Szabó Zsuzsi a Zsaru Magazinban

Szabó Zsuzsi már gyermekkorában is szívesen rajzolt, de valahogy a művészi irány elkerülte a tanulmányai alatt és később a munkája során is. 
2019-ben az interneten találkozott a hirdetésünkkel és egyből jelenetkezett a jobb agyféltekés képzésünkre. Az ott tapasztalt élmények hatására a nem sokkal később induló Mentorprogramba is belevágott.

Zsuzsi rendészeti igazgatási alkalmazott, a Készenléti Rendőrség ügyviteli alkalmazottja, aki az alkotásban találta meg azt az önkifejezési formát, ami feltölti, kikapcsolja a hétköznapi rutin mellett, és jó érzéssel tölti el, hogy valami újat hozhat létre.

A Mentorprogramban számtalan technikával ismerkedett meg az évek alatt, kedvenc témája a portréfestés, az érzelmek, érzések kifjezése a képei által. Szereti ötvözni a különböző technikákat, bátran nyúl a témákhoz és elmondhatjuk, hogy ha felkerül egy képe a közös Facebook csoportba, már mindenki tudja, hogy ezt Zsuzsi készítette! Egyediség, lendület és kreativitás jellemzi az alkotásait. 


Óriási öröm számunkra, hogy nem csak a Valdor Art család berkein belül tudja megmutatni kiváló tehetségét, hanem erre mások is felfigyeltek!

Szeptemberben a Zsaru Magazinban jelent meg róla egy cikk, Szilágyi Attila tollából és Francz Ilona képeivel díszítve! 

Az önálló kiállításáról ITT NÉZHETED MEG A KÉPEKET! >>

valdor art szabo zsuzsi 01 - ValdorArt
valdor art Szabo Zsuzsi 02 foto Francz Ilona - ValdorArt valdor art Szabo Zsuzsi 03 foto Francz Ilona - ValdorArt

Fotók: Francz Ilona


Eláruljuk, hogy Zsuzsi képei a Valdor Art kiállításán is minden évben láthatóak! Idén 4 képe is bekerült, melyeket személyesen is megtekinthet bárki, aki ellátogat november 05-ig a kiállításra.

valdor art Szabo Zsuzsi 06 0 - ValdorArt valdor art Szabo Zsuzsi 07 0 - ValdorArt valdor art Szabo Zsuzsi 05 0 - ValdorArt valdor art Szabo Zsuzsi 04 0 - ValdorArt

Csatlakozz Magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségéhez!

Ha Te is érdeklődsz az önkifejezés, a művészetek iránt, ha szeretnél kiszakadni a mindennapok rutinjából, akkor jó hírünk van, a mentorprogram Téged is vár!

Itt az ideje, hogy megtedd az első lépést saját magadért! Gyere és ismerkedj meg a rajzolás, festés művészetével!

Ha érdekelnek a részletek, itt olvashatsz róla bővebben!

ÉRDEKEL A MENTORPROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: