat tudjál készíteni!

Hűű, ezt megnézem!

Online rajztanulás bölcsiseknek (1-3 év)

Célunk, hogy megtanítsuk a szülőknek hogyan tudnak könnyen gyorsan egyszerű figurákat rajzolni a gyereküknek, megalapozva ezzel azt, hogy a gyermek szívesen vegyen a kezébe bármilyen rajzeszközt és kezdjen el firkálni.

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzkészség fejlesztés ovisoknak (3-7 év)

Célunk, hogy fejlesszük a gyerekek finommotorikus képességét a rajzoláson keresztül. Ezért olyan figurákat, állatokat, járműveket rajzolhatnak meg a segítségünkkel, amik ebben a korban leköti a gyerekeket.

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajzsuli alsótagozatosoknak (7-10 év)

Az online tananyag célja a kisiskolásoknál: tovább fejlessze a gyerekek finommotorikus képességét, fejlessze a koncentrációs képességüket és sikerélményt kapjanak!

Tudd meg, mit fogtok megtanulni pontosan!

Online rajz tananyag gyerekeknek 10+ év

A gyerekek megtanulhatják a valósághű rajzolás 7 titkát és állatportrékon keresztül tudják gyakorolni a grafittal, szénnel, három-szín technikával rajzolás rejtelmeit!

Tudd meg, mit fogsz megtanulni pontosan!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: