4 napos alap rajztanfolyamok - felnőtteknek

Tudtad, hogy a MŰVÉSZ benned is ott rejtőzik?

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, Te is képes vagy élethű és érzelemdús portrét rajzolni a pálcikaemberek helyett?

Mindössze 4 nap választ el attól, hogy megdöbbentő újdonságokat fedezz fel csodálatos képességeidről!

Bizonyára már Te is tekintettél csodálattal vegyes áhítattal azokra az emberekre, akik élethű, szinte a megszólalásig hasonlító portrékat rajzolnak vadidegenekről vagy épp a közismert hírességekről. Kevés kivételtől eltekintve közülük senki sem született rajzművésznek! Az alap rajztanfolyamunkon megszerzett tudást használják, amit mindössze 4 nap alatt Te is megtanulhatsz!

Ne feledd: A Művész Benned van! A közös feladatunk az, hogy előcsalogassuk Belőled!


Miben más a Valdor Art rajztanfolyama, mint a többi tanfolyam?

Olvasd el Edit véleményét, aki pár hónapja végzett el másutt egy 3 napos rajztanfolyamot!

"Az előző tanfolyam 70%-os volt, a tietek 100%-os."

Valaki hirdetett egy fél napos ingyenes tanfolyamot Pesten. A fél napos tanfolyamon elmondták a lényeget, talán még rajzoltunk is valamit, ezért jelentkeztem a 3 napos tanfolyamra. 

Aztán jött az e-mail-etek, muszáj volt belenéznem! Egyből megtetszett a Ti tanfolyamotok.... Látszott az egészen a profi szervezés. Nem is csalódtam, a maximumot nyújtottátok. Nagyon tetszett a hozzáállásotok. Az előző tanfolyam 70%-os volt, a tietek 100%-os. 

Dr. S. Edit (Győr)

Olvsd el Erika véleményét, aki 2 éve elvégzett már egy hasonló rajztanfolyamot, így van összehasonlítási alapja!

"a hatalmas plusz az az, hogy mindig szemmel tartottátok mindenki rajzát"

2 éve végeztem el egy jobb agyféltekés tanfolyamot Budapesten. Három napos volt. Hogy miben voltatok mások? Sok mindenben. Sokkal több volt nálatok az oktatás, hogy miért kell pont úgy rajzolni, ahogy, mi történik az agyban ilyenkor. Nézőkét egyáltalán nem használtunk és a segédvonalat alkalmazása teljesen új volt nekem.

És a legfontosabbról még nem is írtam. Szóval a hatalmas plusz az az, hogy mindig szemmel tartottátok mindenki rajzát, odafigyeltetek minden egyes vonalra, kicsi görbületre, magyaráztátok végtelen türelemmel, hogy miért úgy rajzoljak és mire figyeljek jobban. Ezt úgy tettétek, hogy közben nem éreztem bénának magam, ezért külön köszönet jár :)

Megtanultam tőletek, hogy a pontos és hosszan tartó megfigyelés az alapja annak, hogy pontos rajzot lehessen készíteni. Erre is sokkal nagyobb hangsúlyt fektettetek, mint az előző tanfolyamon. Azt hiszem e nélkül nem is működik. A szem, orr, száj elhelyezkedését akkor 2 éve érintettük, de nem annyira mélyen hívták fel a figyelmünket, mint Ti.

Jó volt, hogy felírtátok a táblára a legfontosabb tudnivalókat, amit bármikor elő tudunk venni, ez is újdonság volt számomra. Ezektől a momentumoktól olyan volt a tanfolyam, mint egy iskola, ahol nem eresztik el a "tanulók" kezét, ahol az oktatónak fontos, hogy a tanuló tényleg megtanulja azt, amiért odament.

Balogné Sz. Erika (Budapest)


Ha arra vágysz,...

 • hogy élethű rajzokat tudjál készíteni, ami méltó dísze a szobád falának
 • hogy valósághű portékat tudjál rajzolni, amit akár oda is ajándékozhatsz szeretteidnek
 • hogy megtanulj élőből is rajzolni és kimehess végre a szabadba alkotni
 • hogy a varázslatos színeket is használd alkotásaidban, fessél, pasztellezz, fantázi rajzokat készíts. Hiszen minden haladó technikának az alapja a biztos rajztudás és az a látásmód, amit kizárólag ezen az alap rajztanfolyamon tudsz elsajátítani!
 • hogy boldogabbá és kreatívabbá varázsold a szürke hétköznapokat
 • hogy a rajzolás által megtaláld a belső békédet, lelki megnyugvásodat
 • hogy tartalmas és sikerekben gazdag hobbit tudj magadénak
 • hogy megtapasztald túl tudsz lépni saját korlátaidon és képes vagy véghez vinni valami olyat, ami elsőre lehetetlennek tűnik, hiszen 4 nap alatt a pálcikaemberből egy valósághű portré születik születik meg a kezeid közül

... hogy ilyen rajzokat tudjál készíteni, 

... akkor válaszd a Valdor Art rajztanfolyamát a rajzképességeid kibontakoztatására, mert azt vállaljuk, hogy: 

 • 4 nap alatt megtanulod valósághű és érzelemdús rajzok és emberi arcok rajzolásának titkait
 • Megtanulod az élőből rajzolás fortélyait
 • Biztos tudás kapsz! Még otthon is fogjuk a kezed, mert és ajándékba kapod a portré rajzolós online filmsorozatunkat is, amiből átismételheted a tanultakat; megnézheted, hogy mi hogyan rajzolunk; és nem utolsó sorban grátiszként olyat is megtanulhatsz a filmekből, amit a haladóknak szóló rajzklubbon szoktunk tanítani.
 • Ajándékba adjuk az összes szükséges rajzeszközt, hogy otthon is tudjál alkotni
 • Végül a hab a tortán: Még örökös 10 % kedvezményre jogosító kupont is kapsz a Pannoncolor és az Artwebshop Művészellátó Boltjába és Webáruházába

 Kattints az alábbi 4 kis képre és nézd meg mi minden van a csomagban!


  


 "Elvégeztem 6 év képzőművészeti iskolát, de még így is sok újdonságot tanultam tőletek!"

Kedves Andrea és Péter!

Elvégeztem 6 év képzőművészeti iskolát, ahol festészetet és grafikát tanultam. 3 évig voltam rajz tanár. De még így is sok újdonságot tanultam tőletek. Nagyon tetszenek a filmjeitek, többször megnéztem őket. A gyermekeimet is a tőletek tanult  technikával tanítom. A gyakorló feladatok is nagyon könnyen elvégezhetőek. Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok érte.

Üdvözlettel, Zakota Erika (Győr) 

Lássuk, hogy mire lehetsz képes mindössze 4 nap alatt!

Benned is felmerült már ez a kérdés?

„Mi lenne, ha túl tudnék lépni saját korlátaimon és véghezvinnék valami olyat, ami elsőre lehetetlennek tűnik? Vajon képes vagyok ilyesmire?” 

Őszintén mondom: Te is képes vagy így rajzolni! Ezeket a rajzokat egytől egyig „hétköznapi”, saját bevallásuk szerint „nulla rajztehetséggel megáldott” emberek készítették, a rajztanfolyam harmadik napján.  

Olyan emberek, akik az első nap első órájában még csak pálcikaembereket, vagy nagyon gyermeteg önarcképet tudtak csak rajzolni. Hiszen a rajztudásukat a bal agyfélteke korlátozó sablonjai, rossz mintái irányították.

Ezektől a hibás mintáktól szabadulhatsz meg Te is mindössze néhány nap alatt, és készíthetsz ezekhez az képekhez hasonló alkotásokat! 

     


 

Igazán sokrétű műveket tanulsz meg készíteni:  

Élő modell alapján:

 • Cipőrajz – igen, megtanuljuk lerajzolni a cipődet, igazi 3D kivitelben! El sem hinnéd, hogy egy mekkora összpontosítást igényel!   

 • Saját kéz – a cipő után a kezed következik. Gondolj csak bele, mennyi apró ránc, árnyék, redő és arány az, amire majd itt figyelni kell! Megtanítunk arra, hogyan add vissza a kezedet is élethűen!

 Fénykép alapján: 

 • Szénrajzot – hogy a szénceruza is magabiztosan forogjon a kezedben… 

 • Jobb agyféltekés rajz munka közbenPortrét – hogy akár már a tanfolyam utáni napon művészi szinten vethesd papírra az egész családot, vagy a kollégáidat... 

 • Önarckép – úgy, ahogyan még sosem láttad magadat…


 

 "Azóta már élő modell alapján is rajzolok portrékat"

Kedves Andrea és Péter,

Két éve voltam az alap majd a haladó rajztanfolyamotokon és nektek köszönhetően megtanultam a jobb agyféltekés látásmódot. Azóta már élő modell alapján is rajzolok portrékat, valamint hamarosan elvégzem a grafikus OKJ iskolát is. 
Minden a ti általatok tanultakon alapul és sokkal gyorsabban és hatékonyabban haladok mindenben, mint a hagyományos módszerekkel oktatott diákok. 
Le a kalappal előttetek és ha valaki ezt nem hiszi el, akkor nyugodtan küldjétek hozzám. :)

Üdv.: Székely Kriszti (Bp.)És ez még nem minden!

Mert a nagyszerű rajz csak az egyik eredménye a tanfolyamnak! A jobb agyféltekés rajztanfolyam ugyanis, bármilyen meglepő, nem rajzolni, hanem elsősorban látni tanít meg!

 1. A jobb agyféltekés rajzolás technika elsajátítása után képes leszel a világot más nézőpontból szemlélni, máshogyan látni, így képessé válsz a világ jobb megismerésére, megértésére.
 2. Ha jobban megérted a világot, a történéseket, akkor képes leszel a dolgokat úgy elfogadni, ahogy vannak. – már nem feltétlenül akarod megváltoztatni őket.
 3. Ha pedig képes vagy elfogadni a dolgokat, akkor nagyobb békében és harmóniában tudsz élni  önmagaddal és a környezeteddel.

Ha ez most még hihetetlennek tűnik Neked, akkor hadd mutassam meg ennek a technikának egy sokkal jobban kézzelfogható eredményét is:

A rajzolás segít Neked leküzdeni a vélt vagy valós félelmeidet, segíti a stressz oldását, segít leküzdeni az önértékelési problémákat, és nem utolsó sorban hatalmas önbizalmat ad Neked.

Gondolj csak bele abba, amikor a családtagjaid, kollégáid, ismerőseid ámulattal nézik a rajzaidat, és egyre csak azt kérdezik: „Ezt TE rajzoltad?” „Hogy csináltad?” „Nem is tudtam, hogy Benned egy művész veszett el!” 

Az új látásmód segítségével teljesen másképp viszonyulsz embertársaidhoz, ezért a kapcsolataid minősége javulni fog. Felébresztett kreativitásodat pedig az élet más területein is sikerrel alkalmazhatod.  

Nézd meg a Halom TV riportját, amiben arról beszélünk, hogy hogyan működik a jobb agyféltekés rajzolás:

  

Agyunk áthangolása a jobb agyféltekés gondolkodásra és szemléletre az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk életünk és kapcsolataink javítása érdekében. Hiszen a mindennapi életben jobbára csak a racionális, azaz a bal oldalt kényszerülünk használni.

Ezért is lehet ideális választás Számodra is a 4 napos jobb agyféltekés rajtanfolyamunk, mert itt elegendő idő áll rendelkezésre az eddigi hiedelmeid és rossz berögzüléseid elhagyására az „átállító gyakorlatok” segítségével.


 "Semmire nem úgy nézek, mint annak előtte..."

Péter, Neked örök hálával tartozom a tanfolyamért, ami alapvetően változtatta meg a látásmódomat. A tanfolyam óta semmire nem úgy nézek, mint annak előtte, hanem hogy vajon mit lehetne ebből kihozni. A leggyönyörűbb pedig a belefeledkezés az alkotásba, amikor eltűnik a külvilág, eltűnnek a mindennapi gondok, minden egyszerűvé és világossá válik, csak úgy magától, kontroll nélkül jár a kéz és a szem... ez a szinte megváltozott tudatállapot maga a csoda, aminek a megismerését nem tudom eléggé megköszönni.

Zih Kata (Bp.)


„Olyat hoztál ki belőlem, amit álmomban sem gondoltam volna, hogy bennem van!” 

Kedves Péter! 

Szeretném még egyszer megköszönni a tanfolyamot. Nagyon nagy élmény volt, igazán sokat kaptunk, jó hangulatban, nagyon kellemesen telt ez a 4 nap, és valóban olyat hoztál ki belőlem, amit álmomban sem gondoltam volna, hogy bennem van. Köszönöm a magyarázatokat, a sok segítséget és a biztató szavakat! :) Hála és köszönet, szép estét:  Zsuzsi 

ui.: akinek eddig megmutattam a mai portrémat, mindenkinek leesett az álla, hogy ezt én csináltam, mindössze 4 nap után... :))) 


„De nekem semmi kézügyességem nincs!”  

Nem is baj, mert ezen a tanfolyamon sok mindenre szükség lesz, csak egyre nem: kézügyességre! :o) Mindenki meg tud tanulni rajzolni, akinek van annyi kézügyessége, hogy tud írottan írni! A titok a látásmódban rejlik!

Napról napra, lépésről lépésre tanulunk rajzolni. Nézd csak, ezeken az ábrákon láthatod a fejlődést: 

A rajzolás képessége mindenki által elsajátítható! jobb agyféltekés önarckép

Az önarckép rajzolása nem csak a rajzolásról szól! Nézd csak!

Nagyon megszerettem magamat!

Drága Andi!

Zötykölődöm hazafelé, és olyan öröm, boldogság van a lelkemben. Nagyon megszerettem magamat! Annyit néztem ma magamat, és igaz, hogy sok a ráncom, és lóg a szemhéjam, de megszerettem a számat, a szememet :) 
Fantasztikus 4 nap volt! Sosem feledem, megint változtam! Alig várom, hogy újra rajzolhassak! Hálás vagyok azért is, mer levetted milyen vagyok, hogy szárnyakat ad a dicséret, a biztatás.

Köszönöm! Jó éjt!

Zsámboki Judit


Ha még pislákol benned a kétség halovány lángja,

hogy van-e fejlődési lehetőség, akkor íme egy kép, amit Révész László tanulónk küldött el nekünk.

"Elhagytam a megszokott sablonomat! Segített a továbbfejlődésben!"

Laci úgy érkezett egy tanfolyamra, hogy tudott rajzolni, nem is akárhogyan. Tele volt kérdéssel, hogy vajon fog-e tudni még fejlődni? Olvasd el a levelét!

 

„Bevallom, az első napokban kezdtem azt hinni, hogy tényleg nem akkora a fejlődés. Míg nem letörött a szarvam, amikor a kezeket rajzoltuk. Körül álltuk a végeredményt, és melyik rajzon akadt fenn mindenkinek a tekintete? Az egyik társam rajzára mutattak többen, ami lehet, hogy nem realisztikusan volt a jobb, viszont élénkebben volt satírozva (kontrasztosabban). Na, ez volt az a pont, mikor elhagytam a megszokott SABLONOMAT. És más szemszögből néztem a rajzolandó képeket.

Az a legnehezebb mikor valaki fejlődni megy, és neki magyarázzák meg, hogy másképp nézze, és hagyja el a megszokott dolgokat (sablont). Nálad sikerült! SEGÍTETT A TOVÁBBFEJLŐDÉSBEN!

Révész László (Sopron) 


Hogyan válassz rajztanfolyamot?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamok piacán hatalmas a verseny……

A döntés tudjuk, hogy nem könnyű. A tanfolyamszervezők egymásra licitálnak, hogy ki tud rövidebb idő alatt és kevesebb pénzért megtanítani Téged rajzolni. Te azonban ne dőlj be az üres és túlzó ígéreteknek!

Az egyszerűen tény, hogy 2-3 nap alatt nem lehet elsajátítani alaposan, korrektül ezt a képességet.

Csak akkor egyezz ki egy diszkont áron, diszkont időtartamra kínált tanfolyammal, ha Számodra elegendő a „tessék-lássék” tudás. Ha elegendő Számodra, hogy nem rajzolni, hanem másolni tanítanak meg. Ezeken a tanfolyamokon jobbára csak a négyzetrácsos technikát ismerheted meg, vagy amikor letakarod a kép egy részét, és úgy másolsz. Ez NEM jobb agyféltekés technika!

 ...és tényleg kell a 4 nap...

Köszönöm szépen még egyszer ezt a 4 szuper napot. Tegnap este ültem a kanapén, elkezdtem figyelni a negatív tereket, aztán fogtam az iPadet és elkezdtem ujjal vázlatot rajzolni, amiből egy jó kis képregényes stílusú rajz lett - 1 órára eltűnt minden. Nagyon tetszik az újféle látásmód, amit adott, és ezt a munkám során is ki fogom használni.  

A legnagyobb félelmem a tanfolyammal kapcsolatosan az volt, hogy vajon megér-e 4 napot. Meglehetősen elfoglalt vagyok és nagyon megválogatom, mire fordítom az időmet, viszont így utólag egyértelműen azt mondhatom: abszolút megérte és felülmúlta a várakozásaimat! Szuperül fel volt építve az egész, és tényleg kell a 4 nap ahhoz, hogy a nulla tudástól eljuss egészen az élethű portréig.  

Zalaba Krisztián (ZALABA.EU)

Szerinted MI MARAD KI egy 2-3 napos rajztanfolyam tematikájából? Mit NEM fogsz megtanulni?

A diszkont tanfolyamokon nem tanulod meg az élőből rajzolást, a gestalt érzékelést, sem pedig a „másképp látás” képességét, hiszen csak ez a három, jobb agyféltekés rajztudáshoz szükséges ALAPVETŐ tudás megismerése és begyakorlása minimum 3 napot vesz igénybe. Ez mindennek az alapja! Ez kapcsol át Téged a „jobbos” üzemmódba.

Azok, akik NEM nálunk tanultak rajzolni, azonban megismerték online rajztanfolyamainkat, ezt írták:

"csak ott nem magyarázták el , hogy hogyan működünk"

Sziasztok! 

Nagyon jól működik az oldal, élvezetesek a videók. Jó volt nézni, voltam már ilyen tanfolyamon, csak ott nem magyarázták el , hogy hogyan működünk. 

Köszönöm, Mária

"nézve a nálatok készült alkotásokat, szerintem én ilyeneket nem is tudok rajzolni"

Kedves Péter és Andi! 

Elvégeztem egy éve egy 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Talán szükségem lenne újra végigmenni az alapokon, mert azóta az egy év óta nem is rajzoltam és nézve a nálatok készült alkotásokat, szerintem én ilyeneket nem is tudok rajzolni, elmennék egy alapra újra.

Köszönettel, B. Melinda 

"Én pár évvel ezelőtt voltam egy jobbagyféltekés rajz tanfolyamon"

Képzőművész tartotta. Otthon próbáltam fénykép alapján portrét rajzolni, de valahogy nem volt az igazi. Most már tudom miért. A tanfolyamot azért kezdtem újra, a hiányérzeten túl, mert kellett egy hely, ahol csak a rajzzal foglalkozhatok. Szeretek rajzolni, és most már tényleg tudok is :). Amit Tőletek tanultam: átkapcsolni a jobb agyféltekére néhány egyszerű gyakorlat segítségével, melyik ceruzával milyen árnyalatokat lehet elérni, előkészíteni a portrét, a negatív és pozitív tereket figyelni. Na és a gyurmaradír! Nem is gondoltam volna mi mindent lehet vele csinálni. Nagyon jól éreztem magam Veletek, jó kis csoport jött össze, várom a klubot, hogy újra rajzolhassak. Köszönök mindent! T. Zsuzsa (Budapest)

Ne feledd a mi tanfolyamunk az ország egyetlen a felnőttképzési törvény előírásai szerint hivatalosan engedélyezett és minősített rajztanfolyama!

Nyilvántartásba vételi engedélyezési szám: E-001185/2015/D001; Megnevezése: Alap rajztanfolyam jobb agyféltekés kreativitással.

Így biztos lehetsz benne, hogy NEM 2-3 napos tanfolyamon megszerzett "tessék-lássék" tudást kapsz, hanem valódi minőséget és tartós tudást.

Engedd meg, hogy megmutassuk, hogy egy tanfolyam során mit jelent a 4. nap!

Egy kedves résztvevőnk 2014 nyarán ezt a portrét rajzolta Angelina Jolie-ról a tanfolyamunk 3. napján. Ez a rajz ugyan már messze van a pálcikaembertől, de még közel sem élethű.  Egy nappal később pedig ugyanennek a résztvevőnek a ceruzájából ez az önarckép született!

Ugye Te is látod a különbséget egy 2-3 napos és a 4 napos rajztanfolyam között? 

A mi tapasztalataink szerint az első három napon még sokaknak kell a segítség és a valódi „átkattanás”, a valódi szárnyalás a negyedik napon érkezik meg. Érdemes tehát alaposan meggondolnod, hogy hova mész tanulni.

Nálunk, a Valdor Artnál biztosan nem fogsz csalódni, mert a mi célunk nem az, hogy gyorsan letudjuk a dolgot, vagy hogy megtanítsunk valami látszat-eredményt létrehozni, hanem az, hogy amikor a negyedik nap végén kilépsz az ajtón, ne másolni tudj, hanem önállóan tudj rajzolni. 


 "Nagyon elégedett vagyok, mert pontosan azt kaptam, amit a honlapotokon mondtok/ígértek!"

Kedves Péter, 

Nagyon köszönöm az anyagokat és örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Nagyon jól éreztem magam, minden nap sikerélménnyel mentem haza, profi volt a tematika, a tanfolyam ritmusa és ahogy megtanítottad az alapokat, most már csak rajtam / rajtunk múlik:)

Nagyon elégedett vagyok, mert pontosan azt kaptam, amit a honlapotokon mondtok / ígértek illetve teljesen megfelel a videó anyagokon látott filmeknek. Köszönöm :)

Üdv, Pálfi Kata (Ausztria)  Felfoghatatlan változáson mentem keresztül!

Kedves Andi!

Egyszerűen lenyűgöző volt ez a tanfolyam!! Még most sem hiszem el, hogy én, aki életében állandóan kerülte a rajzórákat meg a ceruzákat, ilyen hihetetlen változásra vagyok képes. Mindenki el volt ájulva a rajzaimtól és persze meg is kérdőjelezték, hogy tényleg én rajzoltam- e őket. :).Ez persze nem is csoda, hiszen eddig tőlem mindenki csak firkálmányokat látott, most meg egy felfoghatatlan változáson mentem keresztül 4!!! nap!!! alatt!!..Ez azért valljuk be, elég hihetetlen!

..és a non plus ultra, hogy teljesen kikapcsolt a mindennapok problémáiból. Jó terápia volt!!

Na de egy szó mint száz, nagyon köszönöm az élményt, örülök, hogy megismertelek! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra találkozunk! 

Üdvözlettel: Németh Nóra 


Korhatáros-e a képzés? 

Ha elmúltál már 14 éves, bátran jelentkezz Te is a felnőtt rajztanfolyamunkra! Eddig a legidősebb diákunk 80 éves volt! Szóval ne aggódj! A rajzolást nem lehet se túl későn, se túl korán megtanulni! Iskolánkkal minden korosztály számára megadjuk a jobb agyféltekével való örömteli rajzolást a lehetőségét, hogy mindenki, akár a legkisebbek is felfedezzék  a rajzolás örömét! 

Ha még nem vagy 14 éves, akkor Neked a 10-14 éves, gyerekeknek szóló rajztanfolyamunkat ajánljuk. Vagy ha már szülő vagy és szeretnéd a gyermekedet is megtanítani a kreatívabb agyféltekével rajzolni, akkor a 1-10 éves gyerekeknek szóló oktató videó sorozatunkat itt találod.   


„Igazi utazás volt számomra a rajztanfolyam!”

 
Kedves Péter!
 

Nagyon köszönöm, hogy sok türelemmel és odafigyeléssel segítettél ezt a rajztechnikát, illetve módszert elsajátítani. Igazi utazás volt számomra a koncentráció képesség fejlesztése, a befelé tekintés, a lassítás az állandó pörgésből. Örülök, hogy mindezt megtapasztalhattam, nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam a többiektől is. S iparkodom hasznosítani a tanultakat munkám során.

Kívánok Neked és a Többieknek is sok sikert, s további szép alkotásokat: Evelyn   


Mi történik, a 4 napos tanfolyam után? 

Sok helyen, ahol jobb agyféltekés rajzolást tanítanak, egyszerűen megáll az élet az alaptanfolyam után. Útjára engedik a résztvevőket, hogy alkossanak örömmel. Nálunk azonban tovább csiszolhatod a tehetségedet. Mert a Valdor Artnál nem csak az alapokat tanítjuk meg Neked, hanem amikor már magabiztosan meg a rajzolás, haladó szintű tanfolyamainkkal biztosítjuk Neked a további a fejlődést.  

Rajzklub, igazán elszánt alkotóknak!

Festő tanfolyam művészpalántáknak!

Pasztell tanfolyam haladóknak! 

Ha pedig azok közé tartozol, akik egyedülálló különlegességre vágynak, akkor számodra exkluzív lehetőséget biztosítunk bentlakásos rajztáborunkban, ahol a maximális eredmény elérése érdekében összepárosítottuk a jógát és a rajzolást!


Egyedülálló garanciáink, amelyek segítenek a döntésben: 

A minőség, a megelégedettség és a jó hangulat számunkra alapvető! 

A jobb agyféltekés rajztanfolyam után készült kép

 • Időpontjainkat, helyszíneinket mindig úgy választjuk meg, hogy elérhetőek legyenek mindenki számára. Nálunk nem érhet meglepetés, mert tanfolyamainkat mindig mi magunk (Valentin Péter és Dorogi Andrea) vezetjük, előre beosztva. Így a jelentkezéskor már tudni fogod, hogy Andreával, Péterrel, vagy mindkettőnkkel fogsz találkozni. Nem fordulhat elő olyan, hogy azt hiszed tőlünk fogsz tanulni, és egy harmadik, számodra ismeretlen „tanárt” találsz reggel a csoportban.
 • Budapesten színvonalas oktatóteremben teremtjük meg a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges körülményeket.
 • Galériánkban a tanfolyam minőségéről saját magad is meggyőződhetsz. A képek nincsenek kiválogatva, mindenki rajza szerepel benne!
 • A tanfolyam akkreditált, azaz engedélyezett! Engedélyezési szám: E-001185/2015/D001, Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00866-2012, Megnevezése: Alap rajztanfolyam jobb agyféltekés kreativitással.
 • 100% elégedettség garancia : A tanfolyam teljes díját visszafizetjük a részedre, amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatással. Mindössze annyit kell tenned, hogy a tanfolyam zárónapján néhány mondatban ezt írásban megindokold részünkre! 

Mit kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 • Ajándék #1: Rajzeszköz csomag

 • Ajándék #2: Portré rajzolásról szóló filmsorozat, ami azokat a rajztechnikákat is tartalmazza, amiről az élő tanfolyamon nem esik szó. Mint például a portré rajzolása szénnel és háromszín-technikával. A filmek nézéséhez 1 évre kapsz jogosultságot.

 • Ajándék #3: Örökös 10% kedvezmény a Pannoncolor Művészellátóba


 

Mennyibe kerül?

 • A rajztanfolyam alapára 35.000 Ft, a jelentkezést követő 8 napon belül 15.000 Ft helyfoglalót kérünk. Ez biztosítja a helyed a tanfolyamon.