Nézd meg 2023-as kiállításra beküldött összes képet!

Idén ismét sikerült rekordot döntenünk, hiszen 34 képpel több került fel a falra Mentorprogramos tanítványaink kiállításán, mint tavaly! Mivel rengeteg gyönyörű képet küldtek be nekünk, nem szeretnénk, ha bármelyikről is lemaradnátok, így most összeszedtük nektek mind a 700 beküldött képet egy videóban, hogy azokat is megnézhessétek, amik fizikai formájukban nem vesznek részt a kiállításon.


Tekintsd meg az összes beküldött képet!

A tavalyi célunk az volt, hogy rekordmennyiségű képet akaszthassunk fel stúdiónk falára, melyet sikeresen el is értünk, idén pedig újra túlszárnyaltuk az előző évet! A 700 beküldött képből pontosan 295 került kiállításra!

Ekkora mennyiségű beküldött képből nagyon nehéz volt kiválasztanunk a legjobbakat, és semmiképp nem szeretnénk, ha kimaradnátok abból az élményből, melyben nekünk is részünk volt, azaz hogy megnézhessétek az ÖSSZES BEKÜLDÖTT KÉPET, így most összeszedtük nektek őket!


Nézd meg a megnyitó videóját!

A kiállítás megnyitóját idén szeptember 29-én tartottuk, és rengetegen eljöttek, aminek nagyon örülünk! Ha neked nem sikerült velünk tartanod ezen a különleges napon, ne csüggedj, készítettünk róla felvételt, amit bármikor visszanézhetsz!


Érdekel a kiállítás? Gyere és nézd meg élőben!

Ha szívesen megcsodálnád élőben is a kiállítás összes képét, várunk szeretettel a VAMM-ban (Valdor Art Művész Műhely) egészen október 27-ig minden nap 12:00 – 18:00 között! A belépés mindenkinek ingyenes!

Mivel hétvégén általában tanfolyamokat tartunk, ha pont jókor érkezel a kulisszák mögé is bepillanthatsz!

Pontos cím:

Budapest VIII. kerület Rákóczi u. 49. I. emelet. A bejárat a Hauer cukrászda mellett van közvetlenül.


Szeretnél jövőre Te is saját kiállítást?

Nagyszerű hírünk van, a Mentorprogram kapui jelenleg nyitva állnak!

Csatlakozz Magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségéhez, legyen a Te képed a jövő évi kiállítás legfényesebb csillaga! Ha érdekelnek a részletek, itt olvashatsz róla bővebben!

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

"Művészet és Fejlődés" Mentorprogram! >>

Tantermi tanfolyamok Budapesten! >>

Online tananyagok a világ bármely pontján! >>

"A realisztikus rajzolás mesterfogásai" rajzkönyv! >>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: