Valósághű rajzolás abc-je!

Tanulj meg rajzolni a saját időbeosztásod szerint a világ bármely pontján!

Éld át otthonodban ülve vagy nyaralás közben a rajzolni tudás örömét!

Ez alkalommal nem csak a „sima” 4 napos tanfolyamunk teljes anyagát ismerheted meg, hanem most egy olyan csomaggal lepünk meg Téged, amelyben rengeteg olyan tudás is van, amelyet nem tanítunk és senki más se tanít az élő tanfolyamokon! 

Nézd meg a filmelőzeteseket! 

Portré rajzolás:         Állat rajzolás:      Agyféltekék összehangolása:      


Azok, akik az online rajztanfolyamunkat választották rajztudásuk fejlesztéséhez így vélekednek az anyagról!

"Elvégeztem 6 év képzőművészeti iskolát, de még így is sok újdonságot tanultam tőletek!"

Kedves Andrea és Péter!

Elvégeztem 6 év képzőművészeti iskolát, ahol festészetet és grafikát tanultam. 3 évig voltam rajz tanár. De még így is sok újdonságot tanultam tőletek. Nagyon tetszenek a filmjeitek, többször megnéztem őket. A gyermekeimet is a tőletek tanult  technikával tanítom. A gyakorló feladatok is nagyon könnyen elvégezhetőek. Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok érte.

Üdvözlettel, Zakota Erika (Győr)


Tóth Tímea alkotásai, 6 és 14 nappal azután, hogy megkapta a hozzáférést a filmekhez!


Bemutatjuk Fábián Mónikát Békéscsabáról! 2014.01.23-n rendelte meg a portrérajzolós oktatóanyagot és 2014.05.12-n elküldte élete első portrérajzát! Majd 06.03-n a másodikat! 

Nézd meg hová jutott alig 4,5 hónap leforgása alatt!

"Magam is meglepődöm, hogy ilyenekre képes vagyok! És ami nagyszerű, az önbizalmam egyre nagyobb! Elhiszem, tudom, hogy meg tudom csinálni! "

Fábián Mónika vagyok, idén 40 éves, Békéscsabán élek a 13 éves lányommal.

A jobb agyféltekés rajztanfolyamról pár évvel ezelőtt hallottam először... Sajnos sem az anyagi körülményeim, sem pedig az időpontok nem voltak sosem megfelelőek.

A téli hónapok beköszöntével, az esti órákban kerestem rá, és olvastam el jobban a valdorart.hu honlap ismertetőit. Ott néztem meg a valósághű portré rajzolás online tanfolyam bemutató filmjeit, melyek nagyon megnyerték a tetszésemet. 

Így jutottam el oda, hogy 2014. január 23-án meg is rendeltem. A kezdeti lendületet segítette, hogy még több hasznos információval lettem gazdagabb. A tananyag érthetően van megszerkesztve, minden rajzolási mozzanatot bemutat, a feladatok, ismertetők nagyon jól követik egymást. Ha kérdésem van, e-mailben gyorsan választ is kapok! 

Az első sikerek is hamar bekövetkeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Online tanfolyamot, aki szeretne valósághű portrét rajzolni, de úgy érzi, nem tud, vagy akinek bizonytalan az időbeosztása, vagy ha többször szeretné látni, hallani a tanfolyami anyagot. 

Rebeka lányom, és az ismerőseim is dicsérnek, hogy milyen ügyes vagyok!  Magam is meglepődöm, hogy ilyenekre képes vagyok! És ami nagyszerű, az önbizalmam egyre nagyobb, elhiszem, tudom, hogy meg tudom csinálni. 

Csak hálás lehetek a tanfolyamnak, sokat segített és segít! Köszönöm! 


 Hegedűs Eta, közel 69 évesen kezdett el rajzolni tanulni!

„Mielőtt belevágtam, olyan mély belső vágyódást éreztem, amit alig lehet szavakkal leírni. A Ti anyagotok rengeteg új információt ad, és főleg bátorságot.” 


 Nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam!

Karácsony előtt (2014) nem sokkal vásároltam meg nálatok az online jobb agyféltekés rajztanfolyam "Van Gogh" csomagját. Régi vágyam, hogy megtanuljak rajzolni. A karácsonyi hajtás után egyből neki is álltam a feladatoknak.

Még tervben lett volna gyakorolni az élőből rajzolást, de mivel addigra már megnéztem a 13+1 lépés videóit a porté rajzolós részből, már nem bírtam várni. Rajzolni akartam egy élethű, felismerhető portrét.
Az utolsó vonások meghúzása után ránéztem a rajzomra, és csak ültem, mert nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam :) Ez a kis siker most adott egy nagy lendületet, hogy valóban végig tudom csinálni, és már alig várom hogy hamarosan kipróbálhassam a szénnel való rajzolást és a többi technikát.  

  

Nagyon tetszik a videókban, hogy az első lépésektől kezdve minden lépést világosan elmagyarázva mutatjátok be egy porté elkészítését. Kifejezetten tetszett a haj, és szőrzetről szóló rész. 

Szitás Bence, Gépészmérnök, 27 éves 


Nem gondoltam volna, hogy én valaha is tudni fogok ilyen élethű arcot rajzolni!

Annyira örültem mint egy kisgyerek és úgy éreztem meg kell mutatnom. :-) Így ahogy van, itt és most! Babinszki Anikó, Békéscsaba


"A videóanyag pontosan olyan, amilyet elképzeltem"

Kedves Andi és Péter! 

El szeretném mondani, hogy a videóanyag pontosan olyan, amilyet elképzeltem. Próbálkoztam pár éve hasonló anyagot venni, de sajnos nagyot csalódtam: Megkaptam drága pénzen a Betty Edwards könyvének rövidített változatát. Öröm Veletek dolgozni, köszönet érte.

Üdvözlettel: Zsuzsa


 "Nagyon tetszett az online anyag"

Nagyon tetszett az online anyag mivel pontosabban kifinomultabban tudom használni a raj eszközt. Főleg az arányok rajzolásában sok segítséget nyújtott! Íme egy rajz, amit csináltam esküvőre ajándékba!
Csizmár Győző


 "Valamiért érthetőbbnek érzem!"

Korábban elvégeztem egy három napos tanfolyamot, és van összehasonlítási alapom. A ti oktatási módszeretek más, bár nem vagytok itt és fogjátok a kezem, és nem kérdezhetek, mégis működik, s valamiért érthetőbbnek érzem.

Dallos Emma (Kecskemét)


Ecsedi Anna rajzai, amit az online állatrajzolós filmek megnézése után készített!


A kép három-szín technikával készült az ajándék rajzklubnapon! Megyesi Mariann alkotása!

A filmekhez ajándékba kapsz egy díjmentes rajzklubnapot is, ahol a személyes segítségünket is igénybe veheted! Használd ki Te is ezt a lehetőséget, ahogy Megyesi Mariann is tette, mert ilyen csodás rajzokat fogsz tudni készíteni. 


Nézzük, akkor mi az, amit megtanulsz az oktatóanyagból?  

 • Megérted mitől és miért működik a jobb agyféltekés rajzolás módszere mindenkinél? Még nálad is! Ráadásul korosztálytól függetlenül

 • Megtanuld azt, hogy mire kell figyelni, mire kell koncentrálni rajzolás közben, minek kell történnie a fejedben, hogy rajzaid a valóság tükörképei legyenek.
 • Megismered a rajzolás 7 titkát, amivel nem csak portrét, de minden mást is le tudsz majd rajzolni!

 • Saját gépre letöltheted a gyakorló feladatokat! Ugyanúgy megkapsz minden anyagot, mintha élő tanfolyamra jönnél el.
 • Megtanulod az állat és portrérajzolás 13+1 lépését!

 • Külön fejezetet szenteltünk a szem, orr, száj és haj rajzolásának, amiből megtanulod, hogyan lépj ki a rajzsablonjaid használatából?

 • Megnézheted, hogyan rajzoljuk meg Angelina Jolie portréját grafit ceruzával! Minden lépést részletesen elmagyarázva.

 • Megtanulod a nagyítás 2 féle módját és bemutatjuk hogyan rajzoljuk meg George Clooney arcképét fényképről felnagyítva, úgy hogy az arányok ne másszanak el!

 • Elsajátítod az állatok különféle kültakaróinak a rajzolását, mint például a szőr, a bőr, a tollazat rajzolását.

 • Megtanulod a tájképi elemek rajzolásának a trükkjeit, mint például fák, bokrok, fűcsomók.

 • Megismered a szénnel való rajzolás trükkjeit! Végignézheted hogyan rajzoljuk meg Marlene Dietrich arcképét szén és fehér ceruzával?

 • Elsajátítod a reneszánsz korból ismert háromszín-technikát, amivel már olyan képeket tudsz készíteni, mintha színes lenne, de mégsem kell ismerni még hozzá a színelméletet. Megnézheted, hogyan rajzoljuk le a Dalai Láma portréját fekete, fehér és vörös krétával és ceruzával.


Ismerd meg Zolit, az első embert, aki az oktatóanyagaink alapján tanult rajzolni!

Íme az élő bizonyíték arra, hogy akkor is a maximumot kapd, ha otthon, a saját asztalod mögött, a saját székeden ülve vágsz bele a jobb agyféltekés rajztanulás módszerébe.

Bertalan Zoltán, a CinePyrin Stúdió vezetője, aki készíti a filmjeinket. Ő az, aki  két film vágása között, a forgatáson tanultak alapján az alábbi rajzokat készítette. 
Az első portré egy önarckép, a harmadik kép Comapy Segundo-t (kubai zeneszerző és muzsikus) - Zoli kedvencét- a második Sipos Ilonát - Zoli barátnőjét-ábrázolja!  

Hihetetlen dolgokat alkotott, pusztán „csak” abból merítkezve, amit a forgatáson látott és hallott? Ráadásul úgy, hogy Ő elsősorban NEM tanulni, hanem dolgozni jött hozzánk, amikor az oktatóanyag egyes fejezeteit felvettük.

Saját bevallása szerint nem is csinálta végig az általunk ajánlott gyakorló feladatokat, amiket Te letölthetsz a filmek mellöl, hanem csak "durr bele módon" nekiállt rajzolni! 

Ha Neki sikerült, Neked is sikerülni fog, ezt garantáljuk! 

  

 


Akkor való Neked az online oktatóanyag, …. 

 • Ha régen szerettél rajzolni, de valami a kedvedet szegte…

 • Ha mindig is úgy érezted, Te nem tudsz rajzolni és pont-pont-vesszőcskénél nem tudsz továbbjutni...

 • Ha úgy érzed, eddig elnyomtad magadban az alkotói vágyaidat…

 • Ha a munkahelyeden nem tudod megélni a kreativitásod…

 • Ha nem találod önmagad, elégedetlen vagy magaddal…

 • Ha ki akarsz törni a fárasztó mókuskerékből…

 • Ha végre valahára törődni akarsz saját magaddal és a vágyaiddal…

 • Ha végeztél már jobb agyféltekés rajztanfolyamot, akkor az online tréningünk újat mutat neked a nagyítás technikájában, szén használatában, a háromszín technika alkalmazásában. Ezekről biztosan nem esett szó a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


Miért fogod egyenesen imádni az ONLINE verzióját a legnépszerűbb tanfolyamunknak? 

Mert:

 • a saját tempódban csinálhatod végig, ott ahol és amikor akarod!
 • mindössze egy internet kapcsolattal rendelkező valamilyen kütyü kell hozzá. (pl.: számítógép, táblagép, okostelefon, SmartTV)
 • akkor kapcsolod be és ki, amikor akarod, hiszen az oktatóanyagot 0-24-ben elérheted
 • senki sem zavar a gyakorlatok közben
 • bármikor tarthatsz szünetet, bármikor folytathatod
 • nem csak elmondjuk a feladatokat, hanem minde egyes részfeladatot mi magunk is végigcsináluk. Így lépésről lépésre követheted a gyakorlatokat. 
 • bármikor visszakereshetsz egy-egy leckét, felelevenítheted a korábban tanultakat
 • ha valamiben segítségre, tanácsra van szükséged a feladatokkal kapcsolatban, bátran fordulhatsz hozzánk e-mailben, sőt minden online tanfolyamunkhoz egy ajándék rajzklubnapot kapsz ajándékba 

Ha még nem ismered a meglévő online tananyagunkat és  nem tudod, hogyan működik nálunk egy online tanfolyam, akkor kattints a gombra és olvasd el válaszainkat!


Nézzük akkor, hogy mi minden lesz a Tiéd, ha a Valdor Art online jobb agyféltekés rajztanfolyamát választod rajztudásod fejlesztéséhez!

Válassz a csomagok közül!

#1. Portré rajzolós csomag: Helyettesíti a 4 napos személyes rajztanfolyamot, sőt olyan plusz rajzismeretet is tanulhatsz belőle, amit a 4 napos rajztanfolyam elvégzése után a rajzklubbon szoktunk tanítani.  1. a valósághű rajzolás hét titka 2. portré rajzolás, 3. ajándék rajzklubnap és személyes segítség a rajzoláshoz 4. ajándék örökös 10% kedvezményre jogosító kupon a PannonColor és az Artwebshop Művészellátó Boltjába és Webáruházába. A filmek nézéséhez 3 évre kapsz jogosultságot!

#2. Van Gogh csomag:: Minden, amit a rajzolásról tudni érdemes 1. a valósághű rajzolás hét titka 2. portré rajzolás, 3. állatrajzolás és táképi elemek, 4. két agyfélteke összehangolásának módszerei 5. ajándék rajzklubnap és személyes segítség a rajzoláshoz 6. ajándék örökös 10% kedvezményre jogosító kupon a PannonColor Művészellátó és az Artwebshop Boltjába és Webáruházába. A filmek nézéséhez 5 évre kapsz jogosultságot!

Tapasztald meg a rajzolás lélekgyógyító hatását és az elkészült rajz felett átélt sikerélményt!

Kattints a kis képekre, nézd meg mit tartalmaznak az egyes fejezetek és válassz a csomagok közül!