Sosincs késő - 2 lehengerlő igaz történet!

A mai történetünk 2 fő hőse Judit és Mária már javában a nyugdíjas éveiket töltötték, amikor is azt kezdték el érezni, hogy nem tudnak mit kezdeni a hirtelen felszabadult idejükkel. 

Amikor huzamosabb ideig nem tudjuk lefoglalni magunkat hasznos cselekvésekkel óhatatlanul ránk tör a HASZONTALANSÁG érzete. Mondanunk sem kell, hogy ez sem az önbizalomnak sem az egészségnek nem tesz jót. 

Hiszel az újra kezdésben és az új esélyekben? 

Ha két kedves tanítványaink lehengerlő történetét elolvasod SOHA TÖBBET nem fogsz abban kételkedni, hogy bármikor találhatsz új célt az életedben, ha van elég bátorságod kipróbálni az ismeretlent.


38 évig másokért, most végre magáért!

Veled is előfordult már, hogy a sors meglepett valamivel? Például, hogy hosszú évek után egy egészen új lehetőséget adott neked arra, hogy újra hódolhass egy régi hobbidnak? Sőt, akár komolyabban is foglalkozhass vele? Ez történt Dr. Fülöp Judittal is, aki nem évek, hanem évtizedek múlva tért vissza egy régi álmához

Nem kevesebb, mint 38 évig praktizált fogorvosként. Ez idő alatt csak a hivatásának élt, azonban nyugdíjas korára úgy érezte, ideje vissza találni régi kedves szenvedélyéhez az alkotáshoz. Miért?

Mert szeretett volna egy kis időt foglalkozni csak magával! :o) 

Képzeld Juditnak azóta volt saját kiállítása és elképesztően sikeres az alkotásban. 

TANULSÁG: A nyugdíjas évek is tartogathatnak új kihívásokat, sikereket. 

Ha kíváncsi vagy a teljes történetére, KATTINTS IDE! >>>

Nézd meg Judit elképesztő alkotásait!


Az álom, ami valóra is vált!

Mária, sok-sok éven át egy szegedi középiskolában dolgozott, matematikatudással töltötte meg a nebulók fejét. A napjai mára kevésbé mozgalmasak, hiszen nyugdíjasként tölti a mindennapjait.

Három csodás felnőtt gyermek édesanyja, akik három gyönyörű unokával ajándékozták meg. De sajnos az idő szalad, és az unokák is felcseperedtek, nincs szükség már rendszeres segítségre. 

Sajnos időközben a férje is elhunyt így végképp egyedül érezte magát.

Elárulta, hogy nem tudott mit kezdeni a tengernyi idejével és elkezdte magát haszontalannak érezni. Ekkor azonban eldöntötte, hogy ideje valami teljesen új dologba belevágni és ezért elkezdett hobbi szinten alkotni.

Képzeld idén szeptemberben lesz élete első kiállítása, amelynek az is lehetne a mottója, hogy nyugdíjasként is lehet boldogan élni!

TANULSÁG: Ha úgy érzed nem tudsz mit kezdeni az időddel, akkor bátran próbálj ki új dolgokat. Veszteni valód nincsen és látod milyen messzire juthatsz, ha elég kitartó vagy.

Ha szeretnéd elolvasni a teljes történetet, akkor KATTINTS IDE! >>

Ezeket a képeket Mária készítette! Lenyűgöző!

cserebogar 14 - ValdorArt cserebogar 17 - ValdorArt
cserebogar 4 - ValdorArt cserebogar 6 - ValdorArt
cserebogar 18 - ValdorArt cserebogar 10 - ValdorArt

Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzolós Mesebirodalom könyv a legkisebbeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: