Változz Velünk!

Előfordult már, hogy utaztál hazafelé a munkából egy pocsék nap után és, azon gondolkoztál, hogy vajon alakulhatott volna-e másképp az életed? Sosem fogott el az-az érzés, hogy "Istenem, de jó lenne a szürke hétköznapokból kiszakadni"? Ezzel nem vagy egyedül, biztos minden második embernek átfutnak, ehhez hasonló gondoltatok az agyán.  Van egy jó hírünk! Az álom most valósággá válik! Miért? Olvass tovább és megtudod :)

"Döntened kell, hogy milyen életet szeretnél magadnak. Máskülönben elmegy melletted az élet, és arra ébredsz, hogy már túl késő. "(Janna Loontjens)

Bemutatkozik a Változz Velünk program!

Számos olyan műsort láthattunk az évek során, mikor sminkesek, fodrászok a kiválasztottakon csodát hajtanak végre. Hány olyan programmal találkozhattunk, ahol azt ígérték a végére leadunk pár kilót. 

Most jön a nagy kérdés: Találkoztál már olyan programmal, ahol kívül-belül átváltoztatnak? Most figyelj! Lelkes emberek csoportja összedugta a fejét és valami olyat álmodott meg, amit korábban még senki!

Olyan programot hoztak létre, ami..

  • bárki számára elérhető
  • szeretet erejére épít
  • testileg és lelkileg egyaránt átváltoztat

A valtozzvelunk.hu partnerei közösen kiválasztanak 10 szerencsés embert, akinek teljesen megváltoztatják az életét. A partnerek a saját területükön fejenként minimum 50.000 Ft értékben nyújtanak szolgáltatást a résztvevőknek. Ez számokban kifejezve azt jelenti, hogy fejenként 900.000 Ft értékű szolgáltatást vehet igénybe INGYEN az a 10 ember, akit kiválasztanak!

A program 2021. január 1-jén veszi kezdetét és 2021. május 15-ig tart! Tehát 5 hónap alatt a kiválasztottak élete 180 fokos változáson megy keresztül! A program segítségével minden résztvevő megtalálja magában azt a pluszt, amit valószínűleg egész életében keresett és rátalál a teljesebb, boldogabb élet titkára! Garantáltan nem az-az ember leszel, aki korábban voltál! 

valtozz1 - ValdorArt valtozz2 - ValdorArt valtozz3 - ValdorArt

Kik a titokzatos partnerek?

1. Valdor Art Rajz- és Festőiskola

Olyan embereket tanítunk rajzolni és festeni, akik egyébként nem rendelkeznek semmilyen művészi előképzettséggel!

Nézd meg a bemutatkozó videónkat>>>

2. GROWANDFIND.me

Megtanítják a hozzájuk fordulóknak, hogyan váljanak lelkileg egészséges, boldog, kiegyensúlyozott emberekké!

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

3. pontozottvilag.hu

Olyan módszert tanulhatsz meg a stressz levezetésére, amire sosem gondoltál volna!

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

4. Ünnepek Áruháza

Niki hihetetlen példa a nők számára. Úgy építette az üzletét, hogy kevesen hittek csak a sikerében. Mára egy közel egy milliárdos cége van, 25 munkatárssal.

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

5. Dobler Norbert - dobleredzes.hu

Norbi nem egy szokványos edző. Nem azt hirdeti, hogy két hét alatt 20 kg-tól szabadít meg! Vele az ember élete részévé válik a mozgás.

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

6. Fóliás Juci - foliasjuci.hu

Zsámboki Judit, vagy ahogyan legtöbben ismerik Fóliás Juci egy közgazdász anyuka, aki vállalkozását férjével, Attilával a garázsukból indította. Megtanítják a vásárlóikat, hogyan tudják otthonukat szakember nélkül megszépíteni.

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

7. Rácz Barbara

Rácz Barbara holisztikus szemléletű életvezetési -és egészség Coach, természetgyógyász, doTERRA wellness tanácsadó. Fontosnak tartja, hogy a hozzá fordulók meglássák a belső kincseiket, erősségeiket és ezekben megerősödve megtalálják azt az utat, ami segít nekik változtatni pillanatnyi helyzetükön.

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

8. Kadosa Judit

Kadosa Judit szín- és stílustanácsadó szakmája nagyon különleges. Segít választ találni, hogy milyen színek és milyen fazonú ruhák állnak neked jól! Megkönnyítheti életünket és egy csomó pénzt takaríthat meg nekünk. 

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

9. Weitz Teréz

Kialakított egy tanulási módszertant a kutatásai alapján, amellyel könnyű szerrel tudunk gyorsan és hatékonyan tanulni. Vissza adja az ember hitét, hogy nem velünk van a baj, csak a módszerrel, amit használunk. 

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

10. Sréger Gyulai Beatrix

Sréger-Gyulai Beatrix a Beauty Fashion megálmodója elmondhatja, nála stresszmentes a vásárlás. Minden egyes, nála kapható ruhadarab saját tervezés, és úgy lett megálmodva, hogy az M-es mérettől az 4 XL-ig mindenki megtalálja a neki megfelelőt. 

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

11. Németh Ildikó

Akinek eddig nem sikerült megtanulnia angolul az ne keseredjen el! Ildikó egyedi ajánlatot állított össze mindazoknak, akik most kezdik vagy már tanulják az angolt. 

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

12. Münster Edina

Münster Edina elsősorban alkalmi ruhák forgalmazásával foglalkozik. Edina és a Crystal Boutique munkatársai nagyon jól tudják, hogy minden alkalom különlegesen fontos a vásárlók életében, épp ezért mindenkire kiemelt figyelmet

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

13. Dr. Bagi Gabriella

Bagi Gabriella vércseppanalízist végez a hozzá érkező pácienseken. Szinte hihetetlen, hogy egyetlen csepp vérből teljes képet kap Gabriella a hozzá érkező teljes egészségügyi állapotáról, beleértve azokat a rejtett, apró eltéréseket is, melyek jelen pillanatban nem, vagy csak elvétve okoznak kellemetlenségeket. 

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>

13+1 Keleti Andrea (IGEN! Jól látod!)

Keleti Andrea a közismert többszörös magyar táncbajnok, tánctanár és média sztár támogató partnerként a program mellé állt. Büszke arra, hogy férjével tánciskolát nyithatott, ahol már 6 éves kortól tanítják táncolni a gyerekeket. Már több diákja is kiemelkedő sikert ért el. 

Nézd meg a bemutatkozó videóját>>>


 

valtozz4 - ValdorArt

Kik tudnak jelentkezni a programba?

Ha az alábbi állítások igazak Rád, bátran kattints a jelentkezés gombra!

  • szereted a kihívásokat
  • változást akarsz az életedben
  • imádsz tanulni
  • kifogások, helyett a megoldást keresed
  • kitartó vagy

A programba 2020. október 21-től december 1-ig tudsz jelentkezni!

A 10 szerencsés embert 2020. december 12-én hirdetjük ki!

 


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: