Hogyan fess vizet?

Előfordult már Veled, hogy leültél a vízparton és gyönyörködtél a tájban? Csodáltad, ahogyan fodrozódik a víz megcsillan rajta a napsugár és a színek életre kelnek a vízfelszínen. Nekem mindig olyan érzésem van mintha egy párhuzamos világ tekintene vissza rám a tükörképből! 

Gondold el, milyen csodálatos érzés lenne ezeket a lenyűgöző pillanatképeket megfesteni. De tudjuk, hogy a vízfelszín elkészítése nem könnyű dolog! Ahhoz, hogy igazán szép legyen, meg kell tudnod jeleníteni a színek játékát, a víz különböző árnyalatait! 

Sokan azért nem mernek belevágni, mert túl nehéznek ítélik meg a feladatot! Mit szólnál hozzá, ha adnánk egy kis segítséget? Készítettünk egy videót, amiből megtudod, hogyan kell a vízfelszínt megfesteni :) 

Legutóbbi eseményünkön egy varázslatos téli tájat készítettünk el közösen. Az élő online közvetítésnek hála most megnézheted Andi, hogyan festi meg a vizfelszínét.  

Kukkants bele a videóba és tanuld meg a technikát

A referencia fotó segítségével első lépésként a víznek a színeit kell megfesteni! 16-os ecsettel dolgozz húzd felfelé az eszközt majd hirtelen engedd fel. Bátran festhetsz vastagon! Ezután ugyanígy csináld csak felülről húz lefelé az ecsetet és engedd fel. Ha így dolgozol, akkor nagyon szépen össze tudod dolgozni a különböző színeket! 

A videóban szereplő képet elkészítettük december 6.-án a Festő Klubon! Nézd meg, hogyan sikerült a résztvevőknek!

Mutasd a képeket>>>


A szavazataitok alapján már kint vannak a képek, hogy miket fogunk megfesteni 2021 első felében!

Festőklubok 1 napos 9:00-17:00 órás képzések

Exclusive festőklubok 2 napos 9:00-18:00 órás képzések

Egy tanfolyamon most maximum 10 fő vehet részt személyesen, de megfestheted ezeket a képeket velünk élő-online közvetítéssel isbárhol is élsz a világban.

Nézd meg milyen képeket készíthetsz el jövőre! Annyit elárulunk, hogy nagyon izgalmas tavaszi szezon elé nézünk és lenyűgöző alkotások fognak születni!

Mutasd a képeket>>>


Nézd meg, hogyan tanulhatsz tőlünk!

Tantermi tanfolyamok>

Online tananyagok minden korosztálynak>

Rajzkönyvek felnőtteknek és gyerekeknek>

Valdor Art "Alkoss Szabadon" Mentor program>

 
, településről erre a tanfolyamra jelentkezett: