Jobb agyféltekés rajztanfolyam kezdőknek

Engedélyezett képzés: Nyílvántartásba vételi száma: E-001185/2015/D001

Jelentkezz a kezdőknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamra és válassz egy színes rajztanfolyamot karácsonyra ajándékba!

Jelentkezz 2017 december 31-ig bármelyik meghirdetett jobb agyféltekés rajztanfolyamra és válassz egy online színes rajztanfolyamot karácsonyra ajándékba!

3 db egyenként 16.900 Ft értékű karácsonyi ajándék közül tudsz választani!

Tájkép FESTŐS csomag!Tájkép PASZTELL csomag!Tájkép AKVARELL ceruza csomag!

 

Mit kell tenned, hogy megkapd az ajándékot?

 • #1. Válaszd ki a jobb agyféltekés rajztanfolyam időpontját! Melyikre szeretnél jönni?
 • #2. Töltsd ki a jelentkezési lapot és küldd el a jelentkezésed!
 • #3. Jelentkezés után a következő oldalon megjelenik a három ajándék! Válaszd ki melyiket szeretnéd!

Kattints az alábbi 4 kis képre és nézd meg mennyi ajándék van még csomagban! Tudtad, hogy a MŰVÉSZ benned is ott rejtőzik?

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanánk, Te is képes vagy élethű és érzelemdús portrét rajzolni pálcikaemberek helyett?

Kukkolj bele a rajztanfolyam 4. napjába!

Nézd meg ezt a rövid videót, így készülnek az önarcképek!

Mindössze néhány nap választ el attól, hogy megdöbbentő újdonságokat fedezz fel egyéni képességeidről! Bizonyára már Te is tekintettél csodálattal vegyes áhítattal azokra az emberekre, akik élethű, szinte a megszólalásig hasonlító portrékat rajzolnak vadidegenekről vagy épp a közismert hírességekről. Kevés kivételtől eltekintve közülük senki sem született rajzművésznek!

Nézd meg eddigi tanítványaink rajzait! Neked is menni fog, ezt garantáljuk!

 


 Ne feledd: A Művész Benned van! A közös feladatunk az, hogy előcsalogassuk Belőled!

A rajzolni tudás élménye mellett,

tevékenységünk  fő célja, hogy megtapasztald

"Többre vagy képes, mint amit hiszel magadról!"

Ez a Valdor Art küldetése!

Ezt a hitünket és mély meggyőződésünket szeretnénk tovább adni a számodra is!


„Olyat hoztál ki belőlem, amit álmomban sem gondoltam volna, hogy bennem van!” 

Kedves Péter!  Szeretném még egyszer megköszönni a tanfolyamot. Nagyon nagy élmény volt, igazán sokat kaptunk, jó hangulatban, nagyon kellemesen telt ez a 4 nap, és valóban olyat hoztál ki belőlem, amit álmomban sem gondoltam volna, hogy bennem van. Köszönöm a magyarázatokat, a sok segítséget és a biztató szavakat! :) Hála és köszönet, szép estét:  Zsuzsi 

ui.: akinek eddig megmutattam a mai portrémat, mindenkinek leesett az álla, hogy ezt én csináltam, mindössze 4 nap után... :)))


Ha már most meggyőztünk, nincs más dolgod nézd meg mi mindent kapsz a rajztanfolyamhoz ajándékba!

Válaszd ki az időpontot és jelentkezz!


Ha még nem tudtál dönteni olvass tovább!


Ha arra vágysz,...

 • hogy élethű rajzokat készíts, ami méltó dísze a szobád falának,
 • hogy valósághű portékat tudj rajzolni, amit akár oda is ajándékozhatsz szeretteidnek,
 • hogy megtanulj élőből is rajzolni és kimehess végre a szabadba alkotni,
 • hogy varázslatos színeket is használhass alkotásaidban, fessél, pasztellezz, fantázia rajzokat készíts. Hiszen minden haladó technikának az alapja a biztos rajztudás és az a látásmód, amit kizárólag ezen az alap rajztanfolyamon tudsz elsajátítani,
 • hogy boldogabbá és kreatívabbá varázsold a szürke hétköznapokat,
 • hogy a rajzolás által megtaláld a belső békédet, lelki megnyugvásodat,
 • hogy tartalmas és sikerekben gazdag hobbit tudj magadénak,
 • hogy megtapasztald túl tudsz lépni saját korlátaidon és képes vagy véghez vinni valami olyat, ami elsőre lehetetlennek tűnik, hiszen 4 nap alatt a pálcikaemberből egy valósághű portré születik meg a kezeid közül...

... hogy ilyen rajzokat tudj készíteni, 

...további 390 kép vár a galériában...

... akkor válaszd a Valdor Art rajztanfolyamát a rajzképességeid kibontakoztatására, mert azt vállaljuk, hogy: 

 • 4 nap alatt megtanulod a valósághű és érzelemdús rajzok és emberi arcok rajzolásának titkait,
 • megtanulod az élőből rajzolás fortélyait,
 • a segítségünk nélkül otthon is képes leszel önállóan rajzolni!

 "Nagyon elégedett vagyok, mert pontosan azt kaptam, amit a honlapotokon mondtok/ígértek!"

Kedves Péter, 

Nagyon köszönöm az anyagokat és örülök, hogy részt vehettem a tanfolyamon! Nagyon jól éreztem magam, minden nap sikerélménnyel mentem haza, profi volt a tematika, a tanfolyam ritmusa és ahogy megtanítottad az alapokat, most már csak rajtam / rajtunk múlik:)

Nagyon elégedett vagyok, mert pontosan azt kaptam, amit a honlapotokon mondtok / ígértek illetve teljesen megfelel a videó anyagokon látott filmeknek. Köszönöm :)

Üdv, Pálfi Kata (Ausztria)


 Azért, hogy a rajztanfolyam elvégzése után otthon önállóan magabiztosan fogj neki a rajzolásnak,  ajándékba adjuk a  portré rajzolós online filmsorozatunkat!

Kattints a lejátszó gombra!

És itt még nincs vége!

Nézd meg további ajándékaidat!

 1. Ajándékba adjuk az összes szükséges rajzeszközt, hogy otthon is tudj alkotni. Ez egy 4.000 ft értékű rajzeszköz csomag, benne egy képsíkkal az élőből rajzoláshoz, amit egyedileg csináltatunk egy nyomdával. Ezt boltban nem tudod beszerezni.
 2. Örökös 10 % kedvezményre jogosító kupont is kapsz a Pannoncolor és az Artwebshop országos lefedettségű Művészellátó Boltjába és Webáruházába.
 3. Meglepetés ajándék a tanfolyam végén. Ennek örülni fogsz meglátod:)

 Kattints az alábbi 4 kis képre és nézd meg mi minden van a csomagban! 

Hogyan válassz rajztanfolyamot?

A jobb agyféltekés rajztanfolyamok piacán hatalmas a verseny……

A döntés tudjuk, hogy nem könnyű. A tanfolyamszervezők egymásra licitálnak, hogy ki tud rövidebb idő alatt és kevesebb pénzért megtanítani Téged rajzolni. Te azonban ne dőlj be az üres és túlzó ígéreteknek!

Engedd meg, hogy olyan tanítványaink leveleiből idézzünk, akik először mást választottak majd végül nálunk kötöttek ki! 

"Az előző tanfolyam 70%-os volt, a tietek 100%-os."

Valaki hirdetett egy fél napos ingyenes tanfolyamot Pesten. A fél napos tanfolyamon elmondták a lényeget, talán még rajzoltunk is valamit, ezért jelentkeztem a 3 napos tanfolyamra. 

Aztán jött az e-mail-etek, muszáj volt belenéznem! Egyből megtetszett a Ti tanfolyamotok.... Látszott az egészen a profi szervezés. Nem is csalódtam, a maximumot nyújtottátok. Nagyon tetszett a hozzáállásotok. Az előző tanfolyam 70%-os volt, a tietek 100%-os. 

Edit (Győr)

"a hatalmas plusz az az, hogy mindig szemmel tartottátok mindenki rajzát"

2 éve végeztem el egy jobb agyféltekés tanfolyamot Budapesten. Három napos volt. Hogy miben voltatok mások? Sok mindenben. Sokkal több volt nálatok az oktatás, hogy miért kell pont úgy rajzolni, ahogy, mi történik az agyban ilyenkor. Nézőkét egyáltalán nem használtunk és a segédvonalat alkalmazása teljesen új volt nekem.

És a legfontosabbról még nem is írtam. Szóval a hatalmas plusz az az, hogy mindig szemmel tartottátok mindenki rajzát, odafigyeltetek minden egyes vonalra, kicsi görbületre, magyaráztátok végtelen türelemmel, hogy miért úgy rajzoljak és mire figyeljek jobban. Ezt úgy tettétek, hogy közben nem éreztem bénának magam, ezért külön köszönet jár :)

Megtanultam tőletek, hogy a pontos és hosszan tartó megfigyelés az alapja annak, hogy pontos rajzot lehessen készíteni. Erre is sokkal nagyobb hangsúlyt fektettetek, mint az előző tanfolyamon. Azt hiszem e nélkül nem is működik. A szem, orr, száj elhelyezkedését akkor 2 éve érintettük, de nem annyira mélyen hívták fel a figyelmünket, mint Ti.

Jó volt, hogy felírtátok a táblára a legfontosabb tudnivalókat, amit bármikor elő tudunk venni, ez is újdonság volt számomra. Ezektől a momentumoktól olyan volt a tanfolyam, mint egy iskola, ahol nem eresztik el a "tanulók" kezét, ahol az oktatónak fontos, hogy a tanuló tényleg megtanulja azt, amiért odament.

Erika

"csak ott nem magyarázták el , hogy hogyan működünk"

Sziasztok! 

Nagyon jól működik az oldal, élvezetesek a videók. Jó volt nézni, voltam már ilyen tanfolyamon, csak ott nem magyarázták el , hogy hogyan működünk. 

Köszönöm, Mária

"nézve a nálatok készült alkotásokat, szerintem én ilyeneket nem is tudok rajzolni"

Kedves Péter és Andi! 

Elvégeztem egy éve egy 3 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Talán szükségem lenne újra végigmenni az alapokon, mert azóta az egy év óta nem is rajzoltam és nézve a nálatok készült alkotásokat, szerintem én ilyeneket nem is tudok rajzolni, elmennék egy alapra újra.

Köszönettel, B. Melinda 

"Én pár évvel ezelőtt voltam egy jobbagyféltekés rajz tanfolyamon"

Képzőművész tartotta. Otthon próbáltam fénykép alapján portrét rajzolni, de valahogy nem volt az igazi. Most már tudom miért. A tanfolyamot azért kezdtem újra, a hiányérzeten túl, mert kellett egy hely, ahol csak a rajzzal foglalkozhatok. Szeretek rajzolni, és most már tényleg tudok is :). Amit Tőletek tanultam: átkapcsolni a jobb agyféltekére néhány egyszerű gyakorlat segítségével, melyik ceruzával milyen árnyalatokat lehet elérni, előkészíteni a portrét, a negatív és pozitív tereket figyelni. Na és a gyurmaradír! Nem is gondoltam volna mi mindent lehet vele csinálni. Nagyon jól éreztem magam Veletek, jó kis csoport jött össze, várom a klubot, hogy újra rajzolhassak. Köszönök mindent! T. Zsuzsa (Budapest)

 ...és tényleg kell a 4 nap...

Köszönöm szépen még egyszer ezt a 4 szuper napot. Tegnap este ültem a kanapén, elkezdtem figyelni a negatív tereket, aztán fogtam az iPadet és elkezdtem ujjal vázlatot rajzolni, amiből egy jó kis képregényes stílusú rajz lett - 1 órára eltűnt minden. Nagyon tetszik az újféle látásmód, amit adott, és ezt a munkám során is ki fogom használni.  

A legnagyobb félelmem a tanfolyammal kapcsolatosan az volt, hogy vajon megér-e 4 napot. Meglehetősen elfoglalt vagyok és nagyon megválogatom, mire fordítom az időmet, viszont így utólag egyértelműen azt mondhatom: abszolút megérte és felülmúlta a várakozásaimat! Szuperül fel volt építve az egész, és tényleg kell a 4 nap ahhoz, hogy a nulla tudástól eljuss egészen az élethű portréig.  Zalaba Krisztián (ZALABA.EU)


A képeket tanítványaink rajzolták otthon, önállóan a rajztanfolyam elvégzése után!

...További 176 kép a galériában...

 


 

Válaszd ki az időpontot és jelentkezz!


 


 

A rajztanfolyamon igazán sokrétű műveket tanulsz meg készíteni:  

Élő modell alapján:

 • Cipőrajz – igen, megtanuljuk lerajzolni a cipődet, igazi 3D kivitelben! El sem hinnéd, hogy egy mekkora összpontosítást igényel!   

 • Saját kéz – a cipő után a kezed következik. Gondolj csak bele, mennyi apró ránc, árnyék, redő és arány az, amire majd itt figyelni kell! Megtanítunk arra, hogyan add vissza a kezedet is élethűen!

 Fénykép alapján: 

 • Szénrajzot – hogy a szénceruza is magabiztosan forogjon a kezedben… 

 • Jobb agyféltekés rajz munka közbenPortrét – hogy akár már a tanfolyam utáni napon művészi szinten vethesd papírra az egész családot, vagy a kollégáidat... 

 • Önarckép – úgy, ahogyan még sosem láttad magadat…


 Az önarckép rajzolása nem csak a rajzolásról szól! Nézd csak!

Nagyon megszerettem magamat!

Drága Andi! Zötykölődöm hazafelé, és olyan öröm, boldogság van a lelkemben. Nagyon megszerettem magamat! Annyit néztem ma magamat, és igaz, hogy sok a ráncom, és lóg a szemhéjam, de megszerettem a számat, a szememet :) 
Fantasztikus 4 nap volt! Sosem feledem, megint változtam! Alig várom, hogy újra rajzolhassak! Hálás vagyok azért is, mer levetted milyen vagyok, hogy szárnyakat ad a dicséret, a biztatás. Köszönöm! Jó éjt! Zsámboki Judit


 


 

Miben más a Valdor Art rajztanfolyama, mint a többi tanfolyam?

A rajztanfolyamunk a felnőttképzési törvény értelmében "D" képzési körben engedélyezett! Nyílvántartásba vételi száma: E-001185/2015/D001, Megnevezése: Alap rajztanfolyam jobb agyféltekés kreativitással!

Mit jelent ez a számodra? Minden résztvevővel felnőttképzési szerződést kötünk. A képzési program ellenőrzött és engedélyezett, ami biztosítja számodra a minőséget.

Így biztos lehetsz benne, hogy NEM 2-3 napos tanfolyamon megszerzett "tessék-lássék" tudást kapsz, hanem valódi minőséget és tartós tudást.


 Nézd meg a Halom TV riportját, amiben arról beszélünk, hogy hogyan működik a jobb agyféltekés rajzolás:

  

Agyunk áthangolása a jobb agyféltekés gondolkodásra és szemléletre az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk életünk és kapcsolataink javítása érdekében. Hiszen a mindennapi életben jobbára csak a racionális, azaz a bal oldalt kényszerülünk használni.

Ezért is lehet ideális választás számodra is a 4 napos jobb agyféltekés rajtanfolyamunk, mert itt elegendő idő áll rendelkezésre az eddigi hiedelmeid és rossz berögzüléseid elhagyására az „átállító gyakorlatok” segítségével.


 


  "Semmire nem úgy nézek, mint annak előtte..."

Péter, Neked örök hálával tartozom a tanfolyamért, ami alapvetően változtatta meg a látásmódomat. A tanfolyam óta semmire nem úgy nézek, mint annak előtte, hanem hogy vajon mit lehetne ebből kihozni. A leggyönyörűbb pedig a belefeledkezés az alkotásba, amikor eltűnik a külvilág, eltűnnek a mindennapi gondok, minden egyszerűvé és világossá válik, csak úgy magától, kontroll nélkül jár a kéz és a szem... ez a szinte megváltozott tudatállapot maga a csoda, aminek a megismerését nem tudom eléggé megköszönni.

Zih Kata (Bp.) Felfoghatatlan változáson mentem keresztül!

Kedves Andi!

Egyszerűen lenyűgöző volt ez a tanfolyam!! Még most sem hiszem el, hogy én, aki életében állandóan kerülte a rajzórákat meg a ceruzákat, ilyen hihetetlen változásra vagyok képes. Mindenki el volt ájulva a rajzaimtól és persze meg is kérdőjelezték, hogy tényleg én rajzoltam- e őket. :).Ez persze nem is csoda, hiszen eddig tőlem mindenki csak firkálmányokat látott, most meg egy felfoghatatlan változáson mentem keresztül 4!!! nap!!! alatt!!..Ez azért valljuk be, elég hihetetlen!

..és a non plus ultra, hogy teljesen kikapcsolt a mindennapok problémáiból. Jó terápia volt!!

Na de egy szó mint száz, nagyon köszönöm az élményt, örülök, hogy megismertelek! Biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra találkozunk! 

Üdvözlettel: Németh Nóra 


Korhatáros-e a képzés? 

Ha elmúltál már 14 éves, bátran jelentkezz Te is a felnőtt rajztanfolyamunkra! Eddig a legidősebb diákunk 81 éves volt! Szóval ne aggódj! A rajzolást nem lehet se túl későn, se túl korán megtanulni! Iskolánkkal minden korosztály számára megadjuk a jobb agyféltekével való örömteli rajzolást a lehetőségét, hogy mindenki, akár a legkisebbek is felfedezzék  a rajzolás örömét! 

Ha még nem vagy 14 éves, akkor Neked a 10-14 éves, gyerekeknek szóló rajztanfolyamunkat ajánljuk. Vagy ha már szülő vagy és szeretnéd a gyermekedet is megtanítani a kreatívabb agyféltekével rajzolni, akkor a 1-10 éves gyerekeknek szóló oktató videó sorozatunkat itt találod.   


„Igazi utazás volt számomra a rajztanfolyam!”

 
Kedves Péter!
 

Nagyon köszönöm, hogy sok türelemmel és odafigyeléssel segítettél ezt a rajztechnikát, illetve módszert elsajátítani. Igazi utazás volt számomra a koncentráció képesség fejlesztése, a befelé tekintés, a lassítás az állandó pörgésből. Örülök, hogy mindezt megtapasztalhattam, nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam a többiektől is. S iparkodom hasznosítani a tanultakat munkám során.

Kívánok Neked és a Többieknek is sok sikert, s további szép alkotásokat: Evelyn  


 

Egyedülálló garanciáink, amelyek segítenek a döntésben: 

A minőség, a megelégedettség és a jó hangulat számunkra alapvető! 

A jobb agyféltekés rajztanfolyam után készült kép

 • Időpontjainkat, helyszíneinket mindig úgy választjuk meg, hogy elérhetőek legyenek mindenki számára. Nálunk nem érhet meglepetés, mert tanfolyamainkat mindig mi magunk (Valentin Péter és Dorogi Andrea) vezetjük, előre beosztva. Így a jelentkezéskor már tudni fogod, hogy Andreával, Péterrel, vagy mindkettőnkkel fogsz találkozni. Nem fordulhat elő olyan, hogy azt hiszed tőlünk fogsz tanulni, és egy harmadik, számodra ismeretlen „tanárt” találsz reggel a csoportban.
 • Budapesten színvonalas oktatóteremben teremtjük meg a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges körülményeket.
 • Galériánkban a tanfolyam minőségéről saját magad is meggyőződhetsz.
 • A tanfolyam engedélyezett! Engedélyezési szám: E-001185/2015/D001
 • 100% elégedettség garancia : A tanfolyam teljes díját visszafizetjük a részedre, amennyiben nem vagy elégedett a szolgáltatással. Mindössze annyit kell tenned, hogy a tanfolyam zárónapján néhány mondatban ezt írásban megindokold részünkre! 

Mit kapsz a tanfolyam mellé ajándékba?

 • Ajándék #1: 4.000 ft értékű rajzeszköz csomag, benne egy képsíkkal, amit egyedileg csináltatunk egy nyomdával. Ezt boltban nem tudod beszerezni.
 • Ajándék #2: 4 részes portré rajzolásról szóló filmsorozat, amiből olyan plusz ismereteket is szerezhetsz, amit haladóknak szóló rajzklub napokon szoktunk tanítani.
 • Ajándék #3: Örökös 10% kedvezmény a Pannoncolor és az Artwebshop Művészellátóba.
 • Ajándék #4: Meglepetés ajándék a tanfolyam végén! Ennek örülni fogsz meglátod!:)

Mennyibe kerül?

 • A rajztanfolyam alapára 35.000 Ft, a jelentkezést követő 8 napon belül 15.000 Ft helyfoglalót kérünk. Ez biztosítja a helyed a tanfolyamon. 

GYIK:

 


Most már minden információ a rendelkezésedre áll!:o)

Nincs más hátra válaszd ki az időpontot és jelentkezz a soron következő rajztanfolyamra!