Siker siker hátán: Szegedy Tamara önálló kiállítása!

Tamara igazi veteránnak számít nálunk, mondhatni az összes tanfolyamunkon járt már, elsajátította az összes technikát, amit szeretett volna. Több képet velünk együtt készített el rajz-, vagy éppen festőklub eseményünkön, és állandó részvevője a Balatonon megrendezett alkotótáborainknak is!

Gyerekkorában imádta a rajzórákat, szívesen ragadott papírt és ceruzát, de az élet úgy hozta, hogy eltávolodott erről az útról.

szegedy tamara kepei8.webp - ValdorArt szegedy tamara kepei7.webp - ValdorArt

 

Gyakori jelenség, hogy felnőtt fejjel visszatekintünk olyan dolgokra, amikkel korábban szívesen foglalkoztunk. Tamara 2016-ban talált vissza az alkotás útjára, amikor is egy barátnőjével folytatott beszélgetés során szóba került a jobb agyféltekés rajzolás!

 

Ezután már nem volt megállás, a hobbi szenvedéllyé alakult és ahogy mondani szokás a többi már történelem!


A kemény munka édes gyümölcse!

Mindig azt szoktuk mondani, hogy a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét, ez most sem volt másképp. Október 15-én megnyílt Tamara saját kiállítása Érden, a Parkvárosi Közösségi Házban.

A miénk volt a megtisztelő feladat, hogy megtartsuk a nyitó beszédet, a hangulat megteremtéséről pedig a Monarchia vonósnégyes és a Tímár család gondoskodott!

szegedy tamara kepei6.webp - ValdorArt szegedy tamara kepei5.webp - ValdorArt

 

Tamara kedvenc témája a gyermek ábrázolás, előszeretettel készít rokonai gyermekeiről. Nem nehéz megtippelni, de a kiállítás témájának is köze volt ehhez, hiszen a „Világom gyermekei” nevet kapta, ahol összesen 23 képét csodálhatta meg a nagyérdemű közönség.

 

A festmények között láthatók akrillal, pasztellel, olajjal és vegyes technikákkal készült alkotások, mely színvilágukban és technikájukban is pompás képet mutatnak.

szegedy tamara kepei1.webp - ValdorArt szegedy tamara kepei2.webp - ValdorArt
szegedy tamara kepei4.webp - ValdorArt szegedy tamara kepei3.webp - ValdorArt

 

 

A kiállítás különlegessége az volt, hogy nem csak Tamara gyermekekről készült képei díszítették a falakat, hanem apró művészpalánták csodálatos munkái is helyet kaptak mellettük.

Leírhatatlan érzés volt osztozkodni Tamara sikerében, nagyon örülünk neki, hogy minket kért fel egy ilyen fontos esemény megnyitásra!


Szeretnél jövőre Te is saját kiállítást?

Nagyszerű hírünk van, a mentorprogram kapui jelenleg nyitva állnak. Csatlakozz Magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségéhez, legyen a Te képed a jövő évi kiállítás legfényesebb csillaga! Ha érdekelnek a részletek, itt olvashatsz róla bővebben!

ÉRDEKEL A MENTOR PROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: