Végig a sikerúton, egyenesen a saját kiállításig!

Szerencsére az évek során egyre több hasonló cikket írunk, amelyben tanulóink sikereivel büszkélkedhetünk. Leírhatatlan érzés számunkra, hogy részesei lehetünk ezeknek a mérföldköveknek. 

Lizi már negyedik éve tanul tőlünk a mentorprogramban, az évek során végig járta az általunk kijelölt sikerösvényt. Az út rendkívül hosszú volt, de mostanra minden technikát elsajátított, ráadásul tavaly decemberben az oktatóképzésünkre is jelentkezett és készen áll átadni megszerzett tudását!

vinczene saro lizi%20 1 - ValdorArt vinczene saro lizi 4 - ValdorArt

Hol kezdődött a története?

Lizi 42 évig dolgozott fizioterapeutaként, a művészetekkel nyugdíjba vonulása után kezdett el komolyabban foglalkozni. Férje ösztönzésére jelentkezett Jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra, előtte magát képezte autodiadakta módon ingyenes tananyagaink segítségével!

Gyorsan kiderült, hogy sokkal több van benne, mint hitte volna, ezért haladó tanfolyamokat javasoltunk neki. Egyre növekvő önbizalma és hihetetlen szorgalmának köszönhetően rohamos tempóban fejlődött, majd csatlakozott a mentorprogramunkhoz is, ahol minden tudást megszerzett, amit célként kitűzött magának.

vinczene saro lizi 5 - ValdorArt vinczene saro lizi 6 - ValdorArt

Az álom valóra vált: Saját kiállítás a gyulai kórházban!

A sok munka mindig kifizetődik, Lizi több alkalommal is kiállította képeit a mentorprogramunk évzáró csoportos kiállításán, de most elérte lenagyobb álmát: saját kiállításán mutathatta meg csodálatos alkotásait a gyulai kórházban.

A kiállításon összesen 38 képet állítottak ki alkotótársával, Gesznerné Fehér Andreával karöltve. Lizi 16 képet válogatott össze az eseményre, igyekezett minden technikát bemutatni a repertoárjából. Az eseményt Béres Ildikó festőművész nyitotta meg, aki elmondta, hogy nagy izgalommal készült rá és óriási megtiszteltetés számára a felkérés. Az alkotások szépsége valósággal ámulatba ejtette.

vinczene saro lizi kiallitas 0 - ValdorArt

 

Liziék kiállítása két cikkben is megjelent, amihez Ő csak ennyit fűzött hozzá:

"Ezen hírekben még nem jön át az a fergeteges hangulat amit mi ott megéltünk."

Nem kérdés, hogy milyen sokat jelentett számára ez a mérföldkő, az egyik legjobb érzés, ha sikerül megvalósítani egy kitűzött célt, egy régi nagy álmot!

Ha szeretnéd elolvasni a kiállításról szóló cikkeket, itt és itt megtalálod őket!

Öröm és boldogság, hogy részesei lehetünk ennek és osztozhatunk tanulóinkkal ezeken a pillanatokon, reméljük, hogy még sok ilyenben lesz részünk, szívből gratulálunk Lizinek!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: