Szeretnél jövőre saját kiállítást?

Régi vágyad, hogy megtanulj rajzolni-festeni, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Sokan kergetik ezt az álmot, nem vagy egyedül. A legtöbbjük semmilyen művészi előképzettséggel nem rendelkezik és otthon, egyedül próbálja fejleszteni tudását. Sajnos a legtöbb esetben a sikertelenség elveszi a kezdeti lendüleletet és az álom, ÁLOM is marad!

Sokan jártak a cipődben, de hoztak egy fontos döntést és csatlakoztak a mentor programhoz! Többen azóta már 2-3 kiállításon is túl vannak!

Nézd meg a hogyan élték meg az idei kiállítást!


„Nagy élmény volt! Az unokámmal voltam és a barátnőével, ők fiatalok mégis annyira tetszett nekik az egész kiállítás, olyan élmény volt nekik…nagyon örültem neki, hogy ők kisértek el!”


„Nem csak az volt jó benne, hogy ilyen barátságos, bensőséges a környezet, hanem az is, hogy az ember úgy érezte, hogy mindenképp szemelőt volt. A Magnetházban azért voltak sötétebb zugok meg eldugottabb helyek, ott nem is tudtátok megcsinálni, hogy mindenki szemelőt legyen! Ez a kiállítás sokkal-sokkal szebb volt így személyesen, mint ha akármilyen képeken nézem az interneten!”


"Ez egy igazi belevaló diáktanya volt! Ez a klassz gyerekek! Jól érzi magát mindenki, egyenrangúak vagyunk. Nem kell ide igazgyöngy nyaklánc, nem kell megjátszani az eszedet, hogy Te ki vagy, mi vagy, honnan jöttél, miét jöttél. Itt vagy, itt vannak a Te alkotásaid, a tanáraid, itt vannak a Te mentoraid a kivetítőn és mindenki egyenrangú. Ez marha jól sikerült!"


"Nekem annyira jó érzés volt az, hogy voltam már kétszer fönt – most úgy éreztem, hogy hazajövök. Olyan otthoni hangulata volt és nagyon jó dolog volt, hogy találkoztam olyan emberekkel, akikkel a táborban is és tudunk beszélgetni!"


„Ez a nap nem csak a miénk volt, ez a nap a Tiétek volt Andi és Péter, mert Ti hoztátok ki belőlünk a frankót!”


„Szerintem is jobb volt így, otthonosabb volt a kiállítás. Jobban lehetett szerintem is látni a képeket! Nem volt egy oszlop mögé eltéve semmi, jobban átlátható volt!”


1 év alatt saját kiállítás: Neked is sikerülni fog!

Minden diákunknak megígérjük, hogy az év végére egy kiállításhoz méltó képet fog tudni készíteni. Nehogy azt hidd, hogy a most kiállítók már eleve profik voltak, ugyan azok a kérdések kavarogtak a fejükben, mint neked!

mentor 1 ev - ValdorArtmentor 1 ev grafit - ValdorArt

Ez kiállítás sokkal különlegesebb volt, mint az eddigiek, hiszen új helyszínen, rekord mennyiségű képpel vártuk a vendégeket. Egy valami azonban nem változott: a megszokott családias hangulat és a számtalan büszke ember! Te is közéjük tartozhatsz, csak hoznod kell egy jó döntést!

Nagyon megható volt, hogy idén ennyien eljöttek, ráadásul sokan vidékről! Jó látni, hogy ennyire fontos volt mindenkinek. Szeretnénk egyre több embernek lehetőséget adni, hogy megmutassa képét a világnak!


Hogy született a mentor program?

Az elmúlt 14 éveben rengeteg embert tanítottunk alkotni tantermi tanfolyamok és online oktatás keretein belül. Mindkét oktatási formának megvannak az előnyei és a hátrányai!

Személyes oktatás során rögtön segítséget tudsz kérni, ha elakadsz, de az anyag nem marad meg későbbre. Ha online tanulsz, bárhányszor visszanézheted az anyagot, de nem tudsz személyes segítséget kérni az oktatótól.

Mi felismertük ezt a problémát és kitaláltuk azt a formulát, ami garantált sikert hozhat!

A mentorprogram egy hibrid tanulási formula, ahol ötvöztük a személyes és az online tanulás minden előnyét! Ez egy 3 éves iskola jellegű képzés, Te döntöd el, hogy hány évig szeretnél velünk tartani, a pálcikaember szintjéről egészen a saját kiállításig eljuthatsz!

Jelenleg 400 tagja van a programnak, de nehogy azt hidd, hogy ők eleve művésznek születtek. A legtöbbjük egy egyenes vonalat nem tudott húzni és úgy érezte, hogy nem is képes rá! Ők már tudják, hogy óriási tévedés volt, hiszen a rajzolás-festés fejleszthető képesség.

mentorprogram - ValdorArtmentorprogram 2ev - ValdorArt

Érdekel a kiállítás? Gyere el és nézd meg élőben!

Ha érdekel a kiállítás és szívesen megcsodálnád a képeket, várunk szeretettel a VAMM-ban (Valdor Art Művész Műhely) november 30-ig, minden nap 10-18 óra között! Hétvégén általában tanfolyamot tartunk, ha jó időpontban érkezel, belekukkanthatsz, hogy milyen nálunk egy tantermi oktatás!

Pontos cím:

VIII. kerület Rákóczi u. 49. I. emelet. A bejárat a Hauer cukrászda mellett van közvetlenül.

A kapunyitó kód: 50 kulcs gomb 5060

mentorprogram 1 ev - ValdorArtmentorprogram 2 ev - ValdorArt

 


Szeretnél jövőre Te is saját kiállítást?

mentor program kapui jelenleg még zárva vannak. De a legjobbat hagytuk a végére! Májusban között újra lehet csatlakozni, de már most fel tudsz iratkozni a várólistára!

Miért érdemes feliratkozni?

A várólistára feliratkozókat előnyben részesítjük a legközelebbi nyitásnál és kiemelt kedvezménnyel biztosítjuk a csatlakozást a programhoz.

Ha úgy érzed benned is több van és végre szeretnéd magadból kihozni a maximumot, akkor várunk téged is szeretettel! 

Kattints a linkre, kukkants bele ingyenesen a program oktatóanyagaiba és kulisszatitkaiba.

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: