Új távlatok nyílnak - 10 év után elköltözünk!

10 év után elköltözünk a MagNet Házból, egy korszak lezárul és immár egy új élet kezdődik el számunkra és a Ti számotokra is. Hisszük, hogy jobb, szebb, kényelmesebb, biztonságosabb körülményeket teremtünk a rajzoláshoz/festéshez.

 

 

A tágas terek, a beömlő napfény már az első találkozáskor magával ragadott minket. Ahogy körbe jártuk a szobákat, láttuk az asztalokat, az asztalokon a festő állványokat, a kialakulófélben lévő rajzokat, festményeket körvonalazódni és az egész tér máris élettel telt meg. Az illúzió ugyan tovaszállt, de a terv megvalósult! Olyan helyet hoztunk lérte, ahol tudjuk, hogy minden adott ahhoz, hogy feltöltődj és kikapcsolj az alkotás által.

Sokan segítettek nekünk, hogy ez az álom megvalósuljon. Falakat raktak be, festettek, világítást szereltek és számos olyan dolgot hoztak létre, amivel megteremthetjük az alkotáshoz kijáró méltó helyszínt.

 

Az utolsó simítások vannak hátra, függöny felrakás, képek akasztása, takarítás, fertőtlenítés, hogy a hétvégén már egy paradicsomi hellyel várhassuk az Elit csoportot.

Ma szerelnek össze 42 asztalt, ragasztják fel a logónkat, polcokat raknak össze a raktárba, összeállítják a konyhát és még megannyi munka zajlik jelenleg is a háttérben.

Mi is készülünk, hiszen nekünk is valami új, valami más kezdődik el. Izgalommal teljes örömmel várjuk, hogy belépjetek az ajtónkon és élvezzétek az itt töltött idő minden pillanatát! 

 


Ami szuper lesz benne:

  • csúcs világítás, hogy mindig pontosan lásd a színeket.
  • Teakonyha, hogy egy finom teával és kávéval tudjunk megvendégelni.
  • Recepció, hogy tudd melyik teremben lesz a foglalkozásod.
  • 180 m2-en két oktatóteremmel, kényelmes előtérrel várunk.
  • Tágas terek, nálunk biztosan megoldott lesz a 2 m távolság még nehéz időkben is.
  • Könnyen megközelíthető helyszín.

Blaha Lujza tértől 2-3 perc sétára található az új Stúdió. Ha autóval jössz hozzánk a környező utcákban tudsz parkolni, ha pedig tömegközlekedéssel érkezel a Blahán a BKV járatok szinte minden formája megtalálható.

És, ami a legfontosabb lehetségünk nyílik így több tanfolyamot szervezni. Hamarosan felkerülnek az új időpontok, tanfolyamok, figyeld az oldalt! 

blog valdor art uj oktatohely05 - ValdorArt blog valdor art uj oktatohely03 - ValdorArt blog valdor art uj oktatohely02 - ValdorArt

 

Hatalmas izgalommal várjuk, hogy megmutathassuk Nektek a "második otthonunkat"!

 


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: