Rólunk és kapcsolat > Kik vagyunk?

Bemutatkozás

 Jelmondatunk: 

 Többre vagy képes, mint amit hiszel magadról!

..., hogy kik is vagyunk?

Valentin Péter (rajzoktató, informatikus, villamosmérnök) és Dorogi Andrea (rajzoktató, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, közgazdász), házaspár. Két gyerekünk van Míra (2009) és Márk (2011). Jelenleg Dunaharasztiban élünk. 

Valdor Art Kft. keretei között működünk. A Valdor egy mozaikszó, melyet vezetékneveink első szótagjából képeztünk. Az Art jelentése pedig művészet, ügyesség, rajzóra.


 ..., hogy mi is a tevékenységünk célja?

Együtt fedezzük fel azokat a képességeinket, kreatív energiáinkat, amelyek mélyen szunnyadva ott élnek bennünk. Célunk, hogy a „nem tudom” szemlélet „meg tudom” hitté alakuljon.


..., akkor érdemes Neked is mellettünk voksolnod:

  • …ha nem csak felszínes, egy-két nap alatt elsajátítható rajztudásra vágysz
  • … ha képes vagy úgy tekinteni a jobb agyféltekés rajzolás képességére, mint „csiszolatlan gyémántra”, amely ott lapul mindenkiben, de csak azoknak mutatja meg igazi fényét, akik időt és energiát áldoznak arra, hogy szépséges csillogását előcsalogassák…
  • …ha kész vagy befogadni magaddal kapcsolatban is megdöbbentően új, pozitív, eddig nem ismert tapasztalatokat... 

Mi megmutatjuk annak titkát, hogyan mutathatod meg művészi énedet a szeretteidnek és a közönségednek, és hogyan indulhatsz el egy olyan úton, amelynek végén – szorgalmad és kitartásod gyümölcseként -  megerősödött önbizalom és önbecsülés, belső béke és nyugalom, sikerélmény és kikapcsolódás,  vagy akár saját kiállítás vár rád.

Szavazz te is bizalmat Nekünk, mert eddig elért eredményeink is garantálják Neked azt, hogy a befektetett energiádért valódi tudást kapsz!


..., Mit kell tudnod rólunk ahhoz, hogy el tudd dönteni, elég jók vagyunk-e Neked?

  • Egyetlen olyan cég sincs rajtunk kívül a piacon, amely tantermi és online képzések segítségével is meg tud Téged tanítani rajzolni.
  • Sőt cégeknek is tartunk kreativitást fejlesztő tréningeket. Olyan nagy multi cégek kollégái jártak már nálunk, mint a magyar Telecom Nyrt., a DM Drogerie Markt Kft., Cora Hipermarket Kft.
  • Mi kezdtük el a piacon elsőként a 1-10 éves korú gyermekek rajzkészségét fejleszteni. Ennek tematikáját 2012-ben dolgoztuk ki.
  • Csak nálunk találsz magas szintű pasztell tanfolyamot, amelyet 3 lépcsőben tanulhatsz meg.
  • Csak nálunk tanulhatsz meg a festő tanfolyamon portréfestést is. Ennek tanításában 2009 óta van nagy tapasztalatunk.
  • Csak nálunk van lehetőséged részt venni egy bentlakásos rajz- és jógatáborban, amelyet 2010 óta minden évben telt házzal szervezünk

Dönts tehát körültekintően, dönts okosan és válaszd Te is, 5.000 tanfolyami társadhoz hasonlóan a Valdor Art jobb agyféltekés képzéseit!