A híressé vált képet, Edina, Elit csoportos tanulónk festette

Gyenge-Rózsa Edina elemi erővel vetette bele magát a festésbe, amikor megismertük! Majd becsatlakozott a Mentorprogram Elit csoportjába, így havonta 2 napra személyesen is találkozhatunk és nyomon követhetjük fejlődését.

Nemrég úgy gondolta, hogy elkészíti festőkéses technikával Galambos Lajos portréját. Mondhatnánk, hogy jó-jó, de mi ebben a nagy dolog? Az események ott vettek fordulatot, amikor Edina elhatározta, hogy ezt a festményt Lajcsinak adja. Ezért felkereste őt egy forgatáson és innentől már csak lubickolnia kellett az elismerő szavakban.

valdor art gyenge rozsa edina 05 1 - ValdorArt

Annyira meghatotta Lajcsit a portré és annyira megtetszett neki a festmény, hogy az átadást követő forgatásra is magával vitte.
Így történt, hogy a Tv2 ikonikus showműsorainak arcaival folytatott beszélgetésen Edina csodás festménye szolgáltatta az egyik "díszletet".

valdor art gyenge rozsa edina 01 1 - ValdorArt
valdor art gyenge rozsa edina 02 - ValdorArt valdor art gyenge rozsa edina 04 - ValdorArt

Ha szeretnél Te is meglepetést szerezni családodnak, barátaidnak, szeretnéd megtapasztalni az alkotás felszabadító hatását, gyere és ismerkedj meg a rajzolás, festés művészetével!

Nagyszerű hírünk van, a mentorprogram kapui jelenleg nyitva állnak. Csatlakozz Magyarország legnagyobb művészetkedvelő közösségéhez! Ha érdekelnek a részletek, itt olvashatsz róla bővebben!

ÉRDEKEL A MENTORPROGRAM>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: