Online galéria: a 2022-es kiállítás összes képe!

A mai napig kiráz bennünket a hideg, ha visszanézzük a Valdor Art „Alkoss szabadon” Mentorprogram 2022-es kiállításának legemlékezetesebb pillanatait. Büszkeséggel tölt el, hogy évről évre többen vagyunk ebben a közösségben, jó érzés osztozni a többiek sikerében! Ilyenkor mindig kicsit a saját sikerünkként is elkönyveljük!


Tekintsd meg az összes kiállított képet!

Amikor tavaly több, mint 200 alkotást akasztottunk fel a falakra, kicsit félve tűztük ki a célt, hogy idén túl fogjuk szárnyalni. Álmunkban sem gondoltuk volna, de SIKERÜLT! Pontosan 261 képet állítottunk ki!

Ebben a videós galériában az ÖSSZES KÉPET megnézheted, ha nem tudtál részt venni a megnyitó ünnepségen!


Nézd meg a megnyitó összefoglaló videóját!

Ha már szóba került a megnyitó…készítettünk egy rövid összefoglalót, amit, ha megnézel meg fogod érteni, hogy miért jó ehhez a közösséghez tartozni. Csupán 3 perc, de tökéletesen tükrözni azt az összetartást, amit az évek során együtt felépítettünk! Pontosan ezekért a pillanatokért csináljuk!


Érdekel a kiállítás? Gyere és nézd meg élőben!

Ha szívesen megcsodálnád élőben is a kiállítás összes képét, várunk szeretettel a VAMM-ban (Valdor Art Művész Műhely) egészen november 5-ig minden nap 12:00 – 18:00 között! A belépés mindenkinek ingyenes!

Mivel hétvégén általában tanfolyamokat tartunk, ha pont jókor érkezel a kulisszák mögé is bepillanthatsz!

Pontos cím:

VIII. kerület Rákóczi u. 49. I. emelet. A bejárat a Hauer cukrászda mellett van közvetlenül.


Szeretnél jövőre Te is saját kiállítást?

Nagyszerű hírünk van, a mentorprogram kapui jelenleg nyitva állnak. Csatlakozz Magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségéhez, legyen a Te képed a jövő évi kiállítás legfényesebb csillaga! Ha érdekelnek a részletek, itt olvashatsz róla bővebben!

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: