154828

 

Ingyenes rajztanfolyam 10-14 éves rászoruló gyerekeknek!

Élményt adunk karácsonyra!

Közeleg a szeretet ünnepe, amikor mindenki szeretné meglepni a hozzá közel állókat, de sajnos az, hogy mi van a karácsonyfa alatt, sokszor nem az érzések hőfokán, hanem a pénztárca tartalmán múlik. De a szívből jövő ajándék nem lehet pénzkérdés!

Mindig is fontosnak tartottuk, hogy ha módunkban áll akkor valamilyen formában segítsünk jót tenni, célokat megvalósítani! Szülőként tisztában vagyunk vele, hogy milyen az nemet mondani valamire csak azért, mert éppen nem tehetjük meg, hogy teljesítsük minden kérésüket! Épp ezért szeretnénk valami igazán szívmelengetőt tenni így az ünnepek közeledtével! 

Élményt adnánk karácsonyra! Mire is gondoltunk? Szeretnénk 12 rászoruló gyermeknek segíteni elérni az álmait! 12 gyermek ingyen végezheti el a 4 napos, jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat!

Bármennyire is szeretnénk, nem tudunk a világon mindenkinek segíteni, elegendő pénzt, élelmet, ruhát, eszközöket adni ahhoz, hogy az életben soha többet semmilyen problémájuk ne legyen.

De 12 gyereknek szebbé tehetjük az életét azáltal, hogy megmutatjuk nekik az alkotás örömét. 12 gyereknek olyan eszközt adhatunk a kezébe, amivel megvalósíthatja az álmait, sőt, akár pénzt is kereshet. 12 családnak szebbé tehetjük az otthonát, az ünnepeit a különleges rajzok segítségével.
Hisszük, hogy sok kicsi sokra megy – mi ezzel tudunk segíteni.

Ezt a lehetőséget kifejezetten rászoruló gyerekeknek szeretnénk megadni – olyanoknak, akikben megvan a tehetség, az érdeklődés, a szorgalom, de anyagi okok miatt nem lenne lehetőségük részt venni egy ilyen tanfolyamon. Olyanoknak, akik nem csak a saját álmaikat szeretnék megvalósítani, de a családjukat is szeretnék meglepni saját készítésű alkotásokkal – hogy a karácsony, a születésnapok, a megható ajándékok többé ne az anyagiakon múljanak. 

Ha gyermeked vagy barátod, ismerősöd gyermeke rendszeresen tölti a szabadidejét rajzolgatással, boldoggá teszi az alkotás, kedvence a rajzóra, itt a helye a tanfolyamon!

A tanfolyamot most ajándékba adjuk!


 

Téged várunk...

ha Te vagy az, aki folyton firkálsz a füzeted lapjaira, álmod, hogy saját rajzaidat adhasd ajándékba vagy kitapétázd vele a szobád falát... és igaz rád, hogy elmúltál 10 éves, de még nem vagy 15 (vagy a környezetedben van ilyen korú gyermek, aki nem engedheti meg magának a rajztanfolyamot), akkor ez a megkeresés nektek szól!
Most nem baj, ha nincs rá keret, ezt a rendkívüli lehetőséget mi biztosítjuk a számotokra.

Ha bekerülsz a kiválasztottak körébe, garantáljuk, hogy a tanfolyam végére megdöbbentő eredményeket érsz majd el.
Ajándékunkkal te is megajándékozhatod a szeretteidet, hiszen mostantól fogva minden karácsonyra, születésnapra, különleges alkalomra saját készítésű rajzokkal lepheted meg őket. Ennek az értéke felbecsülhetetlen…

Itt a remek alkalom, ha szeretnél valami igazán különleges élményt az ünnepekre, ami garantálja, hogy a későbbiekben te magad is rendkívüli ajándékokat adhass, bárhogy is áll a családi kassza.

A 4 napos tanfolyam során természetesen biztosítjuk a papírt, a ceruzát, az eszközöket, a termet, és ugyanúgy a legjobb tudásunkat, szívünket lelkünket adjuk, mint bármelyik más tréningen. Cserébe csupán annyit kérünk, hogy a résztvevők, Ti is adjatok bele mindent – mert csak így van értelme.


Hogyan jelentkezhettek az ingyenes jobb agyféltekés rajztanfolyamra?

Írj nekünk egy emailt, amiben elmeséled, miért szeretnél rajzolni tanulni. Ne felejtsd el feltüntetni az életkorodat, és az elérhetőségeidet (telefonszám, cím, e-mail cím).
A jelentkezésedet az info@valdorart.hu címre küldd el december 15-ig, és mi legkésőbb december 20-án értesítünk róla, hogy bekerültél-e a nyertesek közé. A jobb agyféltekés tanfolyam 2020 január 14-17-én (kedd-péntek) 9:00-16:00 óráig lesz Budapesten, a MagNet Közösségi házban (VI. ker. Andrássy u. 98.).


Mit tanulhatsz meg 4 nap alatt?

A jobb agyféltekés rajzolás lényege, hogy új szemszögből nézed a dolgokat, az agyadat is használod alkotás közben. Ez kicsit eltér a hagyományos módszertől, de jó alap a kreatív művészeti munkához is. A legfontosabb, hogy folyamatosan nézőpontot kell változtatni, miközben alkotsz. Hol a vonalakra, hol a negatív terekre, hol a pozitív terekre, hol az egyszínű formákra kell figyelni. Ebben a módszerben az a fantasztikus, hogy ha tehetséges vagy, akkor nagyon jó alapokat biztosíthat egy rajzkarrierhez, ha pedig nem vagy született zseni, de van benned akarat és kitartás, akkor is olyan eszközt ad a kezedbe, aminek segítségével a rajzolás élményszerű, vidám, kikapcsoló időtöltés lesz.


Kételkedsz a képességeidben?

Azt gondolod, hogy ez nem neked való, néhány nap alatt ugyan mit lehetne tanulni? Igazad van, nem fogunk tudni egyetlen tanfolyam alatt felkészíteni a képzőművészeti egyetemre és nem garantáljuk, hogy a végére kiderül, hogy őstehetség vagy!

De itt nem is ez a cél, hanem az, hogy kihozzuk a benned rejlő képességeket, és egy jó hobbit adjunk a kezedbe – vagy jó alapokat, ha komolyabban szeretnél a rajzzal foglalkozni.

Nézd meg a honlapunkat, olvass bele a „Kiből lesz a cserebogár?” cikkekbe. Azok az emberek, akiknek a munkáit ott láthatod, ugyanolyan kétségekkel és kételyekkel érkeztek, mint te. De 4 nap alatt, speciális módszerünket alkalmazva, sajátos technikát elsajátítva fantasztikus képeket hoztak létre.


 Rajzolj szívvel-lélekkel!

A 4 napos rajztanfolyamon most teljesen ingyenesen vehetsz részt, ha bekerülsz a 12 szerencsés kiválasztott közé. Meséld el nekünk, miért szeretsz rajzolni, mit jelent számodra az alkotás, miért fontos, milyen élményeid kötődnek hozzá, miért szeretnéd fejleszteni képességeid!


Küldd el a leveled az info@valdorart címre december 15-ig és legyél a 12 szerencsés kiválasztott között!

Várunk szeretettel!
Andi és Péter,
a Valdor Art oktatói

 

 

Jelentkezz kezdőknek, haladóknak vagy profiknak szóló tanfolyamainkra:

Tantermi és Online rajz, festő és pasztell tanfolyamok minden korosztálynak!>

Időpontok 2019/2020!>

Rólunk mondták!>

 

 

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: