10+2 ok, hogy miért a Valdor Artot válaszd rajztudásod fejlesztéséhez!

A jobb agyféltekés rajztanfolyamot keresel?

10+2 ok, hogy miért a Valdor Artot válaszd!

A jobb agyféltekés rajztechnika terjedésével gombamód szaporodnak a jobb agyféltekés rajztanfolyamok, ma már szinte minden sarkon találsz egyet. De vigyázz, mert nem minden iskola egyforma! Összeszedtünk neked 10+2 okot, hogy miért érdemes a Valdor Artot választanod:)

Mivel már Téged is blogunk olvasói között köszönthetünk, ezért bízunk benne, hogy nincs szükség különösebb érvekre ahhoz, hogy minket válassz, ha jobb agyféltekés rajztanfolyamok közül válogatsz. Ha még nem született meg benned a döntés, vagy ha csak megerősítésre vágysz, hogy a Valdor Artot válaszd, íme, 10+2 dolog, amelyek igazán különlegessé teszik tanfolyamainkat:

SP online portre 17 - ValdorArt

 1. Törekszünk arra, hogy mindenkinek lehetősége legyen a tanulásra. Azoknak is, akiknek munkájukból kifolyólag nehéz megfelelő időpontot találniuk a tanulásra. Ennek érdekében létrehoztuk az online tananyagot, vagyis otthon, kényelmesen tanulhatsz akkor, amikor az a Te időbeosztásodnak a legjobban megfelel. Ez lehet reggel hatkor, délután négykor, vagy hajnali kettőkor: csak Rajtad múlik. Ha jobban szereted az élő tanfolyamokat, akkor pedig több időpont közül is válogathatsz.
 2. Nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes alapok elsajátítására, mert instabil alapokra nem lehet építkezni. Nekünk nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban „túl legyünk” a tanfolyamon, hanem az, hogy később is biztosan támaszkodhass az itt tanultakra.
  SP online portre 18 - ValdorArt
 3. Nem csak kezdőknek! A legtöbb jobb agyféltekés tanfolyam csak az első lépéssel, a jobb agyféltekés látásmód megtanulásával foglalkozik, és csak azt tudod meg, hogyan másolj le egy képet ceruzával. Nálunk viszont haladó tanfolyamokat is találsz, ahol megtanulhatod a festést, pasztellfestést, vagy akár a mindezek vegyítését is egy képen belül. A speciális, vegyes technika trükkjeit kizárólag a Valdor Artnál tanulhatod meg.
 4. Minden tanítványunkat megajándékozzuk egy 10%-os örökös kedvezményre jogosító kuponnal, amelyet felhasználhatsz a Pannoncolor művészellátó boltjában vagy webáruházában. Minden rajz-, vagy festőeszközhöz kedvezményes áron juthatsz hozzá – most és „mindörökké”.
 5. Akár online, akár élő tanfolyamra jelentkezel, ugyanazt a biztos tudást kapod meg. Ha az élő tanfolyamunkat választod, ajándékba adjuk neked az online elérhető filmünket a portrérajzolásról. 
  SP online portre 19 - ValdorArt
 6. Ahogy a közelmúltban is láthattad, rendezünk kiállításokat a MagNet Közösségi Házban, ahol a családodon és a barátaidon kívül, a nagyközönség is szemtanúja lehet a tehetségednek.
 7. A tanfolyam elvégzését követően mi nem „engedjük el a kezed”. Folyamatosan figyelemmel kísérjük további fejlődésed, így akár Te is bekerülhetsz a „Kiből lesz a cserebogár” című rovatunkba, amelyben évente több alkalommal is bemutatjuk a legjobban fejlődő diákokat. Így akár több tízezer ember is láthatja képeid!
 8. Benne lehetsz a tévében! Legjobb diákjaink rendszeresen szerepelnek tévéműsorokban is!
 9. Jobb agyféltekés rajzolás – már 1 éves kortól!  Online tananyagainkból megtudhatod azt is, hogyan segítsd gyermekedet a rajzolásban, akár már 1 éves korától.
  SP online portre 20 - ValdorArt
 10. Egyedülálló nyári táborok! Az alkotáshoz egy nyugodt, ugyanakkor kreatív lelkiállapot kell. Ezért találtuk ki az egyedülálló bentlakásos rajz- és jógatáborunkat haladó rajzolóknak Balatonföldváron. Szintek szerint bontjuk szét a csoportokat, így saját tudásodnak megfelelő csoportban tanulhatsz. Egészen egyedi inspiráló élmény!
 11. 10+1:     Az állandó kedvezmények mellett, rendszeresen kínálunk exkluzív kedvezményeket, melyeket csak a nálunk tanuló diákok kaphatnak meg! Ahhoz, hogy ezeket lásd, regisztrálnod kell az oldalunkra, hogy e-mailben értesíthessünk a különleges ajánlatokról!
 12. 10+2.     Létrehoztunk egy olyan különleges, VIP rendszert a leghűségesebb tanítványainknak: VIP tagjaink 20% kedvezményt kapnak minden képzésünkből és az elsők között próbálhatják ki az újfajta technikákat is. Így egészen biztosan naprakész lesz a tudásod!

 

Csak azt sajnálom, hogy rajzolás alapjait nem Nálatok tanultam, valószínűleg bátrabb lennék!

"Fantasztikus amit tesztek és mindenkinek elmondom, hogy ha rajzolni-festeni akar, ne menjen máshoz, mert itt minden megvan egy helyen. Egyszerű, érthető, követhető. Az is meg tudja tanulni a festést az online anyagodból, aki most lát életében először ecsetet. Remélem a pasztellnél is így fogom tudni követni. Csak azt sajnálom, hogy rajzolás alapjait nem Nálatok tanultam, valószínűleg bátrabb lennék!"
Kiss Anita, Százhalombatta


 

Ugye most már nem is kérdés, hogy a legsokoldalúbb és színvonalasabb jobb agyféltekés rajztanfolyamot a Valdor Artnál találod?

 


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

, full_html
 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: