Amiért mégis örömmel gondolunk vissza a "rettegett" 2020-ra!

Először is szeretném megköszönni, hogy velünk tartottál ebben a váratlan nehézségekkel teli 2020-ban is!

Bár egy igen nehéz éven vagyunk túl, mégis mi - a Valdor Art csapat - szerencsésnek mondhatjuk magunkat.

Ez a bejegyzés szólhatna arról is, hogy hosszú sorokon keresztül elpanaszoljuk, hogy mi minden nem sikerült úgy, ahogyan terveztük. Volt ilyen is rengeteg!

De mégis arra gondoltunk, hogy így az új év közeledtével inkább azt nézzük végig, milyen pozitív dolgok történtek velünk az elmúlt esztendőben. A nehézségek ellenére nagyon sok szuper dolgot adott nekünk ez az év!

Ezzel is azt szeretnénk Nektek üzenni, hogy nincs az a helyzet, amelyben ne lehetne megtalálni azokat a dolgokat, amiért hálásak lehetünk! 


 

1. Hálásak vagyunk, hogy a balatonföldvári festőtábort február végén még meg tudtuk tartani személyesen!

Óriási szerencsénk volt, hogy februárban a legkedvesebb programunkat a balatonföldvári festőtábort még meg tudtuk tartani személyesen. Reméljük ez így lesz 2021 februárjában is, mert már most több mint 30 ember várja, hogy jöhessen. Természetesen itt az alkotásé a főszerep, de jókedvből sincsen hiány! 

nevtelen terv  2020 12 22t145901.043.webp - ValdorArt nevtelen terv  2020 12 22t145928.857.webp - ValdorArt nevtelen terv  2020 12 22t145945.578.webp - ValdorArt

2. Az ország lezárása után márciustól elindultak a Digitális Festőestek

Amikor lezárták az országot nem tagadjuk, hogy első pillanatban mi is leültünk, hogy most akkor hogyan tovább? A pillanatnyi sokk után azonban rögtön elkezdtünk dolgozni a megoldáson, hogy továbbra is el tudjuk juttatni hozzátok az alkotás élményét, hogy tudjunk benneteket tanítani! 

Így születtek meg a Digitális Festőestek! Így bárki kényelmesen, biztonságban tudott alkotni otthonról!

Kukkants bele, hogyan zajlott a Digitális Festőest!


3. Májusban újra nyitott a Mentorprogram

és nagyon büszkék vagyunk, hogy több mint 300-an választották ezt az oktatási formát! Ezt a programot úgy képzeld el, mint egy 1-2 éves iskolát. Minden hónapnak megvan a maga témája és teljesen kezdő szinttől jutsz el a kiállítsra méltó képekig.

Íme a lépcsőfokok! Nézd meg a videót!

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, akkor kattints IDE>>>


4. Júliusban elkészült saját stúdiónk a VAMM! (ValDor Art Művész Műhely)

10 év után elköltözünk a MagNet Közösségi Házból, egy korszak lezárult és immár egy új élet kezdődött el számunkra és a Ti számotokra is. Hisszük, hogy jobb, szebb, kényelmesebb, biztonságosabb körülményeket teremtettünk a rajzoláshoz/festéshez!

Amitől igazán különleges:

 • Csúcs világítás, hogy mindig pontosan lásd a színeket.
 • Teakonyha, hogy egy finom teával és kávéval tudjunk megvendégelni.
 • Recepció, hogy tudd melyik teremben lesz a foglalkozásod.
 • 180 m2-en két oktatóteremmel, kényelmes előtérrel várunk.
 • Tágas terek, nálunk megoldott a 2 m távolság még nehéz időkben is.
 • Könnyen megközelíthető helyszín. (Blaha Lujza tértől 2-3 perc séta)
nevtelen terv  2020 12 22t154933.006.webp - ValdorArt nevtelen terv  2020 12 22t154904.466.webp - ValdorArt nevtelen terv  2020 12 22t154916.315.webp - ValdorArt

5. Augusztusban Gáll Gregor GÉNIUSZ Budapest díjas, nemzetközi szinten elismert szobrászművésszel készítettünk interjú sorozatot

A beszélgetés témája az volt, hogy Ki a művész? Mi a különbség az amatőr művész és a kortárs művész között? Hogyan tudsz átlépni hobbialkotóból művésszé? Hogyan tudsz egyedivé, különlegessé válni? Mit kell tenned azért, hogy a szakma (már elismert művészek) elismerjék a munkádat? Hogyan tudsz akár külföldön is érvényesülni művészként? Hogyan árazd a képeidet? Hogyan add el a képeidet? Tudj meg többet az interjúról!

Bemutatjuk Gáll Gregort!


 

Szeptemberben eléggé összezsúfolódtak az események. Szinte minden hétvégén történt valami örömteli és kevésbé kellemes dolog velünk! Nézzük most ezeket szépen sorban :)

6. A szeptember a kiállítás megnyitók hónapja volt

2020. szeptember 4.-én megnyitotta kapuit a "Pálcikaembertől a kiállításig 1 év alatt" című kiállításunk, ahol a mentor programos tanulóink alkotásait nézhette meg a nagyérdemű. 1 év alatt több, mint  1500 kép született és ebből válogattuk ki azt a 109 db-ot ami aztán 1 hónapig ki volt állítva a MagNet Közösségi Ház nagytermében . 

Ha nem voltál ott, nézd meg felvételről!


Alig 1 nappal a mentor programosok kiállítása után egy megtisztelő felkérésnek tettünk eleget! Két korábbi tanítványunk Lukács Andi és Dabóczy Gergő első közös kiállításán mi nyithattuk meg az eseményt!

Nézd meg felvételről a kiállításmegnyitót!


7. A Duna TV Ridikül című műsorának vendége voltunk!

ahol a téma a "Barangolás az agyféltekéink között" volt. Az adásban további 3 szakértővel jártuk körbe a témát: Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszhichiáter, Kiss Erzsébet a Magyarországi Balkezesek Egyesületének vezetője és végül Dobos Tamás meditációs oktató!

Nézd meg a teljes adást felvételről!

 


 

8. Hatályba lépett a Felnőttképzési törvény...

Jól indult a szeptember, de a felnőttképzési törvénynek hála újabb feladatokat volt szükséges megoldanunk! Nem akarunk untatni, hogy kivesézzük ez pontosan mit is jelentett, ha kíváncsi vagy hogyan oldottuk meg nézd meg Andi videóját :)

Ha bővebben akarsz olvasni a témáról kattints a IDE>>>


9. Októberben csúcstechnikát szereltünk be a VAMM-ba!

A Pálvölgyi Digitál közreműködésével olyan csúcstechnológiás kivetítőt és kamerát szereltünk fel a VAMM oktatótermeibe, amelynek köszönhetően élőben, online tudjuk közvetíteni az összes tantermi tanfolyamunkat! 

Képzeld a világ bármely pontjáról be tudsz csatlakozni és a saját laptopodon keresztül vehetsz részt a képzéseken. 

kep1 4.webp - ValdorArt kep2 4.webp - ValdorArt kep3 4.webp - ValdorArt

Ha bővebben szeretnél olvasni az élő, online közvetítés menetéről, akkor kattints IDE>>>


10. Novemberben elindult a Változz Velünk program!

Már megvan a 10 szerencsés kiválasztott, akik 2021 januártól-májusig végig csinálják az 5 hónapos programot és óriási átalakuláson mennek majd keresztül. Örülünk, hogy mi is a csapat részesei lehetünk!


 

11. Decemberre elkészült az első könyvünk, a "Rajzolós mesebirodalom"

A december különleges helyet foglal el a szívünkben, ugyanis olyat tettünk, amit az elmúlt 12 évben soha! A könyv segítségével a 2-8 éves gyerekek játékosan, szórakoztatóan, meséken keresztül tanulhatnak meg rajzolni!

 


12. Új tagokkal bővült a csapat!

Ismertek minket, hogy szeretünk nagyot álmodni! Ehhez viszont elengedhetetlen volt, hogy új tagokkal bővítsük a Valdor Art csapatát :)

Első érkezőnk Biri Ildikó oktató volt. Ildivel már lehet találkoztatok is a tanfolyamokon.

A nyár második igazolása Sulák Ádám volt, aki a háttérben a marketing feladatokat látja el.


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: