Rajzsuli alsótagozatosoknak (7-10 év) - Online rajztanfolyam

Mert a rajzolás képessége megvan bennünk, legyünk akár apró, kíváncsi kis totyogók vagy becsületben megőszült nagyszülők. A kérdés az, hogy vajon elő tudjuk-e csalogatni magunkból rejtett képességeinket?

A kérdés persze a legtöbbünknél ott van: HOGYAN? Hogyan tanítsam OKOSAN a gyermekemet? Hogyan segítsek neki kibontakoztatni neki a benne szunnyadó tehetséget?

Nézd meg a filmelőzetest! 


 Felismerhető virágok készültek!

6-10 éves korú gyerekeket tanítok, rajzot is. Az iskolánk osztályonként 2-3 sérült kisgyereket integrál. Van egy középsúlyos kislány az osztályomban. 3. osztályos, és kb. a firkarajzok szintjén van a rajza. Elkezdtem vele rajzolni kettesben. Felismerhető virágok készültek! Szóval, a sérült kislány, a többi ügyes, kreatív gyerkőc, a magam, és leendő unokám nevében is: Köszönöm! Szabó Éva


"Jó stressz levezető és jó családi program is egyben!"

Online gyerek rajztanfolyam után rajzolt Garfield rajz 10 éves fiútólSzia Andi!  Az online tanfolyamod jelenlegi eredménye a 10 éves fiamnál. Gondoltam megmutatom neked. Nagyon segít az önbizalmának a növelésében. A kisebbik fiam ott tart hogy világ életében nem szeretett rajzolni de még színezni sem. Most már rajzolgat és van sikerélménye. Én is szeretek rajzolni nagyon jó stressz levezető és neked köszönhetően egy jó családi program is egyben.
Szép napot! Csányi Andrea (Németország)


"Az önbizalmuknak nagyon jót tett!" 

Amit szeretnék megosztani veled, az az, hogy mind két fiam diszlexiás, az egyik 3. osztályos a másik 5. osztályos.
 
Nyár elején kezdtük ezt a rajzolást a segítségeddel. A nagy fiam már helyesebben ír, mint az osztálytársai akik nem küzdenek tanulási nehézséggel.
 
A kicsinek javult az olvasása, az írásának a külalakja (végre betartja a vonalas füzetben a vonalakat) és javult a helyesírása, látványosan!
 
A nagyobbik fiamnak a rajztanára felfigyelt a rajzolására. Történelem órára is mindig a témának megfelelőt rajzol, így folyamatosan kapja a szorgalmi 5-ösöket. Az önbizalmuknak nagyon jót tett :)
 
Köszönjük szépen, hogy lehetőséget biztosítottál ennek a rajznak online úton való elsajátítására!
 
(Andrea, Pécel) 

Mit fogsz kapni pontosan?

A filmek nézéséhez 3 évre kapsz jogosultságot

A filmek mellől a letöltheted a mintarajzokat és teid lehet örökbe

A következő fejezeteket fogod találni az oktatócsomagban

  • 1. Fejezet: Vonalas rajzok készítése és negatív tér fogalma, rajzolása
  • 2. Fejezet: Az arc ábrázolása, szem, orr, száj, haj
  • 3. Fejezet: Az érzelmi intelligencia fejlesztése
  • 4. Fejezet: A tekinten irányainak a megrajzolása
  • 5. Fejezet: Emberi alakok rajzolása mozgás közben
  • 6. Fejezet: Kreativitás fejlesztése

 

A TV is felfigyelt a programunkra! Nézd meg a Család-Barát Magazin riportját!

 


Ha még nem ismered az online tananyagunkat és  nem tudod, hogyan működik nálunk egy online tanfolyam, akkor kattints a gombra és olvasd el válaszainkat!


Nincs már hátra, mint rendeld meg ezt az online tananyagot és rajzolj együtt gyermekeddel!Együtt rajzolni és közösen alkotni rajztanfolyam az 1-10 éves korú gyerekek és szüleik részére