Rajz Rajongók Klubja - Videómagazin

Mit is jelent, hogy Videómagazin?

A Videómagazin eddig megjelent számai:

Online pasztellkréta tanfolyam 5. modul: Hogyan alakítsd át a referencia fotót?

Hogyan lehet feldobni egy unalmas, szürke fotót? Színekkel! Megmutatjuk, hogyan kell átalakítani a színeket, hogyan tudod belevinni a saját elképzelésedet egy festménybe. Plusz megtanulod a mediterrán stílusú utcakép technikáit!

Nézd meg, milyen szuperhaladó tudást kapsz!

Online festőtanfolyam 4. modul: Hogyan fess festőkéssel?

Tanulj meg festeni festőkéssel! 4 kép - 8 festőkés technika + 1 ráadás! Az online festőkés tananyag segítségével 4 képet festhetsz meg festőkéssel és ecsettel. A kép megfestéséhez nem kell tudnod sem rajzolni, sem festeni. Kezdőknek és haladóknak is ajánljuk!

Válaszd ki a kedvenc csomagod!

 

 

Online festőtanfolyam 2.-3. modul: Reprodukciók festése - élményfestés otthon!

Fesd meg ezeket a lenyűgöző festményeket a segítségünkkel! 16 kép - 16 sikerélmény! Az online festő tananyagot ajánljuk kezdőknek és haladóknak. Semmilyen előképzettséggel nem szükséges rendelkezned!

Nézd meg, milyen csodaszép képek közül tudsz válogatni!

Online festőtanfolyam 5. modul: Hogyan fess zsánerképet?

Fesd meg velünk ezt a 10 millió Ft értékű képet a saját otthonodban! Legyen dísze a szobád falának! Ebben a videómagazinban a zsánerkép festésének titkaiba avatunk bele.

Fesd meg velünk a saját otthonodban!

Online festőtanfolyam 8. modul: Hogyan találd meg a saját festői stílusod?

1 kép 2 fajta stílus! Neked melyik festői stílus jön be? Megtanítjuk, hogyan tudsz különböző ecsetkezelési technikákkal egyedi stílusban alkotni!

Nézd meg, mit fogsz megtanulni!

 

Online rajztanfolyam 6. modul: A hajrajzolás alfája és omegája!

Minden, amit a haj rajzolásáról tudni kell! Mit fogsz megtanulni? A hajrajzolás 3 legfontosabb szempontját, a haj rajzolás 4 alapvető technikáit, a 8 féle hajtípus megrajzolását, a hajrajzolás 7 tipikus hibáját.

Nézd meg, mit fogsz megtanulni!

Online rajztanfolyam 5. modul: A szemrajzolás trükkjei A-Z-ig!

Hogyan rajzolj ragyogóan élethű szemet? A filmsorozatban 6 különleges szempárt rajzolunk meg. Egy baba szemét, erősen ráncos szemet, szemüveges szemet, hosszú szempillás fiatal lány szemét, és két híres ember szemét.

Nézd meg, mi mindent fogsz megtanulni!

 

 

Online tananyag: Hogyan működik az agy rajzolás közben?

Tudományosan bizonyított választ kapsz a kérdésekre: Igaz, hogy a rajzolás fejleszti a koncentrációs képességet? Beszélhetünk módosult tudatállapotról rajzolás közben? Van relaxáló hatása a rajzolásnak? Fejleszti a kreativitást? Tényleg jobb agyféltekés a rajzolás?

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Mi maradt ki az akadémiai rajzképzésből?

Elméleti tananyag a valósághű rajzolás alapjairól! Megismered azt a látásmódot, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valósághűen tudjál rajzolni. Megismered a rajzolás 5+2 alapkészségét és a 4 trükköt.

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Hogyan fogj bele otthon egyedül a rajztanulásba? - Videómagazin

A leggyorsabb és legolcsóbb megoldás, hogy megtanulj valósághűen rajzolni! Az állatrajzokon és a tájkép elemek rajzolásán keresztül ezt Te is könnyedén elsajátíthatod.

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Online tananyag: Hogyan hangold össze két agyféltekéd működését?

Felnőtteknek, akiknek minden porcikájuk kikapcsolódásra vágyik! Gyerekeknek, akik tanulási nehézségekkel küzdenek. A meglévő foglalkozások mellett, kiegészítő gyakorlatok lehetnek az oktatóanyagban bemutatott módszerek.

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: