Megjelentünk a Csak POZITÍVAN magazinban!

Nemrég óriási dolog történt velünk, kaptunk egy felkérést a Csak POZITÍVAN magazintól, hogy írjunk egy cikket a havi számukba. Természetesen kérdés nélkül igent válaszoltunk erre, hiszen hatalmas dolog, hogy egy magazinban publikálhatunk!

Szabad kezet kaptunk a témát illetően, így ránk nehezedett a feladat, hogy kitaláljuk, hogyan tudunk minél nagyobb értéket nyújtani az olvasóknak. Sokat agyaltunk a kérdésen, hiszen nem adódik minden héten ilyen lehetőség! Végül megszületett a tökéletes cikk ötlet!

A cikket a 88. oldalon találod. Ha szeretnéd elolvasni KATTINTS IDE>>>


A rajzolás, festés nem csak hobbi!

Ugye? Akik komolyabban foglalkoznak az alkotással, pontosan tudják, hogy a rajzolás, festés nem egy egyszerű hobbi. Nem csak egy egyszerű tevékenység, aminek segítségével akár pénzt is kereshetünk…valójában sokkal több ennél!

Bizonyított tény, hogy gyermekek és felnőttek számára is számos jótékony hatással bír. Számtalan olyan esetről hallani, hogy azok a gyermekek, akik nem rajzolnak, festenek, többet küszködnek az iskolában.

valdor art festoiskola - ValdorArtvaldor art rajziskola - ValdorArt

Az alkotás fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket, így sokkal gyorsabban tanulhatnak meg pl. szépen írni. A rajzolás, festés során szerzett sikerélményeket tovább viszik az iskolába és ennek pozitív hatásai lesznek az ottani eredményeikre is!

Ha többet szeretnél olvasni a gyermekek rajztanulásáról KATTINTS IDE >>>

A cikket a 88. oldalon találod! 

valdor art tanitavanyok mukaja - ValdorArtvaldor art tanitavanyok rajzai - ValdorArt

De mi a helyzet a felnőttekkel?

Sok módja van a stressz levezetésének, mindenkinek mások a módszerei erre. Erre az egyik legjobb megoldás számukra az alkotás, hiszen közben mélyrelaxációs állapotba kerül az agyunk. Így sokkal könnyebb kizárni a hétköznapi gondokat, rajzolás festés közben megáll az idő, csak Te létezel és a munkád!

valdor art - ValdorArtvaldorart - ValdorArt
valdorart rajziskola 0 - ValdorArtvaldorart festoiskola 0 - ValdorArt

Természetesen a stressz levezetése csak egy a sok pozitív hatása közül, ha szeretnéd megismerni a többit, és érdekel a teljes cikkünk, ide kattintva tudod elolvasni! Hidd el, számodra is lesznek benne megdöbbentő dolgok, ráadásul a Mi nemes célunkat is megismerheted belőle! 

Ha kíváncsi vagy a cikkre, amit írtunk, akkor KATTINTS IDE >> A 88. oldalra lapozz és azonnal olvashatod is! :)


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: