2018 következő nagy durranása: Videómagazin!

2018 következő nagy durranása:

Rajz Rajongók Klubja! - Videómagazin!

Bizonyára már sokan vártátok 2018 harmadik meglepetését, amiről a mai posztban rántjuk le a leplet. Indul a különleges online magazinunk, amiben hasznos tanácsokat, információkat és érdekességeket közlünk majd rendszeresen. De nem ám a megszokott formában – valami egészen újszerűvel készültünk!


Ez nem egy hétköznapi magazin lesz!

Nézd meg a filmet vagy olvasd el a szöveget!

A 2018-as év már most rengeteg újdonságot hozott, és a meglepetések sora még nem ért véget. Büszkén mutatjuk be az év 3. újdonságát, a Rajz Rajongók Klubját, ami egy különleges magazin lesz a rajzolás megszállottjainak. A megszokottól eltérően azonban egészen furcsa formában juthatsz a tudáshoz: videómagazin lesz, nem kell olvasnod és a képeket böngészned, minden technikát „élőben” mutatunk meg neked!

Miről lesz szó a videómagazinunkban?

Összefoglalva: mindenről, ami a rajzolás és a festés témakörébe tartozik.

  • Lehetőséged lesz megismerni és elsajátítani régi és új technikákat, minden apró részletre kitérünk majd, amik segíthetnek neked.
  • Elárulunk érdekességeket és műhelytitkokat is, hogy a rajzaid lélegzetelállítók legyenek.
  • A technikák mellett szót ejtünk majd az eszközökről és azok használatáról is. Olyan apró fortélyok lesznek a magazinban, amitől igazán jó művésszé válhatsz, és semmi sem jelent neked majd akadályt.
  • Ha hűséges „olvasónk” leszel, szorgalmasan elvégzed a gyakorló feladatokat, akkor az adott téma szakértőjévé válhatsz.

Érdemes figyelemmel követni az összes videómagazin bejegyzést, ugyanis mindig új témával rukkolunk elő, amik nem csak az adott témakörben, hanem más eszközök, technikák használatakor is segítséget nyújthatnak.

Milyen gyakran jelenik meg a videómagazin?

Évente 6 kiadványt tervezünk, amikben elég tömény tudást fogunk átadni – könnyen lehet, sőt, valószínű, hogy egy-egy videót többször is meg kell nézni ahhoz, hogy maradéktalanul el tudd lesni a technikákat és fortélyokat. A magazinok megjelenése közti időben gyakorolhatsz és tökélyre fejlesztheted a tudásodat, hogy a következő technikát már magabiztosan tudd kipróbálni. Olykor a magazinok egymásra épülnek majd, így  jó, ha nem maradsz le egy részről sem! :)

Várjuk a te ötleteidet is!

A témákat illetően rengeteg ötletünk van, hogy mi mindent szeretnénk megosztani veletek. De azért is szeretjük a munkánkat, mert az folyamatos interakcióra épül, így lehetőségünk van reagálni az egyéni kérdésekre is, és azt adni nektek, amit ti szeretnétek tanulni. Ezt a törekvésünket a videómagazinnál is szeretnénk megőrizni, így örömmel fogadjuk azokat a témákat, amik titeket érdekelnek. Írjátok meg nekünk az info@valdorart.hu-ra, hogy mire lennétek különösen kíváncsiak, mi pedig igyekszünk minden kérésnek eleget tenni.

Ez valóban egy rajongói klub lesz

Az újság címében is benne van, hogy klub, vagyis, hogy nem titkolt célunk, hogy szeretnénk egy rajongói közösséget kialakítani. Az újság egyes számaihoz ezért csatolunk egy belépőt is a Klub zárt Facebook csoportjába, ahol felteheted kérdéseidet, elolvashatod mások véleményét, gondolatát, meglátásait a témával kapcsolatban. Ez nem csak azért jó, mert barátságok is születhetnek, hanem mert kitűnő lehetőség arra is, hogy tovább fejlődj és tanulj.
És ez még nem minden! Ebben a csoportban lehetőséged lesz előre belekukkantani a legújabb videómagazinba is még a premier előtt.

Célunk, hogy egy igazi, szakmai rajongói klub alakuljon ki, ahol mindenki büszkén megmutathatja munkáit, és elmondhatja meglátásait akár a videómagazin legújabb számával kapcsolatban is.

Hogyan lehetsz a Rajz Rajongók Klubjának tagja?

Kísérd figyelemmel a webes felületünket és a Facebook oldalunkat, ahol minden aktualitásról tájékoztatni fogunk. Légy részese egy szuper csapatnak és tanulj az otthonod kényelméből! Az online újságunkkal még többet tudhatsz meg a hobbidról, ráadásul tovább képezheted magad. Minőségi szórakozást nyújtunk bárhol, bármikor:)
Kövess minket, mert a napokban jelenik meg a videómagazin 1. száma! Ha bármilyen kérdésed van az aktuális témával kapcsolatban, tedd fel bátran a rajongói klub Facebook oldalán, vagy gyere el valamelyik élő vagy online tanfolyamunkra, ahol mindenre választ adunk.