Véget ért a Változz Velünk program!

Május közepén véget ért a Változz Velünk program, amiből mi is kivettük részünket. Ha esetleg nem hallottál még erről, korábban írtunk egy blogot róla, amit itt tudsz elolvasni!

Nézd meg a viedót, amiben a program résztvevői mesélnek a tapasztalataikról!


Mi volt a célunk, amit mindenképp szerettünk volna átadni?

Egyszerű! Minél több embernek átadni, hogy sokkal többre képes, mint, amit hisz magáról! A rajzolás, festés remek eszköze ennek, hiszen rengeteg hiedelem terjed, hogy tehetség és kézügyesség szükséges hozzá, holott ez bárki számára elsajátítható!


Mi a "nagy miértünk?"

„Képes vagyok megcsinálni valamit, amit előtte nem hittem magamról, hogy meg tudom csinálni!”

Minél erősebb az emberben ez a hiedelem, minél jobban sulykolja magába, hogy nem képes valósághű képek elkészítésére, annál nagyobb lesz a sikerélmény, a belső átalakulás!

Ez tökéletes összhangban van magával a Változz Velünk programmal, ami önbizalmat ad, a rajzolás, festés is ezt nyújtja a résztvevőknek!


Milyen tanfolyamokon vettek részt a kiválasztottak?


Olvasd el a kiválasztottak véleményét, akik tőlünk tanultak!

„Én nagyon hálás vagyok…olyan gyorsan elment ez a három nap, annyira jól éreztem magam és úgy gondolom, hogy megyek még hozzájuk!” (Gabi)


 

 „Én nagyon készültem már hosszú évek óta egy ilyen jobb agyféltekés rajztanfolyamra, és meglehetősen érdekes felismeréseim voltak ezzel kapcsolatban, amik tulajdonképpen azt eredményezték, hogy vissza fogok térni mindenféleképpen!” (Bogi)


 

„Andiéknál imádok festeni! Amikor megyek a Valdor Art-ba az nekem olyan, mintha hazaérkeznék, nekem maga a paradicsom az a hely!” (Hajni)


 

„Én soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok festeni egy nap után, és hatalmas elismerés volt számomra, amikor a családom otthon gyakorlatilag el volt ájulva attól, hogy ilyet tudtam festeni. Andi nagyon-nagyon segítőkész és türelmes volt, és hozzájárult ahhoz, hogy az alkotás öröme engem is elérjen!” (Gina)


 

 „Én voltam a családban az, akire mindig azt mondták, hogy nem tud rajzolni. Olyannyira elhittem ezt, hogy a gyerekeimnek sem rajzoltam soha semmit, még kisautót sem. Számomra döbbenet volt, hogy én is tudok egy ilyet rajzolni, a gyerekeim is büszkén mutogatják mindenkinek! Nagyon nagy élmény volt!” (Ildi)


 

„Konstatáltam, hogy egy nappal később én egy ilyen rajzot meg tudok rajzolni…rajtam is működik ez a varázslat, mert eddig úgy gondoltam, hogy ez biztos, hogy varázslat! Nagyon nagy élmény volt, számomra a türelemről, a pontosságról, a kitartásról szólt ez az alkalom. Örömmel bíztatok mindenkit, hogy próbálja ki, mert nagyon-nagy élmény látni ilyen rövid időn belül ekkora változást! (Anna)


 

„A rajz kitölti a mindennapjaimat, ha van valamennyi szabadidőm általában leülök, mert ez nagyon meg tud nyugtatni, tejesen ki tud kapcsolni. Leülök, csak Én vagyok, meg a grafit, meg a ceruza!” (Imre)


A Változz Velünk program végén nem csak a résztvevők, de a mi örömünk is határtalan volt, hiszen a visszajelzéseikből kiderült, hogy sikerült elérnünk a kitűzött célunkat. Most már nem csak mi tudjuk, hogy a rajzolás, festés igen is elsajátítható képesség, mindenki olyan munkával a hóna alatt távozott, amit álmukban sem gondoltak volna! 

Örömünkre szolgál, hogy a részesei lehettünk a testi-lelki átalakulásunknak!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: