Festés

Ha szeretnél megtanulni festeni vagy tovább fejlesztenéd a jelenlegi tudásod, akkor az online festőtanfolyamot neked találtuk ki!

Szabadon döntheted el, hogy milyen szintre akarod fejleszteni a tudásod, sőt még azt is, hogy mennyit akarsz érte fizetni!

Kattints a "Pont ez érdekel" gombra! Nézd meg azt a 10 lépéses sikerösvényt, aminek a segítségével Te is megtanulsz lenyűgöző képeket festeni!

Online OLAJ festőtanfolyam - A festés királynője!

Legújabb online oktatóanyagunkban 6 különböző kép elkészítésén keresztül tanulhatod meg az olajfestés művészetét! Komplex elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, sőt kipróbálhatsz különböző festőszereket is!

Válassz a csomagok közül!

Festési stílusok online tanfolyam: Készíts egyedi képeket a KOLLÁZS technika segítségével!

Legújabb oktatóanyagunkban megmutatjuk, hogy tudod a realisztikus festést ötvözni a kollázs technikával! Ha ezt megtanulod olyan egyedi képeket tudsz készíteni, amikkel végre ki tudod fejezni a saját művészi mondanivalódat!

Próbáld ki és alkoss egyedi képeket!

Festési stílusok online tanfolyam: Válj egyedivé a KUBISTA STÍLUS segítségével!

Szeretnél túljutni a másoláson? Próbáld ki azt a technikát, amelynek Picasso volt a leghíresebb képviselője. Ha többet szeretnél tudni erről a lenyűgöző és szuper egyedi technikáról, akkor kattint a képre!

Próbáld ki és alkoss egyedi képeket!

Online AKVARELL festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak!

Az online akvarellfestő tanfolyam segítségével napi 15 perc festéssel 100%-ban fel tudsz töltődni! Egy 4 lépéses sikerösvény segítségével az akvarellfestés alapjaitól eljutsz addig, hogy portrét tudj festeni többféle stílusban! Tanuld meg ezt a légies és könnyed technikát!

Nézd meg mit fogsz megtanulni!

Online PASZTELL kréta tanfolyam - A színkeveréstől a vegyes technikáig!

Az online pasztellkréta tanfolyam segítségével eljuthatsz az alapoktól egészen a mester szintig! Járd végig a 6 lépéses sierösvényt és tapasztald meg a pasztellezés óriási élményét! Fizethetsz érte egyösszegben vagy 12 havi részletben!

Válassz az S, M, L csomagok közül!

Online AKRIL festőtanfolyam - Az ecsetkezeléstől a festési stílusokig!

Az online festőtanfolyam 10 modulja a kezdő szinttől a portré festésig juttat el a tanulásban. A 10 modul a festéstanulás egymásra épülő lépéseit mutatja meg.

Válassz az S, M, L, XL csomagok közül!

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: