Jobb agyféltekés rajztanfolyam kezdőknek és haladóknak
10772

Rajz, festő, pasztell és színes ceruzás rajztanfolyamok kezdő, haladó és profi szinten!

Ahol kicsik és nagyok, kezdők és haladók "tantermi" keretek között pár nap alatt megtanulhatják a realisztikus rajzolás, festés fortélyait! Rajztanfolyamok Budapesten és rajztáborok Balatonföldváron!

Ajándékozz élményt karácsonyra! Válassz a tanfolyamaink közül!

Valdor Art névre szóló ajándékutalvány
Ilyen névre szóló ajándék utalványt fogsz kapni!
  • Régóta gondolkoztál már azon, hogy valami igazán kreatív és élményekkel teli ajándékot adj karácsonyra?
  • Van olyan barátod, barátnőd, családtagod, akinek régi álma, hogy fantasztikus rajzokat, festményeket készítsen?
  • Itt a lehetőség, hogy idén egy igazán szívből jövő meglepetéssel ajándékozz meg valakit!

 Hogyan működik nálunk a karácsonyi ajándékutalvány vásárlás?

  • Válaszd ki azt a tanfolyamot, amivel szeretnéd meglepni a szeretteidet!
  • Ha még nem tudod, hogy melyik időpont lenne jó, akkor kérhetsz bianco utalványt is és majd az ajándékozott kiválasztja, hogy mikor szeretne eljönni hozzánk!
  • Írj nekünk e-mailt az info@valdorart.hu címre, hogy melyik típusú tanfolyamot nézted ki, és azt, hogy kinek szeretnéd adni!
  • Fizetés után elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt pdf formátumban és elküldjük Neked emailben, amit kinyomtatva át tudsz majd adni!

Nézd meg az alábbi tanfolyamokat és válaszd ki azt, amivel csodás karácsonyi meglepetést tudsz szerezni majd az ünnepek alatt!

Jobb agyféltekés rajztanfolyamok

A Művész Benned van! A közös feladatunk az, hogy előcsalogassuk Belőled! A rajztanfolyamon megtanulod a valósághű rajzolás 5 alapkészségét, azt a bizonyos "másképp látás" képességét, a portrérajzolás 13+1 lépését!

Válassz az időpontok közül!

 

Exkluzív festőklub karácsonykor

Az exclusive festőklub alkalmain híres festők több millió forintot érő alkotásait festjük meg.

Ezek már általában bonyolultabb képek és több napot vesz igénybe a megfestésük!

Válassz a témák közül!

Festő klub

A festő klubok 1 napos képzések, ahol a téma a repro festés! A festőklub célja, hogy élményt adjon és gyakorold a különböző ecsetkezelési technikákat.

Nézd meg milyen témák lesznek az egyes klubnapokon!

Válassz az időpontok közül!

Akril festő tanfolyam

A tanfolyamok 2 lépcsősek, azaz 2 x 3 nap alatt, a kezdőtől a mesterszintig fokozhatod tudásodat. Megtanulod a színelméletet, a színkeverést, az ecset és a festőkés kezelését.

Válassz az időpontok közül!

Olajfestő tanfolyam

A 2 napos olajfestő tanfolyamot több lépcsőben építettük fel! Minden két napban témaspecifikusan mást és mást fogsz tanulni, tudásszintedtől függően!

Nézd meg mit fogsz megtanulni pontosan!

Válassz az időpontok közül!

Akvarell ceruza tanfolyam

Gondolnád, hogy a színezés is lehet igazi művészet? Az akvarell ceruza a vízzel oldható színesceruzák csoportjába tartozik! Nagyon izgalmas és különleges eszköz, festményszerű képeket lehet vele készíteni!

Válassz az időpontok közül!

 

Pasztell kréta tanfolyam

A pasztell kréta tanfolyamok 3 lépcsősek azaz 3 x 2 naposak, a kezdőtől egészen a mester szintig fokozhatod pasztell festészeti tudásod! Nézd meg mire leszel képes a pasztell tanfolyam után!

Válassz az időpontok közül!

 

Vegyes technika tanfolyam

Festés és pasztell kréta együtt egy képen! A kettőt egymásra dolgozva alakítod ki a felületet. Ez a technika kiválóan alkalmas a legbonyolultabb tájképek elkészítésére is.

Válassz az időpontok közül!

Rajzklub

A rajzklubot azoknak hoztuk létre, akik tudnak már valósághűen rajzolni. A rajzklub 3 fő célja: gyakorlási lehetőség, új technikák kipróbálása, segítség nyújtás.

Nézd meg mi lesz a téma az egyes klubnapokon!

Válassz az időpontok közül!

Portré rajzolás mesterkurzus

Ezen a rajztanfolyamon referencia fotó alapján már kétszeres nagyításban fogsz rajzolni. Külön hangsúlyt fektetünk a szem és a haj megrajzolására. Új árnyékolási technikát, a klasszikus vonalas árnyékolást és a satírozásd fogod megtanulni.

Válassz az időpontok közül!

 

Portré rajzolás élő modell alapján

Ezen a rajztanfolyamon valódi térbeli megfigyelések alapján fogsz dolgozni. Mostantól valósághűen le fogod tudni rajzolni bárki arcát, de nem fotóról, hanem úgy, hogy ott ül előtted!

Válassz az időpontok közül!

 

Rajz és jógatábor kezdőknek

Ha Budapest túl messze van, gyere velünk nyaralni, rajzolni, jógázni Balatonföldvárra a pünkösdi hosszú hétvégén! Egy szuper bentlakásos táborban tanulhatod meg a valósághű rajzolás alapjait!

Nézd meg a tábor programját!

Alkotó és festő tábor

Itt minden haladó technikát kipróbálhatsz. Festhetsz, pasztellezhetsz. Alkothatsz színes ceruzákkal, kipróbálhatod a vegyes technikát! Alkotó tábor ahol a lélek megpihen!

Válassz az időpontok közül!

Rajztanfolyamok, táborok gyerekeknek 10+ év

Megtaláltad gyermeked számára azt az eszközt, amellyel kibontakoztathatja a benne szunnyadó kreativitást, növelheti az önbizalmát, fejlesztheti a koncentrációképességét és segít a rajz felvételiben, ha olyan pályára készül!

Válassz az időpontok közül!

 

 

Festőtábor és tanfolyam gyerekeknek 10+ év

Festőtábor fiatal művészpalántáknak, ha már elmúltál 10 éves és elvégezted a gyerekeknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyamot! A festés tanulását teljesen a kezdő szintről indítjuk!

Válassz az időpontok közül!

Haladó rajztechnikák gyerekeknek 10+ év

Ez a rajztanfolyam olyan gyerekeknek szól, akik tanultak már rajzolni és most szeretnék kipróbálni a haladó technikákat és szeretnének új eszközöket megismerni! Bármelyik 2 napra is jössz, mindig tudsz újat tanulni, új technikát kipróbálni.

Válassz az időpontok közül!

, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: