Kiből lesz a cserebogár? Marcsi, a mi óvó nénink

„Nagyon meglepődtem, amikor Andi írta, hogy ebbe a sorozatba engem is belevennétek…hiszen nálam sokkal ügyesebb, tehetségesebb és termékenyebb rajzolók-festők vannak, ők már művészek! Mindig ámulattal, csodálattal nézem a műveiket a Valdor Art  FB oldalán. Remélem, egyszer majd én is eljutok erre a szintre.”


Körmöci Lajosné, Marcsi meglehetős rutinnal érkezett hozzánk, hiszen 40 éven át óvó néni volt, vagyis rengeteget rajzolt, festett, barkácsolt és kézműveskedett a gyerekekkel. Sőt, sokszor besegített a Jézuskának, Mikulásnak, húsvéti nyuszinak is, amikor az óvoda dekorálására volt szükség egy-egy ünnepre. Egy kolléganőjével még tehetségműhelyt is vezettek, ahol a különböző technikákat és rajzeszközöket mutatták meg a gyerekeknek, akik természetesen nagy művészi szabadságot élveztek.

Gyakorlás képpen számos híres ember portréját készítette el!

kormoczi marcsi online rajztanfolyam dalai lama - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam morgan freeman - ValdorArt

 

Híres zeneszerzők portré sorozata!


A nyugdíjas sosem ér rá

Tavaly Marcsit hatalmas öröm érte: augusztusban ment nyugdíjba, de nem pihenhetett sokáig, hiszen két héten belül unokája született. Bár az unokázás sok időt igényel, de még így is maradt egy kis extra, amit szeretett volna valami érdekessel kitölteni.  „Keresni kezdtem egy olyan elfoglaltságot, ami örömet okoz nekem és másoknak is, kis helyen elfér, bármikor abbahagyható és folytatható, és olyan, amit eddig még nem csináltam. Rajzolni mindig is szerettem, másolni nagyon jól tudtam.” Némi utánajárás után talált rá a Valdor Artra, és külön megörült az online lehetőségnek, hiszen Győrben él, ráadásul sokat utazik Győr és Eger (az unoka;) ) között. „Mivel hiszek abban, hogy mindig az első gondolat a jó, tavaly ezt kértem és kaptam Karácsonyra. Túl sok időm nincs (a nyugdíjas sosem ér rá :) ) de egyelőre igyekszem ebből kihozni a legjobbat.”

Marcsi az online rajztanfolyam segítségével alkotott rajzait szívesen készíti ajándékba!

kormoczi marcsi online rajztanfolyam csalad1 - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam csalad2 - ValdorArt
kormoczi marcsi online rajztanfolyam muller peter - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam csalad3 - ValdorArt

A család focirajongó tagjai kedvéért néhány híres focista portréja is elkészült!

kormoczi marcsi online rajztanfolyam focista1 - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam focista2 - ValdorArt

Miért szereted a Valdor Artot?

„Tetszik, hogy sokmindent lehet tanulni, bár egyelőre más tanfolyamra még nem gondoltam. Szerintem még sokat kell fejlődnöm, tanulnom, gyakorolnom. Amikor azokat a csodás festményeket látom a Valdor oldalán, akkor elfog a vágy… de mindennek eljön az ideje!”

Mi viszont úgy látjuk, hogy nem kell Marcsinak ennyit szerénykednie, hiszen nagyon szépen fejlődik. A kutyás képei a kedvencek között vannak, de természetesen az unokás képek mellett sem lehet elmenni szó nélkül:)

Rengeteg szebbnél szebb kutyás képet kaptunk Marcsitól, mióta elkezdte az online rajztanfolyamot!

kormoczi marcsi online rajztanfolyam bullmastiff - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam beagle - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam kutya - ValdorArt
kormoczi marcsi online rajztanfolyam tacsko - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam nemetjuhasz - ValdorArt
kormoczi marcsi online rajztanfolyam golden retriever - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam puli - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam kutya2 - ValdorArt

„Nagyon jó, hogy Andival lehet így a neten tartani a kapcsolatot, mindig ellát jó tanácsokkal, ha elküldök egy-egy elkészült rajzot. Nagyon kedvelem a stílusát, közvetlen, aranyos, jó pedagógiai érzékkel rendelkezik:)”
Nagy szó ez valakitől, aki 40 éven át volt pedagógus, köszönjük!

„Én nagyon boldog vagyok, hogy rájuk találtam, mindenkinek javasolni tudnám. Főleg azoknak, akik félnek, hogy mit fognak kezdeni magukkal, ha majd nyugdíjasok lesznek. Itt a sikerélmény maximálisan biztosítva van! Annak is, aki csak pálcikaemberkét tud, és annak is, aki a krumpli rajzánál már elakadt :)”

Marcsi nemrég kezdett színes ceruzás rajzokat készíteni, eddig grafit és háromszín technikás rajzokat láthattunk tőle!

kormoczi marcsi online rajztanfolyam bagoly1 - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam bagoly2 - ValdorArt
kormoczi marcsi online rajztanfolyam utca  - ValdorArt kormoczi marcsi online rajztanfolyam lofej - ValdorArt

Köszönjük Marcsi az ajánlást, és az interjút:)


Készen állsz a saját történeted hőse lenni?

mentor program tárt karokkal várja új tagjait! Csatlakozz ehhez a szuper jófej közösséghez és legyél a saját történeted hőse!

Ismerd meg magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségét a ValDor Art "alkoss szabadon" Mentor Programot!

Mit kapsz, ha csatlakozol?

  • több száz órányi oktatóanyag korlátlan hozzáféréssel!
  • személyes mentorálás, ami felgyorsítja a fejlődésed!
  • havi 2x2 órás tanító és kérdezz-felelek webinár
  • szuper jófej közösség, akik támogatnak!
  • 6 értékes bónuszajándék, közel 220.000 Ft értékben!
  • zárt Facebook csoport, ahová feltöltheted a munkáidat!

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: