Csorba Kázmér: Új Utakon – Egy tehetség kiállítása a Gazdagréti Közössségi Házban

Amikor követjük egy tehetséges művész útját, gyakran megtapasztalhatjuk azt a lenyűgöző fejlődést, ami az alázatos tanulásból és a kitartó gyakorlásból születik. Csorba Kázmér esetében ez a fejlődési út nem csak a művészet világába vezetett, hanem most egy önálló kiállításig is eljutott. Kázmér három éve tagja a Mentorprogramunknak, ami egyedülálló módon ötvözi az online oktatást és a személyes segítségnyújtást.


A Mentorprogram és Kázmér Útja

Kázmér Prémium csomagunk előfizetője, így nem csak a havi két élő webinárium előnyeit élvezte, hanem személyre szabott értékelést és útmutatást is kapott műveihez 5 kitűnő Mentorunktól, 24 órán belül. Az otthonról való tanulás szabadsága és az alaposan elkészített, érthető videók kombinált hatása lehetővé tette számára, hogy saját tempójában, mégis folyamatosan fejlődjön.

21 - ValdorArt


Az "Új Utakon" kiállítás

Kázmér tehetségének gyümölcse most a Gazdagréti Közössségi Házban csodálható meg. A kiállítás, mely az "Új Utakon" címet viseli, október 18-án nyílt meg Valentin Péter, iskolánk egyik alapítójának és Kázmér egyik mentorának nyitóbeszédével. Az esemény hangulatát Rák Béla gitárművész zenei közreműködése emelte.

Kázmér művei számos témát ölelnek fel, és láthatóan tükrözik azokat az új utakat, amelyeket művészetében jár. Az alkotások sokszínűsége és mélysége arra ösztönzi a nézőket, hogy saját érzéseiket és gondolataikat is belevonják az értelmezésbe.

20 - ValdorArt


Látogass el és merülj el Kázmér Világában

A kiállítás 2023 november 10-ig látogatható a Gazdagréti Közössségi Házban, minden nap 9 és 19 óra között, a Művelődési Ház programjaitól függően. Mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné megcsodálni egy feltörekvő művész alkotásait, és talán magad is ihletet meríthetsz Kázmér műveiből.

 

24 - ValdorArt

Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk Kázmér művészi útjának, és továbbra is támogatjuk a tehetségeket, akik a művészet világában új utakat keresnek!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

"Művészet és Fejlődés" Mentorprogram! >>

Tantermi tanfolyamok Budapesten! >>

Online tananyagok a világ bármely pontján! >>

"A realisztikus rajzolás mesterfogásai" rajzkönyv! >>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: