2018 1. meglepetése! - Kiállítás!

Mindenki imádja a születésnapokat, hiszen ilyenkor lehetőség van megünnepelni valamit, vagy éppen valakit, aki örömet szerez számunkra. Idén különleges okunk van az ünneplésre, mert ebben az évben iskolánk betöltötte a 10. évét! Ezt nektek köszönhetjük, így szeretnénk mi is meglepni titeket néhány dologgal. Kattints és olvasd el, mivel készültünk!

Valdor Art Rajziskola - Kiállítás 2018!

Jobb adni, mint kapni, ezért mi most megköszönjük a hűségeteket, a belénk vetett bizalmatokat és különleges meglepetésekkel készültünk. Az évek alatt mi lehettünk a mentorok, a tanítók, de nem volt olyan nap, amikor ne tanulhattunk volna tőletek mi is, legyen szó kitartásról vagy eltökéltségről. A hosszú évek alatt nem csak gyönyörű alkotások tömkelege született, hanem velük együtt nagyszerű művészek is. Megannyi kellemes hangulatú órát tudhatunk magunk mögött és bízunk benne, hogy a jövőben még hasonlóan szép élményekben lehet részünk veletek. Ezt megünneplendő 3 nagyszerű meglepetéssel készültünk nektek, amikben reméljük, ti is olyan nagy örömeteket lelitek majd, mint mi!


Egymás után 3 cikkben fogjuk lerántani a leplet az újdonságokról:)

1. meglepetés Újra megnyit a Valdort Art Kiállítás!

Blog 2015 kiallitas 03 - ValdorArtMi is lehetne nagyszerűbb módja az ünneplésnek, mint egy kiállítás, ahol mindenki büszkén mutathatja meg fejlődését? 2015-ben nagy sikerrel zárult első ilyen rendezvényünk, ahol rengeteg gyönyörű rajzot és alkotást mutathattunk be. „Pálcikaembertől a portré festésig” – kiállításunk a jobb agyféltekés rajztanfolyamok diákjainak munkájából nagyon sikeres volt.

Blog 2015 kiallitas 09 - ValdorArt Blog 2015 kiallitas 10 - ValdorArt

A  jó hírünk az, hogy idén végre megnyitjuk a 2. Valdor Art Kiállítást, amire most is várjuk iskolánk tanulóinak munkáit!

Az elmúlt 10 év legszebb, leglátványosabb, legizgalmasabb alkotásait szeretnénk most bemutatni, ezért mindegy, hogy régi diák vagy, esetleg új, 9 éve végezted el a tanfolyamot, vagy tegnapelőtt. Az a lényeg, hogy az alkotásodból érezni lehessen a rajz szeretetét, a művészet iránt érzett szenvedélyt.

Itt a lehetőség, hogy megmutasd, mit tudsz: bármilyen témában, bármilyen technikával! Gondolkozhatsz nagyban, ugyanis a Magnet Ház terei óriásiak, így legalább A3-as méretű munkákat várunk, hogy azok érvényesülhessenek a terem falain. Ne fojtsd magadba az alkotói vágyat, akár több rajzzal is pályázhatsz. Küldd el a kép fotóját és méretét az info@valdortart.hu címre. A pályamunkákat 2018. március 31-ig várjuk, ami után április 10-ig értesítjük a kiállításon megjelenő képek tulajdonosait. Ha a munkád bejutott, akkor nincs más dolgod, megtalálni hozzá a legszebb keretet, majd képedet bekeretezve elküldeni a Magnet Ház címére.

A kiállítás megnyitóját 2018. május 4. pénteken 18 órától tartjuk, amire szeretettel várjuk régi és új tanítványainkat, valamint családjaikat, barátokat egyaránt. Gyönyörködjünk együtt a képeken és ünnepeljük meg a Valdor Art 10. születésnapját!

Köszönjük nektek az elmúlt 10 évet, és várjuk szeretettel a pályamunkákat a jubileumi kiállításra. Hamarosan pedig elmeséljük, hogy mi a 2. nagy meglepetés;)


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: