A Színek Bátor Visszatérése: Az Alkotás Újraértelmezése 


Ebben a blogbejegyzésben, ahol arról beszélünk, hogyan találhatjuk meg újra az alkotás örömét a szürke mindennapokban. Elveszett Színek a Monotonitás Ködében 

Nincsen jól, hogy a mindennapok monotonitásában elveszett az alkotás öröme. Ez egy szomorú igazság, amellyel sokan szembesülünk. Nap, mint nap ugyanazokat a rutinokat követjük, és elvesztjük azokat az örömforrásokat, amelyek valóban éltetnek minket. Nincsen jól, hogy elvesztettük az örömforrásainkat és nem találunk újat.

blog alkotas ujraertelmezese02.webp - ValdorArt

Lelki Gyógyszerek a Paletta Színeiben? 

A modern társadalom gyakran gyors megoldásokat kínál a lelki problémákra. Nincsen jól, hogy nyugtatót írnak fel minden lelki problémára, amikor lenne mód másra is. De mi lenne, ha a festék és a vászon lenne a mi gyógyírünk?

blog alkotas ujraertelmezese01.webp - ValdorArt

Elveszett Önbizalom? Festékkel a Kézben! 

Sokan közülünk elveszítették az önbizalmukat, mert úgy érzik, nem hoznak létre semmi értékeset. Nincsen jól, hogy az önbizalmunk csökken, mert nem érezzük, hogy valami értékeset hozunk létre. De a művészet megmutathatja nekünk, hogy mennyire egyediek vagyunk.

blog alkotas ujraertelmezese03.webp - ValdorArt

Életünk Mint Színtelen Kép? 

Nincsen jól, hogy az életünk olyan, mint egy lerajzolt kép, amelybe nem kerül szín. De mi lenne, ha mi magunk festenénk bele a színeket? Nincsen jól, hogy alkotás hiányában nem hagyunk magunk után semmit. De képzeljétek el, hogy mit hagyhatunk magunk után egy ecsetvonással!

blog rajzolas festes terapia22webp.webp - ValdorArt

A Bátortalan Alkotók Felébredése 

Sokan közülünk úgy érzik, elzárták őket az alkotás világától. Nincsen jól, hogy elhitették velünk, hogy bénák vagyunk a rajzoláshoz. De a rajzolás és a festés nem a tökéletes arányokról vagy hibátlan vonalvezetésről szól; sokkal inkább a belső világunk kifejezéséről.

blog alkotas ujraertelmezese04.webp - ValdorArt

A Gépek Árnyékában 

Nincsen jól, hogy a gépek mindent megcsinálnak helyettünk és már nem használjuk az agyunkat. De a művészet arra késztet minket, hogy újra kapcsolatba lépjünk önmagunkkal és kreativitásunkkal.

blog alkotas ujraertelmezese05.webp - ValdorArt

Belső Világunk Kifejezése 

Nincsen jól, hogy a belső világunkat nem tudjuk külső formában kifejezni. A festék és a vászon azonban lehetőséget ad arra, hogy a szavakon túlmutató érzéseket és gondolatokat megfogalmazzuk.

blog alkotas ujraertelmezese06.webp - ValdorArt

Elfogyott Kreativitás? Itt az Ideje Feléleszteni! 

Nincsen jól, hogy elfelejtettük, milyen a valódi kreativitás és az intuícióra hallgatás. Az alkotás folyamatában azonban újra felfedezhetjük ezt az érzékeny belső hangot. Nincsen jól, hogy azt hisszük, hogy nincsen kézügyességünk és bénák vagyunk a rajzoláshoz. De mi lenne, ha csak egyszerűen próbálkoznánk?

blog alkotas ujraertelmezese08.webp - ValdorArt blog alkotas ujraertelmezese09.webp - ValdorArt blog alkotas ujraertelmezese07.webp - ValdorArt blog alkotas ujraertelmezese10.webp - ValdorArt

Merj Alkotni, Merj Színes Lenni! 

Tehát Színes Alkotók, merjetek alkotni, merjetek színesek lenni! És ne feledjétek: a művészet bennünk van, és a közös feladatunk, hogy előcsalogassuk! 

blog alkotas ujraertelmezese11.webp - ValdorArt blog alkotas ujraertelmezese12.webp - ValdorArt blog alkotas ujraertelmezese13.webp - ValdorArt

 


 

Válassz tanfolyamaink közül:

Oktatóképzés! >>

Művészet és fejlődés Mentorprogram!>>

Tantermi tanfolyamok Budapesten! >>

Online tananyagok a világ bármely pontján! >>

"A realisztikus rajzolás mesterfogásai" rajzkönyv! >>

 

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: