Hogyan használd a repesztőlakkot?

A repesztőlakk segítségével a képeid egy következő szintre lépnek, ha tudod hogyan kell használni az eredmény valami elképesztő! Most biztosan arra gondolsz, hogy akkor valószínűleg a használatát hónapokba telik elsajátítani…az a jó hírünk, hogy nem, BÁRKI KÖNNYEDÉN MEGBÍRKÓZIK VELE!

repesztolakk - ValdorArt repesztolakk hasznalata - ValdorArt

 

A repesztőlakk használatához egy kicsit előre kell gondolkodnod. Azt a színt kell használnod az alsó rétegnél, amit szeretnél, hogy áttűnjön a fölső réteg alól! Ha fekete repedéseket szeretnél. akkor sötét színnel, feketével kell lealapozni a vásznat!

Az alapozás után következik maga a repesztőlakk. Ha megszáradt, felviheted azt a színt, amit felülre akarsz, ez a réteg fog megrepedezni, ahogy a képen is látod!

TIPP: Figyelj, hogy a második szín, amit viszel föl, ne legyen túl vastag. Viszonylag vékonyan kell felvinni, szárazecset technikával!

repesztolakk kollazs technika - ValdorArt repesztolakk kollazs - ValdorArt

 

A kollázs technikához bátran felhasználhatsz mindent. Ennél a képnél mi használtunk arany füstfóliát, szalagot, csipkét és kagylókat is és az eredmény magáért beszél, a repesztőlakk pedig még tovább emeli a kép különlegességét!


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: