Valósághű rajzolás abc-je! - Online rajztanfolyam!

 Éld át otthonodban ülve a rajzolni tanulás örömét!

Ez alkalommal nem csak egy "sima" kezdőknek szóló rajztanfolyamunk teljes anyagát ismerheted meg, hanem most egy olyan csomaggal lepünk meg Téged, amelyben rengeteg olyan tudás is van, amelyet nem tanítunk és senki más se tanít az élő rajztanfolyamokon! 

Nézd meg a filmelőzetest! 


Azok, akik az online rajztanfolyamunkat választották rajztudásuk fejlesztéséhez így vélekednek az anyagról!

"Elvégeztem 6 év képzőművészeti iskolát, de még így is sok újdonságot tanultam tőletek!"

Kedves Andrea és Péter!

Elvégeztem 6 év képzőművészeti iskolát, ahol festészetet és grafikát tanultam. 3 évig voltam rajz tanár. De még így is sok újdonságot tanultam tőletek. Nagyon tetszenek a filmjeitek, többször megnéztem őket. A gyermekeimet is a tőletek tanult  technikával tanítom. A gyakorló feladatok is nagyon könnyen elvégezhetőek. Köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok érte.

Üdvözlettel, Zakota Erika (Győr)


Tóth Tímea alkotásai, 6 és 14 nappal azután, hogy megkapta a hozzáférést a filmekhez!

online rajztanfolyamWill Smith portré az online rajztanfolyam segítségével

Bemutatjuk Fábián Mónikát Békéscsabáról! 2014.01.23-n rendelte meg a portrérajzolós oktatóanyagot és 2014.05.12-n elküldte élete első portrérajzát! Majd 06.03-án a másodikat! 

Nézd meg hová jutott alig 4,5 hónap leforgása alatt!

Angelina Jolie rajz a portrérajzolós oktatóanyag alapján

 

"Magam is meglepődöm, hogy ilyenekre képes vagyok! És ami nagyszerű, az önbizalmam egyre nagyobb! Elhiszem, tudom, hogy meg tudom csinálni! "

A tananyag érthetően van megszerkesztve, minden rajzolási mozzanatot bemutat, a feladatok, ismertetők nagyon jól követik egymást. Ha kérdésem van, e-mailben gyorsan választ is kapok! 

Az első sikerek is hamar bekövetkeztek. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Online tanfolyamot, aki szeretne valósághű portrét rajzolni, de úgy érzi, nem tud, vagy akinek bizonytalan az időbeosztása, vagy ha többször szeretné látni, hallani a tanfolyami anyagot. 

Rebeka lányom, és az ismerőseim is dicsérnek, hogy milyen ügyes vagyok!  Magam is meglepődöm, hogy ilyenekre képes vagyok! És ami nagyszerű, az önbizalmam egyre nagyobb, elhiszem, tudom, hogy meg tudom csinálni. 

Csak hálás lehetek a tanfolyamnak, sokat segített és segít! Köszönöm! 


 Hegedűs Eta, közel 69 évesen kezdett el rajzolni tanulni!

„Mielőtt belevágtam, olyan mély belső vágyódást éreztem, amit alig lehet szavakkal leírni. A Ti anyagotok rengeteg új információt ad, és főleg bátorságot.” 

grafit portré az online rajztanfolyam segítségévelgrafit portré az online rajztanfolyam segítségévelgrafit portré az online rajztanfolyam segítségével

 Nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam!

Karácsony előtt (2014) nem sokkal vásároltam meg nálatok az online jobb agyféltekés rajztanfolyam "Van Gogh" csomagját. Régi vágyam, hogy megtanuljak rajzolni. A karácsonyi hajtás után egyből neki is álltam a feladatoknak.

grafit rajz az online rajztanfolyam segítségévelMég tervben lett volna gyakorolni az élőből rajzolást, de mivel addigra már megnéztem a 13+1 lépés videóit a porté rajzolós részből, már nem bírtam várni. Rajzolni akartam egy élethű, felismerhető portrét.
Az utolsó vonások meghúzása után ránéztem a rajzomra, és csak ültem, mert nem hittem el, hogy ezt én rajzoltam :) Ez a kis siker most adott egy nagy lendületet, hogy valóban végig tudom csinálni, és már alig várom hogy hamarosan kipróbálhassam a szénnel való rajzolást és a többi technikát.  

 

Robert Downey Jr. grafit protréja

Nagyon tetszik a videókban, hogy az első lépésektől kezdve minden lépést világosan elmagyarázva mutatjátok be egy porté elkészítését. Kifejezetten tetszett a haj, és szőrzetről szóló rész. 

Szitás Bence, Gépészmérnök, 27 éves 


Nem gondoltam volna, hogy én valaha is tudni fogok ilyen élethű arcot rajzolni!

Annyira örültem mint egy kisgyerek és úgy éreztem meg kell mutatnom. :-) Így ahogy van, itt és most! Babinszki Anikó, Békéscsaba

Whoopi Goldberg portréja az online rajztanfolyam segítségévelBob Marley grafit rajz

Nézzük, akkor mi az, amit megtanulsz az oktatóanyagból?  

 • Megérted mitől és miért működik a jobb agyféltekés rajzolás módszere mindenkinél? Még nálad is! Ráadásul korosztálytól függetlenül

 • Megtanuld azt, hogy mire kell figyelni, mire kell koncentrálni rajzolás közben, minek kell történnie a fejedben, hogy rajzaid a valóság tükörképei legyenek.
 • Megismered a rajzolás 7 titkát, amivel nem csak portrét, de minden mást is le tudsz majd rajzolni!

 • Saját gépre letöltheted a gyakorló feladatokat! Ugyanúgy megkapsz minden anyagot, mintha élő tanfolyamra jönnél el.
 • Megtanulod az állat és portrérajzolás 13+1 lépését!

 • Külön fejezetet szenteltünk a szem, orr, száj és haj rajzolásának, amiből megtanulod, hogyan lépj ki a rajzsablonjaid használatából?

 • Megnézheted, hogyan rajzoljuk meg Angelina Jolie portréját grafit ceruzával! Minden lépést részletesen elmagyarázva.

 • Megtanulod a nagyítás 2 féle módját és bemutatjuk hogyan rajzoljuk meg George Clooney arcképét fényképről felnagyítva, úgy hogy az arányok ne másszanak el!

 • Elsajátítod az állatok különféle kültakaróinak a rajzolását, mint például a szőr, a bőr, a tollazat rajzolását.

 • Megtanulod a tájképi elemek rajzolásának a trükkjeit, mint például fák, bokrok, fűcsomók.

 • Megismered a szénnel való rajzolás trükkjeit! Végignézheted hogyan rajzoljuk meg Marlene Dietrich arcképét szén és fehér ceruzával?

 • Elsajátítod a reneszánsz korból ismert háromszín-technikát, amivel már olyan képeket tudsz készíteni, mintha színes lenne, de mégsem kell ismerni még hozzá a színelméletet. Megnézheted, hogyan rajzoljuk le a Dalai Láma portréját fekete, fehér és vörös krétával és ceruzával.

Marlene Dietrich arcképe szén és fehér ceruzávalDalai Láma portréja fekete, fehér és vörös krétával és ceruzávalGeorge Clooney grafit portré az online rajztanfolyam segítségével
Állatok különféle kültakaróinak a rajzolása az online rajzatnfolyam segítségévelTigris rajz az online rajzatnfolyam segítségévelFarkas rajz az online rajztanfolyam segítségével

Akkor való Neked az online oktatóanyag, …. 

 • Ha régen szerettél rajzolni, de valami a kedvedet szegte…

 • Ha mindig is úgy érezted, Te nem tudsz rajzolni és pont-pont-vesszőcskénél nem tudsz továbbjutni...

 • Ha úgy érzed, eddig elnyomtad magadban az alkotói vágyaidat…

 • Ha a munkahelyeden nem tudod megélni a kreativitásod…

 • Ha nem találod önmagad, elégedetlen vagy magaddal…

 • Ha ki akarsz törni a fárasztó mókuskerékből…

 • Ha végre valahára törődni akarsz saját magaddal és a vágyaiddal…

 • Ha végeztél már jobb agyféltekés rajztanfolyamot, akkor az online tréningünk újat mutat neked a nagyítás technikájában, szén használatában, a háromszín technika alkalmazásában. Ezekről biztosan nem esett szó a jobb agyféltekés rajztanfolyamon.


Miért fogod egyenesen imádni az ONLINE verzióját a legnépszerűbb tanfolyamunknak? 

Mert:

 • a saját tempódban csinálhatod végig, ott ahol és amikor akarod!
 • mindössze egy internet kapcsolattal rendelkező valamilyen kütyü kell hozzá. (pl.: számítógép, táblagép, okostelefon, SmartTV)
 • akkor kapcsolod be és ki, amikor akarod, hiszen az oktatóanyagot 0-24-ben elérheted
 • senki sem zavar a gyakorlatok közben
 • bármikor tarthatsz szünetet, bármikor folytathatod
 • nem csak elmondjuk a feladatokat, hanem minde egyes részfeladatot mi magunk is végigcsináluk. Így lépésről lépésre követheted a gyakorlatokat. 
 • bármikor visszakereshetsz egy-egy leckét, felelevenítheted a korábban tanultakat
 • ha valamiben segítségre, tanácsra van szükséged a feladatokkal kapcsolatban, bátran fordulhatsz hozzánk e-mailben, sőt minden online tanfolyamunkhoz egy ajándék rajzklubnapot kapsz ajándékba 

Ha még nem ismered a meglévő online tananyagunkat és  nem tudod, hogyan működik nálunk egy online tanfolyam, akkor kattints a gombra és olvasd el válaszainkat!


Nézzük akkor, hogy mi minden lesz a Tiéd, ha a Valdor Art online jobb agyféltekés rajztanfolyamát választod rajztudásod fejlesztéséhez!

Válassz a csomagok közül!

#1. Portré rajzolós csomag: Helyettesíti a 4 napos személyes rajztanfolyamot, sőt olyan plusz rajzismeretet is tanulhatsz belőle, amit a 4 napos rajztanfolyam elvégzése után a rajzklubbon szoktunk tanítani.  1. a valósághű rajzolás hét titka 2. portré rajzolás, 3. ajándék rajzklubnap és személyes segítség a rajzoláshoz 4. ajándék örökös 10% kedvezményre jogosító kupon a PannonColor és az Artwebshop Művészellátó Boltjába és Webáruházába. A filmek nézéséhez 3 évre kapsz jogosultságot!

#2. Van Gogh csomag:: Minden, amit a rajzolásról tudni érdemes 1. a valósághű rajzolás hét titka 2. portré rajzolás, 3. állatrajzolás és táképi elemek, 4. két agyfélteke összehangolásának módszerei 5. ajándék rajzklubnap és személyes segítség a rajzoláshoz 6. ajándék örökös 10% kedvezményre jogosító kupon a PannonColor Művészellátó és az Artwebshop Boltjába és Webáruházába. A filmek nézéséhez 5 évre kapsz jogosultságot!

Tapasztald meg a rajzolás lélekgyógyító hatását és az elkészült rajz felett átélt sikerélményt!

Kattints a kis képekre, nézd meg mit tartalmaznak az egyes fejezetek és válassz a csomagok közül!