Ha neked is hiányzik!

Régóta szeretnéd fejleszteni a rajztudásod, de egész évben nincs elég időd a hobbidra? Nyaralás előtt nem tudod eldönteni, milyen olvasnivalót vigyél a strandra? A két probléma ránézésre köszönőviszonyban sincs egymással, pedig a valóságban nagyon is összefügg: mindkettőre ugyanaz a megoldás.

A nyaralás – sőt, sokaknak az egész nyár – arról szól, hogy kikapcsolódsz, kiszakadsz a mindennapokból, feltöltődsz, és azt csinálod, amihez kedved szottyan!
Mindegy, hogy a városnézés, a tengerparton heverkészés, vagy egy hét embert próbáló túrázás testesíti meg számodra az ideális nyaralást: a lényeg, hogy ilyenkor felejtsd el a „nemszeretem” dolgokat, és tényleg csak azzal foglalkozz, ami a szíved vágya!

Ezért ajánljuk a Valdor Art online tananyagait, amiket külön csomagolás nélkül is magaddal vihetsz bárhova!

Azok akik eddig online tanultak rajzolni, festeni vagy pasztellezni ilyen csodaszép képeket küldtek vissza, alig néhány hét leforgása után!

Nézd csak!  


Miért jó online tanulni?

Könnyen fejlesztheted rajzkészségedet a nyaralás alatt: online tananyagaink segítségével akár kezdő, akár haladó szinten is tanulhatsz, megtanulhatod a rajzolást, festést a pasztell technikát, sőt, akár gyermekeddel is belevághattok, hiszen van kifejezetten a kisebbeknek szóló online tanfolyamunk is.

Nem kell hozzá más, csak egy számítógép, papír, toll… hoppá, hiszen számítógép sem kell! Mivel a tanfolyamunk video formátumban készült, ezért akár az okostelefonodról is beléphetsz, így tényleg bármikor, bárhol tanulhatsz, és nem kell külön eszközt magaddal cipelni a nyaralásra.
Bármikor leállíthatod, ha kirándulni indultok, vagy véget ért a délutáni szieszta: legközelebb ugyaninnen folytathatod.
A filmekből tanultakat pedig azonnal ki is próbálhatod a nyaralás során: megörökítheted a szép épületeket, kedves pillanatokat, lerajzolhatod a családod, ahogy az árnyékban szundítanak melletted.

Ha a rajz a szenvedélyed – márpedig mi másért lennél itt, nem igaz? – akkor a tanulás nem munka, hanem kikapcsolódás lesz, amit élvezettel űzöl majd pihenés közben is.

„Mi van, ha nem végzek a tanfolyammal a nyaralás végéig?”

Semmi:)

Az online tananyagokban az a legszebb, hogy nem vagy helyhez és időhöz kötve, tényleg akkor tanulsz, amikor neked jólesik! Nem sürget senki, nincs semmiféle kötöttség, nyomás. Bármikor leállíthatod, újraindíthatod, megnézheted még egyszer, kétszer, ötszázszor. A tanfolyamokhoz hosszú éveken át hozzáférhetsz, vagyis még a legelfoglaltabb emberek is el tudják végezni.
Maximum egy kicsit több idő kell hozzá;)


Mit tanulhatsz online?

Online tananyagainkat a legnépszerűbb tréningjeinkből állítottuk össze:

  1. az online rajztanfolyam kezdőknek és haladóknak >>> kiváltja a 3 napos kezdő tanfolyamunkat, sőt egy 12 lépéses sikerösvény segítségével kezdő szinttől eljuthatsz a rajzolás csúcsára!
  2. az online festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak >>> bevezet a festékek és a színek használatának világába, amely a kezdő és haladó szintű festőtanfolyamaink online változata. Az alapoktól a portréfestésig megtalálsz benne mindent, amit a festésről tudni kell. 
  3. az online olajfestő tananyagban >>> 6 kép elkészítése közben begyakorolhatod azt a technikát, amivel a világ leghíresebb festményei készültek. Minden képet különböző olaj festési technikával és festőszerekkel készíthetsz el. 
  4.  elvégezheted egyik legnépszerűbb tréningünket, az online pasztell tanfolyamot>>> is, amely a 6 napos élő pasztelltanfolyamok online változata. Itt is teljesen az alapoktól indulsz és a tájképeken keresztül egészen a pasztell portrékig mindent megtanulhatsz a porpasztell krétáról egy 6 lépéses sikerösvény segítségével.
  5. az online színes ceruzás tananyagban >>> megismerkedhetsz a 7 legnépszerűbb színes ceruzával. Egy 10 lépéses sikerösvényen indulhatsz el, hogy a végére a színek királya lehess!
  6.  és ha gyermekednek>>> szeretnél egy kreatív hobbit megmutatni, akkor a gyermek rajz tananyagot érdemes választanod, ahol 1-10 éves kor között, szülői segítséggel tanulhatja meg az alapokat. Ez nagyszerű szülő-gyermek program a nyári szünetre! 

Akik ezt a tanulási formát választották így írnak az oktatóanyagainkról!  

"Nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam"

SP online portre 04 - ValdorArtAz utolsó vonások meghúzása után ránéztem a rajzomra, és csak ültem, mert nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam :) Ez a kis siker most adott egy nagy lendületet, hogy valóban végig tudom csinálni, és már alig várom hogy hamarosan kipróbálhassam a szénnel való rajzolást és a többi technikát.  Nagyon tetszik a videókban, hogy az első lépésektől kezdve minden lépést világosan elmagyarázva mutatjátok be egy portré elkészítését. Kifejezetten tetszett a haj, és szőrzetről szóló rész. Szitás Bence, Mosonmagyaróvár

"Nem gondoltam volna, hogy én valaha is tudni fogok ilyen élethű arcot rajzolni!" 

SP online portre 27 - ValdorArtAnnyira örültem mint egy kisgyerek és úgy éreztem meg kell mutatnom. :-) Így ahogy van, itt és most! Nem gondoltam volna, hogy én valaha is tudni fogok ilyen élethű arcot rajzolni!  Babinszki Anikó, Békéscsaba 

 

 "A ti anyagotok rengeteg új információt ad" 

SP online portre 24 - ValdorArt„Mielőtt belevágtam, olyan mély belső vágyódást éreztem, amit alig lehet szavakkal leírni. A Ti anyagotok rengeteg új információt ad, és főleg bátorságot.” Hegedűs Eta, Bp.

 

"Sokat tanultam belőle"

SP online festos 10 - ValdorArtNagyon meg voltam elégedve a tananyaggal, nagyon tartalmas. Jó hogy bármikor hozzáférhető, visszanézhető. Látszik rajta, hogy jól meg van tervezve és sok munkátok van benne. Sokat tanultam belőle. A tanfolyam megértette velem, hogy a megfelelő technika mellet az idő is fontos. Megtanultam, hogy ha elég időt szánok egy alkotásra akkor már van esélye, hogy úgy nézzen ki, mint ahogy azt a fejemben látom. Köszönöm a lehetőséget! És remélem sokan rátok találnak és tanulnak tőletek. Pálffy Emőke, Pécs

 

"Sosem gondoltam volna, hogy képes leszek túllépni az ovis szintű festésen"

Blog schagi 15 - ValdorArtSosem gondoltam volna, hogy képes leszek túllépni az ovis szintű festésen, hiába szerettem volna mindig is megtanulni úgy festeni, mint a "nagyok". Nem mondom, hogy most már hű de profi lettem, de végre nem úgy néz ki a kép, mintha egy kifestőkönyvből lenne :) A pasztell után kicsit fura volt a festék és a színkeverésnek ez a módja, mégis nagyon élveztem, mert festve sokkal könnyebb javítani. Minél több a réteg, annál jobb, szóval még elrontani se lehet. Mintha nekem találták volna ki :) Schönbaum Ági, Bp.

"megmutattad, hogyan kell kijavítani"

Blog Bartucz 10 - ValdorArtTetszett a filmekben hogy nem vágtátok ki, amikor elrontottál valamit, hanem megmutattad, hogyan kell kijavítani. Megtanultam hogyan fessem a felhőket, a lombot, a havat.... és így tovább. Nekem az online forma azért jön be, mert bármikor nézhetem, és  visszanézhetem, ha elfelejtettem valamit, pl.  a színkeverésből. Nagyon jó, hogy közelről látom mit, hogyan csinálsz,  és  a gyorsításokkal nem kell végigülnöm az egész folyamatot. Így a filmek tömörek, lényegre törők.  dr. Barna Erzsébet, Dunaújváros 

"valamiért érthetőbbnek érzem.”

SP online portre 11 - ValdorArt„Korábban elvégeztem egy három napos tanfolyamot, és van összehasonlítási alapom. A ti oktatási módszeretek más, bár nem vagytok itt és fogjátok a kezem, és nem kérdezhetek, mégis működik, s valamiért érthetőbbnek érzem.”

Dallos Emma (Kecskemét)


Ha még nem köteleződtél ez a rajzolás irán, akkor engedd meg, hogy tanítványaink leveleiből idézzünk, amelyben elmondják, hogy miért kezdtek el rajzolni tanulni?

Nem is kell olyan sokat visszamennünk időben, hogy rájöjjünk az alkotás mindennapos része volt az emberi életnek. A nagyanyám még hímezte a terítőt, horgolt, kötött. Nagyapám pedig kosarat font és faragott! Ma már ezeket kevesen művelik és érzi is az emberi lélek az alkotás hiányát. Eltüntek az olyan tevékenységek, amik örömforrást adnak, megnyugtatnak, sikerélményt nyújtanak.

"túlélés esélyét"

KovacsZs05 - ValdorArt"A túlélés esélyét egy családi tragédiát követően; hobbit, amely  épít és örömet ad; Barátokat, akikkel együtt alkothatunk;  Csapatot, amelynek tagja lehetek; sok-sok szeretetet, ami  körülvesz. "Kovács Zsuzsanna (Budapest) 

 

"szükségem van egy olyan tevékenységre, amiben el tudok lazulni"

Anniston - ValdorArt"Az utóbbi időben egyre jobban úgy éreztem, hogy az állandó rohanás, a stresszes életmód mellett szükségem van egy olyan tevékenységre, amiben el tudok lazulni, ki tudok kapcsolni...Ez az érzés, így, az évek múlása miatt is egyre jobban erősödik bennem." Fábián Mónika (Békéscsaba) 

 

 "segít az önbizalmának a növelèsèben" 

garfield - ValdorArt"A nagyobbik fiamnak nagyon segít az önbizalmának a növelèsèben. A kisebbik fiam ott tart hogy vilàg èletèben nem szeretett rajzolni de mèg színezni sem. Most màr rajzolgat ès van sikerèlmènye. Én is szeretek rajzolni nagyon jó stressz levezető és neked köszönhetően egy jó családi program is egyben :)." Csányi Andrea, (Pécel)

Neked miben tudna segíteni a rajzolás, a festés, az alkotás? 


Ha már megvan a válasz, akkor nincs más hátra, bátran fogj bele az alkotásba! Katt ide és tudj meg többet a tananyagokról!

Online rajztanfolyam kezdőknek és haladóknak >>>

Online festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak>>>

Online pasztell tanfolyam >>>

Online gyermek rajz csomag>>>


 

Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: