Ollé Béláné Ibolya kiállítása - Inspiráló történet, amit érdemes elolvasni!

A Valdor Art csapata mindig is bátorította diákjait, hogy merjék megmutatni tehetségüket a világnak. Nagy örömünkre már nem egy kiállításról számoltunk be neked, most pedig újabb büszke pillanathoz értünk, Ollé Béláné Ibolya csodálatos sikertörténetéről szeretnénk beszámolni neked.


Hogyan is lett Ibolyának kiállítása?

Ibolya nemrég számolt be nekünk arról, hogy 2023.09.29.-én vette kezdetét kiállítása lakóhelyén, Medgyesegyházán, a Művelődési ház emeleti klubtermében, és egy teljes hétig tartott!

Városuk polgármestere, Kraller József kérte meg rá, hogy mutassa meg alkotásait a nagyközönségnek, hiszen minden évben a Medgyesegyházi Napok keretében bemutatkozhat egy helyi alkotó. Ez nagy megtiszteltetés volt számára, és amilyen sok színt kívánt megjeleníteni, annyira sokszínű segítséget is kapott többektől.

A kiállítás címe: "A színek csodálatos világa"

ii4nxbil - ValdorArt

Sütő Mária Márta alpolgármester és Dr Kávássy Leila Viola jegyzőasszony el is kezdték a szervezést, és egy fantasztikus profi csapatot rendeltek mellé, Moravszki Róbert, aki nem mellesleg a helyi amatőr színtársulat rendezője, és Potocska Norbert személyében. Csatlakozott hozzájuk Zipperrer Viktor a művelődési ház és könyvtár vezetője is, szóval összeállt a profi csapat.

Meglepetésére még Orestyákné Pintér Györgyi kortárs festőművész is segített a képek elrendezésében, aki kedves ismerőse, és korábban sok bíztatást kapott tőle. Ő már igen sok kiállítással büszkélkedhet, hiszen képei nem csak itthon, hanem külföldön, az Egyesült Királyságban, Franciaországban is szerepeltek már.

ru1egiao - ValdorArt

Profi segítői olyan végtelen szeretettel vették körül Ibolyát, ami leírhatatlan. Persze a férje is kivette a részét a munkálatokból, szorgosan kalapácsolta az akasztókat a festményekre.

A szervezkedés alatt Ibolya rájött, hogy nem kis munka egy kiállítás létrehozása, elrendezése, de minden percét élvezte. A szervezés több napig eltartott, mintegy ötven kép került a falakra, megtöltve a kiállítótermet.


Milyen érzés volt a saját kiállításán részt venni?

Ahogy elérkezett a nagy nap, Ő már a megnyitó előtt jóval hamarabb érkezett, hogy még utoljára megnézze egyedül, hogy minden rendben van-e.

"Amikor beléptem a terembe, majdnem elsírtam magam, mert az alpolgármesterasszony és a jegyzőasszony hófehér terítőkkel terítette le az asztalokat és csodás fehér virágdíszeket helyeztek el, hogy összhangban legyenek a képek fehér kereteivel, varázslatos látványt nyújtva ezzel. A pezsgőspoharak szépen sorakoztak az asztalon, várva, hogy megtöltsék őket az édes pezsgő nedűvel." - mondta Ibolya.

hhg83po3 - ValdorArt


Leült és csak szemlélte a képeket, és arra gondolt, hogy tényleg valóság ez, nem pedig álom?

De hamarosan megérkeztek az első vendégek, a családja, és számtalan kedves barát és ismerős így hamar rájött, hogy ez bizony a valóság. A virágcsokrokon kívül a sok kedves elismerő szó érte. Sokan jelezték, hogy nem is tudták, hogy rajzol és fest, bár néhányan megemlítették azt is, hogy megvannak még a kerámiák, köcsögök amiket régebben festett nekik. Ezután megérkezett a Polgármester Úr is, aki néhány perccel azelőtt avatta fel a gyönyörűen felújított vasútállomásukat, és Ibolya kiállításán is tartott egy kedves bemutató beszédet, melyben Ibolya kérésére megemlítette azt is, hogy nálunk, a Valdor Artnál tanul.

A koccintásoknak, a kedves gratulációknak és a beszélgetéseknek köszönhetően remek hangulatban telt a megnyitó, igazán boldog nap volt ez Ibolya számára.

4d8mlsau 1 - ValdorArt

Ibolya története egy ragyogó példa arra, hogy a szenvedély, az elhivatottság és a közösség támogatása mennyire fontos az alkotói folyamatban. Mi, a Valdor Art csapata, mélyen hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos utazásnak, és gratulálunk neki!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

"Művészet és Fejlődés" Mentorprogram! >>

Tantermi tanfolyamok Budapesten! >>

Online tananyagok a világ bármely pontján! >>

"A realisztikus rajzolás mesterfogásai" rajzkönyv! >>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: