Ismerd meg Tóth Zsuzsát és kiállításának részleteit!

Az alkotó világ, a művészet és a képzőművészet csodálatos világának valódi gyöngyszemét szeretnénk bemutatni neked - Tóth Zsuzsát, a Mentorprogramunk másodéves hallgatóját.


Zsuzsa története

Zsuzsa az óvónői pályán eltöltött hosszú évtizedek alatt a gyermekek mellett alkotói személyiségét is fejlesztette. Szeretett rajzolni és festeni már gyermekkora óta, és ez a szenvedély, ami a művészet iránt élt benne, sosem hagyta el. Ezért, amikor nyugdíjba vonult, Zsuzsa még inkább az alkotói világhoz fordult, ahol újra felfedezte a festészet és a rajzolás szépségét.

hold 0.webp - ValdorArt

Amikor a Covid-19 világjárvány bezárta az embereket otthonaikba, Zsuzsa személyes választ adott a helyzetre: nem adta fel az alkotást, és így talált ránk egy véletlen folytán. Már a Mentorprogramunk második évében jár, és minden tanácsot és tanítást, amit mentorainktól kap, örömmel és lelkesedéssel fogad.

taj 0.webp - ValdorArt

 

Zsuzsa kiállítása

Bénye község Tavaszi Gyöngyszemek című kiállításán volt alkalmunk első ízben önálló kiállítás formájában látni Zsuzsa alkotásait. Zsuzsa számos képe került kiállításra a gyöngyfűző szakkör tagjainak munkái mellett az Integrált Közösségi és Szolgáltató Térben. A képek május 25-ig voltak megtekinthetők az IKSZT-ben a nyitvatartási időben. Korábban Monoron két képe is kiállítása került, valamint a Mentorprogramunk tagjai számára rendezett éves kiállításokon is megjelent már 3 alkotása, az önálló kiállítás mérföldkő volt az alkotói pályáján.

kiallitas%20%281%29 0.webp - ValdorArt

A kiállítás megnyitóját nagyon élvezte, itt művészi útjának bemutatására is sor került, valamint ő maga is mondott egy rövid beszédet. 

A Tavaszi Gyöngyszemek kiállítás Zsuzsa művészi fejlődésének fontos állomása volt, és reméljük, hogy ez a momentum csak tovább növeli lelkesedését és elkötelezettségét az alkotás és a művészet iránt. Gratulálunk neki és már alig várjuk, hogy újabb és újabb gyöngyszemekkel gazdagítsa a magyar képzőművészetet!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok>

Mentorprogram>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: