2018 2. meglepetése! - 3 Új tanfolyam

10 éves a Valdor Art, és ennek örömére 3 különleges meglepetéssel készülünk a diákjainknak, követőinknek, olvasóinknak és az érdeklődőnknek. A múltkori cikkben már bemutattuk az elsőt, az új Valdor Art kiállítást, most pedig lerántjuk a leplet a 2. meglepetésről.


Ha már régebb óta diákunk vagy, akkor először is olvasd el ezt a cikket az 1. nagy hírünkről: jubileumi kiállításunkról, ahova a Te munkáidat, rajzaidat, festményeidet is várjuk!

2. meglepetés: jön 3 vadonatúj tanfolyam!


Portré rajzolás élő modell alapján>

Az első új tanfolyamunkat az ihlette, hogy láttuk, milyen gyorsan sajátítottátok el a jobb agyféltekés rajzolás technikáját referenciafotó alapján.
Úgy érezzük, itt az idő tovább lépni, és valami egészen újba belevágni, ezért megalkottuk a „Lépj tovább” nevű tanfolyamunkat, ahol már térbeli tárgyakat, vagy éppen személyeket tanulhatsz meg valósághűen ábrázolni. Ezen a kurzuson nagy hangsúlyt kap a térbeli megfigyelés, hiszen a saját önarcképedet viszed majd papírra egy tükör segítségével. Az alapokkal itt nem foglalkozunk, ezért csak akkor jelentkezz, ha már tudsz portrét rajzolni referenciafotó alapján, akár kétszeres nagyításban is. Kitűnő lehetőség régi tanulóinknak, hogy megszerzett tudásukat tovább fejleszthessék!

SP portrerajzolas elo modell alapjan 02 - ValdorArt SP portrerajzolas elo modell alapjan 04 - ValdorArt

Festés és pasztell együtt - Vegyes technika tanfolyam>

A 2. új tanfolyamunk nem lesz ismeretlen azok számára, akik részt vettek az elmúlt években valamelyik balatonföldvári alkotótáborunkban. A nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttünk, Budapesten is lehetőséget biztosítunk a Valdor Art tanulóinak, hogy elsajátíthassák a vegyes technika adta szabadságot. Ennél a technikánál egyszerre használod majd a festéket és a pasztellkrétát, amivel lenyűgöző árnyalásokat, ugyanakkor varázslatos részleteket mutathatsz meg. A sikerélmény és a lélegzetelállítóan valósághű kép garantált! A technika elsajátításához csupán a festő- és a pasztellkréta tanfolyamunk 1. szintjét kell teljesítened. Igazi kuriózumban lehet részed, hiszen ezt a technikát egyedül nálunk sajátíthatod el!

jobb%20 agyfeltekes rajzolas festes pasztell egyutt tengerparti haz.JPG - ValdorArt jobb%20 agyfeltekes rajzolas festes pasztell egyutt erdei tajkep.JPG - ValdorArt

Haladó grafitrajz tanfolyam - Portré rajzolás nagyítva>

Végül, de nem utolsósorban pedig örömmel mutatjuk be 3. új tanfolyamunkat, ami a „Portrérajzolás nagyítva” nevet kapta. Itt az alaptanfolyamon tanultakat tovább fejlesztve sajátíthatod el, hogy egy képet miként tudsz nagyítva is valósághűen ábrázolni. Ez egyébként a profi rajzolás alapja is egyben, ráadásul az élő modell alapján történő alkotás egyik követelménye is.
Ezen a tanfolyamon egy újabb megfigyelési szemponttal ismerkedhetsz meg, miközben átvesszük a haj, a szem, a fogak, vagy éppen az orr megrajzolásának legapróbb részleteit is, amik segítségével a rajzaid szinte megszólalnak majd. Akkor is, ha azokat többszörös nagyításban viszed papírra.

halado grafitrajz portre rajzolas nagyitva al pacino - ValdorArt halado grafitrajz portre rajzolas nagyitva idos ember - ValdorArt halado grafitrajz portre rajzolas nagyitva will smith - ValdorArt

Köszönjük nektek az elmúlt 10 évet, és várunk titeket sok szeretettel régi és új tanfolyamainkon egyaránt!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: