Rólunk mondtátok ....

Rajzolni meg lehet tanulni és tanítani azt aki akarja...

Azt vallom, hogy rajzolni meg lehet tanulni és tanítani azt aki akarja.
Példa rá a Ti módszeretek is. Nem kell mindenkiből művészt csinálni,de ha az alkotás örömét sikerül átadni már megérte!
További sok sikert, és minél több tanítványt kívánok!
Üdvözlettel: Mihály

 

Boldogság volt így dolgozni!

Köszönöm szépen! Gyönyörű képek születtek, jó sokat dolgoztunk és jól elfáradtunk, de én minden percét élveztem! Nagyon köszönöm neked Andi az alkotáshoz való hozzá állásodat, a türelmes segítségedet, mikor már én majdnem feladtam te átlendítettél a nehéz részeken! Boldogság volt így dolgozni, nagyon sokat tanultam a három nap alatt, nem beszélve a jó kis csapatról!

Köszönet!! Szeretettel ölellek: Ibolya

Szenczy Istvánné festménye az édesanyjáról

A jobb agyféltekés rajzolás nagyon hathatósan segíti a kreativitást!

Kedves Andi és Péter!

Bátran állíthatom, hogy a jobb agyféltekés rajzolás nagyon hathatósan segíti a kreativitást, s sokkal nagyobb sikerekhez juttatja az embert, mint bármilyen más módszerrel történő rajzolási technika.  Rendkívülien fejleszti a koncentrációs képességet, ez különösen a szétszórt figyelmű gyerekeknél hasznos,  de egyúttal relaxál, kikapcsol is. Csak javasolni tudom mindenkinek!

Üdvözlettel:  Takácsné Jutka

Tulajdonképpen kiszabadítottátok a szellemet a palackból!

Kedves Andi!

Gergővel elvégeztünk egy gyerek agykonroll tanfolyamot, és ott hallottunk a jobb agyféltekés  rajzolásról. Amikor titeket megkerestelek, én azzal a kíváncsisággal tettem, hogy vajon egy olyannak, mint én, aki elvileg 'tud' rajzolni, mit adhat egy ilyen tanfolyam. Hát meg kell mondjam, nagyon is sokat!!! Tulajdonképpen kiszabadítottátok a szellemet a palackból! Végre felszínre tört ami olyan régen legbelül rejtve volt. Hazaérkeztem. Ehhez a legjobb tanítókat találtam meg, ami nyilván nem véletlen. : ))

L. Andi

 

Más is felismeri a rajzát. Követtem a tanácsokat!

Kedves Valdor Art!

Minap néztem az ajándék filmek közül a 3-7 évesek szüleinek szólót, mert a kisfiam (2013.02.12-én született) a napocskán és a pálcikaemberkén kívül nem rajzolt felismerhető alakokat, a védőnő pedig a 4 éves statuson erre rákérdezett. "Rajza felismerhető"?
Fel. Mondtam én, mert én elfogult vagyok és tudom mit akar rajzolni. De valójában mást nem tudott ezen kívül a két dolgon kívül.
Fél órát rajzolgattunk úgy, ahogy a videón javasoltátok és DÖBBENETES dolog történt a konyhaasztalunknál! Más is felismeri a rajzát. Követtem a tanácsokat!
Köszönjük!!!
Csatoltan el is küldöm mire jutottunk fél óra alatt. Másnap reggel pedig egyedül nekiült és újra lerajzolta a műveit! :) :) :)
A három rajz közül a pálcika emberes a régi,a másik kettő az új. Oda írtam ceruzával mi micsoda.
Minden jót kívánva!
Lukászné Dr Strényer Tünde
Állat rajzok az ovisoknak szóló online rajztanfolyam alapján

 

 

Boldogság volt így dolgozni...

"Köszönöm szépen! Gyönyörű képek születtek, jó sokat dolgoztunk és jól elfáradtunk, de én minden percét élveztem! Nagyon köszönöm neked Andi az alkotáshoz való hozzá állásodat, a türelmes segítségedet, mikor már én majdnem feladtam te átlendítettél a nehéz részeken! Boldogság volt így dolgozni, nagyon sokat tanultam a három nap alatt, nem beszélve a jó kis csapatról!

Köszönet!! Szeretettel ölellek: Ibolya"

Jelentem, nem adtam fel a rajzolást.

Jelentem, nem adtam fel a rajzolást. Lassan, néha, de biztosan elkészül egy-egy rajz. Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam tőletek ehhez a csodálatos dologhoz, és örömmel látom, sokaknak megadtátok ezt a szép élményt.
Fábián Mónika

 

Úgy érzem kitűnő alapot kaptam...

Nagyon sokat fejlődtem, tulajdonképpen pont ezért jöttem. Úgy érzem kitűnő alapot kaptam a tovább fejlődéshez, tovább lépéshez. Motiváltsággal fogok neki a rajzoláshoz.
Laza hangulatú, vicces társaságban rajzolgattunk. Péter nagyon érthetően magyarázott el mindent, türelemmel segített mindenkinek. Meg is lett az eredménye!

Határozott fejlődést tapasztaltam...

A megismert technikák által elsajátított ismeret alapján határozott fejlődést tapasztaltam.
Dinamikus volt. A megismert elméleti tudás azonnal kipróbálásra került és megtapasztalhatóvá vált az eredménye. Önbizalmat adott és további tanulásra ösztökél.

Elvárásaimon felül teljesítettem...

Az első napi tudásomhoz képest elvárásaimon felül teljesítettem a 4. napra.
Jó társaság, remek oktató. Mindenképp jó élményként fog megamaradni, és másoknak is szívesen ajánlani fogom.

Sok újdonságot tanultam,amit az iskolai tanítás során is kamatoztatni tudok!

Amint aktiváltátok az állatrajzos videókat, rögtön elkezdtem a rajzolást. Jelenleg rajztanárként dolgozom. Valójában kíváncsi voltam a jobb agyféltekés módszerre, ezért jelentkeztem nálatok az online tanfolyamra. Nagyon tetszenek a videók, sok újdonságot tanultam tőletek, amit az iskolai tanítás során is kamatoztatni tudok.

Kiváló oktatás, kitűnő tanár!

Kiváló oktatás, kitűnő tanár, jó hangulat, minden adott volt a tanuláshoz. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Számomra nagy élmény...sikerült a saját határaimat átlépni.

Nagyon jól követhetően, élvezetesen magyarázott az oktató. Számomra nagy élmény, hogy úgy érzem sikerült a saját határaimat átlépni. Köszönöm.

Nyugdíjas korban kezdtem, és az online tanfolyamon.

Tóth Ervin az online festő tanfolyamunk segítségével alkot! 
"Nyugdíjas korban kezdtem, és az online tanfolyamon. Ez az önök sikere is. Nem tudom eléggé megköszönni! Sok-sok információt, tanulási lehetőséget merítettem belőle."

Első perctől az utolsóig élvezetes, hasznos volt.

A technikai alapok elsajátításán kívül a látásmódomat, megfigyelőképességemet, sőt a türelmemet is fejlesztette.
Első perctől az utolsóig élvezetes, hasznos volt.
Péter emberileg is sokat tett hozzá a képzéshez.
Köszönöm

Az önértékelésemre és a magabiztosságomra is 100%-os hatással volt!

Nagyon tetszett! Azt hittem, hogy nem tudok rajzolni és már a 2. napon kiderült, hogy tudok! Ami a legjobb ebben, hogy az önértékelésemre és a magabiztosságomra is 100%-os hatással volt. Persze pozitív irányban! Péter érthetően és türelmesen magyarázott el nekünk mindent!
Ahogy tudok jövök a folytatásra, addig is ajánlom ismerőseimnek és gyakorlok otthon!
Köszönöm!

Sok új technikát sikerült elsajátítanom!

Rengeteget fejlődtem. Sok új technikát sikerült elsajátítanom.
Maximálisan elégedett vagyok a képzés színvonalával. Nagyon odafigyel az oktató mindenkire, sokat segít.
Ajánlani fogom másoknak is!

Ezelőtt abszolút kisiskolás szinten voltam rajzolásban!

Mesterné Somogyi Gabriella 2,5 hónapja kezdett online rajzolni tanulni. 
"Nálatok kezdtem el online 2,5 hónapja. Nyilván számos helyről kaptok pozitív visszajelzést, és ezt én is csak megerősíteni tudom. Ezelőtt abszolút kisiskolás szinten voltam rajzolásban, nálatok kezdtem úgyhogy mindent nektek köszönhetek."

Bátran ajánlom másoknak is.

Teljes mértékben elégedett vagyok, az oktató a hibák, korrekciók esetében szólt és javaslatokat tett. Bátran ajánlom másoknak is.

Mindenkinek kortól, nemtől függetlenül ajánlanám.

Hatalmas a fejlődés, jelentkezéskor tartottam tőle, hogy nem mindenkinél látványos a változás, de az interneten látott képek színvonalára valóban eljut az ember.
Intenzív és fárasztó, de nagyon megéri. Mindenkinek kortól, nemtől függetlenül ajánlanám. Könnyen követhetőek a feladatok, jól felépített a tanfolyam.

A ti iskolátok a rajzhoz való hozzá-állásomat változtatta meg...

Bednárik Zoltán online tanul tőlünk rajzolni! Zoli ezt írta és rajzolta a tananyag megismerése után! Köszönjük és gratulálunk!
"A ti iskolátok a rajzhoz való hozzá-állásomat változtatta meg: Elhinni, amit látok, a negatív terek kihasználása. Szeretném elérni a segítségetekkel, hogy nagyobb tempóban tudjak rajzolni és kifejezőbbek, élőbbek legyenek a rajzaim."

 

Exponenciálisan emelkedő mértékben nőtt a rajztudásom.

Exponenciálisan emelkedő mértékben nőtt a rajztudásom. Amit elvártam, megkaptam. Hálás köszönet!
Érdekesnek találtam a folyamatot, ahogyan eljutottunk A-ból B-be. A tanár kiváló. Jó volt a társaság.

Jó hangulatban telt a négy nap.

Nagyon jó élményekkel távozom a képzésről. Mind az elméleti mind a gyakorlati oktatást nagyon hasznosnak találtam. Jó hangulatban telt a négy nap.

Az alkotással töltött órák perceknek tűntek...

Mindig "jobb agyféltekés", kreatív, alkotó embernek tartottam magam, de így, a konkrét rajzolást nem tanultam. Nem vagyok teljesen kezdő, mégis óriási volt a változás az első naphoz képest.
Kíváncsian, nagy várakozással érkeztem, kicsit szkeptikusan is talán, hogy hogyan és mit lehet belőlem elővarázsolni. Péter nyugodt, karizmatikus személyisége gyorsan beszippantja az embert. Minden magyarázata érthető, beépíthető, érdekes volt. Az alkotással töltött órák perceknek tűntek, végtelenül élveztem. Szerencsére szuper csoport jött össze, úgyhogy rendkívül inspiráló és szórakoztató négy napot töltöttünk együtt.
Nagyon szépen köszönöm az élményt, a tudást, az alkotást, a siker ízét.

Elkészült az első önálló festményem :)

Elkészült az első önálló festményem :), mellékelten küldöm az eredeti képpel együtt. Megküzdöttem vele, éltem a művészi szabadsággal :) és még egy sünit is elrejtettem.
Vasárnap lesz párom anyukájának 80 éves szülinapja, ezt szeretném ajándékba adni. A házhoz sok szép emléke fűződik a szülinaposnak :)Természetesen szép keretbe tesszük paszpartuval. 
Képzeld, a tanfolyamon festett képemet kitettük a nappalinkba, olyan gyönyörű, akárhányszor ránézek mindig elgondolkodom, hogy ezt tényleg én festettem? :) 

Nagyon szép nyarat kívánok Nektek! Szegedy Tamara

Szeretném megköszönni a színvonalas oktatást és a rengeteg ajándékot!

Nagyon sokat fejlődtem. Már a második nap is éreztem a változást. Nem gondoltam volna, hogy olyan rajzot készítek, mint az utolsó nap.
Nagyon tetszett a képzés. Az oktató mindenkinek segített és bár sokan voltunk, mindenkire odafigyelt. 
Szupernek tartom, hogy az iskola biztosította a rajzeszközöket és alig várom, hogy megnézhessem az ajándék videókat. Ezúton is szeretném megköszönni a színvonalas oktatást és a rengeteg ajándékot. Mindenképpen ajánlani fogom a Valdor Art-ot ismerőseimnek is.

Nézőpontváltás a hazafele úton is...

Érdeklődő kezdés, kíváncsiság, koncentráló gyakorlás, kifáradás, nézőpontváltás a hazafele úton is! Élvezetes rajzolás, sok-sok támogató, kedves segítség. Repülő idő... Köszönök mindent!

...most koromhoz képest nagy tudás van a kezemben!

Szerintem sokat fejlődtem és most koromhoz képest nagy tudás van a kezemben. Ezeket mutatják a rajzaim is.
Jó társaság, élvezetes tananyag, csodálatra méltó tudás. Péter élvezetesen adta elő a tananyagot és mindig készen állt segíteni a gyakorlatban. Köszönöm az élményt és tudást!

Jó emberek és jó tanár társaságában minden lehetséges!

Jó emberek és jó tanár társaságában minden lehetséges! :) Még rajzolni is megtanultam! :)

Megosztanám Önökkel egyik rajzomat, köszönetképpen...

Amikor jelentkeztem az online tanfolyamra, eleinte csak csodáltam a videókat, hogy én ilyet sosem fogom tudni lerajzolni. Emlékszem az elképedésemre amikor először rajzoltam lovat fejjel lefelé és sikerült. Később egyre bátrabb lettem. Most én is megosztanám Önökkel egyik rajzomat, köszönetképpen, hogy mennyit segítettek, bátorítottak, tanítottak. Még van mit fejlődni, de tanulok tovább. 
Mindent köszönök.
Váradi-Veres Zsuzsanna

Nagyon boldognak érzem magam...

Abszolút megfelelt az elvárásaimnak, és nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt előjön az, ami mélyen bennünk szunnyad évek óta, nagyon boldognak érzem magam.

Nem gondoltam volna, hogy én is tudok ilyen szépet rajzolni.

Szemmel látható a fejlődés. Nem gondoltam volna, hogy én is tudok ilyen szépet rajzolni.
Nagyon élveztem. Sajnálom, hogy vége van. Több mint valószínű, hogy jövök még másik tanfolyamra is. Az otthoni gyakorlásra is nagyobb motiváltsággal és kedvvel állok hozzá a tanfolyam után.

A fejlődésem minden egyes lépését érzékeltem!

Fantasztikus pár nap alatt elsajátítani azt a sok mindent, amit tanultunk. A változás óriási.
Nagyon jó társaság vett körül, a fejlődésem minden egyes lépését érzékeltem, teljesen elmerültem a rajzolásban, csak úgy röpült az idő. Az oktató kedves, tehetséges és rendkívül türelmes volt velünk. Jó volt vele dolgozni.

Tényleg bárki képes megtanulni...

Látványos az alkalmazott módszerek egyszerűek mégis fantasztikusan eredményesek. Tényleg bárki képes megtanulni, örülök, hogy nekem is sikerült!
Abszolút pozitív, másoknak is ajánlani fogom, sőt én is szeretnék még további tanfolyamokon részt venni.

 

Sok örömöt okoztok nekünk :)

Hihetetlen, hogy néhány színnel is milyen szép képeket lehet rajzolni! Mellékelve küldöm a paci képemet, ezt már ki is tettük otthon, az egész családnak tetszik! Sok örömöt okoztok nekünk :)
Szegedy Tamara

Új ajtókat nyitott meg előttem a kreativitásban!

Számomra fantasztikus volt a fejlődésem a tanfolyam alatt.
Csodálatos élmény volt és új ajtókat nyitott meg előttem a kreativitásban.

Nulla tudással érkeztem...

Abszolút mértékű változás elméleti és gyakorlati tudásban is. Természetesen gyakorolnom kell sokat, hiszen nulla tudással érkeztem.
Nagyon jó és vidám csapat állt össze, jó hangulatban telt ez a négy nap.
Péter nagyon türelmes kedves oktató.
Köszönöm szépen! :)

Kinyílt a világ!

A szűken, kockán, csak azt figyelve, amit látni kell. Ez volt az első nap. A harmadik napon már hittem, hogy odafigyeléssel bármit le tudok rajzolni.
Hihetetlen, hogy az új látásmód milyen gyorsan elsajátítható. Kinyílt a világ! Köszönöm az élményt!

Megszerettem a rajzolást és minden nap sikerélménnyel mentem haza!

Rengeteget fejlődtem, biztosabb a vonalvezetésem, jobban látom a tereket, formákat és az arány érzékelésem is sokat javult.
Köszönettel tartozom az oktatónak, nagyon sokat tanultam, megszerettem a rajzolást és minden nap sikerélménnyel mentem haza.
Biztosan nem hagyom itt abba a rajzolást, folytatni és gyakorolni fogom a továbbiakban otthon.

Kellemes légkör, jó tanár...

Látásmód fejlődés. Új technika megismerése. Természetesen bizonyos témákban óriási fejlődést tapasztaltam.
Kellemes volt a társaság. Megfelelő mennyiség (ember létszám). Kellemes légkör, jó tanár és türelmes.

Megtanított a dolgok másféle szemléletére!

Az első naphoz viszonyítva sokat léptem előre, már csak gyakorolni kell, hogy a tanultakat a továbbiakban kamatoztatni tudjam.
Nagyon nagy élmény volt, megtanított a dolgok másféle szemléletére.

Köszönöm a nekem szentelt figyelmet!

Nagyra értékelem, hogy figyelmet szentelt a tanulni vágyók hibáinak kijavítására, a technikai részek elmagyarázására. Egészében véve meg vagyok elégedve az oktatással, Péter tanításával. Köszönöm az erőfeszítéseket és a nekem szentelt figyelmet!

Megkaptam az alkotás örömét, harmóniáját!

Hermann Ildikó az online rajz és pasztell tanfolyamunk alapján tanul rajzolni:
"Köszönöm nektek, hogy segítetek egy álmot megvalósítani! A rajzolás sosem volt az erősségem és mindig vágytam arra, hogy egyszer én is alkothassak. Megtaláltam az oldalatokat és úgy döntöttem belevágok, lesz ami lesz! És milyen jól tettem! Megváltozott a világ, a látásmódom átalakult. Egy-egy szép tájrészletet, fát, virágot, vagy növénycsoportot látok már azt figyelem, hogy tudnám lerajzolni, milyen szép lenne pasztell képként a vibráló színekkel, stb. Bőszen gyűjtöm a referencia fotókat, inspirációkat. Nagyon sokat kaptam már eddig is tőletek, megkaptam az alkotás örömét, harmóniáját, amiért nagyon hálás vagyok:)"

Pedig ha tudnák, mi mindenben segített át a rajzolás...

Pedig ha tudnák, mi mindenben segített át a rajzolás, segít most is. Micsoda öröm tud lenne, amikor valamivel megbirkózik az ember. Amikor látja a kitartás eredményét. Amikor képes saját árnyékát átlépni, és rácsodálkozni arra amit alkotott.
Olyan vagyok mint a papagáj csak ismétlem magam. Én ebben a műfajban nem vagyok tehetséges.Sok-minden másban igen. 
A nagyon aktív életem után ( gyermeknevelés, gyógyítás, tanítás, előadások, stb.) hirtelen keletkező űrt egy darabig pihenéssel kitöltöttem, majd ott volt a semmi. 
És most van valami, aminek az örömét senki sem veheti el tőlem. Szorgalmammal, kitartásommal, eddig jutottam. És én ettől boldog vagyok. 
Hálás vagyok a sorsnak, hogy találkozhattam Veletek. 
Nagy öleléssel, Eta

 

Biztos alapot adott a tanfolyam, innen érdemes továbblépni!

Nagyon sokat tanultam és azt, amit eddig nem megfelelően csináltam a rajzaimnál, mostantól ki tudom majd küszöbölni.
Biztos alapot adott a tanfolyam, innen érdemes továbblépni! Nagyon gyakorlatias és tartalmas volt.

Olyan fejlődést értem el, amire nem is számítottam.

Nagyon elégedett vagyok. Olyan fejlődést értem el, amire nem is számítottam.
Első nap beleszédültem a sok rajzolásba, de nagyon jól esett fizikailag.
Második napon fokozódott a sok jó dolog, nagyon tetszettek a rajzgyakorlatok.
A vége nagyon tetszik. Örülök, hogy le tudom rajzolni magamat. Köszönöm.

Jelentősen fejlődött rajzolási készségem...

Jelentősen fejlődött rajzolási készségem, ill. az ahhoz szükséges kompetenciák.
Örülök, hogy részt vettem a képzésen, jelentősen javult a tudásom, önbizalmat adott és pozitív az is, hogy a tanult látásmódot egyéb területeken is fogom tudni hasznosítani. 

Sok segítséget kaptunk a gyakorlati munka során is.

Nagyon sokat tanultam, fejlődtem, mind térlátásban, mind pedig az eszközök használatában. Az oktató lelkiismeretes, így sok segítséget kaptunk a gyakorlati munka során is.

Arányok, tónusok sokat javultak...

Sokat fejlődött. Arányok, tónusok sokat javultak, sokkal realisztikusabb lett az egész kép.
Nagyon jó volt. Hobbiból nem realisztikus stílusban szoktam rajzolni, de a mélység érzet eddig nem volt olyan jó, mint szerettem volna. Itt viszont nagyon sokat fejlődött (technika és megvalósítás szempontjából).

Élménygazdag oktatás...

Sokat fejlődtem, de nekem még sok-sok gyakorlásra van szükségem.
Jó társaság, élménygazdag oktatás, jó hangulat és nagyon-nagyon türelmes oktató.
Köszönöm szépen!

Oldalak