Véget ért a Változz Velünk program!

Május közepén véget ért a Változz Velünk program, amiből mi is kivettük részünket. Ha esetleg nem hallottál még erről, korábban írtunk egy blogot róla, amit itt tudsz elolvasni!

Nézd meg a viedót, amiben a program résztvevői mesélnek a tapasztalataikról!


Mi volt a célunk, amit mindenképp szerettünk volna átadni?

 Jelmondatunk: 

 "Többre vagy képes, mint amit hiszel magadról!"

  • Hiszünk abban, hogy a rajzolás, a festés egy bárki számára tanulható tudomány. Ha kétbalkezesnek hiszed magad, még akkor is!
  • Hisszük, hogy az alkotás feltölt és örömet ad! Boldogabbá teszi az életet!
  • A küldetésünk, a fő célunk, hogy átéld a sikerélményt! Megtapasztald át tudod lépni a saját korlátaidat!
  • Pálcikaembertől a saját kiállításig 1 év alatt! - Mi ezt tudjuk garantálni azoknak, akik tőlünk tanulnak!

Mi a "nagy miértünk?"

Együtt fedezzük fel azokat a képességeinket, kreatív energiáinkat, amelyek mélyen szunnyadva ott élnek bennünk. 

Célunk, hogy a „nem tudom” szemlélet „meg tudom” hitté alakuljon.

  • Szívügyünk a rajzolás a festés képességének átadása könnyen érthető és alkalmazható formában.
  • Imádjuk ezt tanítani azért, hogy segítsünk kikapcsolódási formát, stresszcsökkentő módszert, tartalmas elfoglaltságot, új hobbit találni, ami feltölt, örömet ad, sikerélményhez juttat és növeli az önbizalmadat.
  • A legfontosabb számunkra, hogy a rajzolás és a festés tanulásán keresztül építsük az önbecsülésedet és megtapasztald, hogy többre vagy képes mint elsőre hinnéd magadról!

Ez tökéletes összhangban van magával a Változz Velünk programmal, ami önbizalmat ad, a rajzolás, festés is ezt nyújtja a résztvevőknek!


Milyen tanfolyamokon vettek részt a kiválasztottak?


Olvasd el a kiválasztottak véleményét, akik tőlünk tanultak!

„Én nagyon hálás vagyok…olyan gyorsan elment ez a három nap, annyira jól éreztem magam és úgy gondolom, hogy megyek még hozzájuk!” (Gabi)


 

 „Én nagyon készültem már hosszú évek óta egy ilyen jobb agyféltekés rajztanfolyamra, és meglehetősen érdekes felismeréseim voltak ezzel kapcsolatban, amik tulajdonképpen azt eredményezték, hogy vissza fogok térni mindenféleképpen!” (Bogi)


 

„Andiéknál imádok festeni! Amikor megyek a Valdor Art-ba az nekem olyan, mintha hazaérkeznék, nekem maga a paradicsom az a hely!” (Hajni)


 

„Én soha nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok festeni egy nap után, és hatalmas elismerés volt számomra, amikor a családom otthon gyakorlatilag el volt ájulva attól, hogy ilyet tudtam festeni. Andi nagyon-nagyon segítőkész és türelmes volt, és hozzájárult ahhoz, hogy az alkotás öröme engem is elérjen!” (Gina)


 

 „Én voltam a családban az, akire mindig azt mondták, hogy nem tud rajzolni. Olyannyira elhittem ezt, hogy a gyerekeimnek sem rajzoltam soha semmit, még kisautót sem. Számomra döbbenet volt, hogy én is tudok egy ilyet rajzolni, a gyerekeim is büszkén mutogatják mindenkinek! Nagyon nagy élmény volt!” (Ildi)


 

„Konstatáltam, hogy egy nappal később én egy ilyen rajzot meg tudok rajzolni…rajtam is működik ez a varázslat, mert eddig úgy gondoltam, hogy ez biztos, hogy varázslat! Nagyon nagy élmény volt, számomra a türelemről, a pontosságról, a kitartásról szólt ez az alkalom. Örömmel bíztatok mindenkit, hogy próbálja ki, mert nagyon-nagy élmény látni ilyen rövid időn belül ekkora változást! (Anna)


 

„A rajz kitölti a mindennapjaimat, ha van valamennyi szabadidőm általában leülök, mert ez nagyon meg tud nyugtatni, tejesen ki tud kapcsolni. Leülök, csak Én vagyok, meg a grafit, meg a ceruza!” (Imre)


A Változz Velünk program végén nem csak a résztvevők, de a mi örömünk is határtalan volt, hiszen a visszajelzéseikből kiderült, hogy sikerült elérnünk a kitűzött célunkat. Most már nem csak mi tudjuk, hogy a rajzolás, festés igen is elsajátítható képesség, mindenki olyan munkával a hóna alatt távozott, amit álmukban sem gondoltak volna! 

Örömünkre szolgál, hogy a részesei lehettünk a testi-lelki átalakulásunknak!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: