Szavazz Ránk az "Év Honlapja" Versenyen!

Izgalmas hírt szeretnénk megosztani veletek: iskolánk, a Valdor Art Alternatív Rajz- és Festőiskola, részt vesz Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatán, az "Év Honlapja" versenyen! Mivel a versenyen közönségszavazás is van, így kérjük segíts minket szavazatoddal!


Miért fontos ez a verseny számunkra?

Az "Év Honlapja" nem csupán egy verseny. Ez egy olyan platform, ahol lehetőségünk nyílik megmutatni, hogy mennyi munkát és szenvedélyt fektettünk weboldalunkba. Célunk, hogy inspiráljuk, oktassuk, és támogassuk tanulóinkat a művészeti útjukon, és ezt a célt szolgálja honlapunk is minden egyes funkciójával.

Blog%20oldali%20k%C3%A9pek%20%281%29%20%281%29.webp - ValdorArt


Melyik kategóriában indultunk?

Az Oktatás és E-learning kategóriákban indulunk, ami tökéletesen tükrözi küldetésünket: a művészet és a tanulás ötvözését az online térben. A digitális világ lehetőségeit kihasználva igyekszünk újraértelmezni az oktatás fogalmát és hozzáférhetővé tenni azt mindenki számára.

Az Oktatás kategóriát természetesen tantermi tanfolyamaink és workshopjaink miatt választottuk, melyekre weboldalunkon tudtok jelentkezni, az e-learning kategóriában pedig jelenleg is nyitva álló Mentorprogramunkkal indultunk, mert ez egy olyan egyedülálló, korszerű oktatási módszer, amiben ötvözve vannak az online és a tantermi tanítás előnyei.

Blog%20oldali%20k%C3%A9pek%20%282%29.webp - ValdorArt


Hogyan segíthetsz nekünk?

A versenyen nem csak szakmai zsűri dönt, hanem Ti, a közönség is! A közönségíj lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül befolyásoljátok a végeredményt. A ti szavazataitok alapján választják ki, hogy melyik honlap érdemli meg az adott kategóriában a legtöbb elismerést és támogatást.

A szavazás egyszerű és csak pár percet vesz igénybe, viszont szükséges hozzá Facebook fiók!

Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a szavazó oldalunkra, melyet ITT találsz, és:

  • a "Szavazok!" felirat alatt rákattintasz a Like jelre,
  • majd engedélyezed, hogy a Facebook profilodon a szavazást.

Minden egyes szavazat számít és közelebb visz minket a célhoz!

Blog%20oldali%20k%C3%A9pek%20%281%29.webp - ValdorArt

Szeretnénk előre is megköszönni mindenkinek, aki rászánja ezt a pár percet és támogatja szavazatával a Valdor Art weboldalát, amelyet szívvel-lélekkel építgettünk!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

"Művészet és Fejlődés" Mentorprogram! >>

Tantermi tanfolyamok Budapesten! >>

Online tananyagok a világ bármely pontján! >>

"A realisztikus rajzolás mesterfogásai" rajzkönyv! >>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: