Legyél Te is VIP tag!

Meglátod érdemes nálunk tanulnod, mert már az ELSŐ élő vagy online tanfolyam elvégzése után átnyújtjuk ajándékunkat, ami nem más, mint egy

Örökös 10%-os kedvezmény a Pannoncolor Művészellátó Boltjába és az Artwebshop Webáruházába!

Ami jó hír még, hogy lehet személyesen is és online úton is vásárolni tőlük. Az ország bármely pontjára kiszállítják a rajzeszközeidet.

Na de, figyelj jól, mert most jön a lényeg! Ha a 10% rajzeszközökre járó kedvezmény mellé még:

Szeretnél egy 20%-os kedvezményt bármely élő vagy online tanfolyamunk árából?

Nem kell mást tenned csak azt, hogy eldöntsd, tőlünk szeretnéd megtanulni az alapokat és a haladó technikákat.

Ha a rendeléseid összértéke meghaladja a 100.000 Ft/fő-t,  akkor megkapod az örökös 20% kedvezményt minden további tanfolyamunk vagy online anyagunk árából. A különböző időpontban leadott rendelések értékei összeadódnak és amint átlépi a 100.000 Ft-os határt, a következő tanfolyam árából máris megkaphatod a VIP kedvezményt!

Szólj bátran és mi küldjük a VIP tagsági kedvezményed!

Fontos! A kedvezmények nem adódnak össze, tehát nem lehet egyszerre pl. diákkedvezményt és VIP kedvezményt is érvényesíteni! Mindig az általad elérhető legmagasabb kedvezményt válaszd!

Hamar össze fog jönni meglátod! Pl. eljössz egy alap rajztanfolyamra, rajzklubra és mondjuk egy pasztell 1. szintű tanfolyamra, akkor már meg is van. Így akkor a további pasztell tanfolyamok 2. és 3. lépcsőjét vagy a festős kurzusokat már 20% kedvezménnyel végezheted el.

Tanulj tőlünk és válaszd a Valdor Art élő és online tanfolyamait művészi képességeid kibontakoztatására, mert a minőség a védjegyünk!