A sikerösvény utolsó állomása - Tanulóink kiállítása!

Tavaly májusban sokan csatlakoztak Mentor programunkhoz, hogy 1 év alatt egy hihetetlen utat járjanak be velünk! Akkor azt ígértük, hogy a program végén egy kiállítás keretében mutatjuk be tanulóink munkáit!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2020. szeptember 04-én pénteken 18:30-kor a MagNet Házba, a Valdor Art Rajz-és Festőiskola "Pálcikaembertől a kiállításig 1 év alatt" megnyitójára!

Szeptemberben 100 kép kerül ki a MagNet Ház falai közé és 1 hónapig lesznek láthatóak.

Nézd meg fekete-fehér és színes galériáinkat, melyet az elmúlt egy év során készült rajzokból és festményekből állítottunk össze! 

Tanítványaink grafit ceruzás és inverz technikás rajzai>

Blog valdor art bakone fekete beatrix17 - ValdorArt Blog valdor art prekub zsuzsa04 - ValdorArt Blog valdor art sarosi kati04 - ValdorArt blog valdor art szollosi dorina02 - ValdorArt Blog valdor art molnar zsoka 04 - ValdorArt

 

Akril és pasztell festmények, színes ceruzás képek>

Blog valdor art bakone fekete beatrix10 - ValdorArt Blog valdor art veres arpi 23 - ValdorArt Blog valdor art prekub zsuzsa01 - ValdorArt Blog valdor art molnar zsoka 12 - ValdorArt Blog valdor art saro ezsebet20 - ValdorArt

 

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy tanulóink szebbnél-szebb alkotásokkal tudtak benevezni az egy év letelte után és meg kell mondjuk, hogy sok esetben igen nehéz volt a választás is, hogy mely képek legyenek ott a kiállításon!

Kiállítás megnyitó: 2020. szeptember 04. 18:30
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1061 Bp., Andrássy út 98.

Várunk mindenkit szeretettel!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: