38 évre félretette művészi álmait, most pedig harmadik kiállítása tekinthető meg!

Judit történetét már egy korábbi blogunkban is megosztottuk, hiszen története önmagában is rendkívül inspiráló! Főhősünk ugyanis először ötvösnek, iparművésznek készült, végül azonban orvosi pályára sodorta az élet.


De hogyan is történt mindez?

Judit nagyon szeretett rajzolni, és középiskolai rajztanárát is kedvelte, aki elismerte tehetségét és bíztatta, hogy jelentkezzen az Iparművészeti Főiskolára. Felmenői közül többen is képzőművészek voltak, így nem meglepő, hogy megpróbálkozott ő is ezzel az úttal, azonban nem nyert felvételt, így egészen más pályán állapodott meg, fogorvosként helyezkedett el és dolgozott 38 éven át!

Nyugdíjba vonulása után azonban gondolni sem tudott arra, hogy tétlenül üljön, így miután ránk talált internetes böngészései során, elkezdte online rajztanfolyamunkat, majd mentorprogramunk tagja lett, ahol saját tempójában fejlődhet, elérve az összes tananyagunkat és megkapva mentoraink folyamatos támogatását.

-

Hol tart most az úton?

Judit továbbra is mentorprogramunk egyik lelkes tagja, elsősorban a portré készítés áll közel a szívéhez. Szívesen készít alkotásokat családtagjairól, híres emberekről, de néhanapján a tájképek világába is elevickél, és ezeknek az utazásoknak is mindig gyönyörű a végeredménye.

Megismerkedett már a grafittal, a színes ceruzával, az akrilfestékkel, az olajfestékkel és a pasztellel, legújabb vágya pedig az, hogy az akvarell tananyagokban merülhessen el!

Blog valdor art dr fulop judit26.webp - ValdorArt


Valóra vált álom! - Harmadik kiállítását nyitották meg márciusban

Judit első kiállítására tavaly került sor, amikor is unokahúgai meglepték azzal, hogy megszervezték ezt neki Leányfalun a Faluházában. A kiállítás címét Judit fia, Tóth M. Zsombor eszelte ki, aki amellett, hogy középiskolai tanár, a zenészséggel is kacérkodik. A kiállítás címe "Színek - Képek - Életek" lett, mely Judit portrékészítés iránti szenvedélyét fejezi ki.

A kiállításnak hatalmas sikere lett, így később Pócsmegyeren - ahol korábban fogorvosként is dolgozott néhány évig - a Rendezvényközpontban is kiállították műveit.

Idén, korábbi asszisztense kereste meg az ötlettel, hogy Szentendrén is kiállíthatnák műveit, hiszen Szentendre Egészségügyi Intézményei egy galériát is nyitottak a létesítményben. Ezt az ajánlatot Judit nagy örömmel fogadta, és kiállítását meg is nyitották 2023 március 9-én. A kiállítás várhatóan 3-4 hónapon át érhető el a fogorvosi váróteremnél, így nyitvatartási időben bárki megtekintheti a csodálatos képeket.

A megnyitón egy rövid fogadást is tartottak, ahol Judit fia is énekelt, Kókai Levente, pedig zongorán kísérte.

Blog valdor art dr fulop judit18 0.webp - ValdorArt

Örülünk, hogy mi is részesei lehetünk sikereinek és osztozhatunk tanulónkkal ezeken a pillanatokon. Reméljük, hogy még sok ilyenben lesz részünk, szívből gratulálunk Juditnak!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: