Alkotással és izgalmakkal teli: Ilyen volt az alkotó és festőtábor!

Augusztus második felében lezajlott az utolsó négy napos balatoni alkotó és festőtáborunk! Már 10 éve folyamatosan megszervezzük nektek ezeket, hiszen a közös alkotásnál nincs is jobb dolog a világon.

Ha szeretnéd megcsodálni munkáinkat, az első felét itt találod, a második felét pedig ezen a linken!

Az idei táborok sikerének különösen örülünk, mert a vírus miatt az év elején az is kérdéses volt, hogy egyáltalán megtarthatjuk e őket. Szerencsére zöld utat kaptunk a szervezésre és legnagyobb örömünkre éltetek is a lehetőséggel!

Talán mondanunk sem kell, hogy az összes alkotótábor maximális létszámú volt és talán mindenki nevében mondhatjuk, hogy hatalmas szükségünk volt a nyugodt, békés, elzárt napokra, amik feltöltötték az elemeinket!

rajz es jogatabori kepek - ValdorArt tabori kepek - ValdorArt

Ahol a lélek is megpihenhet!

Ha még nem hallottál róla, az alkotó és festőtábor egy felnőtteknek szóló, négy napos, "ottalvós buli", ahol a festés mellett számos új technikával ismerkedhetsz meg és a maximális kikapcsolás érdekében esténként közösen jógázunk!

Bátran állítjuk, hogy az idei talán a legsikeresebbek közé tartozik, a táborok eszméletlen jó hangulatban zajlottak, nagyon jó érzés évről évre találkozni régi barátokkal és persze új embereket megismerni! Rengeteg lelki erőt és békességet kaptunk, bárcsak vissza tudnánk tekerni az időt!

alkototabori kepek - ValdorArt balatoni kepek - ValdorArt
 

Idén izgalomban sem volt hiány!

Biztosan láttál már a TV-ben parázson mászkáló embereket. Nekünk volt szerencsénk élőben is megtapasztalni a tábor során és azt kell mondjuk sokkal-sokkal félelmetesebb, mint a kanapéról nézve!

Utólag mindenkinek javasoljuk, ha adódik egyszer egy ilyen lehetőség, ne habozz kipróbálni! Minél nagyobb félelem, annál nagyobb büszkeség legyőzni és ezt az érzést kevés dolog képes így átadni!

rajz es jogatabor - ValdorArt balatoni alkototabor - ValdorArt

Az első pillanatban azt érzed képtelen vagy megtenni...a következőben viszont úgy érzed nem létezik lehetetlen és a világon bármire képes vagy! Hihetetlenül felszabadító érzés volt és ezt a tapasztalatot az élet többi részén is fel lehet használni! Például az alkotásban is segíthet! Most biztos azon gondolkozol hogyan!

alkototabor - ValdorArt  Alkotással és izgalmakkal teli: Ilyen volt az alkotó és festőtábor!	Alkotással és izgalmakkal teli: Ilyen volt az alkotó és festőtábor!

Volt már olyan, hogy bele vágtál volna egy új technika elsajátításába vagy egy komplex kép elkészítésébe, de a belső hangod azt mondogatta, hogy képtelen vagy rá? Pontosan ezt a belső hangot segít elnyomni egy ilyen élmény! 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki velünk tartott és hozzájárult, hogy ilyen jól sikerültek a táborok, reméljük, hogy jövőre is találkozunk!

Ha szeretnél Te is részt venni a jövő évi táborainkban, oldalunkon már megnézheted az időpontokat! Ha átélnéd a közös alkotás örömeit, szeretsz jógázni és szükséged van lelki kikapcsolódásra, foglald le a helyed előre!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: