34293

Ha Neked is hiányzik!

Régóta szeretnéd fejleszteni a rajztudásod, de egész évben nincs elég időd a hobbidra? Nyaralás előtt nem tudod eldönteni, milyen olvasnivalót vigyél a strandra? A két probléma ránézésre köszönőviszonyban sincs egymással, pedig a valóságban nagyon is összefügg: mindkettőre ugyanaz a megoldás.

A nyaralás – sőt, sokaknak az egész nyár – arról szól, hogy kikapcsolódsz, kiszakadsz a mindennapokból, feltöltődsz, és azt csinálod, amihez kedved szottyan!
Mindegy, hogy a városnézés, a tengerparton heverkészés, vagy egy hét embert próbáló túrázás testesíti meg számodra az ideális nyaralást: a lényeg, hogy ilyenkor felejtsd el a „nemszeretem” dolgokat, és tényleg csak azzal foglalkozz, ami a szíved vágya!

Ezért ajánljuk nyárra a Valdor Art online tanfolyamait, amiket külön csomagolás nélkül is magaddal vihetsz bárhova!

Azok akik eddig online tanultak rajzolni, festeni vagy pasztellezni ilyen csodaszép képeket küldtek vissza, alig néhány hét leforgása után!

Nézd csak!  


Miért jó online tanulni?

Könnyen fejlesztheted rajzkészségedet a nyaralás alatt: online tanfolyamaink segítségével akár kezdő, akár haladó szinten is tanulhatsz, megtanulhatod a rajzolást, festést a pasztell technikát, sőt, akár gyermekeddel is belevághattok, hiszen van kifejezetten a kisebbeknek szóló online tanfolyamunk is.

Nem kell hozzá más, csak egy számítógép, papír, toll… hoppá, hiszen számítógép sem kell! Mivel a tanfolyamunk video formátumban készült, ezért akár az okostelefonodról is beléphetsz, így tényleg bármikor, bárhol tanulhatsz, és nem kell külön eszközt magaddal cipelni a nyaralásra.
Bármikor leállíthatod, ha kirándulni indultok, vagy véget ért a délutáni szieszta: legközelebb ugyaninnen folytathatod.
A tanfolyamon tanultakat pedig azonnal ki is próbálhatod a nyaralás során: megörökítheted a szép épületeket, kedves pillanatokat, lerajzolhatod a családod, ahogy az árnyékban szundítanak melletted.

Ha a rajz a szenvedélyed – márpedig mi másért lennél itt, nem igaz? – akkor a tanulás nem munka, hanem kikapcsolódás lesz, amit élvezettel űzöl majd pihenés közben is.

„Mi van, ha nem végzek a tanfolyammal a nyaralás végéig?”

Semmi:)

Az online tanfolyamokban az a legszebb, hogy nem vagy helyhez és időhöz kötve, tényleg akkor tanulsz, amikor neked jólesik! Nem sürget senki, nincs semmiféle kötöttség, nyomás. Bármikor leállíthatod, újraindíthatod, megnézheted még egyszer, kétszer, ötszázszor. A tanfolyamokhoz 10 éven át hozzáférhetsz, vagyis még a legelfoglaltabb emberek is el tudják végezni.
Maximum egy kicsit több idő kell hozzá;)


Mit tanulhatsz online?

Online tanfolyamcsomagunkat a legnépszerűbb tréningjeinkből állítottuk össze:

  1. az online rajztanfolyam>>> kiváltja a 3 napos kezdő tanfolyamunkat, sőt olyan tudásanyag is van benne, amit csak a tanfolyam után a rajzklubbon szoktunk tanítani
  2. a online festő csomag>>> bevezet a festékek és a színek használatának világába, amely a kezdő és haladó szintű festőtanfolyamaink online változata. Az alapoktól a portréfestésig megtalálsz benne mindent, amit a festésről tudni kell.
  3.  elvégezheted egyik legnépszerűbb tréningünket, a online pasztell tanfolyamok>>> is, amely a 6 napos élő pasztelltanfolyamok online változata. Itt is teljesen az alapoktól indulsz és a tájképeken keresztül egészen a pasztell portrékig mindent megtanulhatsz a porpasztell krétáról.
  4.  és ha gyermekednek>>> szeretnél egy kreatív hobbit megmutatni, akkor a gyermek rajztanfolyamot érdemes választanod, ahol 1-10 éves kor között, szülői segítséggel tanulhatja meg az alapokat. Ez nagyszerű szülő-gyermek program a nyári szünetre! 

Akik ezt a tanulási formát választották így írnak az oktatóanyagainkról!  

"Nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam"

Az utolsó vonások meghúzása után ránéztem a rajzomra, és csak ültem, mert nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam :) Ez a kis siker most adott egy nagy lendületet, hogy valóban végig tudom csinálni, és már alig várom hogy hamarosan kipróbálhassam a szénnel való rajzolást és a többi technikát.  Nagyon tetszik a videókban, hogy az első lépésektől kezdve minden lépést világosan elmagyarázva mutatjátok be egy portré elkészítését. Kifejezetten tetszett a haj, és szőrzetről szóló rész. Szitás Bence, Mosonmagyaróvár

"Nem gondoltam volna, hogy én valaha is tudni fogok ilyen élethű arcot rajzolni!" 

Annyira örültem mint egy kisgyerek és úgy éreztem meg kell mutatnom. :-) Így ahogy van, itt és most! Nem gondoltam volna, hogy én valaha is tudni fogok ilyen élethű arcot rajzolni!  Babinszki Anikó, Békéscsaba 

 

 "A ti anyagotok rengeteg új információt ad" 

„Mielőtt belevágtam, olyan mély belső vágyódást éreztem, amit alig lehet szavakkal leírni. A Ti anyagotok rengeteg új információt ad, és főleg bátorságot.” Hegedűs Eta, Bp.

 

"Sokat tanultam belőle"

Nagyon meg voltam elégedve a tanfolyam anyagával, nagyon tartalmas. Jó hogy bármikor hozzáférhető, visszanézhető. Látszik rajta, hogy jól meg van tervezve és sok munkátok van benne. Sokat tanultam belőle. A tanfolyam megértette velem, hogy a megfelelő technika mellet az idő is fontos. Megtanultam, hogy ha elég időt szánok egy alkotásra akkor már van esélye, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy azt a fejemben látom. Köszönöm a lehetőséget! És remélem sokan rátok találnak és tanulnak tőletek. Pálffy Emőke, Pécs

 

"Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek túllépni az ovis szintű festésen"

Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek túllépni az ovis szintű festésen, hiába szerettem volna mindig is megtanulni úgy festeni, mint a "nagyok". Nem mondom, hogy most már hű de profi lettem, de végre nem úgy néz ki a kép, mintha egy kifestőkönyvből lenne :) A pasztell után kicsit fura volt a festék és a színkeverésnek ez a módja, mégis nagyon élveztem, mert festve sokkal könnyebb javítani. Minél több a réteg, annál jobb, szóval még elrontani se lehet. Mintha nekem találták volna ki :) Schönbaum Ági, Bp.

"megmutattad, hogyan kell kijavítani"

Tetszett a filmekben hogy nem vágtátok ki, amikor elrontottál valamit, hanem megmutattad, hogyan kell kijavítani. Megtanultam hogyan fessem a felhőket, a lombot, a havat.... és így tovább. Nagyon hálás vagyok azért is, hogy már  az online rajztanfolyam elvégzése után is kérdezhettem a festéssel kapcsolatos dolgokat. Nekem az online forma azért jön be, mert bármikor nézhetem, és  visszanézhetem, ha elfelejtettem valamit, pl.  a színkeverésből. Nagyon jó, hogy közelről látom mit, hogyan csinálsz,  és  a gyorsításokkal nem kell végigülnöm az egész folyamatot. Így a filmek tömörek, lényegre törők.  dr. Barna Erzsébet, Dunaújváros 

"valamiért érthetőbbnek érzem.”

„Korábban elvégeztem egy három napos tanfolyamot, és van összehasonlítási alapom. A ti oktatási módszeretek más, bár nem vagytok itt és fogjátok a kezem, és nem kérdezhetek, mégis működik, s valamiért érthetőbbnek érzem.”

Dallos Emma (Kecskemét)


Ha még nem köteleződtél ez a rajzolás irán, akkor engedd meg, hogy tanítványaink leveleiből idézzünk, amelyben elmondják, hogy miért kezdtek el rajzolni tanulni?

Nem is kell olyan sokat visszamennünk időben, hogy rájöjjünk az alkotás mindennapos része volt az emberi életnek. A nagyanyám még hímezte a terítőt, horgolt, kötött. Nagyapám pedig kosarat font és faragott! Ma már ezeket kevesen művelik és érzi is az emberi lélek az alkotás hiányát. Eltüntek az olyan tevékenységek, amik örömforrást adnak, megnyugtatnak, sikerélményt nyújtanak.

"túlélés esélyét"

"A túlélés esélyét egy családi tragédiát követően; hobbit, amely  épít és örömet ad; Barátokat, akikkel együtt alkothatunk;  Csapatot, amelynek tagja lehetek; sok-sok szeretetet, ami  körülvesz. "Kovács Zsuzsanna (Budapest) 

 

"szükségem van egy olyan tevékenységre, amiben el tudok lazulni"

"Az utóbbi időben egyre jobban úgy éreztem, hogy az állandó rohanás, a stresszes életmód mellett szükségem van egy olyan tevékenységre, amiben el tudok lazulni, ki tudok kapcsolni...Ez az érzés, így, az évek múlása miatt is egyre jobban erősödik bennem." Fábián Mónika (Békéscsaba) 

 

 "segít az önbizalmának a növelèsèben" 

"A nagyobbik fiamnak nagyon segít az önbizalmának a növelèsèben. A kisebbik fiam ott tart hogy vilàg èletèben nem szeretett rajzolni de mèg színezni sem. Most màr rajzolgat ès van sikerèlmènye. Én is szeretek rajzolni nagyon jó stressz levezető és neked köszönhetően egy jó családi program is egyben :)." Csányi Andrea, (Pécel)

Neked miben tudna segíteni a rajzolás, a festés, az alkotás? 


Ha már megvan a válasz, akkor nincs más hátra, bátran fogj bele az alkotásba! Katt ide és tudj meg többet a tananyagokról!

Online rajztanfolyam>>>

Online festőtanfolyam>>>

Online pasztelltanfolyam>>>

Online gyermek rajztanfolyam>>>

 

 

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: