Csúcstechnológia a VAMM-ban!

A legutóbbi rendeletek következtében mi is 2 fontos döntést hoztunk meg. Andi, ezekről beszél a videóban! Kérlek mielőtt tovább olvasol mindenképpen hallgasd meg, mert a tanfolyamokat is érinteni fogja.

A második változásról a blog alján olvashatsz, de annyit elárulunk, hogy nagyon fogsz neki örülni. Ha kíváncsi vagy olvasd végig a bejegyzést :)

 

Technikai újítás

Jelenlegi helyzetben abszolút prioritásként kezeljük a biztonságot. Ezért minimum 2 méteres távolságba ültetünk benneteket egymástól a tantermi tanfolyamokon. Többen jelezték a korábbi képzéseken, hogy a hátsó sorokból már nem lehet jól hallani az oktatót vagy nem látszik jól a referencia kép. 

Természetesen a visszajelzést követően gőzerővel dolgoztunk, hogy áthidaljuk ezt a problémát! Tisztelettel jelentjük, hogy megoldottuk! Olyan technológiaiával szereltük fel a termeinket, amivel máshol biztosan nem találkoztál! 

Felkerestünk egy céget, akik olyan technika kiépítésével foglalkoznak, amik segítségével a terem bármelyik pontjáról jól látható, amit az oktató csinál! 

VAMM 01.webp - ValdorArt VAMM 02.webp - ValdorArt VAMM 03.webp - ValdorArt

A gyakorlatban az történt, hogy nagy képernyős tévéket szereltek be a VAMM mindkét oktató termében és elől pedig egy kamera veszi az oktatót. Úgy képzeld el, mint a sport eseményeken a kivetítő! 

A legnagyobb előnye, hogy a tanfolyamra otthonról, vagy a világ BÁRMELY pontjáról be tudsz csatlakozni. Az élő adást akár a saját laptop képernyődre is ki tudjuk terjeszteni. 

VAMM 04.webp - ValdorArt VAMM 05.webp - ValdorArt

Sok embernek kifejezetten fontos a személyes visszajelzés, ezért nem szívesen választják az online tananyagokat! Ha Te is ilyen vagyok akkor az élő, online közvetítést Neked találtuk ki:

  • biztonságban tanulsz az otthonodból
  • mindent tökéletesen látsz és hallasz
  • tudsz kérdezni, mi azonnal reagálunk
  • visszajelzést adunk, ha elakadtál 

 

Rendelhetsz képkeretet

Többen kérdezték a tanfolyamokon, hogy a képét be tudjuk-e keretezni, mert szívesen kiraknák már aznap este a falra. Örömmel jelentjük, hogy mától ebben is tudunk segíteni! 

Számos kész keret közül tudsz választani, különböző méretekben, de ha egyedi igényed van akkor is fordulhatsz hozzánk bizalommal :)

VAMM 06.webp - ValdorArt VAMM 07.webp - ValdorArt VAMM 08.webp - ValdorArt VAMM 09.webp - ValdorArt

 

Újra nyílik a MENTOR PROGRAM!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel úgy döntött a csapat, hogy LIMITÁLT IDEIG újra nyitjuk a mentor programot. Ha fontos számodra a biztonság, de szükséged van a személyes visszajelzésünkre, akkor ez a legjobb megoldás ebben a helyzetben!

A technológiai újításoknak köszönhetően az összes tanfolyamon ott leszel velünk úgy, hogy valójában az otthonodból fogsz bekapcsolódni. 

A mentor program fő célja, hogy eljuss a pálcikaembertől a saját kiállításig mindössze 1 év alatt! Nem hiszed? Kattints ide és meglátod, hogy lehetséges!

Lehet most azt hiszed tehetségtelen vagy és sosem fogsz szépen rajzolni/festeni, de megnyugtatlak ez óriási tévedés! 

Nézd meg, milyen képeket készítettek a korábbi évfolyamon tanult "diákjaink"! Tudnod kell, hogy egyiküknek sem volt művészi előképzettsége!

Mentor program színes képei korábbi tanítványainktól>>>

Mentor program fekete-fehér képei korábbi tanítványainktól>>>

Már biztosan kíváncsi vagy mi is ez a mentor program, szóval ne habozz kattints a linkre, mert a szabad helyek vészesen fogynak!

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: