Legyél Te is VIP tag!

Szeretnél  20%-os kedvezményt bármely élő vagy online tanfolyamunk árából?

Nem kell mást tenned csak azt, hogy eldöntsd, tőlünk szeretnéd megtanulni az alapokat és a haladó technikákat.

Ha a rendeléseid összértéke meghaladja a 100.000 Ft/fő-t,  akkor megkapod az örökös 20% kedvezményt minden további tanfolyamunk vagy online anyagunk árából. A különböző időpontban leadott rendelések értékei összeadódnak és amint átlépi a 100.000 Ft-os határt, a következő tanfolyam árából máris megkaphatod a VIP kedvezményt!

Automatikusan küldjük a VIP tagsági kedvezményed, amit a teljesített megrendeléseid/jelentkezéseid értéke átlépi a 100.000 Ft-ot!

Fontos! A kedvezmények nem adódnak össze, tehát nem lehet egyszerre pl. diákkedvezményt és VIP kedvezményt is érvényesíteni! Mindig az általad elérhető legmagasabb kedvezményt válaszd!

Hamar össze fog jönni meglátod! Pl. eljössz egy alap rajztanfolyamra, rajzklubra és mondjuk egy pasztell 1. szintű tanfolyamra, akkor már meg is van. Így akkor a további pasztell tanfolyamok 2. és 3. lépcsőjét vagy a festős kurzusokat már 20% kedvezménnyel végezheted el.

Tanulj tőlünk és válaszd a Valdor Art élő és online tanfolyamait művészi képességeid kibontakoztatására, mert a minőség a védjegyünk!